Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bende oruç tutmaya karar verdim birşey soracam keşkül aldım onu sahurda yemeyi düşünüyorum gün içinde krizim tutmasın diye akşam da hurma yicem sizce nasıl olur
Geç bir cevap olabilir ama az önce bi haber sitesinde İbrahim Saraçoğlu nun önerileri vardı buna göre tatlıyı sahurda yememek daha iyi olabilir kopyaladım yapıştırıyorum
"
Sahurda tatlı tüketiminin gün içerisinde baş ağrsıına yol açabileceğine dikkati çeken Saraçoğlu, "Çay içilebilir ama çok fazla içilmemeli, çünkü vücuttan su attırıyor. Brokoli, karnabahar çok fazla tüketilmeli. Mercimek, ıspanak folik asit açısından çok iyi ancak çok fazla yağ kullanılmamalıdır" dedi.

İbrahim Adnan Saraçoğlu, hem sahurda hem de iftarda özellikle kızartma yemeklerinden uzak durulmasının sağlık açısından büyük önem arz ettiğini de sözlerine ekledi."

Burdayım geldim canım, geçmişi anca bitirdim.

Ne için öneri istiyordun canım, bişey mi kaçırdım?
Sahurda tatlı birşey yemeli mi dedim de zaten 1 2 lokma sonra tıkandım
Akşam a mercimek çorbayı bıraksaydın burdakiler sadece ton balığı ile öğleni geçiriyorlar
Burdayım ben Çok muhabbet dönüyor valla ,hepsini okuyana kadar ben ne yazıcağımı unutuyorum
Çoklu alıntıla canım sohbeti kaçırma
Menü idare eder kuzu. Akşam yetti ise yeterli yedikleein

Doğru kilo veremiyoruz aç kalınca sürekli yeter Ki kalori almak gerekli.
1 hurma yedim bakalım sağol kuzum
Çok olmamış afiyet olsun
Biz açık ekmek diyoruz ona yufka gibi yuvarlak kalori değeri düşük ama yinede sen tam tahıllı ekmeklerden ye o beyaz unla yapılıyor
Sağol kuzum

Amin inşallah, rabbim herkesin orucunu kabul etsin inşallah. Valla ilk sahuru hakkıyla yaptım, kızlara tava böreği yapmıştım ondan da büyük bi dilim yedim. Suyumu da bol bol içtim. Rabbim dayanma gücü versin tüm kullarına...
Yufkadan kalınca 20 cm çapında filan, ama yufka daha lezzetli bence:)

Bence tatlı ağır olmadığı sürece nefsini köreltecek kadar yenilebilir. Sonuçta için alıyorsa ye gitsin
Çorbayı yemeseydim de akşama mı yeseydim yani? Ben iki öğün yiyom zaten:)

kusura bakmayın dün yazamadım
biraz gecikme olacak hastane işlerinden dolayı malum..

menüm : sabah 1yumurta 1peynir5zeytin1dilimekmek saltalık domates k.biber..

öğleden sonra 3 gibi
makarna çorba ekmek
bal tereyağ tadımlık

akşam yemek yiyemedim

ara öğünler yok ..

spor 20dk idi sayılırsa...yarıda kaldı annemin hastaneye kaldırıldığını duyunca

Bir gelişme var mı canım ?

Günaydın dostlar hepinize hayirlı ramazanlar allah orucunuzu kabul etsin zoru kolau etsin inşallah
Neden canın sıkkın ki . Deseydin bize gitmeden sana psikolojik baskı yapardık yiyemezdin yaptığın spor yediklerini karşılamaz 30 dk daha yap bence
sağolasin canim bundan sonra sizede soylerim ama gündeki arkadaşların baskisı çok daha baskin geldi sözünü dinledim kuzu dün aksam dizi izlerken 20 dk daha spor yaptım dambılla calistim 20 şerden 3 set squat yaptım trambolinde zıpladım orda zaten kan ter icinde kaldim fazla zıpkamisim heralde bi ara tavana carpıcam diye korktum

yoğunbakımda hala
doktorunu bekliyoruz
bilgi almak için
durumuna göre ya eve çıkacak ya da servise odaya çıkacak..
bir damar açıldı bir damar 100de 100tıkalı ..ona da 20gün sonra müdahale edeceklermiş..
Geçmiş olsun canım. Önceki gece senin yaşadığın belirsizliğe annenin yaşadığı ağrılara göre bugün yine iyisiniz sanırım. Çok çok geçmiş olsun

Ben pek halkını sevemedim canım bilemiyorum sen ne düsunürsün şehir güzelde çevresi kötü yani ist dan sonra geldik diye mi bilemiyorum alışmakta zorlandık canım biz açıkcası şimdi ege taraflarına kaçmayı planlıyoruz

Menün güzel değil tabiki çoook uzun aç kalmışsın. Aslında böyle telaşlı zamanlarda yemek en son aklımıza gelen şey oluyor. Ama çevremizde desteğimize ihtiyacı olan yakınlarımıza yardımcı olmanın yolu da iyi olmaktan geçiyor. Çantana kuruyemiş meyve vs. at canım belki bir öğüne zaman ayıramazsın ama küçük atıştırmalarla enerjini yükseltmiş olursun
(Ben hiç dayanamıyorum da açlığa herkes benim gibi sanıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…