Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sporunu son listeye ekle kuzum .
Bulgur bir porsiyon diye okudum doğru mu ?
Kiste karışmış olabilir eksik olanı ekle kuzum
Yediğin dolmalar tırmalar protein diyeti paylaşmış tuğba ona bak bence
Ay iş yerinde düzen kaçtı ya
kızlar nişanlım gittiğinden beri iştahım açıldı aç değilken bile canım yemek yemek istiyor kendimi zor durduruyorum bide sürekli bi uyku hali var İMDAT yardım edin nasıl kurtulcam bu psikolojiden
Uğraş bul kendine canım birde sakız çiğne akşamları
Şunu yapabilirmiyim acaba bir atak yapmam lazım artık
Ben elime alip tartilip oncesi sonrasi cikararak bulmayi düsunuyorum hassas mutfak tartım yok
Çok mantıklı dicem de bardak kaşık hesabı git bence doğru çıkmayabilir

Tamam kuzum eklerim evet canım bi porsiyon meyhane pilaviydi sebzeli yani ve de kepekli bulgur kullandım ay oraya bulgur mu yazmısim sadece ben

günaydın kızlar akşam eşimin kardeşine bohça getirdiler nişan bohçası o güzel şeylere karşı koymaya çalıştım ama yinede kötünün iyisi diyelim
dünkü menüm
sabah 1 domates 1 salatalık 1 yumurta 2 dilim tam buğday ekmek
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
öğlen türlü 1 tabak bile değil, 1 kase yoğurt , salata
ara sütlü nescafe
ve akşam
2 ad.içli köfte, 2 çeri,2 dilim salatalık,3-4 adet sarma

25 dk yürüyüş bu haftayı atlatırsam sporu arttırırım şu ara baya yoğunum.

Icli köfte kızartma haşlama?
Bugün 60 dk kadar güzelce spor yap yedin artık pişmanlık işe yaramaz kalori yakmaya bak bugunde dikkatli ol ekmek pilav makarna türü az tüket

Regliden kaynaklı değil tugbanin listesini yap yarın sen çorba içtin birde dondurma yedin protein yaparkende çay kahve içmemek gerek ya da 1 fincan türk kahvesi içmen gerek 3.lt de su içeceksin en az 40 dk spor ile de desteklemen gerekli

kızlar nişanlım gittiğinden beri iştahım açıldı aç değilken bile canım yemek yemek istiyor kendimi zor durduruyorum bide sürekli bi uyku hali var İMDAT yardım edin nasıl kurtulcam bu psikolojiden
Ne nişanlısı kız nişanlı mı kaldı KOCAM diyeceksin evimin direği gözümün nuru diiicen
tugbaFB canim arada fındık badem yerine nohut veya ceviz olur mu
Nohut olmaz hem karbonhidrat değeri yüksek hemde o grupta şeker oranı en yüksek besin
Yumurtayı tavada yağ yerine yarım çay bardağı süt koyarak yapabilirsin. Yarım çay bardağı süt kaynasın yumurtaları kır kapağını kapat 5 dk sonra süper bişeyle karşılaşacaksın

Dikkate alırim canim kaç gündür canim sarma dolma filan cekiyo bunla idare edeyim dedim
Böyle dayanamayacağın şeyler olursa cuma günü az.miktar tüket motiven düşmesin
ya ben şimdi atıyorum bu hafta 2 kilo verdim ama sporda son 3'e girdim ceza vermeye gönlünüz nasıl razı olacak
Olacak o ayrı bu ayrı
Şu sütte yumurta olayını ben niye unuttum z.yağında yapıyorum hep

poncikbirgelincik protein diyetini yapmayı düşünüyorum biraz alısveriş yapmam lazım ondan sonra başlarım. 58 lere insem yeter diyodum ama ideal kilom 54 çıktı hedefimi değiştirdim 10 kilo daha vermem lazım.
Ramazandan 60 la çıksam ne güzel olur temmuzda da 55 olsam

Böyle dayanamayacağın şeyler olursa cuma günü az.miktar tüket motiven düşmesin

Olacak o ayrı bu ayrı

Şu sütte yumurta olayını ben niye unuttum z.yağında yapıyorum hep

amanın dur dün yaptığımı yazmayı unuttum hemen yazıyım ayrıca akşamları 500 k ya başlayım yine

Bende deneyeyim kuzum bu tarifi genelde karatay teyzemi dinleyip teteyağında kırarım enfes olur. Sütle hayal bile edemiyorum denek lazım.az kalori candir

dilimde tüy bitti yap yap diye yok yapma sen diyim belki yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…