- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #278.021
Anladim cnmCanım bıldırım lıstemız varya cumaları ondan bahsedıyo.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim cnmCanım bıldırım lıstemız varya cumaları ondan bahsedıyo.
OK KUZUCanım bende ıftar oncesı bıldırıcem bende oruc tutuyorum![]()
cuma listeleri oluyor hesaplayıp yazdığımız ona ekliceksin kuzumNeyin listesine anlamadim :-(
afiyet olsun canımDunku menumSchonerDuft
Sahur 2 mınık tost kasarlı
Cay
Yarım salatalık yarım domates
İftar 1 kase mercımek corbası
2 kofte ve 2 elma dılımlı fırında koftelı patates yemegı
Salata
Kocaman bır bardak ayran
2 dılım tb ekmegı mınıcıktı onlarda.
Ara 1 fıncan ballı karabıberlı sıcak su (oksurugum varda)
1 fıncan cay.
Unutmam insallah hesaplar listeye yazarım kuzum.ok canım unutmazsın dimi aslıl listedesin çünkü hesaplayamazsan bile kilonu yaz. bu arada hesaplamayı biliyorsun dimi listeye nasıl yazacağını da
sen 17:00 gibi tartıl istersen dün tartılmışmıydınUnutmam insallah hesaplar listeye yazarım kuzum.
evet tartildim 63.60 pek bisey degistigini sanmiyorum 1 gund eyinede eve gecer gecmez tarti bildirimi yaparımsen 17:00 gibi tartıl istersen dün tartılmışmıydın
GEÇEN HAFTA KAÇtın ? 100 gr da olsa değişir benceevet tartildim 63.60 pek bisey degistigini sanmiyorum 1 gund eyinede eve gecer gecmez tarti bildirimi yaparım
Tmm canim anladımcuma listeleri oluyor hesaplayıp yazdığımız ona ekliceksin kuzum
Ooooo iyiymis gezin bakalimmagnum ne ya 600 kalori vardır direk kilo onun dışında güzel afiyet olsun
ben keşkül delisiyim yemezsem aklım kalır sanırım neyse hafta da 2 yerim yada hoşaf içerim . teşekkür ettim bilgiler için haftaya mı gideceksin tekrar kontrole .
benim için şükür kolay geçiyor . bugün anneme gidecem iftarı orda açacam ordan kuzenime çaya geçecez eşimle bebek tebriğine
HADİ YA BEN BİR ARA BKIM AMA KARADUTLUYDU BAYAĞI YÜKSEKTİ KALORİSİ . YÜRÜDÜĞÜN KADARINI YAKTIN YANİOoooo iyiymis gezin bakalimyok kuzum hesapladim magnumu 250 civarıydı şimdi netten de baktim sadesi 240 kaloriymis korkuttun beni direk 600 diyince
ama soz bi daha uzun sure yapmıycam
dün oyle bi gaza geldim yegenlerle coucuklarla filan
![]()
Cok teşekkür ederim canım bilgiler doğrudurtobosolu_dulcinea (67.20/66.6/0.60/%0.90) başl.t:3mayısbaşl.k:67,20 11mayıs:66.6 hedef:60 KUZUM 3 mayısta başlmışsın listeye giriyorsun hesaplamalarda bir eksikliğin var mı
Iftarda mi ictinyeşil cayi canimCok teşekkür ederim canım bilgiler doğrudurbugun dikkatli yedim bakalim sahurda aksamda dikkat edicem dun aksam içtigim yesilcayın etkisini gordum bakalim yarin ne olucak merak ediyorum bende
![]()
YARIN BİLDİRİMİ 17:00 GİBİ YAPABİLİR MİSİNCok teşekkür ederim canım bilgiler doğrudurbugun dikkatli yedim bakalim sahurda aksamda dikkat edicem dun aksam içtigim yesilcayın etkisini gordum bakalim yarin ne olucak merak ediyorum bende
![]()
bende oreolu cornet yemek istiyodum kaç kalori yemeyeyim miOoooo iyiymis gezin bakalimyok kuzum hesapladim magnumu 250 civarıydı şimdi netten de baktim sadesi 240 kaloriymis korkuttun beni direk 600 diyince
ama soz bi daha uzun sure yapmıycam
dün oyle bi gaza geldim yegenlerle coucuklarla filan
![]()
Ben de vardım dimi listede etiket oldum mu görmedimHADİ YA BEN BİR ARA BKIM AMA KARADUTLUYDU BAYAĞI YÜKSEKTİ KALORİSİ . YÜRÜDÜĞÜN KADARINI YAKTIN YANİ. listeye giriyorsun etiket yaptım görün mü ?
YARIN YERSİN CANIM BUGÜN HİÇ ELLEŞME PERŞEMBE BUGÜN
Çok geçmis olsun canım allah buyük bi kapi acar inşallahçok şükür eve geldi..
ben işteyim öğlen gideceğim yanına..
oğlum eşimle..
ayrıca annem artık oğluma biraz zor bakar..bir tıkalı damar daha avr..
annemi yorabilir..
şimdi oğluma kim bakacak telaşındayız..
Allah ım bi çıakr yol gösterecektir inşaallah...
sanırım yok ..: :)annen iyi olsunda bulursunuz bakacak birini allahın izni ile . hesaplamalarda liste doldurmada bir sıkıntı var mı
Çok geçmis olsun canım allah buyük bi kapi acar inşallahkomşulardan biri bakabilirse tabi ki cok iyi olur canım var mi öyle biri su an icin gözune kestirdigin filan