- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.481
Çok sagol canim simdiden bazı seylere çok gülüyorum egleniyorum ama dedigin gibi bazen muhabbete fransız kaliyorumgurme bu kız yaaw
Mantarı sevmeyen sadece benim heralde
bi kaç haftaya sende eğlenmeye eğlendirmeye başlarsın canım (bende ilk geldiğimde fransız kalıyordum herşeye)
proteinde çorba yokki kuzu bugü
saat kurup kalkıp 2 saat spor yapan birilerinin hikayesini okudu bu gözler
canım bu diil protein diyetim ben doğrusunu yazıp etiketlicem sizi bu hafta yine proteini uyguladım
Kuzum dünkü sporum 20 dky dı içinde 50 squat dumbılla çalısma ve bikaç plates hateketi vardi07/05/2018
@_Safiye_ 75+90+30
@Buki_89
@SchonerDuft 60+10+15+45
segus 60+
tugbaFB 90+
drdotty 115+70
@Ghostpasha60+60
bi-zuzu 40+80
tobosolu_dulcinea 30+
Silent Scream 30+30
@kayacans
poncikbirgelincik
@cicikizsinem 25+
@forestgump
Kesinlikle ideal bi spor bende bugun pazara gideyimKuzum dünkü sporum 20 dky dı içinde 50 squat dumbılla çalısma ve bikaç plates hateketi vardi
1 saat kadarda pazar alıverisi yaptım spor sayirlür mi bilemedim ama yüruyüs yaptim poşetleri taşırken halter çalismıs gibi oldum sanki
döner olmamış kuzum afiyet olsun topik peynire sende başlamışsınSabah
8 topik peynir
1 salatalık
Ara
Yok
Öğlen
Yarım ekmekten az düşünün döner
Kalori değeri en fazla 400 diyelim
Ara
Nescafe
1 emilen şeker
Akşam
1 kepçe tavuk çorbası
3 yk mantar sote
afiyet olsun güzel olmuş8 mayıs salı menüm
08.00
1 yumurta haşlanmış
Yeşillik/domates/salatalık
1 kk süzme peynir
13.00
1 porsiyon etli patlıcan yemeği
18.00
3 tavuk but körili
1 kase yoğurt
19.00
2 gün kurusu kayısı
@SchonerDuft
akşam salata az gelmedi mi acıkmadın mıBenim menüm
Sabah
Sirkeli su
09:00
Biraz peynir domates
Bir yumurtadan Omlet
Öğlen
Ezogelin çorbası bir kase
Saç kavurma çok az
Yoğurt
Akşam
Salata yağsız nar ekşili
Bugün protein yapamadım evde hiç bir şey kalmamış alışveriş yapmak lazım
gece 1 2 nasıl uyanıp yapılcak ya aslında iyiymiş uygulanabilir ama uyumayanlar içinannemde diyetisyene başlamış liste vermiş ben onu uygulayacam yazıyorum hemen sana dasahur:
sahur:
1 su bardağı süt
1 yumurta
peynir
3 ince dilim ekmek veya 1.5 dilim pide
2-3 adet zeytin
söğüş sebze
iftar başlangıç:
1 kase çorba+ 1 dilim ekmek
15-20 dk ara
2 köfte kadar et-tavuk-balık
6 y.k sebze yemeği
2 y.k yoğurt
2 ince dilim ekmek
yağsız mevsim salata
gece 1: 1 çay bardağı leblebi veya 5-6 çiğ badem/fındık
gece 2: 1 su bardağı yoğurt/süt/kefir
1 meyve
afiyet olsun güzel olmuş imreniyorum akşamları salata yiyenlereGunaydın kızlar hepinize güzel bi gun diliyorum
Dün menümü paylaşmayı unutmuşm @SchonerDuft kusura bakma canımhemen ekliyorum şuracıkta dursun
Kahvaltı
1 dilim kizarmış cavdar ekmeği
1 haşlanmıs yumurta 1 kk peynir 6 zeytin 2 taze yeşil biber
Açık siyah cay
Ara limonlu yeşilçay
Ögle
1 porsiyon bulgur
1 kase cacık
Ara limonlu yeşilcay
6-7 tane kiraz tadimlik oldu
Akşam
Kocaman bi salata kasesi yeşil salata
Göbek marul 1 domates 1 havuç 2 taze sogan ve mor maruldan oluşan limonlu nar ekşili bi salata yedim zeytinyağı eklerdim aslinda 1-2 kaşık ama unutmusum
Spora gelince dun pazar aliverisi yaptım 1 saate yakın sonrasında da toplamda 20 dk kadar plates dambıl ve 50 squat yaptım
tamam kuzum hemen yazıyorum telefon görüşmesi yapmam gerekiyordu geciktimtugbaFB proteini de yazarmisin canim ben bu sene oruc tutamicam bebis emziriyorum
Ohh iyi valla neymiş bu diyet sürekli yapılabilir mi peki
protein diyeti yayınlıcam canım şimdi onu uygula bu 2 gün gider o 600 gram kilolarımız çok yakınmış bu aradaKızlar acil durum ben cuma 64.9 idim cuma hedefimi 64.0 koydum ama hala daha 64.6 cıkiyorum cumaya kadar naapmam lazım yetişin.. nasıl 600 gr verebilirim 2 günde. Ödemmi tutuyorum ki 69 dan inmistim duraklamaya mı girdim ki şimdiden..
Kür falan mi yapsam ödem atıcı.. ceza yemek istemiyorum yoksa hala o hain 7 dolmanin enerjisi mi vucudumda takiliyor
Kız ben nıye veremedım etıketlw bakayım oyle yapayım bendeben 2 kere dondurma yememe rağmen 1.5 kilo verdim bile bu hafta daha 2 gün var ben protein diyeti listesini yayınlıcam birazdan senide etiketlicem
Yardımci kaptanımkızlar nişanlım gittiğinden beri iştahım açıldı aç değilken bile canım yemek yemek istiyor kendimi zor durduruyorum bide sürekli bi uyku hali var İMDAT yardım edin nasıl kurtulcam bu psikolojiden
Sağol canım kesinlikle iyi kalori yaktıriyo eğer becerebulirsen birde pazarlık yap derim asıl o zaman kalori harcarsınKesinlikle ideal bi spor bende bugun pazara gideyim
Sağol kuzum ben yapmaya yeşillikleri yikamaya üsenmezsem seviyorum salatayı hatta en sevdigim menulerdendir salata çorbadöner olmamış kuzum afiyet olsun topik peynire sende başlamışsın
afiyet olsun güzel olmuş
akşam salata az gelmedi mi acıkmadın mısirkeli su
gece 1 2 nasıl uyanıp yapılcak ya aslında iyiymiş uygulanabilir ama uyumayanlar için
afiyet olsun güzel olmuş imreniyorum akşamları salata yiyenlere
kızlar nişanlım gittiğinden beri iştahım açıldı aç değilken bile canım yemek yemek istiyor kendimi zor durduruyorum bide sürekli bi uyku hali var İMDAT yardım edin nasıl kurtulcam bu psikolojiden
Sağol cnm benim sevdiğim şeyler yarin alışverişe cikicam o zaman başlarım artık evim carsiya bayaaaaa uzakta3 günlük protein diyeti
aç karnına 2 bardak su (mide probleminiz yoksa içine limon veya elma sirkesi katabilirsiniz)
kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir (30-50 gr arası)
1 ince dilim t.b ekmeği
yeşillik
ara öğün:
10 çiğ badem yada fındık
öğlen:
200 gr haşlanmış yada ızgara tavuk, ızgara balık
limonlu sirkeli yağsız salata
yada
ton balıklı (light 160 gr yağı süzülmüş) salata
ara öğün:
1 meyve
akşam:
200 gr haşlanmış yada ızgara tavuk veya ızgara balık
salata
son ara:
1 bardak sade kefir
her gün 3 lt su
segus Silent Scream bi-zuzu drdotty
tugbaFB canim arada fındık badem yerine nohut veya ceviz olur mu
tamam canım yap bakalım ne kadar gidecek sendenSağol cnm benim sevdiğim şeyler yarin alışverişe cikicam o zaman başlarım artık evim carsiya bayaaaaa uzakta
tugbaFB bide 200 gr ne kadar oluyo tavukta bi göğüs kadar mi
Ben elime alip tartilip oncesi sonrasi cikararak bulmayi düsunuyorum hassas mutfak tartım yok
bakıyorum şimi ona canım, sende mi yapacaksınYardımci kaptanımtugbaFB nin vereceği protein listesini uygulayalim hep birlikte kaçamaksız bol sporlu olsun hemde
bende hiç salata yiyemiyorum keşke yiyebilsem ne mutlu sanaSağol canım kesinlikle iyi kalori yaktıriyo eğer becerebulirsen birde pazarlık yap derim asıl o zaman kalori harcarsın
Sağol kuzum ben yapmaya yeşillikleri yikamaya üsenmezsem seviyorum salatayı hatta en sevdigim menulerdendir salata çorba
ben artık haşlanmış yumurta yiyemiyorum ya niye acaba3 günlük protein diyeti
aç karnına 2 bardak su (mide probleminiz yoksa içine limon veya elma sirkesi katabilirsiniz)
kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir (30-50 gr arası)
1 ince dilim t.b ekmeği
yeşillik
ara öğün:
10 çiğ badem yada fındık
öğlen:
200 gr haşlanmış yada ızgara tavuk, ızgara balık
limonlu sirkeli yağsız salata
yada
ton balıklı (light 160 gr yağı süzülmüş) salata
ara öğün:
1 meyve
akşam:
200 gr haşlanmış yada ızgara tavuk veya ızgara balık
salata
son ara:
1 bardak sade kefir
her gün 3 lt su
segus Silent Scream bi-zuzu drdotty
benimki psikolojik sanıyodum demekki değilmişkuzum hepimizde var bahardan heralde herşeyi yiyebilirim bu ara engel olmak için çiğ badem aldım bişey istedimi ondan tırtıklıyorum yada bitki çayları içiyorum biraz olsun kesiyor , sade türk kahveside açlık ve tatlı istediğimi bastırıyor
bakıyorum şimi ona canım, sende mi yapacaksın
bende hiç salata yiyemiyorum keşke yiyebilsem ne mutlu sana
ben artık haşlanmış yumurta yiyemiyorum ya niye acabayağda yesem olmaz mı
benimki psikolojik sanıyodum demekki değilmişkahve denicem
Sağol canımbakıyorum şimi ona canım, sende mi yapacaksın
bende hiç salata yiyemiyorum keşke yiyebilsem ne mutlu sana
ben artık haşlanmış yumurta yiyemiyorum ya niye acabayağda yesem olmaz mı
benimki psikolojik sanıyodum demekki değilmişkahve denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?