Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

16.05.2018 menüm

sahur
1dilim peynir
2yumurta
domates salatalık k.biber
birazcık ekmek

iftar
1kepçe ezo gelin
3kaşık pirinç pilavı
5 kaşık (yağlı olduğu için) kıymalı yeşil fasulye
salata_kırmızı biber salatası közlenmiş_
yeğenim puding yapmış bir çatal tattım..

akşam çay

bu kadar

ilk günü abartırım diye korktum ancak korktuğum gibi olmadı..
çok şükür Yaradan a..
Afıyet olsun canım cok guzel.

Iftardan önce tartılan var mı kızlar
ben tartıldım +800 gitmiş ama sabitim cumaya göre, yarında 3.5 - 4 gibi bildirim yapsam geçmi olur
sende durumlar ne?
Maalesef gozle gorup kulakla duysalar bile annem o niyetle soylememis o kotu dusunmez temizdir kalbiiii....diye devam ediyolar..neyseki aramizda 800 km varda yazdan yaza gorusuyorum idare ediyorum o yuzden bende yoksa benimkilerde cekilir cile degil bi komsumuz elin iyisi olmaz derdi :KK66:
aynı bizde öle senede 1 en fazla 2 kere görüşüyoruz mesafe candır :KK25: komşunun sözüde :super::super:

ben tartıldım +800 gitmiş ama sabitim cumaya göre, yarında 3.5 - 4 gibi bildirim yapsam geçmi olur
sende durumlar ne?

aynı bizde öle senede 1 en fazla 2 kere görüşüyoruz mesafe candır :KK25: komşunun sözüde :super::super:
bende onu dicektim ben iftardan önce tartılacam şuan artıdayım yarına ne olur bilmiyorum bir şişlik var zaten belli .
bana 19 a kadar bildirebilirsin yada ne zaman tartılırsan sana kalmış.

bende onu dicektim ben iftardan önce tartılacam şuan artıdayım yarına ne olur bilmiyorum bir şişlik var zaten belli .
bana 19 a kadar bildirebilirsin yada ne zaman tartılırsan sana kalmış.
ben moralim bozulur diye hiç tartılmadım bile ama eminim artıyımdır dün akşam iftardan önce 60.3 çıkmıştım wcye de çıkmıyodum 3 gün olmuştu

Bir de sevgili kaptinn kaptinn ve SchonerDuft SchonerDuft ramazan süresince kilo alacağım kesin takıma başlarken Ramazan ayını planlamamıştım. Takımı olumsuz etkilemek istemiyorum izinli üye kuralları nasıl ben ne yapmalıyım bu gün wc sorunu yüzünden tartılmadım ama biliyorumki ağırlığım 6 ile başlıyor. Ramazan sonuna kadar 6 kilo alırım
bence dene biraz canım emeklerine yazık etme, 6 kilo ciddi bi rakam kolalara tatlılara geri dönmeeyeceksin umarım
kaptinn kaptinn ben yarın iftardan önce tartılsam nasıl olur listeyi ben paylaşırım evde de tekim
çok sevdim ben bu öneriyi :KK70:

dünkü menüm

iftar
1 tabak dolu yeşil mercimek yemeği
2 dilim pide
6 tane köfte
2 çatal irmik helvası

sahur
1 dilim pide
1 kase yeşil mercimek
3-4 dilim karpuz
2 yumurtadan omlet
3-4 topik peynir
1 köfte
şekersiz çay

2,5 - 3 litre arası su
mercimek sevince ben bitmediyse bu günde yicem :KK53: sahurda iyi yemişim yanlız zor uyudum şişkinlikten :sinirli:

Bende cok severim agir yasamlari..zaten babası yasakladı göndermiyor onlara aramız 100 metre ya sesini duyunca bile sinir krizi geçirecek gibi oluyorum ...
aklın yolu bir iyi yapmış eşinde haketmiyorlarmış çünkü Allah gerçekten sabır versin sana ama takmamaya çalış seni huzursuz etmesine izin verme

bence dene biraz canım emeklerine yazık etme, 6 kilo ciddi bi rakam kolalara tatlılara geri dönmeeyeceksin umarım

çok sevdim ben bu öneriyi :KK70:
ok sen bildirimi geç yaparsın ama unutma paylaşım alanına listeyi en son 20:00 de atıyoruz bana hesaplama zamanı bırakmamız lazım

dünkü menüm

iftar
1 tabak dolu yeşil mercimek yemeği
2 dilim pide
6 tane köfte
2 çatal irmik helvası

sahur
1 dilim pide
1 kase yeşil mercimek
3-4 dilim karpuz
2 yumurtadan omlet
3-4 topik peynir
1 köfte
şekersiz çay

2,5 - 3 litre arası su
mercimek sevince ben bitmediyse bu günde yicem :KK53: sahurda iyi yemişim yanlız zor uyudum şişkinlikten :sinirli:
afiyet olsun mercimek yemeği nasıl bişi sen patlıcanlı yemezsin kabakta öyle beyli yaptı annen

Günaydın kızlar iyi sabahlar :KK54:
Dünkü menumü yazayim iftardan sonra mayisınca giremedim bile kk ya :KK48:
Sahur
2 dilim cavdar ekmeginde yağsiz tost kaşarlı domatesli 7-8 siyah zeytin salatalık bol yeşillik sucuklu omlet 2-3 sucukla 1 yumurta yemisimdir şekersiz siyah çay hatırladığüm kadarıyla :KK64: suyu ne kadar içtim hatirlamıyorum
Iftar
1 büyük kase domates çorbası
Barbunya pilaki yağını süzdurmeye calisarak yedim 2 dilim pide :olamaz: 4 kanat izgara ve yeşillik
2 lt kadar su yatıncaya kadar
Açık siyah şekrsiz çay
Parka yürüyüşe çıktik 1 magnum yedim yüruyüste :mad:
60 dk yüruyus+bisiklet
Ilk gun biraz kontrolü kaybetmişim kizlar bugün daha dikkatli olucam :KK52:

Back
X