- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.601
aa cok iyi ya bu kordon kanı bende de soru işareti cok istiyorum yaptırmayı rabbim ihtiyac duydurmasın ama cok yararlı bişey gibi.Yok bebeğim moleküler biyoloji ve genetik mezunuyum. Boston'da medikal cihaz mühendisliği başladım 2 yıl devam ettim 3. Yılımda eşimle Türkiye'ye döndüm. Sağlık sektöründe büyük bir markanın ürün koordinatörlüğünü yaptım. Kardiyoloji Kalp Damar Cerrahi ve Göğüs cerrahiyle çalıştım. Daha sonrada kordon kanı bankacılığı için cihazlar getirip kurdum Türkiye'de 2 merkeze. 2006 da bıraktım çalışma hayatını ama üroloji bölümü lazer teknolojileri işim şirket olarak devam ediyor. Birde babam eczacı hep işin içindeydim. Kısmen bilgi sahibi olduğum konular yani
tamam bi başında bi sonunda yicempide yemiceksinilk gün ye ilk iftar diye bişey olmaz ama sonrası gelmesin sakın bende ok seviyorum pideyi. ama arastıralım yada diyetisyene giden bi arkadas vardı o sorsun pide ne kadar yenebilir diye
ben tutucam inşallah kuzum
kaptinn canım ben tutuyorum bu sene
Ben emin değilim tutmak istiyorum ama susuzluktan sütüm kesilirse diye korkuyorum açıkcası ,biraz bakacağım duruma , fetva almam lazım
Bende bi gun tutup denemek istiyorum emziriyorum ama cok istiyorum tutmayida bakalim
Canım ben tutcam da demiyorum tutmuycamda diyemiyorumbakıcam
Yok kuzum ben sabah yapamiyorum sadece durağa kadar 10 dk yuruyebiliyorum
kaptinn cnm ben normalde tutamıyorum her sene bir kaç gün deniyorum. Bu sene doktorum ilaçlarımı düzenledi bakalım tutma diyor ama ben yine deneyeceğim. Bana belli olmaz yani
Canım inşallah tutacağım çarşamba akşam diyetisyenimle sgörüşeceğim ona göre bir liste hazırlayacağız
Ben de tutucam inşallahkaptinn
pide yemiceksinilk gün ye ilk iftar diye bişey olmaz ama sonrası gelmesin sakın bende ok seviyorum pideyi. ama arastıralım yada diyetisyene giden bi arkadas vardı o sorsun pide ne kadar yenebilir diye
taktın sen ellerinetamam bi başında bi sonunda yicemyememeliyim artık çünkü ellerim çok şişko gelir elime oturru pide
ooo cok iddalı -2demekbugün regl oldum inşallah-2 çıkarım ya cuma günü.
o zaman sahurda mesela ekmek yerine yenebilir pide demek ki ama iftarda sakıncalı bence ekmek türü şeylerannem diyetisyene sormuş 70 kilo kendisi onun listesinde 1.5 dilim pide yada 3 dilim t.b ekmeği varmış sahurdaponcikbirgelincik
Bu proteın bana ıyı gelmıyo yıne duzenlı beslenıp bol spor lazım banagönüllüler tam motive ile başladılar bizimde kendimizi zorlamamız lazım .
Bende mani olmayım ama acı olanın gideri var sen tavuğa gömül . Kilo durumu neydi.
bencede iftarda ekmek ve türevlerini tüketmemek en güzeli ben mesela düşünmüyorum tüketmeyio zaman sahurda mesela ekmek yerine yenebilir pide demek ki ama iftarda sakıncalı bence ekmek türü şeyler
ahahah noldu canımBu proteın bana ıyı gelmıyo yıne duzenlı beslenıp bol spor lazım banabenıde spor lıstesıne ekle gaz geldım bu hafta yenı yarıs baslasınnn
Canım bana yaramadımı proteın anlamadımkı ya. Ramazanda dengelı beslenıp spor yaparsam verırım dıyorumCanım sen tavuk göğsünü haşlayıp yanına al salatana ekle bari
Ramazan'da geldi
 ayyy ne guzel hadı once gonulluler denesın bunuÜnlüler için 3 günde 5 kilo verdiren diyet listesi
Sabah poaça kola Nutella
Ara sütlü tatlı üstüne böğürtlen soslu dondurma
Öğle bol soslu İskender kola
Aralarda bol şekerli çay kahve serbest
Akşam soslu karışık kızartma 1 bütün beyaz ekmek incik etinden mantılı çorba pirinç pilavı yoğurt
İstediğiniz şerbetli tatlıyı seçebilirsiniz
Ayrıca emziren ünlümüz varsa gece yatana kadar ve gece 1 kez kalkıp binlerce kalori içeren malt içecek tüketebilirler
Listemizi dünyaca ünlü Doktor Dotty hazırlamıştır
Sevgiler
Iftardan sonra hem cocukta uyumus olur sabah yetısemem ıse benIncele bana az geldi aklıma hareket gelmedi eve geldim tekrar incelicem listeyi bakalım.
Sonrası duş gece yapsan iftardan sonra nasıl olur
Yaa ama olmaz ki böyle eksik bu menücanım kızartma istedi benim fırında yapayım bari yanına anne yoğurdu bolca. Ağzım sulandı evde hazır da yemekte yok
canııım nasıl oldu annen neyi var simdi tam olarak.
rabbim sag salim evine dönmeyi nasip etsin sifa versin inşallah
niye öle diyosun ben bu fit vucudumu yürüyüşe borçluyumsıkıcı mıkıcı
çok geçmiş olsun canım benimde babam şimdi hastaneye gidecek 1 ay önce anjiyo olmuştu bi damarından bu haftada diğerini açacaklar Allah yardımcıları olsun
Canım ben 7 aylıkken basladım olmaya.@bi-zuzu bebek kaç aylıkken regl oldun emzirmeye devam ediyormuydun
Ben 2014 ekiminden bu yana regl olmadım doktor emzirdiğim için normal buluyor bu durumu ama ben artık regl olmak istiyorum bebekliler den cevap bekliyorum
1 ay önce anjio oldu damar açıldı dediler
Yeniden rahatsız oldu
Günlerdir kalp sıpzmı ve kriz geçiriyor
Anjio oldu şu an yopun bakımda bekliyoruz
Aynı durumdayız kardeşim
Ailelerimize Rabb im şifa versin sadece O na güveniyoruz
Sen de haberdar et bizi
Durumu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?