- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.501
Sporunu son listeye ekle kuzum .Gunaydın kızlar hepinize güzel bi gun diliyorum
Dün menümü paylaşmayı unutmuşmSchonerDuft kusura bakma canım hemen ekliyorum şuracıkta dursun
Kahvaltı
1 dilim kizarmış cavdar ekmeği
1 haşlanmıs yumurta 1 kk peynir 6 zeytin 2 taze yeşil biber
Açık siyah cay
Ara limonlu yeşilçay
Ögle
1 porsiyon bulgur
1 kase cacık
Ara limonlu yeşilcay
6-7 tane kiraz tadimlik oldu
Akşam
Kocaman bi salata kasesi yeşil salata
Göbek marul 1 domates 1 havuç 2 taze sogan ve mor maruldan oluşan limonlu nar ekşili bi salata yedim zeytinyağı eklerdim aslinda 1-2 kaşık ama unutmusum
Spora gelince dun pazar aliverisi yaptım 1 saate yakın sonrasında da toplamda 20 dk kadar plates dambıl ve 50 squat yaptım
Bulgur bir porsiyon diye okudum doğru mu ?
Kiste karışmış olabilir eksik olanı ekle kuzumKuzum dünkü sporum 20 dky dı içinde 50 squat dumbılla çalısma ve bikaç plates hateketi vardi
1 saat kadarda pazar alıverisi yaptım spor sayirlür mi bilemedim ama yüruyüs yaptim poşetleri taşırken halter çalismıs gibi oldum sanki
Yediğin dolmalar tırmalarKızlar acil durum ben cuma 64.9 idim cuma hedefimi 64.0 koydum ama hala daha 64.6 cıkiyorum cumaya kadar naapmam lazım yetişin.. nasıl 600 gr verebilirim 2 günde. Ödemmi tutuyorum ki 69 dan inmistim duraklamaya mı girdim ki şimdiden..
Kür falan mi yapsam ödem atıcı.. ceza yemek istemiyorum yoksa hala o hain 7 dolmanin enerjisi mi vucudumda takiliyor
Ay iş yerinde düzen kaçtı yadöner olmamış kuzum afiyet olsun topik peynire sende başlamışsın
afiyet olsun güzel olmuş
akşam salata az gelmedi mi acıkmadın mısirkeli su
gece 1 2 nasıl uyanıp yapılcak ya aslında iyiymiş uygulanabilir ama uyumayanlar için
afiyet olsun güzel olmuş imreniyorum akşamları salata yiyenlere
Uğraş bul kendine canım birde sakız çiğne akşamlarıkızlar nişanlım gittiğinden beri iştahım açıldı aç değilken bile canım yemek yemek istiyor kendimi zor durduruyorum bide sürekli bi uyku hali var İMDAT yardım edin nasıl kurtulcam bu psikolojiden
Şunu yapabilirmiyim acaba bir atak yapmam lazım artık3 günlük protein diyeti
aç karnına 2 bardak su (mide probleminiz yoksa içine limon veya elma sirkesi katabilirsiniz)
kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir (30-50 gr arası)
1 ince dilim t.b ekmeği
yeşillik
ara öğün:
10 çiğ badem yada fındık
öğlen:
200 gr haşlanmış yada ızgara tavuk, ızgara balık
limonlu sirkeli yağsız salata
yada
ton balıklı (light 160 gr yağı süzülmüş) salata
ara öğün:
1 meyve
akşam:
200 gr haşlanmış yada ızgara tavuk veya ızgara balık
salata
son ara:
1 bardak sade kefir
her gün 3 lt su
@segus @patient womenbi-zuzu drdotty
Çok mantıklı dicem de bardak kaşık hesabı git bence doğru çıkmayabilirBen elime alip tartilip oncesi sonrasi cikararak bulmayi düsunuyorum hassas mutfak tartım yok