- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.681
valla çlşıyorlar ben takım üyesi olarak kaldım onlar birlik olup çok güzel kilolar vermeye kararlılarSrlam kızlar... nabersiniz nasıl gidiyor? Rakipler çalışıyor arı gibi unutmayalım
bence olursunuz yetmez ki bir bardak süt ile 1 hurmaKızlar eşim diyor ki sahurda hurma yiyelim süt içelim yatalım. Açlıktan geberir miyiz ne dersiniz? Ben neredeyse 10 yıldır oruç tutamıyorum sağlık problemlerimden dolayı. Ama bu yıl kararlıyım. Eşimin dediği gibi yapsak öok mu pişman oluruz bilemedim
Biz de kararlıyız yawru görürler cuma günüvalla çlşıyorlar ben takım üyesi olarak kaldım onlar birlik olup çok güzel kilolar vermeye kararlılar
Ben de öyle diyom da herif tutturmuş böyle yapacam diye. Bu arada o da diyette 10 kilo verdibence olursunuz yetmez ki bir bardak süt ile 1 hurma
halen yapıyorlar mı vay be öğlenden başladılar spora bu ne azimBiz de kararlıyız yawru görürler cuma günübizimkiler kilo vermeye çalıştıklarından ortalarda yoklar hepsi spor yapıyor harıl harıl o yüzden gelemiyorlar ben konuştum onlarla
erkeklerin diyetini hep sabote etmek istemişimdir bu sebebtenBen de öyle diyom da herif tutturmuş böyle yapacam diye. Bu arada o da diyette 10 kilo verdi
Kesinlikle canım çok şanslıymıssınizilahi sen neyse sana uygun bi diyet bulur SchonerDuft
cok saol canım erken farketmemiz çok iyi oldu bizim
Aynen canım yürüyüş bisiklet filan düsünüyorum şimdilik belki squat bazı platrs hareketleri filan
spor oruc tutarken leslie yada yürüyüş olur sanırım diğerleri agır glebilr iftardan sonra
ya işte bi kac kötü önek duyunca bi tedirgin oldum bende bilmiyorm su anlık
Boy kac peki ? Helal valla
2gun kaldi canım
Sahurda hıcbısey yemeden zor olmuyomu canım ya.ben genelde ramazanda 5 kilo Kadar veriyorum ama ben sabahlari sahurda sadece su iciyorum ve aksamda canim ne isterse yerim Tatlida yerim aslinda ama Burda biz biraz daha uzun tutuyoruz orucu acildiginda 9.40 falan oluo o saatede zaten istesende cok bisey yiyemiosun galiba ondan kilo verebiliyorum
Sıkılmam canım leslıyle gıdıyo benım kılolargünlük kaç dilim ekmek yiceksin 5 de mesela 3 dilimi sahurda yersin çorba iç 15 20 k sonra ana yemekye zaten tıkanacaksın . leslieden sıkılmazsan 1 saat çok iyi olur
evet ayna görüntüsü düşün
@kaptinn @poncikbirgelincik tecrübeli
aminn kuzum burda da eşin var burnunda tütüyorsunuzdur
dünkü eski listeydi her pazartesi yeni liste hazırlıyoruz
Saol canım ramazan gecınce senın lıstelere bakayım madem.karbonhidrat ağırlıklı gidecek ya da kalori sayacaksegus istersen eski diyet listelerimden de atabilirim ama ramazan geldi
Ayşe Tolgaayşe kim kiverebilirsin bence inanıyorum sana
Bilemedim şimdi walla biz o kadarla ara öğün yapıyoruz 2 saat sonra açız canımKızlar eşim diyor ki sahurda hurma yiyelim süt içelim yatalım. Açlıktan geberir miyiz ne dersiniz? Ben neredeyse 10 yıldır oruç tutamıyorum sağlık problemlerimden dolayı. Ama bu yıl kararlıyım. Eşimin dediği gibi yapsak öok mu pişman oluruz bilemedim
OK KUZUM hatırlat banaSaol canım ramazan gecınce senın lıstelere bakayım madem.
heee bende biri deşifre mi oldu dedimAyşe Tolga
Sabah klavyem sürçtü de
Bilemedim şimdi walla biz o kadarla ara öğün yapıyoruz 2 saat sonra açız canım
Kesın cozum aksam haberlerıne cıkarsınızKızlar eşim diyor ki sahurda hurma yiyelim süt içelim yatalım. Açlıktan geberir miyiz ne dersiniz? Ben neredeyse 10 yıldır oruç tutamıyorum sağlık problemlerimden dolayı. Ama bu yıl kararlıyım. Eşimin dediği gibi yapsak öok mu pişman oluruz bilemedim
Tabısıde merdıven ınıp cıkuyorum valla surf spor olsun dıye bıde uzun kollu fırmam var hala ter atıyorum Biz de kararlıyız yawru görürler cuma günübizimkiler kilo vermeye çalıştıklarından ortalarda yoklar hepsi spor yapıyor harıl harıl o yüzden gelemiyorlar ben konuştum onlarla
Kız ben burlardayım hastalar gıttıkce yazıyorum cok sıcak yahalen yapıyorlar mı vay be öğlenden başladılar spora bu ne azimsegus tobosolu_dulcinea cicikizsinem S _Safiye_ nerelerdesiniz
yo ben yedigim zaman daha cok zorlaniyorum, ama benim bünyem aliskin yani bi on senedir sahura kalkmadan tutuyorum orucumu, yani daha dogrusu kalkip tek su iciyorum...Sahurda hıcbısey yemeden zor olmuyomu canım ya.
sıcak mı ben üşüyorum sen ne diyorsunKız ben burlardayım hastalar gıttıkce yazıyorum cok sıcak ya
1 aymı 2 hafta en fazla canım senın masallahın var 4 kılo nedıcek sanaBoy 176 canım 4 kilom kaldı 1 ayda veririm inşallah
Aramızda ayse varmıOK KUZUM hatırlat bana
heee bende biri deşifre mi oldu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?