Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

spor oruc tutarken leslie yada yürüyüş olur sanırım diğerleri agır glebilr iftardan sonra

ya işte bi kac kötü önek duyunca bi tedirgin oldum bende bilmiyorm su anlık
Ailenizde kalıtımsal hastalıklar vs varsa hiç düşünme yaptır yoksa sadece bir yaşam garantisi gibi düşünmemek gerek zaten kuzucum

Aşk olsun unutmadim ya
Sadece burda internet biraz sikinti fazla gelemiyorum hepinizi çok ozledim​

Persembe gunu dönüyorum inşallah canım valiz topluyor um donmek epey zor olacak ailemden ayrılmak ama napalim bu dunyada boyle oldu Allahım Cennetinde ayırmasın inşallah

Ailenizde kalıtımsal hastalıklar vs varsa hiç düşünme yaptır yoksa sadece bir yaşam garantisi gibi düşünmemek gerek zaten kuzucum
hiç yok öyle şeyler şükür kuzum zamanında bi dedem kanserden öldü o da senelerce tugla fabrikasında calışmış ordan emekli olmş mekanı cennet olsun

ne zaman dönüyosun peki geriiii

kızlar ramazanda kılo verenler varmı nasıl beslanıp kacar kılo verdınız deneyımlı olanlar anlatsın
ben genelde ramazanda 5 kilo Kadar veriyorum ama ben sabahlari sahurda sadece su iciyorum ve aksamda canim ne isterse yerim Tatlida yerim aslinda ama Burda biz biraz daha uzun tutuyoruz orucu acildiginda 9.40 falan oluo o saatede zaten istesende cok bisey yiyemiosun galiba ondan kilo verebiliyorum

Sahurda bugday ekmegı yıyım sadece ıftardada ekmek yok corba salata azda yemek ve ıftar sonrası 1 saat leslı yapayım dıyorum.
günlük kaç dilim ekmek yiceksin 5 de mesela 3 dilimi sahurda yersin çorba iç 15 20 k sonra ana yemekye zaten tıkanacaksın . leslieden sıkılmazsan 1 saat çok iyi olur
evet ayna görüntüsü düşün
kızlar ramazanda kılo verenler varmı nasıl beslanıp kacar kılo verdınız deneyımlı olanlar anlatsın
kaptinn poncikbirgelincik tecrübeli
aminn kuzum burda da eşin var burnunda tütüyorsunuzdur
ok canim dün yazmistim ya sonrasinda listeye girmistim daha sonra yine kaybettim kendimi:)
ozaman bugündende 25 dakika var
dünkü eski listeydi her pazartesi yeni liste hazırlıyoruz

ayşe

poncikbirgelincik kaptan olarak bizi biraz gazlasa diyorum güzel sonuçlar alacaz ama şimdilik sadece sevimli elleriyle ilgileniyor
gazlamaya çalışıyorum işte yemeyin ki benim gibi tombalak elleriniz olmasın diyorum daha ne diyim

ben geçen sene hiç verememiştim kilo ama bu sene vermeyi hedefliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…