Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız yok normal butun sıstemlerım 69.3 bugun dun 69.6ydım.
nasıl bir sistem uygulyacan var mı bişiler aklında
Insallah canim ben dun akşam yemeğini abarttım ama cumaya kadar sıkıyorum ipleri
spor yap fazla yediğinde 200 kalori yedin 250 kalorilik spor ile dengelersin
Tamam canım yazarim hatta cuma tartıldıktan sonra yazayım olur mu

Inşallah canım ne kadar dikkat etsemde ramazanda önceki yıllarda veremedim ama bu kez sporu da ihmal etmiyim diyorum
olur tabiki

Kızlar hastanedeyiz
Annem yoğun bakımda
Dualarınızı eksik etmeyin
Allah razı olaun
Canım benim Allah şifa versin. Dualarımız annen için.
kızlar ramazanda nasıl kilo vericem geçen sene o kadar dikkat ettim veremedim hiç şekerli tatlı bişey yememeyi düşünüyorum ama pide çok seviyorum 1-2 kere yesem nolur
Yandık eskiden 100gr veriyordun şimdi bi de alıcan mı kuzum
şu 1 haftadır çok takılıyorum ellerim kiloma göre çok büyük ve tombik inceltmek istiyorum, ayak bileklerimi bide kollarımıda inceltmek istiyorum ramazan sonrası platese gidicem başka ne yapabilirim
Ayşe
aa cok iyi ya bu kordon kanı bende de soru işareti cok istiyorum yaptırmayı rabbim ihtiyac duydurmasın ama cok yararlı bişey gibi.
ama geçen haberlerde izledim bozulma ihtimali fln varms
Kordon kanlarını -190 derecede saklanması gerekir ve ısı değişimine maruz kalmadan. Cihazın kurulu olduğu alanda her türlü önlem alınır.herbir kordon kanı da ayrı kasetlerde saklandığı için ısı değişimi söz konusu olmaz. Ama ucuz iş gücü olsun diye sorumluluk alamayacak personel çalıştırılırsa cihazın azot yüklemesi gecikirse bakım ve kontrolleri yapılmazsa güvenli saklanamaz. 25 yıllık saklanabilir çalışmalar var ama bizim sağlık bakanlığı 15 yıl kabul etmiş. Bu süreden sonra bozulabilir de bunun garantisi yok çünkü yapılmış çalışma süreleri bunlar.
 ayyy ne guzel hadı once gonulluler denesın bunu
Canım ben 3-4 yıl yaptım bunu öyle geldim takıma durum malum
ÜNLÜLER
S _Safiye_
segus
tobosolu_dulcinea
cicikizsinem
Ghostpasha

grup arkadaşlarını iyi tanıyın cumaya bomba gibi gelmemiz lazım
Tanıdık canım tanıdık arkadaşlarımızı

şu 1 haftadır çok takılıyorum ellerim kiloma göre çok büyük ve tombik inceltmek istiyorum, ayak bileklerimi bide kollarımıda inceltmek istiyorum ramazan sonrası platese gidicem başka ne yapabilirim
Canım Ayşe Tolga'nın YouTube da güzel videoları var ellerini bilemem ama bilekler ve bacaklara uygun olabilir
Ben bu sabah spor yaptımda ordan biliyorum

siz kaynaştınız bizimkilerden ses seda yok

SchonerDuft
35 dk orta tempoda yürüyüş 5.5
70-80 jumping jack
3setx8 Burpee
3set x10 Dips
10 dk. Kürek (zaten yapamıyordum Dips videolardan sonra kollarımda hiç güç kalmamış )
Ayşe Tolga'nın videolarından yaptım 8:00 de 1 bardak süt içtim 8:30 da spora başladım 10:00 da çocuklarla kahvaltıya geçtim ama inanılmaz yeme isteğim vardı. Spordan mı acaba
80 dk. Sürdü ama çok durakladım listeye 60 dk olarak yazıyorum SchonerDuft

nasıl bir sistem uygulyacan var mı bişiler aklında

spor yap fazla yediğinde 200 kalori yedin 250 kalorilik spor ile dengelersin

olur tabiki
Sahurda bugday ekmegı yıyım sadece ıftardada ekmek yok corba salata azda yemek ve ıftar sonrası 1 saat leslı yapayım dıyorum.

dips i nasıl yaptın onu merak ettim . spordandır canım 90 dk yaptın o zaman çok iyi proteinde tükettin mi kaslar güçlenir yağlar erir

dips i nasıl yaptın onu merak ettim . spordandır canım 90 dk yaptın o zaman çok iyi proteinde tükettin mi kaslar güçlenir yağlar erir
80 dk sürdü ama çok duraklamıştım öncesinde sonrasında ne yemeli bilemedim o yüzden tane tane yazıyorum mesajlarda uğraştırıyorum seni kuzucum

Kollar ters biçimde sandalyeden tutunarak yapılıyor üst vücut squatı biliyorsun sen onu aslında
Bu arada ben Ayşe Tolga'nın videolarını çok beğendim bi bakmanı öneririm. Spor ile çok alakasız olduğum için bana açıklayıcı geldi

Canım senin organların mı ters ben daha önce yanlış anlamışım o zaman akciğerin sağ ve sol lobları farklı diye düşünmüştüm. Bu arada ben cihaz ve ürünler ile çalıştığım için sağlık çalışanları gibi bilgim olamaz. Sadece uzun süre hastanelerin içinde hekimlerle çalışınca biraz biraz fikir sahibi oluyor insan. O kadar yani
Hiçbirimiz diyetisyen değiliz ama birbirimize diyete dair öğretecek çok şeyimiz var onun gibi düşünün yani

atıcam sana şimdi sen şok

bide her zaman yok ya pide o yüzden cazip geliyo ama tadını da bilmediğimiz bişey değil o yüzden abartmayalım lütfen ama sen abartailirsin sen ünlüsün

Tamam canım yazarim hatta cuma tartıldıktan sonra yazayım olur mu

Inşallah canım ne kadar dikkat etsemde ramazanda önceki yıllarda veremedim ama bu kez sporu da ihmal etmiyim diyorum
spor oruc tutarken leslie yada yürüyüş olur sanırım diğerleri agır glebilr iftardan sonra

ya işte bi kac kötü önek duyunca bi tedirgin oldum bende bilmiyorm su anlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…