Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

S _Safiye_ canım bak dün sana protein diyetini anlatmışız Yeni farkettim bugün de zigzag kalori diyetini anlattık sabah yardımcı kaptanımızda SchonerDuft üstünden geçer. Hedefine ulaşmanın yolu doğru planlama yapmaktan geçer bence bunları değerlendir ve birine karar ver. Arada sıkıldıkça 1 hafta zigzag 1 hafta protein gibi değişimler yaparsın. Hem 8. Aya 4 aydan az kaldı. Zaman kaybetme izinde herkes sendeki değişimi farketsin. Bence 90 kilonun altına inersin sen

Yarın atarım kuzum . Telefonuna fat secret programını indir yediğin herşeyi tartıyorsun ama yemeden kalori değerine bakıyorsun masum görünen çok şeyin kalorisi yüksek kalori sayarken buna dikkat et yeter
Programı indirdim, biraz göz gezdirdim . Sayenizde alışırım inşallah. Çünkü kilo vermem epeydir durdu ve azmim kırılmaya başlıyordu. Yeni başlangıçlar iyi gelecektir bana

Eki Görüntüle 2144947
Canım beni uyku tutmuyor nasılsa ben sana zigzag kalori diyetini anlatayım SchonerDuft hesaplamayı yaptım fotoğrafını yolluyorum
Kaloriler çok yüksek değil mi??
Teşekkür ederim ayrıca bu saatte benim için uğraştın:)
Ben de extreme fat loss yaparım, zaten çok dengesiz kalori alımlarım vardı. Bazı günler 1000 -1200 kalori alıyormuşum yani bu cüsseye çok az:)
Eskiye nazaran kestim sayılır, çayın şekeri ile uğraşıyorum halaaa

Her ikisi de uyar bana ama sanki zigzaga daha sıcak bakıyorum. Onunla başlayayım inşallah iyi kilolar da veririm. Arada dediğin gibi sıkıldıkça değişiklikler yaparım.
Menülerimi yazarken artık yanlarına kalorilerini de mi yazmam gerekiyor?
Lütfen yanlışlarım oldukça uyarmaya devam edin olur mu?

Canım kaloriler yaşına boyuna kilona göre çok değil. Ama sen başla fazla gelirse 100 kalori eksiltirsin. Fakat bir günden 100 kalori eksiltirsen hergünden 100 kalori eksiltmelisin ki diyetin temel mantığına aykırı bir yol izlemeyelim. Artma azalma eğrisini değiştirmeyelim.
Çayına doğal tatlandırıcı deneyebilirsin çok kullanmak uygun değil ama bende 1 er gün arayla sütlü içeceğime 1 zero küp şeker atıyorum.
Menülerini yazarken kalorilerini yazmak zorunda değilsin ben yazıyorum çünkü yanlış bir kalori miktarı hesaplıyorsam doğrusunu bilen arkadaşlar beni uyarır diye düşünüyorum
Sana da böyle tavsiye ederim

Arada 1 meyve yeseydin. Çay şekerinden bende vazgeçemedim ondan çay içmeyi bıraktım süt içiyorum birde şekersiz kahve
Saol canım. Kofte gına geldi bana pratik oluyo diye hazirlayip buzluğa atıyorum kofteleri yemek zamanı firinda tavada pisiriyorum. onuda yemeyecektim en kucuklerden eksik kalmasın diye.
afiyet olsun kuzum . Protein iyidir.
Normalde listemde YÖK ama evde yemek yapmadım bu sebeple bulgur pilavından azıcık yedim..
Sabahtan itibaren yeniden düzenli yemeye içmeye devam

Diyetisyen listemi yeniledi
Bkalım bu hafta kaç kg vereceğim
Aslında cuma hedef listemiz vardı orya hedef bildirmedin sanırım. Yarın sabah tartılıp kilo bildirimi yapmayı unutma canım kilo bildirimi en son saat 14.00te
Afiyet olsun
B u sıralama spor mu nwdie
Seni de listeye aldım sondan 3 kişiye ceza var bilgin olsun. Yaptığın sporları toptan bildir yazayım etiket yapmayı unutma
Eki Görüntüle 2144947
Canım beni uyku tutmuyor nasılsa ben sana zigzag kalori diyetini anlatayım SchonerDuft hesaplamayı yaptım fotoğrafını yolluyorum
Ellerine sağlık kuzum ben niyeyse resim atamıyorum. Kk uygulaması yüklicem mecburen artık .
Geçen zeytin yağlı yedim midem kalktı zaten pek sevmem iyice tiksinti geldi bana bugün nasıl yicem onu kara kara düşünüyorum

kuzum 6.30 da o kadar yiyipte 7.30 tekrar onları nasıl yedin acaba çok merak ettim
son ara öğünde ekmek ve peynir yememiş olsaydın çok güzelmiş menün neyse bugün toparlarsın

kahvaltı 2 yumurta ve 2 dilim ekmek çok fazla geldi bana 1 yumurta ve 1 dilim ekmek ideal olan tüm gün kalorinin yarısını sabah almışın

Ben süt içtim yeşillik yerine biber pişirdim tost makinesinde 2 yumurta kızarttım z.yağında 33 gr peynir yedim ara öğün e çiğ fındık bademim yok. Yemesemde olur gibi z.yağı tükettim zaten dimi

aynen yeme o zaman bitki çayı varsa bitki çayı içersin ara öğün olarak

aynen yeme o zaman bitki çayı varsa bitki çayı içersin ara öğün olarak
Bitki çayı pek sevmiyorum su içerim ağzım çok kuruyor anca keser . Öğlen de 160 gt acılı ton yicem yanına 2.pişmiş biber soğan yiyemezsem de 1 dilim ekmek eklicem mecburen akşam da sahile ineriz 60 dk yürürüz dengeler iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…