Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yirtmışım iyi barii cezadan

ayy bende ramazan için közledm buzlukta duruyo az sekerli hoşaf fln yaptım
dolmalık biber doldurdum hazır koydm buzluga bugün yada yarında poğaca yapıp atcam buzluga eşim için sahurluk
Az şeferli hoşafı konserve gibi mi yaptın gelecek günler için yoksa bugün için mi
Bana çocuklar için evde hazırlanıp daha sonrasına saklanabilecek içecek tarifleri lazım. Pek konserve işinide bilmiyorum.
bizim takımda kuzum diye biri vaarmıydı

Hepiniz benim kuzum sunuz kuzucukumsunuz

kaybedenler segus @kayacans cicikizsinem onlara abartmadan ceza veriyoruz etiket yapıp bildirebilirsin

konserve gibi kuzum düdüklüde kaynatıp sıcak sıcak kavanozlara doldurdum kapagını sıkıca kapatıp ters cevirdm üstünüde kapattm öyle durdu soguyana kadar
vişne erik karısımından yaptım

evet öncesinde yapcaz sabah 7 de uyanıp yapacam birde akşam yapacam sabah akşam şeklinde
ok anladim canim ben Sabah 6 bucuk gibi cikiyorum evden Saat 7 is basi yapiyorum, yani benim icin cok zor olabilir o
Aslinda güzel fikir... ne sporu yapcaksiniz peki?

ok anladim canim ben Sabah 6 bucuk gibi cikiyorum evden Saat 7 is basi yapiyorum, yani benim icin cok zor olabilir o
Aslinda güzel fikir... ne sporu yapcaksiniz peki?
jamping jack leslie plank mekik şınav dağ tırmanıcı yüzücü vs yok sana zor gelebilir akşamda yapacaz akşam katıl istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…