- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.401
Ben hiç bilmiyorum bu ürünleri paylaşır mısındetoks içecekler oluyor belirli markaların mesela sabah pancarlı zencefilli yeşil elmalı bi karısım içtim, öğlen chia tohumlu,marul,ıspanak,ananaslı bi karışım içtim akşamda buna benzer yeşil bi karışım içecem
yasak mı bilmiyorum canım paylaştım ama 2 önceki gönderimdeBen hiç bilmiyorum bu ürünleri paylaşır mısın
Marka ürün paylaşmak yasak mı yoksa kk da
YAPAMAM Kİ İÇEMEM ÖYLE ŞEYLERİtansiyonum şu ana için iyi ama çok yapılabilecek bişey değil ya 1 gün ideal benim içinde fazlasını yapamam
sen yapma kuzum boşver benimde ilk ve son yapışım
1 tane yiyebilirsin neden yemiyorsun ? sana tost makinesinde pişirsinler patlıcanı olmz mı ?Şu kimsenin sevmediği ton balıklı salataları bana yollayaydınız iyiydi.
Neyse kendim yapayım bari
Evde de karnıyarık yapıyorlar bi kızartma kokusu var anlatamam. Sayılı yaptılar ben yiyemeyim diye. Neyse ton balıklı salata CANDIR. Kara gün dostudur
Şimdi baktım tekrar göremedim schonerduftın herbal life mı diye sorduğu ve kızdığı mesaj var. Sen bi de benim için yaz bacım belki lazım olur öğreneyim bende (cahillik ne kötü şeyyasak mı bilmiyorum canım paylaştım ama 2 önceki gönderimde
Kızarttılar canım ama ben akşam kendime közlerim patlıcanları missss1 tane yiyebilirsin neden yemiyorsun ? sana tost makinesinde pişirsinler patlıcanı olmz mı ?
köz patlıcan candırKızarttılar canım ama ben akşam kendime közlerim patlıcanları missss
Şu kimsenin sevmediği ton balıklı salataları bana yollayaydınız iyiydi.
Neyse kendim yapayım bari
Evde de karnıyarık yapıyorlar bi kızartma kokusu var anlatamam. Sayılı yaptılar ben yiyemeyim diye. Neyse ton balıklı salata CANDIR. Kara gün dostudur
YAPAMAM Kİ İÇEMEM ÖYLE ŞEYLERİ
çok iyi canım bence daha ne olsun jumping jackde ekleriz tamamdır bencesabah sporu
5dk leslie tartzı yürüme içinden geldiği gibi
30 sn plank
duvarda şınav 20
yarım şınav yerde 30
mekik 30
yüzücü 50
dağcı 10 ar tane
makas 20 şer tane
sumo squat 30
ayakta ayak arkaya 10 ar tane
ayakta yana atış 10 ar tane
ayakta çapraz kol bacak 10 ar tane
tugbaFB benim aklıma gelenbunlar
yok kuzum yasaksa tekrar çiğnemeyim diye yoksa seni yormam biliyosunŞimdi baktım tekrar göremedim schonerduftın herbal life mı diye sorduğu ve kızdığı mesaj var. Sen bi de benim için yaz bacım belki lazım olur öğreneyim bende (cahillik ne kötü şey)
NİYE yapıyorsun bunu kendine peki 1000 kalori sayarak gıda tüket daha iyi değilmiydi .yaa bende talibim nasıl güzel yener o salata off şimdi
burnumu tıkadım içtim ama yok midem ağzımda
çok iyi canım bence daha ne olsun jumping jackde ekleriz tamamdır bence
yok kuzum yasaksa tekrar çiğnemeyim diye yoksa seni yormam biliyosunmakro marketten aldım ama internet siteleride var juice up adı ben sevemedim miğdem ağzımda
sabah 7 gibi uyanıp yapma planım var bugün 7,30 da başladım 10 dk yapabildim evim kipanın orda iş yeri adliyenin orda mesafeyi düşün . sende katılsanasaat kaçta :)
nerdeeeee?
iyi hatırlattın vallaköz patlıcan candır
Liste alıntılarken spor veya kilo listeleri fark etmezEn son kilo listesini bulamadım bir türlü ya ,ben kilo almışım maalesef haftasonunda ama regl de oldum onun da etkisi olabilir
yazar onu da sileceksin ben bulur yazarımbaşta böyle birşey yazar sileceksin bunu msj sonunda da
PAZARTESİ KONTROL LİSTESİ
1) @poncikbirgelincik 59,7=>60,5
2)SchonerDuft 68,60=>69,30
3) @gamzelim080 79.20=>
4) @segus 69=>69.6
5)tugbaFB 65.20=>66.0
6)drdotty 71,1=>70,7
7) @forestgump 65,60 => 66,10
8) @cicikizsinem 63=>
9)Ghostpasha 77.3=>77.0
10) @_Safiye_ 112=>
11) @tobosoludulcinea 66.6=>66.1
12) @kayacans =>78,30 => 78,50
13) @bi-zuzu 64.20=>64.50
14) @patient women 89=>87,8
cuma kilosu yazmayanlar onuda eklesin kızlar. alalım bakalım pazartesi bildirimlerini kim ne vermiş görelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?