Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın bebekler
günaydın kaçak nerelerdesin sen . nasılsın
o değil ona bende baktm da yeni üye nick değiştirdi galiba
@elaalemi de 2 a ile yazılıyo ondan bulamamıssındr kuzu
olabilir birkaç kişi değiştirmiş. şey çok kötü burda yaıyorsun ediyorsun dertleşiyorsun yeri geliyor sonra biri gidiyor sırra kadem basıyor emelinbusesi @Blacksee55 gibi çok merak ediyorum
Kizlar nasilsiniz
iyidir kuzum sen nasılsın döndün mü ? nasıl geçti

yürümek sanki daha sıkıcı geliyor bana

Canim cok gecmis olsun Allahim sifa versin tez zamanda iyilesor insallah annecigin Alkahim yokluklarini gostermesin insallah ( AMINN)

yürümek sanki daha sıkıcı geliyor bana

niye öle diyosun ben bu fit vucudumu yürüyüşe borçluyum sıkıcı mıkıcı
Kızlar hastanedeyiz
Annem yoğun bakımda
Dualarınızı eksik etmeyin
Allah razı olaun

çok geçmiş olsun canım benimde babam şimdi hastaneye gidecek 1 ay önce anjiyo olmuştu bi damarından bu haftada diğerini açacaklar Allah yardımcıları olsun

Şahane bi menü hazırlamışsin dottycigim ellerine saglikk

en cok poncikbirgelincik için söyledigine katılıyorum kuzum
kızlar ramazanda nasıl kilo vericem geçen sene o kadar dikkat ettim veremedim hiç şekerli tatlı bişey yememeyi düşünüyorum ama pide çok seviyorum 1-2 kere yesem nolur

aa sen doktor muydun kuzuum daha öncesinde calıştıgını biliyodm da meslegini bilmiyodum
Yok bebeğim moleküler biyoloji ve genetik mezunuyum. Boston'da medikal cihaz mühendisliği başladım 2 yıl devam ettim 3. Yılımda eşimle Türkiye'ye döndüm. Sağlık sektöründe büyük bir markanın ürün koordinatörlüğünü yaptım. Kardiyoloji Kalp Damar Cerrahi ve Göğüs cerrahiyle çalıştım. Daha sonrada kordon kanı bankacılığı için cihazlar getirip kurdum Türkiye'de 2 merkeze. 2006 da bıraktım çalışma hayatını ama üroloji bölümü lazer teknolojileri işim şirket olarak devam ediyor. Birde babam eczacı hep işin içindeydim. Kısmen bilgi sahibi olduğum konular yani

evet ya bende üzülüyorm öyle habersizce gidenlere emeklerine mi yanarsın buranın o kişilerin gözünde degeri olmadıgına mı

kızlar ramazanda nasıl kilo vericem geçen sene o kadar dikkat ettim veremedim hiç şekerli tatlı bişey yememeyi düşünüyorum ama pide çok seviyorum 1-2 kere yesem nolur
pide yemiceksin ilk gün ye ilk iftar diye bişey olmaz ama sonrası gelmesin sakın bende ok seviyorum pideyi. ama arastıralım yada diyetisyene giden bi arkadas vardı o sorsun pide ne kadar yenebilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…