Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol kuzuuumm 1 bardak soguk su beni ne hallere getirdi
Tüh bende öyleyim kronik faranjit var soğuk su sıcak çay kahve bogazini mahveder ihlamur icebiliyorsan balla beraber yada ballı limonlu zencefilli çay ic çok iyi gelir canim

her tarafım ağrıyor sen naptın
hasta mısın

kaptinn sen de mi hastasın geçmiş olsun ,ben de çok fena hasta oldum .tüm haftasonum yatakta geçti nerdeyse
geçmiş olsun kuzuumm
bnm dün aksam oldu hafta son olaydı dinlenirdm en azından

Tüh bende öyleyim kronik faranjit var soğuk su sıcak çay kahve bogazini mahveder ihlamur icebiliyorsan balla beraber yada ballı limonlu zencefilli çay ic çok iyi gelir canim
ıhlamur bulabildim iş yerinde onu içicem kuzum inşallah yumusatır bogazımı karnım agrıyo midem bulanıyo

inşallah canımm
Allah kabul etsin Allah sabrını veriyor çok şükür
ben çok kötüyüm bu sabah 61.9 çıktım sahurda fazla yedim biraz su da çok içmiştim wcye çıkmayalı bugün 5 oldu sanırım kayısı yiyorum suyumuda hergün içiyorum en az 2 litre ama 3 e yaklaşıyo genelde ramazan oldumu hep böyle oluyorum

afiyet olsun akşam acıkmadın mı çok erken yemşisin

maşallah ne güzel kilo veriyorsun
afiyet olsun kola olmasaymış iyiymiş ama 1 bardak devamını getirmezsin canım
afiyet olsun çok güzel

onlar spordan sayılmıyo diyoduk

afiyet olsun iyiki baklava berbatmış

afiyet olsun iftar güzel sahurada kalkamamışsın

forestgump drdotty Silent Scream tugbaFB @kayacans bi-zuzu
kızlar tebrik ederim
ne ceza veriyoruz

Ah ya ne zor olur hamileyken hastalık ben de hastalanmistim hamileyken açile gidip iğne vurulunca rahatladım izin alma şansın yokmu canim

Ah ya ne zor olur hamileyken hastalık ben de hastalanmistim hamileyken açile gidip iğne vurulunca rahatladım izin alma şansın yokmu canim

bugün denetim var kuzum idare etmeye calışıcam yarın gelmem dinlenirim evde bugün bi bitsinde
ilaç kullanabilsem antibiyottikle geçr,rdm ama smdi ıhlamura fln kaldım

dün çokça temizlik yaptım her tarafım tutuldu sanırım halsizlik var üstümde senin neyin var kuzum geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…