- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.561
Programı indirdim, biraz göz gezdirdim . Sayenizde alışırım inşallah. Çünkü kilo vermem epeydir durdu ve azmim kırılmaya başlıyordu. Yeni başlangıçlar iyi gelecektir banaYarın atarım kuzum . Telefonuna fat secret programını indir yediğin herşeyi tartıyorsun ama yemeden kalori değerine bakıyorsun masum görünen çok şeyin kalorisi yüksek kalori sayarken buna dikkat et yeter
Kaloriler çok yüksek değil mi??Eki Görüntüle 2144947
Canım beni uyku tutmuyor nasılsa ben sana zigzag kalori diyetini anlatayımSchonerDuft hesaplamayı yaptım fotoğrafını yolluyorum
Ben de extreme fat loss yaparım, zaten çok dengesiz kalori alımlarım vardı. Bazı günler 1000 -1200 kalori alıyormuşum yani bu cüsseye çok az:)Önceki mesajda fotosunu yolladığım bu hesaplamayı senin yaş boy kilo bilgilerinle freedieting.com sitesi hesaplama sayacı hazırladı. Bu listeye göre kilonu korumak için en solda maintain diye açıklanan sütundaki kalori miktarlarını , yağ kaybetmek için orta sütundaki (fat loss ) kalori miktarlarını , aşırı yağ kaybetmek için en sağdaki sütunda (Extreme Fat Loss) bulunan kalori miktarlarını aşmadan öğünler planlaman gerekiyor. (Biz Extreme Fat Loss ta belirtilen miktarları uyguluyoruz)
Buna göre eğer sende zigzag kalori diyeti uygulamak istersen
1. Gün 1972 kalori
2. Gün 1972 kal
3. Gün 2366
4. Gün 1972
5. Gün 1972
6. Gün 2169
7. Gün 1972 kalori
Alman gerekir. Eğer bu miktarları aşmadan şekerli gıdaları karbonhidratları minimum tutar proteini arttırırsan çok iyi kilo verirsin diye düşünüyorum. Ben yeyip içtiğim şeylerin kaç kalori olduğunu diyetkolikten takip ediyorum. Mutfak tartında varmış kolayca yapabilirsin
Sevgiler
SchonerDuft
Eskiye nazaran kestim sayılır, çayın şekeri ile uğraşıyorum halaaaWalla ben çocuklarla oyun oynuyordum sadece 15-20 gündür profesyonel yürümeye başladımyani eskiden sadece AVM lerde yürürdüm şimdi dışarıda orta tempoda yürüyorum. Birde kürek aleti aldım o da çok zor bişeymiş çok yapamıyorum(debelenip duruyorum ANACIM
En kolayı kalori saymak canım meşrubatları ve şekeri kestiysen dünyayı yesen 1500 kaloriyi geçmez o da sana uygun
80 lik olanların süzme ağırlığı 50gr. Ben poşet light ton alıyorum 120gr süzme ağırlığı 110 kalorisi var ama diyette olmasam zeytinyağlı ton yerdim.
Yeni gelin öperim seni
Öyle sütlü sütlü olmuyor sabah yapıp video çekicem sana dene bayılacaksınKK70:kusmaktan bayılırmışsın)
Canımbenim bebişin durumu nasıl iyileşsin artık
Ay sen niye sevmiyorsun zeytinyağlı ton al birdahaki sefere o daha lezzetli
Patatesin hiçbir hali uygun değil aslında ama genel olarak güzel menün. Tarçınlı elmada çok hoş olmuş Afiyet olsun
Afiyet olsun canım 1000 kalori az geldi bana ama sıkı kahvaltı yapmışsın. Sanki 1200 kalorinin altına inmemek gerekiyor. Boyuna kilona göre bilirsin sen zaten
Zayıflayacağız diye sağlığımızdan olmayalım
Afiyet olsun canım güzel menü. Ben sık sık acıktığım için ara öğün yapmayanlar aç kalıyormuş gibi geliyor. Pilav yerine daha uygun bir alternatif olmasını tercih ederdim ama mesajlarını okudum o varmış az yenmiş.
Her ikisi de uyar bana ama sanki zigzaga daha sıcak bakıyorum. Onunla başlayayım inşallah iyi kilolar da veririm. Arada dediğin gibi sıkıldıkça değişiklikler yaparım.S _Safiye_ canım bak dün sana protein diyetini anlatmışız Yeni farkettim bugün de zigzag kalori diyetini anlattık sabah yardımcı kaptanımızdaSchonerDuft üstünden geçer. Hedefine ulaşmanın yolu doğru planlama yapmaktan geçer bence bunları değerlendir ve birine karar ver. Arada sıkıldıkça 1 hafta zigzag 1 hafta protein gibi değişimler yaparsın. Hem 8. Aya 4 aydan az kaldı. Zaman kaybetme izinde herkes sendeki değişimi farketsin. Bence 90 kilonun altına inersin sen
Canım kaloriler yaşına boyuna kilona göre çok değil. Ama sen başla fazla gelirse 100 kalori eksiltirsin. Fakat bir günden 100 kalori eksiltirsen hergünden 100 kalori eksiltmelisin ki diyetin temel mantığına aykırı bir yol izlemeyelim. Artma azalma eğrisini değiştirmeyelim.Programı indirdim, biraz göz gezdirdim . Sayenizde alışırım inşallah. Çünkü kilo vermem epeydir durdu ve azmim kırılmaya başlıyordu. Yeni başlangıçlar iyi gelecektir bana
Kaloriler çok yüksek değil mi??
Teşekkür ederim ayrıca bu saatte benim için uğraştın:)
Ben de extreme fat loss yaparım, zaten çok dengesiz kalori alımlarım vardı. Bazı günler 1000 -1200 kalori alıyormuşum yani bu cüsseye çok az:)
Eskiye nazaran kestim sayılır, çayın şekeri ile uğraşıyorum halaaa
Her ikisi de uyar bana ama sanki zigzaga daha sıcak bakıyorum. Onunla başlayayım inşallah iyi kilolar da veririm. Arada dediğin gibi sıkıldıkça değişiklikler yaparım.
Menülerimi yazarken artık yanlarına kalorilerini de mi yazmam gerekiyor?
Lütfen yanlışlarım oldukça uyarmaya devam edin olur mu?
Arada 1 meyve yeseydin. Çay şekerinden bende vazgeçemedim ondan çay içmeyi bıraktım süt içiyorum birde şekersiz kahveMenüm
Sabah 11:00 1 kk beyaz peynir,2 kaşık menemen,5 yeşil zeytin,domates, salatalık, biber
12:00 2 bardak çay
15:00 1 kahve
17:30 1 tabak taze fasulye yemeği,1 kase yoğurt
19:00 kahve
Su 3 lt den fazla oldu
Spor 30 dk yürüyüşSchonerDuft
afiyet olsun kuzum . Protein iyidir.Saol canım. Kofte gına geldi bana pratik oluyo diye hazirlayip buzluğa atıyorum kofteleri yemek zamanı firinda tavada pisiriyorum. onuda yemeyecektim en kucuklerden eksik kalmasın diye.
Aslında cuma hedef listemiz vardı orya hedef bildirmedin sanırım. Yarın sabah tartılıp kilo bildirimi yapmayı unutma canım kilo bildirimi en son saat 14.00teNormalde listemde YÖK ama evde yemek yapmadım bu sebeple bulgur pilavından azıcık yedim..
Sabahtan itibaren yeniden düzenli yemeye içmeye devam
Diyetisyen listemi yeniledi
Bkalım bu hafta kaç kg vereceğim
Seni de listeye aldım sondan 3 kişiye ceza var bilgin olsun. Yaptığın sporları toptan bildir yazayım etiket yapmayı unutmaB u sıralama spor mu nwdie
Ellerine sağlık kuzum ben niyeyse resim atamıyorum. Kk uygulaması yüklicem mecburen artık .Eki Görüntüle 2144947
Canım beni uyku tutmuyor nasılsa ben sana zigzag kalori diyetini anlatayımSchonerDuft hesaplamayı yaptım fotoğrafını yolluyorum
Geçen zeytin yağlı yedim midem kalktı zaten pek sevmem iyice tiksinti geldi bana bugün nasıl yicem onu kara kara düşünüyorumWalla ben çocuklarla oyun oynuyordum sadece 15-20 gündür profesyonel yürümeye başladımyani eskiden sadece AVM lerde yürürdüm şimdi dışarıda orta tempoda yürüyorum. Birde kürek aleti aldım o da çok zor bişeymiş çok yapamıyorum(debelenip duruyorum ANACIM
En kolayı kalori saymak canım meşrubatları ve şekeri kestiysen dünyayı yesen 1500 kaloriyi geçmez o da sana uygun
80 lik olanların süzme ağırlığı 50gr. Ben poşet light ton alıyorum 120gr süzme ağırlığı 110 kalorisi var ama diyette olmasam zeytinyağlı ton yerdim.
Yeni gelin öperim seni
Öyle sütlü sütlü olmuyor sabah yapıp video çekicem sana dene bayılacaksınKK70:kusmaktan bayılırmışsın)
Canımbenim bebişin durumu nasıl iyileşsin artık
Ay sen niye sevmiyorsun zeytinyağlı ton al birdahaki sefere o daha lezzetli
Patatesin hiçbir hali uygun değil aslında ama genel olarak güzel menün. Tarçınlı elmada çok hoş olmuş Afiyet olsun
Afiyet olsun canım 1000 kalori az geldi bana ama sıkı kahvaltı yapmışsın. Sanki 1200 kalorinin altına inmemek gerekiyor. Boyuna kilona göre bilirsin sen zaten
Zayıflayacağız diye sağlığımızdan olmayalım
Afiyet olsun canım güzel menü. Ben sık sık acıktığım için ara öğün yapmayanlar aç kalıyormuş gibi geliyor. Pilav yerine daha uygun bir alternatif olmasını tercih ederdim ama mesajlarını okudum o varmış az yenmiş.
DİKKAT !!!
DİYET YAPANLAR İÇİN UYGUN OLMAYAN İÇERİK
Menüm arkadaşlar
8:30
1 yumurta 1 domates az biberle menemen
1 dilim mozarella
1 dilim ekmek
Çay
11:00
2 kaşık yoğurt içine
geceden suda bekletilmiş 2 kayısı ve 10 kuru üzüm 1 kaşık pekmez
14:30
Poşette pişmiş 1 but (büyük)
Yeşil salata 2 kaşık lor eklenmiş
Cacık
18:30
Fırında patlıcan kabak ızgara
3 kaşık yoğurt
Yine 1 but (küçük baget)
2-3 dal karnabahar
19:30
1 dilim ekmek
1 dilim yağlı peynir
2 orta dilim karpuz
Ve daha gün bitmediğine göre 1 süt nescafe içerim
İnşallah yarın bu kadar yemicem kaç kalori etti bilmiyorum gece hesaplarım
9 Mayıs
Kahvaltı 07.30 (500 kcal)
2 dilim tahilli ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı nutella
Domates salatalık
Roka tere
Öğle 12.00
Karabuğday salatası (138 kcal)
Ara 15.30 (210 kcal)
Bir avuç nestle tahilli gevrek
1 buyük su bardaği süt
3 kuru kayısı
Aksam 18.00 (110 kcal)
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 köfte
Bol salata
Su: 2 lt
Spor. 20 dk zumbasal kafama gore dans
10 dakika kalca basen gobek egzersiz hareketleri
Toplamda 1000 kaloriyi gecmedim bugun
Günaydın kıZlar bugün perşembe önce kendimiz sonra takımımız için daha çok dikkat ediyoruz. Proteinciler eller kaldırsın bakalım
Ben süt içtim yeşillik yerine biber pişirdim tost makinesinde 2 yumurta kızarttım z.yağında 33 gr peynir yedim ara öğün e çiğ fındık bademim yok. Yemesemde olur gibi z.yağı tükettim zaten dimi
Ben süt içtim yeşillik yerine biber pişirdim tost makinesinde 2 yumurta kızarttım z.yağında 33 gr peynir yedim ara öğün e çiğ fındık bademim yok. Yemesemde olur gibi z.yağı tükettim zaten dimi
07/05/2018
S _Safiye_ 75+
Buki_89
SchonerDuft 60+10+15+120
segus 60+
tugbaFB 90+
drdotty 115+70+30+40+15
@Ghostpasha60+60
bi-zuzu 40+
@tobosoludulcinea30+
@patient women 30+30
Sahihuban
poncikbirgelincik
cicikizsinem 25
Sahihuban poncikbirgelincik sporlarınızı ekleyin
ben bu sefer çok hazırımgünaydııınnnnn
cuma tartısına hazır mıyıızzz
o zaman sabah 5 te bekliyorum seni kuzuben bu sefer çok hazırımhatta ilk tartıyı ben yapabilirm
Bitki çayı pek sevmiyorum su içerim ağzım çok kuruyor anca keser . Öğlen de 160 gt acılı ton yicem yanına 2.pişmiş biber soğan yiyemezsem de 1 dilim ekmek eklicem mecburen akşam da sahile ineriz 60 dk yürürüz dengeler iyiceaynen yeme o zaman bitki çayı varsa bitki çayı içersin ara öğün olarak
Cuma hedefin dimi . Günlük yazıyoruz ama sen bu seferlik toplu yaz canısı. Evde tartın var dimi bu aradagünlük mü yazıoyoruz sporu yoksa haftalık mı ?
kusura bakma aydınlanamadım bi türlü
bir de hedef kg bildirdim
78,5kg idi
o zaman sabah 5 te bekliyorum seni kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?