Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence olursunuz yetmez ki bir bardak süt ile 1 hurma

valla çlşıyorlar ben takım üyesi olarak kaldım onlar birlik olup çok güzel kilolar vermeye kararlılar
Biz de kararlıyız yawru görürler cuma günü bizimkiler kilo vermeye çalıştıklarından ortalarda yoklar hepsi spor yapıyor harıl harılo yüzden gelemiyorlar ben konuştum onlarla

ilahi sen neyse sana uygun bi diyet bulur SchonerDuft

cok saol canım erken farketmemiz çok iyi oldu bizim
Kesinlikle canım çok şanslıymıssıniz

spor oruc tutarken leslie yada yürüyüş olur sanırım diğerleri agır glebilr iftardan sonra

ya işte bi kac kötü önek duyunca bi tedirgin oldum bende bilmiyorm su anlık
Aynen canım yürüyüş bisiklet filan düsünüyorum şimdilik belki squat bazı platrs hareketleri filan

Sahurda hıcbısey yemeden zor olmuyomu canım ya.

Sıkılmam canım leslıyle gıdıyo benım kılolar

ayşe kim ki verebilirsin bence inanıyorum sana
Ayşe Tolga
Sabah klavyem sürçtü de
Bilemedim şimdi walla biz o kadarla ara öğün yapıyoruz 2 saat sonra açız canım

Kesın cozum aksam haberlerıne cıkarsınız bızımde boyle detoks maceralarımız olmustur kocamla ona sakın baska bısey yeme derken kendım ıs yerınde pıde yedıgımı bılırım

Biz de kararlıyız yawru görürler cuma günü bizimkiler kilo vermeye çalıştıklarından ortalarda yoklar hepsi spor yapıyor harıl harılo yüzden gelemiyorlar ben konuştum onlarla
Tabısıde merdıven ınıp cıkuyorum valla surf spor olsun dıye bıde uzun kollu fırmam var hala ter atıyorum  cumaya gorcek onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…