Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dunku menum SchonerDuft SchonerDuft
Sahur 2 mınık tost kasarlı
Cay
Yarım salatalık yarım domates
İftar 1 kase mercımek corbası
2 kofte ve 2 elma dılımlı fırında koftelı patates yemegı
Salata
Kocaman bır bardak ayran
2 dılım tb ekmegı mınıcıktı onlarda.
Ara 1 fıncan ballı karabıberlı sıcak su (oksurugum varda)
1 fıncan cay.
afiyet olsun canım

magnum ne ya 600 kalori vardır direk kilo onun dışında güzel afiyet olsun

ben keşkül delisiyim yemezsem aklım kalır sanırım neyse hafta da 2 yerim yada hoşaf içerim . teşekkür ettim bilgiler için haftaya mı gideceksin tekrar kontrole .

benim için şükür kolay geçiyor . bugün anneme gidecem iftarı orda açacam ordan kuzenime çaya geçecez eşimle bebek tebriğine
Ooooo iyiymis gezin bakalim :KK28: yok kuzum hesapladim magnumu 250 civarıydı şimdi netten de baktim sadesi 240 kaloriymis korkuttun beni direk 600 diyince :olamaz: ama soz bi daha uzun sure yapmıycam :KK52:dün oyle bi gaza geldim yegenlerle coucuklarla filan :KK43:

Ooooo iyiymis gezin bakalim :KK28: yok kuzum hesapladim magnumu 250 civarıydı şimdi netten de baktim sadesi 240 kaloriymis korkuttun beni direk 600 diyince :olamaz: ama soz bi daha uzun sure yapmıycam :KK52:dün oyle bi gaza geldim yegenlerle coucuklarla filan :KK43:
HADİ YA BEN BİR ARA BKIM AMA KARADUTLUYDU BAYAĞI YÜKSEKTİ KALORİSİ . YÜRÜDÜĞÜN KADARINI YAKTIN YANİ :D . listeye giriyorsun etiket yaptım görün mü ?

tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea (67.20/66.6/0.60/%0.90) başl.t:3mayısbaşl.k:67,20 11mayıs:66.6 hedef:60 KUZUM 3 mayısta başlmışsın listeye giriyorsun hesaplamalarda bir eksikliğin var mı
Cok teşekkür ederim canım bilgiler doğrudur :KK52: bugun dikkatli yedim bakalim sahurda aksamda dikkat edicem dun aksam içtigim yesilcayın etkisini gordum bakalim yarin ne olucak merak ediyorum bende :KK52:

Cok teşekkür ederim canım bilgiler doğrudur :KK52: bugun dikkatli yedim bakalim sahurda aksamda dikkat edicem dun aksam içtigim yesilcayın etkisini gordum bakalim yarin ne olucak merak ediyorum bende :KK52:
Iftarda mi ictinyeşil cayi canim

bende oreolu cornet yemek istiyodum kaç kalori yemeyeyim mi :KK57: cuma mı yesem yada SchonerDuft SchonerDuft

çok şükür eve geldi..
ben işteyim öğlen gideceğim yanına..
oğlum eşimle..
ayrıca annem artık oğluma biraz zor bakar..bir tıkalı damar daha avr..
annemi yorabilir..
şimdi oğluma kim bakacak telaşındayız..
Allah ım bi çıakr yol gösterecektir inşaallah...
Çok geçmis olsun canım allah buyük bi kapi acar inşallah :dua: komşulardan biri bakabilirse tabi ki cok iyi olur canım var mi öyle biri su an icin gözune kestirdigin filan

Çok geçmis olsun canım allah buyük bi kapi acar inşallah :dua: komşulardan biri bakabilirse tabi ki cok iyi olur canım var mi öyle biri su an icin gözune kestirdigin filan

tanıdığım tek komşum karşı komşum onun dışında kimseyi tanımıyorum
güvenebileceğim kimse de yok maalesef..
annemin durumuna göre bakacağız inşaallah..
şimdi seçime kadar eşim bakacak oğluma sonra 3ay yayladayız..
k validemi çağıracağız :k babam bırakırsa inş işleri yoğunlaşana kadar o bakar..
olmadı enkötü ücetsiz izin alacağım...
bakıcı da sonraki aşama bakalım
3 ayşını doldurmuş olsa kreş de mantıklı aama henüz çok küçük

Back
X