Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hangi borcumu ödedm ki onları ödeyeymm ayyy bi sene fln oruc tutmam lazım borclar için
yaşlanınca tutarsın bende simdi tutuyorum borczsuzum ama ilerde zaten birikcek

Evet canim resmen kesildi sütüm 5 ayı yeni bitirdi bebis inşallah seneye tam tutarım
daha kuüçükmüş ya inşallah seneye tutarsın erken daha

hiç olmamış tartıldın mı ne zaman tartılacaksın

Evet canim bende öyle düşündüm inşallah seneye ...

Evet canim bende öyle düşündüm inşallah seneye ...

Amin canim cumlemizin kuzularını Allahim bağışlasın senin varmi kuzu..
amin canim... yok tatlim bizim daha yok... yeni evli sayiliriz daha iki senemiz dolmadi.
Seneye Dogru düsünüyoruz bizde Allah nasip ederse tabi.
Ama önce bir iki sene calismak biyerlere gelmek istiyorum, tabi bunlarin hepsi kader kismet isi

Aynen canim Allah kalbine göre versin annelik hem çok güzel hem zor oglumun kıskançlıklarıyla uğraşıyoruz kardeşi olunca cocugun kimyası bozuldu rresmen psikiyatr a götürüyoruz çok zor geçiyo valla ...

Kızlar bugun deneyım var cok gırwmıyorum hazırlıklar falan var dunku menumu yazayım hemen SchonerDuft
Sahur yarım hashaslı yarım peynırlı katmer
Cay
Domates salatalık zeytın
Aksam 1 kase mercımek corbası
3 kofte ve 3 elöa dılım patateslı fırında koftelı patates yemegı
1 kase cacık
Ara 2 fıncan cay
Su 3lt gecmıstır
Bu arada aksam hedefıme ulasmıs olucam

hay Allah kiyamam ya Allah yardimciniz olsun canim aslinda Yas farkida baya var o yaslarda pek kiskanclik olmaz aslina ama herhalde tek cocuk düsüncesine alisinca paylasmak zor geliyo

hay Allah kiyamam ya Allah yardimciniz olsun canim aslinda Yas farkida baya var o yaslarda pek kiskanclik olmaz aslina ama herhalde tek cocuk düsüncesine alisinca paylasmak zor geliyo
Sa ol canim aynen dedigin gibi galiba sevgi bölündü diye düşünüyor biz de dikkatli davranıyoruz ama inşallah aşarız ...

eee kizlar haftasonuda geldi cok sükür neler yapcaksiniz bakalim
Şuan ki açlıgımın üzerine bu soruyu ben yanıtlamayayım ..aklima yemekten başka bişey gelmedi valla..pizza hamburger iskender kiymali pide bile yiyebilirim cumartesi birini pazar birini cumada gectigine gore iki gun kacamakli olabilir

Sa ol canim oglum 9 yaşında kızım 5 aylik
Maşallah o kadar yaş farkı kiskanclik olmaz diye dusunuyodum demekki hep oluyomus bu kiskanclik

Allah kolaylık versin zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…