- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.561
Hayallerimi yıkmayaydın iyiydiBen de bebeğim 6 aylıkken oldum , senin gibi umutlarım vardı lakin hiç te öyle olmadı pms iştahları başladı hattadoktorum bana da 2 yıl bile olmayabileceğimi söylemişti ,ki Olmaması şu noktada iyi insanın enerjisini düşürüyor birkere ,uyku yapıyor vs...sen üç çocukla uğraşıyorsun bir de bunlara ihtiyacın var hep
Ben doyuyorum ama aç kalmıyorum canım.Bazen okuyunca bana da az geliyor ama gerçekten yetiyor bana...Safiye'm sen çok az yiyorsun bence olmaz böyle
Olmaz bizuzum sen şakın bunu yapma sen bizim takımdasın GÖNÜLLÜLER
O diyet ünlüler içinspor önerini sevdim yan gelip yatsın ünlüler
Şampiyon GÖNÜLLÜLER
İnşallah çorbadan sonra o kadar ara koyabilirim:). Zaten tek çorba salataya niyetliyim çok abartmıycam. Geçen sene davetler dışında çorba salatayla tuttum orucumu arada da karpuz yediğim olurdu. Çok hafif ve kolay geçirdim Ramazan’ı. Bu sene de öyle olur inşallah...Dengeyi kurarsın kuzu iftarda önce çorba için diyorlar 20 dk sonra yemek yiyin deniliyor o şekilde tüyolari bilirsen kilo verirsin
Yoğurt yeseydin bari
Evet canım bu hafta listedesin sen
Ok canım eklemeyiz seni
Çok geçmiş olsun canımKızlar annem üç hafta önce anjio oldu tıkanıklık açıldı stente bile gerek kalmadı dediler 5 gündür rahatsız kadın göğsü yanıyor defalarca gittiler doktora.. bugün belli oldu anjio olması gerekiyormuş.. daha önce açılmamış bi başka doktor böyle söylüyor...
Annem de kötü ağrısı var : yarım yeniden doktora gidecekler ama annem yazık dayanamıyor ağrıya ; uyuyamıyor..
Korkuyorum ben de.. ne yapacaz şaşırdım...
Sizlerle paylaşmak istedim :. Korkul stresli ve heyecanlıyım fazlaca...
Oğlum uyuyor : şükür ki::: kafa dağıtmaya çalışıyorum sporla egzersizle ..sizlerle
Canım bence doktorunu dinle sakın stres yapma bunu. Ben de kızım 25 aylıkken adet oldum . Emzirmeyi bıraktıktan 5 ay sonra yani.20 aylığa kadar full emdi , dr da normal dedikçe kasmadım. Hiç bi rahatsızlığım da yoktu zaten. Biraz hormonal yapıyla alakalı, vücut kendi dengesini kuruyor merak etme@bi-zuzu bebek kaç aylıkken regl oldun emzirmeye devam ediyormuydun
Ben 2014 ekiminden bu yana regl olmadım doktor emzirdiğim için normal buluyor bu durumu ama ben artık regl olmak istiyorum bebekliler den cevap bekliyorum
Maşallah sana birini sütten kesmeden ikisini birden mi emzirmeye başladın:). Helal olsun vallaBen de ilk oğlumda 3. Ayımda hatta belki daha erken regl olmuştum (çünkü gündüz mama yiyor yalnızca gece emiyordu) 2. Ye 2014 ekimde hamile kaldım 2. Bir yaşındayken hala emiyorken ve regl olmamışken 3. Ye hamile kaldım hala emiyorlar ikisi birden
Emzirdiğim için olmuyormuşum. Sen o zaman mamaya da erken başladın sanırım emzirme miktarı düşmeden regl gelmez dedi bana doktorum
Ay alemsin kız, o terörü ben her gece estiriyorum:). Benim büyüklerde bağımlılık yaptı azarı yemeden uykuları gelmiyor:):):)Ortancayı uyuttum şimdi bebeği uyutmaya gidiyorum bu arada büyüğe de yat borusunu çaldım ama hâlâ bilgisayar başında. Bi terör estirip geliyorum
Afiyet olsun canım artık nasıl şekil yaptıysan
Çok ağrısı varsa acile gitseniz. Aynı doktora mı gideceksiniz yine
Yedim biraz geçti aksam canim ohh sevindim listeye girecek olmamaDengeyi kurarsın kuzu iftarda önce çorba için diyorlar 20 dk sonra yemek yiyin deniliyor o şekilde tüyolari bilirsen kilo verirsin
Yoğurt yeseydin bari
Evet canım bu hafta listedesin sen
Ok canım eklemeyiz seni
Ver coşkuyu dotty
Kız yazık tüm listemdekiler verecek 50 jumping jack yapacaklar ghosppasha verdi safiye 15 dk leslie verdi ben plank verdim sen ve diğerleri de verecek yazık valla ama sana 500 değil bin verirdimincel daha çok incel diye
Sen oruç tutacan madem Allah kabul etsin
Ben senin yerine hergün 40 dk yürürüm
Baska bısey yemıcekmısın
esneme hareketlerini yap kuzum zıplamayı felan akşama alırsınCok ıstıyorum ama ıse gutmeden terlıcez nasıl olcak bıde ramazan
canım kremlerin etkisi var ama birazda yapısal gibi ben hiç krem sürmedim ama sıfır çatlak , arkadaşım ne paralar döktü kremlere karnı harita gibiÇatlamadan önce önlem alsaydın keşke @forestgump
kaptinn sen dikkat et bak çatlatma kendini 40 üzeri kilolar aldım çatlamadım. Çok güzel ürünler var araştırın
Saol csnim da midemi biraz bozdum yiyince mide alismis az yemeye biraz kaçırınca şaşırdı mi de ne oluyo diye1:5 ay süper dayanmışsın
Bravo kardeşimmmm
o değil ona bende baktm da yeni üye nick değiştirdi galiba@zuzuzuzu12345 ben buldum çok eskilere gittim marulanne vardı bir tane bir de aylin vardı ey gidi gidenler@senad elalemi vardı ama nick değiştirdi sanırım
en cokGÖ-NÜL-LÜ-LER
tugbaFB poncikbirgelincik Sahihuban @bi-zuzu @forestgump @patientwomen
Kızlar Bu hafta ünlülere geçit yok son nefesimize kadar diyetimizi bozmayalım
poncikbirgelincik lütfen sende 100gr. Dan fazla ver bu hafta@patient women inşallah kermeste fazla kaçırmamışsındır Sahihuban senin zaten güzel diyetisyen listen var sporu ihmal etme cicim @bi-zuzu sen emzirmenin avantajını iyi kullan @forestgump senin kilon azdı sanırım o yüzden yavaş gider sanıyorum kabak detoksu falan yap tugbaFB canım protein sana Cuma'ya kadar 2,5 kilo verdirir
Hadi GÖ-NÜL-LÜ-LER
Ünlüler için 3 günde 5 kilo verdiren diyet listesi
Sabah poaça kola Nutella
Ara sütlü tatlı üstüne böğürtlen soslu dondurma
Öğle bol soslu İskender kola
Aralarda bol şekerli çay kahve serbest
Akşam soslu karışık kızartma 1 bütün beyaz ekmek incik etinden mantılı çorba pirinç pilavı yoğurt
İstediğiniz şerbetli tatlıyı seçebilirsiniz
Ayrıca emziren ünlümüz varsa gece yatana kadar ve gece 1 kez kalkıp binlerce kalori içeren malt içecek tüketebilirler
Listemizi dünyaca ünlü Doktor Dotty hazırlamıştır
Sevgiler
kuzum ben kantoron yağı sürüyorum bacaklarım hafif catlar gibi oldu ama önceden de vardı o çatlaklar göbegimde hiç bieşy yok masallah diyeyimÇatlamadan önce önlem alsaydın keşke @forestgump
kaptinn sen dikkat et bak çatlatma kendini 40 üzeri kilolar aldım çatlamadım. Çok güzel ürünler var araştırın
onarıcı krem yazıyo ondan mı bahsediyosun kuzum. valla ben pek takmıyorm catlakları niyeyse iama inşallah cok olmaz tabi. kilo da aldm o yüzdn illaki olcak modundayımValla neler kullanmadım ki ben yağ karışımları , kutu kutu kremler çok pahalı ürünler balmlar vs takıntılıydım bu konuda korkuyordum çatlamaktan çünkü vee başıma geldi 39. Haftaya kadar da tek bir çizik bile yoktu hatta ,ama sonrasındaannemde ananemde bile yok genetikte diyemiyorum yani , doktora da söz ettim belki bu kadar dikkat ermeseydiniz daha çok olurdu dedi kaderde varmış napalım ama sana gıpta ettim maşallah sana
Amakaptinn dottycim çok doğru söylüyor dikkat et önlemini al ,hatta bugün bana uygulamayı yapan doktor dedi ki sonraki gebeliğinizde bu kullandığınız kremlere ek olarak madecassol da kullanın .sana faydası olur belki
evet bende hoşafı söylicektim. alam iftarda sahurda hosaf tüketirdi bol bol suyunu da içerdi sonlara dogru süt gelmiyo diyodu ona da cocuk dayanıyoms zaten 1 2 saatEmziren hanımlara tavsiyem, oruç tutacaklarsa eğer hoşaf türü şeyleri iftarda mutlaka tüketsinler ve bol bol da su içsinler. Çocuk emdikçe de süt çoğalıyor. Ama bebişleriniz çok küçükse rızkına mani olmayın. Borcunuzu hep tutarsınız.
Rabbim şifa versin kuzum allahın izniyle iyileşip döner evine anacıgın.Kızlar annem üç hafta önce anjio oldu tıkanıklık açıldı stente bile gerek kalmadı dediler 5 gündür rahatsız kadın göğsü yanıyor defalarca gittiler doktora.. bugün belli oldu anjio olması gerekiyormuş.. daha önce açılmamış bi başka doktor böyle söylüyor...
Annem de kötü ağrısı var : yarım yeniden doktora gidecekler ama annem yazık dayanamıyor ağrıya ; uyuyamıyor..
Korkuyorum ben de.. ne yapacaz şaşırdım...
Sizlerle paylaşmak istedim :. Korkul stresli ve heyecanlıyım fazlaca...
Oğlum uyuyor : şükür ki::: kafa dağıtmaya çalışıyorum sporla egzersizle ..sizlerle
ayy 4 senedir mi neden ki bana simdi bile cok tuhaf geliyo olmamak@bi-zuzu bebek kaç aylıkken regl oldun emzirmeye devam ediyormuydun
Ben 2014 ekiminden bu yana regl olmadım doktor emzirdiğim için normal buluyor bu durumu ama ben artık regl olmak istiyorum bebekliler den cevap bekliyorum
aa sen doktor muydun kuzuum daha öncesinde calıştıgını biliyodm da meslegini bilmiyodumAnnene acil şifalar diliyorum canım inşallahiyi bir uzmanla basit bir tedaviyle kısa sürede sağlığına kavuşur. Damar hastalıkları için de genetik faktörler yüksek sanırım annede varsa sende ihmal etme korunma yollarını uygula bence. Benim Mersin'de çalıştığım iyi tanıdığım güvenilir hekimler vardı ama 13-14 senedir çalışmıyorum bu sektör beni bende onları unuttum. Keşke bi faydam olsaydı. İçini ferah tut canım.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?