- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.521
Yapayım , yeterki kiloda eksilme olsun da. Bu aralar hep yerimde sayıyorum. İki ileri mi geri bu iş bitmez, düzene girmem lazım. Suyu bol içiyorum onda sıkıntı yok, yürüyüşü de düzene soktum. Şimdi yediklerimi düzene sokma vakti geldi. Eskiye nazaran hiç bişey yemiyorum sayılır gerçiCanım sende Cuma'ya kadar protein diyeti yapsan nasıl olur çok işe yarıyor
yarın tekrar yapayım o lısteye uyayım bakalım.Regliden kaynaklı değil tugbanin listesini yap yarın sen çorba içtin birde dondurma yedin protein yaparkende çay kahve içmemek gerek ya da 1 fincan türk kahvesi içmen gerek 3.lt de su içeceksin en az 40 dk spor ile de desteklemen gerekli
Aslında heves ettim ben de sizin yazdıklarınızdan ama kalori saymayı becerebilecek miyim diye tereddütteyim...
Butlarin derisi alınmış dimi. Menünü beğendim bugün afiyet olsun canım
Yeterli bir menü . Kalori sayabilir misin peki. Sana zigzag kalori ayarlasak yapabilir misin
Menü güzel afiyet olsun canım. Zig-zag kalori ile protein yap bencedrdotty öyle yapıyor güzel de kilo veriyor
Bu kahveli değildi neyli onu da anımsamıyorum demek ki sevmedim yokluktan mecbur yedim. Sen cuma günleri ödül öğünü ver kendine yanına da sütlü tatlı. Şey sorcam sana sıfır kalorili şeker vardı ya stvetya mı ne onun paket i duruyor mu bana resmini atar mısın alacam da emin olamadım .üstünde kalorisi yüzde 60 az yazıyordu
Gece spor yapma bence niye vücudunu yoracaksın onlar çok kilo verme hırsı ile yapmıştı birisi birinci olmak için geceleri kalkıp spor yapmış az yemiş birinci oldu ama hasta olmuştu sonra öyle anımsıyorum. O yüzden lütfen yapma senden ricam bu .
Gözüm den kaçtı sanırım hemen bakıyorum
Ben de bu ramazan değişiklik olsun bi sefer de kilo vereyim diyorum.Bu arada ben her ramazan kılo alırım bu ramazanda farklı olsun artık kılo vermek ıstıyorum napcaksınız ramazanda anlatın bakayım kopya cekcem
Ödem çayı yapsan belki ödem varsa onu atarsın. Ayrıca senin olduğun kilo benim gibi biri için hayal gibi geliyor:). İnşallah ben de görürüm o kiloları...Kızlar acil durum ben cuma 64.9 idim cuma hedefimi 64.0 koydum ama hala daha 64.6 cıkiyorum cumaya kadar naapmam lazım yetişin.. nasıl 600 gr verebilirim 2 günde. Ödemmi tutuyorum ki 69 dan inmistim duraklamaya mı girdim ki şimdiden..
Kür falan mi yapsam ödem atıcı.. ceza yemek istemiyorum yoksa hala o hain 7 dolmanin enerjisi mi vucudumda takiliyor
Ben sormustum canim tmm 160 lik alicam not ettimBen genelde minik olandan alıyordum ama sandviç yapıyordum belki ondan yeterli geliyordu. Kim sormuştu ya gramajını diyelim de 160lik alsın
Bu menuyle guzel verılır heralde 3 kılo versem bıle yeter ramazanda yaAslında heves ettim ben de sizin yazdıklarınızdan ama kalori saymayı becerebilecek miyim diye tereddütteyim.
Ben de bu ramazan değişiklik olsun bi sefer de kilo vereyim diyorum.
Planım sahurda 1 dilim ekmek, sebze ,1 yumurta ve biraz beyaz peynir yemek.
İftarda da çorba, salata, pişen yemek neyse az bişey de ondan yemek. Ve bol suuuu. İnşallah bu şekilde başarırım.
Ödem çayı yapsan belki ödem varsa onu atarsın. Ayrıca senin olduğun kilo benim gibi biri için hayal gibi geliyor:). İnşallah ben de görürüm o kiloları...
ay ben onu hiç yiyemem sütlü sütlü kusarımNe nişanlısı kız nişanlı mı kaldı KOCAM diyeceksin evimin direği gözümün nuru diiicen
Nohut olmaz hem karbonhidrat değeri yüksek hemde o grupta şeker oranı en yüksek besin
Yumurtayı tavada yağ yerine yarım çay bardağı süt koyarak yapabilirsin. Yarım çay bardağı süt kaynasın yumurtaları kır kapağını kapat 5 dk sonra süper bişeyle karşılaşacaksın
bende kabak detoksunu bi denemek istiyorum annem yapıyor ama ben yiyebilir miyim bilmiyorumponcikbirgelincik protein diyetini yapmayı düşünüyorum biraz alısveriş yapmam lazım ondan sonra başlarım. 58 lere insem yeter diyodum ama ideal kilom 54 çıktı hedefimi değiştirdim 10 kilo daha vermem lazım.
Ramazandan 60 la çıksam ne güzel olur temmuzda da 55 olsam
İnşallah isteyince başaramayacağımız bişey yok kuzum inanmak ve başarmaya çalışmak lazım sadeceAslında heves ettim ben de sizin yazdıklarınızdan ama kalori saymayı becerebilecek miyim diye tereddütteyim.
İftarda da çorba, salata, pişen yemek neyse az bişey de ondan yemek. Ve bol suuuu. İnşallah bu şekilde başarırım.
Ödem çayı yapsan belki ödem varsa onu atarsın. Ayrıca senin olduğun kilo benim gibi biri için hayal gibi geliyor:). İnşallah ben de görürüm o kiloları...
yap canım hıc kotu degıl ben sevmıstım onubende kabak detoksunu bi denemek istiyorum annem yapıyor ama ben yiyebilir miyim bilmiyorum
inşallah yarın yaparım hergün niyetleniyorum da olmuyoyap canım hıc kotu degıl ben sevmıstım onu
Yersin canim ben yaptım gayet lezzetlibende kabak detoksunu bi denemek istiyorum annem yapıyor ama ben yiyebilir miyim bilmiyorum
denicem kuzumYersin canim ben yaptım gayet lezzetli
ap yarın hem persembe cok guzel olur.inşallah yarın yaparım hergün niyetleniyorum da olmuyo
Yaz valla karışırsa bilememamanın dur dün yaptığımı yazmayı unuttum hemen yazıyım ayrıca akşamları 500 k ya başlayım yine
Ay yiyemiyorum ki ogggg . Ton balığı aldım ama normal aldım light almadım. Denicem yarındilimde tüy bitti yap yap diye yok yapma sen diyim belki yaparsın
Benim gördüğüm bu değildi tozdu olsun hangisi olursa alayım ramazanda şekersiz yapmam
Nasıl yani kuzu. Ben yürüyüş yapıyorum hergün bazen sahil bazen avm bazen otobüs durağını uzatıyorumaynen ekmek yok bugün.sizler nasıl spor yapıyonuz anacım ?
Bencede öyle yap eğer veremezsen sana gelmiyor proteinyarın tekrar yapayım o lısteye uyayım bakalım.
Mutfak tartın var mı ? Varsa çok kolay şekilde yaparsınAslında heves ettim ben de sizin yazdıklarınızdan ama kalori saymayı becerebilecek miyim diye tereddütteyim.
Bende 160lik aldım bakalım sonuç ne olacakBen sormustum canim tmm 160 lik alicam not ettim
Sanırım öyle olduYarın bizim takıma protein perşembesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?