Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok sagol canim simdiden bazı seylere çok gülüyorum egleniyorum ama dedigin gibi bazen muhabbete fransız kaliyorum

Kuzum dünkü sporum 20 dky dı içinde 50 squat dumbılla çalısma ve bikaç plates hateketi vardi
1 saat kadarda pazar alıverisi yaptım spor sayirlür mi bilemedim ama yüruyüs yaptim poşetleri taşırken halter çalismıs gibi oldum sanki

Kesinlikle ideal bi spor bende bugun pazara gideyim

Kızlar acil durum ben cuma 64.9 idim cuma hedefimi 64.0 koydum ama hala daha 64.6 cıkiyorum cumaya kadar naapmam lazım yetişin.. nasıl 600 gr verebilirim 2 günde. Ödemmi tutuyorum ki 69 dan inmistim duraklamaya mı girdim ki şimdiden..
Kür falan mi yapsam ödem atıcı.. ceza yemek istemiyorum yoksa hala o hain 7 dolmanin enerjisi mi vucudumda takiliyor

Sabah
8 topik peynir
1 salatalık
Ara
Yok
Öğlen
Yarım ekmekten az düşünün döner
Kalori değeri en fazla 400 diyelim
Ara
Nescafe
1 emilen şeker

Akşam
1 kepçe tavuk çorbası
3 yk mantar sote
döner olmamış kuzum afiyet olsun topik peynire sende başlamışsın

afiyet olsun güzel olmuş
akşam salata az gelmedi mi acıkmadın mı sirkeli su
gece 1 2 nasıl uyanıp yapılcak ya aslında iyiymiş uygulanabilir ama uyumayanlar için

afiyet olsun güzel olmuş imreniyorum akşamları salata yiyenlere

tugbaFB proteini de yazarmisin canim ben bu sene oruc tutamicam bebis emziriyorum
tamam kuzum hemen yazıyorum telefon görüşmesi yapmam gerekiyordu geciktim
Ohh iyi valla neymiş bu diyet sürekli yapılabilir mi peki

yok canım çok protein böbrekleri yorduğu için devamlı yapamıyoruz ama ben ayda 1 yapmaya çalıbir de diyeti yaparken bol su içmen çok önemli
protein diyeti yayınlıcam canım şimdi onu uygula bu 2 gün gider o 600 gram kilolarımız çok yakınmış bu arada (64.8 benim de)

kızlar nişanlım gittiğinden beri iştahım açıldı aç değilken bile canım yemek yemek istiyor kendimi zor durduruyorum bide sürekli bi uyku hali var İMDAT yardım edin nasıl kurtulcam bu psikolojiden
Yardımci kaptanım tugbaFB nin vereceği protein listesini uygulayalim hep birlikte kaçamaksız bol sporlu olsun hemde

Kesinlikle ideal bi spor bende bugun pazara gideyim
Sağol canım kesinlikle iyi kalori yaktıriyo eğer becerebulirsen birde pazarlık yap derim asıl o zaman kalori harcarsın
Sağol kuzum ben yapmaya yeşillikleri yikamaya üsenmezsem seviyorum salatayı hatta en sevdigim menulerdendir salata çorba

3 günlük protein diyeti

aç karnına 2 bardak su (mide probleminiz yoksa içine limon veya elma sirkesi katabilirsiniz)

kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir (30-50 gr arası)
1 ince dilim t.b ekmeği
yeşillik

ara öğün:
10 çiğ badem yada fındık

öğlen:
200 gr haşlanmış yada ızgara tavuk, ızgara balık
limonlu sirkeli yağsız salata
yada
ton balıklı (light 160 gr yağı süzülmüş) salata

ara öğün:
1 meyve

akşam:
200 gr haşlanmış yada ızgara tavuk veya ızgara balık
salata

son ara:
1 bardak sade kefir

her gün 3 lt su

segus Silent Scream bi-zuzu drdotty

kızlar nişanlım gittiğinden beri iştahım açıldı aç değilken bile canım yemek yemek istiyor kendimi zor durduruyorum bide sürekli bi uyku hali var İMDAT yardım edin nasıl kurtulcam bu psikolojiden

kuzum hepimizde var bahardan heralde herşeyi yiyebilirim bu ara engel olmak için çiğ badem aldım bişey istedimi ondan tırtıklıyorum yada bitki çayları içiyorum biraz olsun kesiyor , sade türk kahveside açlık ve tatlı istediğimi bastırıyor

Sağol cnm benim sevdiğim şeyler yarin alışverişe cikicam o zaman başlarım artık evim carsiya bayaaaaa uzakta

tugbaFB canim arada fındık badem yerine nohut veya ceviz olur mu

bence olur nohutu bilemedim ama 2 ceviz içi olur bence
Sağol cnm benim sevdiğim şeyler yarin alışverişe cikicam o zaman başlarım artık evim carsiya bayaaaaa uzakta
tamam canım yap bakalım ne kadar gidecek senden
tugbaFB bide 200 gr ne kadar oluyo tavukta bi göğüs kadar mi

ben 2 but tercih ediyorum genelde göğüs çok kuru oluyor , şimdi büyüklük olarak bilemedim taze alacaksan eger tartırıp bakman lazım
Ben elime alip tartilip oncesi sonrasi cikararak bulmayi düsunuyorum hassas mutfak tartım yok

canım bu kadar hassas olma bence göz kararı yaparsın

Yardımci kaptanım tugbaFB nin vereceği protein listesini uygulayalim hep birlikte kaçamaksız bol sporlu olsun hemde
bakıyorum şimi ona canım, sende mi yapacaksın

bende hiç salata yiyemiyorum keşke yiyebilsem ne mutlu sana

ben artık haşlanmış yumurta yiyemiyorum ya niye acaba yağda yesem olmaz mı

benimki psikolojik sanıyodum demekki değilmiş kahve denicem

çok az olursa yağ olur bence ben 2 yumurta kırıp içine peynir azda kaşar koyup kapatıp omlet yapıyorum
sıcaklarda haşlama yenmiyor haklısın
kahveyi mutlaka dene banada diyetisyen söylemişti aman be ne kesecek demiştim ama kesti valla

Sağol canım seninkide şanssızlık olmuş salatayla aranın iyi olmaması haşlanmıs yumurta da bi sure sonra sıkıyo soğuyunca özellikle yenilmez oluyo kayısı kıvamında yiyebiliyorum kuzum bende ama cok az yağla omlet yapsanda pek sorun olmaz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…