Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kermes beni mahvetti yoksa daha fazlaydı da olsun artık
bu kermesler günler iftarlar zaten

tşk kaptanım önce dr sonra sizler en sonda tam uyamasamda %60 lık listeye uyum kızımın doğumgününe 64 ulaşmam gerekli nne kızm kombini yapıcam böylşe kalcalı popolu güzel durmuyor hic birşey
senin iradende biiyo hersey canım ve kesinlikle cok güclüsün istediginde verebiliosn ne güzel

ayy hemşerim bende konyaliyim❤❤

afiyet olsun sahurun güzel ama perşembe günü iftar olmamış keşke tatlı ve mantıdan tadımlık yeseydin

afiyet olsun güzel olmuş ama sütünü etkiliyorsa bebeğinde küçükse ara ver bence orucuna

4 dilim kıymalı börek dilimler inşallah hayal ettiğim büyüklükte değildir sahura kalkmamakta çok sağlıksız en azından kalkıp süt falan içseydin bari

hayallerin gerçek olsun inşaallah :)
inşallah canım
ayy kızlar vallaaaa gercktn zor bnmde basıma gelmişti
ama bence kabul oluyodur o oruclar sonucta cogu bitmiş oluyo 5 dk kala da insan oruc bozmaz bn normal acmştm orucumu eznla beraber
benimde şey olmştu orucumu açtıktan sonra görmüştüm ama onun yerine bile tuttum olmuyo diye biliyorum kuzu gerçi görmeyince bozulmuyomuş ama ben yine de bi gün tutmuştum yerine

hangi borcumu ödedm ki onları ödeyeymm ayyy bi sene fln oruc tutmam lazım borclar için

Evet canim resmen kesildi sütüm 5 ayı yeni bitirdi bebis inşallah seneye tam tutarım

ayy hemşerim bende konyaliyim❤❤
Anam gel sarılak , neresindensin?
Tam da tahmin ettiğin büyüklükteydi bence:), valla aktı gitti resmen.
Sahur böreklerin cezasıydı aslında, kızlarda bugün oruç tutmayınca kendimiz için kalkmadık uyku bölünmesin diye. Sadece su içip uyudum.

Toplam giden kg 5,5,kg.
Sen naptin tedavi ne oluyonmu nasilsin..

Meram canim ama konya da oturmuyorum sen neresinden

Meram canim ama konya da oturmuyorum sen neresinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…