- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.381
Ne detoksu o . 67yi görme hayalim var bakalım nasıl olacaksaol tatlım
ahahahhepimiz yaşıyoruz hayaller hayatları olsun sen yüksek tut beklentini yine de detoks içeçek aldım bugün onları içecem sadece bakalım gelen ödemler gitsin birde adet olacam bu aralar ama olsamda cumaya kadar şeker orucundayım hem cezamı da çekmiş olurum
cicikizsinem spor listeni kontrol eder misin ? ayrıca takıma devam edecek misin ?
Ne detoksu o . 67yi görme hayalim var bakalım nasıl olacak
ama biraz daha aktif olman gerek menülerini göremiyoruz yorumlarını da . sporu oturtmak kolay sıkıntı olmaz biz zorlardık seni ama göremiyoruz aramızdatakıma devam tabiki ama hiç spor yapamıyorum bir düzene oturtamadım
nerden aldın herbal life falan değil dimidetoks içecekler oluyor belirli markaların mesela sabah pancarlı zencefilli yeşil elmalı bi karısım içtim, öğlen chia tohumlu,marul,ıspanak,ananaslı bi karışım içtim akşamda buna benzer yeşil bi karışım içecem
tartı aldın mı ? şimdiye kadar hiç diyetistene gittin mi ?diyetisyen arayaşındayım bakalım eşim çok geç geliyor erken gelse yürüyüş yapardım.
yok kuzum değil makro markette juice up diye bu içecekler 2-3 günlük yapılıyor ama ben bugün yapıcam sadecenerden aldın herbal life falan değil dimi
ama biraz daha aktif olman gerek menülerini göremiyoruz yorumlarını da . sporu oturtmak kolay sıkıntı olmaz biz zorlardık seni ama göremiyoruz aramızda
cok haklisin canikommm ben bitürlü giremedim nolur kusura bakmayin ama bugünden sonra aynen devam yine:)@munterBuki_89 kızlar siz niciiiinnn bildirim yapmadınızzzz burayaaaa mezun oldunuz diye kurtulduk mu sandınızzz
@forestgump vw @kayacans kızlar sizinde bildirimlerniz yok saat 3 oldu hadiyin yoksa diskalifiye olcaksınız
nerelerdeydincok haklisin canikommm ben bitürlü giremedim nolur kusura bakmayin ama bugünden sonra aynen devam yine:)
BİZİM burda varmı acaba gerçi içecemem ben eksik kalın tansiyon durumun nasılyok kuzum değil makro markette juice up diye bu içecekler 2-3 günlük yapılıyor ama ben bugün yapıcam sadece
napalım kuzum aynıyızKizlar günlerdir bi giremedim nolur kusura bakmayin hemen sporlarimida yazim ben persembeden beri evde yoktum anca girebildim
napiyosunuz?
valla bugün çıkrdım son listeye toplu şekilde ekle kuzumSchonerDuft kuzum ben spor listesinde yokum galiba son listede yani.
Tabi hakli olarak cikarilmis olabilirm spor yaptim ama buraya yazamadim tabi
o zaman biraz daha aktif görelim seni bugün kü kilonu da bildirmedincanım haklısın cumartesi pazar çalışmıyorum o nedenle paylaşım yapamadım ama diğer günler yaptım hep
BİZİM burda varmı acaba gerçi içecemem ben eksik kalın tansiyon durumun nasıl
napalım kuzum aynıyız
valla bugün çıkrdım son listeye toplu şekilde ekle kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?