- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.481
Geçmiş olsun kaptanim ❤❤bebegiiiimmmnapıyosun nasılsınnnn
biz cokk iyiydik düne kadar. dün hasta oldum ve hasta hasta işe geldim
Geçmiş olsun kaptanim ❤❤bebegiiiimmmnapıyosun nasılsınnnn
biz cokk iyiydik düne kadar. dün hasta oldum ve hasta hasta işe geldim
sağol kuzuuumm 1 bardak soguk su beni ne hallere getirdiGeçmiş olsun kaptanim ❤❤
her tarafım ağrıyor sen naptıngünaydın kızlar napıyosunuz
sağol kuzuuumm 1 bardak soguk su beni ne hallere getirdi
Tüh bende öyleyim kronik faranjit var soğuk su sıcak çay kahve bogazini mahveder ihlamur icebiliyorsan balla beraber yada ballı limonlu zencefilli çay ic çok iyi gelir canimsağol kuzuuumm 1 bardak soguk su beni ne hallere getirdi
hasta mısınher tarafım ağrıyor sen naptın
geçmiş olsun kuzuummkaptinn sen de mi hastasın geçmiş olsun ,ben de çok fena hasta oldum .tüm haftasonum yatakta geçti nerdeyse
ıhlamur bulabildim iş yerinde onu içicem kuzum inşallah yumusatır bogazımı karnım agrıyo midem bulanıyoTüh bende öyleyim kronik faranjit var soğuk su sıcak çay kahve bogazini mahveder ihlamur icebiliyorsan balla beraber yada ballı limonlu zencefilli çay ic çok iyi gelir canim
Tatlim olur olur yeterki kafandan olmaz dusuncesini cikar. Bak simdi sana bir kac tuyo vereyim
ezan okununca yarim litre az limonlu ilik su iciyorsun yaninda da 1 2 gun kurusu yiyorsun. Sonra corbani coooook yavas bir 5 10 dk da iciyorsun. Bu esnada canin pide cekiyorsa bir cimdik bir cimdik yiyebilirsin. Ana yemeklerinde makarna, pilav vs tadimlik yemeye calis mumkunse sulu daha az kalorili yemeklerden ye. Bol salata ile modeni doldur ve masadan kalk. Bir saat gecince hop bir yarim litre su daha mideye indir. Boyle boyle gece sahura ladar 3 3.5 litre su icmeye calis. Bir seyler yemek istedikce birer parca karpuz olur kavun olur yogurt olur sut olur boyle seylerle gozunu ve mideni doyur. Sahur da 2 haslanmis ymumurta ve kahvaltilik ye. Bir de ici ceviz veya findik dolu hurma ye bu beni cok tok tutuyor hemde kan sekerimi falan dengeliyor. Bu sekilde bir duzen kurabilirsrn ramazan bayramina arti ile girmek soyle dursun kesinlikle kilo verirsin canim. Bir de senin evin musait sanirim iftardan sonra yuruyus yap canim. Nerde harekey orada bereket
Insallah faydasini gorursun
Daha sık gelecegim ins canim.
Oruc tutuyorum simdilik iyi gidiyor cok sukur
sen kac kg oldun
afiyet olsun akşam acıkmadın mı çok erken yemşisinBugünkü menüm kızlar
08:00 2 kayisi kurusu ve suyu
09:30 kah. 2 has.yumurta
az peynir 4,5 zeytin
çay 2 dilim çavdar ekmeği
12;00 ara gibi oldu
1 kase yulafli nesfit sütle 2 cilekle
16:00 mantar sote bol salata
Çay az fıstık
Su 2,5 litre 30 dk lesliSchonerDuft
maşallah ne güzel kilo veriyorsunSelam kızlar temizlik gunuydu yaptim mi tabiki hayır gezmelerden aman bulamadımyarın okuldan gelince yaparım dedim.. bugun doyasıya avm gezip alisveris yaptım eve gelip tartiya ciktigimda kucuk kacamaklarıma ragmen eksildigimi gormek mutluluk verici..62.40 ciktim bu gidisle ramazana 60 olurum.
Geleyim menume
Sahur
1 haslanmis yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalik
2 dilim pide
Iftar
1 porsiyon islim kebabı
2 yk yogurtlu kabak kizartma
2 yk eriste
1 bardak kolaçok canım istedi bi dikişte aktı gitti
2 litre su
afiyet olsun çok güzeliyi aksamlar kizlar bende menu yazayim.
Sahur
1 dilim pide
2 yemek kasigi sut kaymagi
2 yemek kasigi recel
1 buyuk hurma icini ceviz doldurdum.
domates salatali marul karisimi
iftar
1 dolu kase sehriye corbasi
1 porsiyon mantar sote
8-9 kanat izgara
salta
1 kurabiye
cay
3 isirik cevizli kek
birazdan biraz dut yiyecegim ve bir parca cikolata
suyumu 3 lt ye tamaliyorum
onlar spordan sayılmıyo diyodukO zaman spor birincisi benim bu hafta desene..
Müziksiz yaptım temizliği bayağı da adrenalinliydidüşün 6.cı kattayım balkon cam kaplı sürgü pimapen bacağın biri dışarda şekild e sildim camı tırsarak saha çok yağ yakmışımdır demi .
Çok iyi gidiyorsun kuzum ramazana 60 kiloyu sabitlemiş olursun sonra gelsin 5ler
afiyet olsun iyiki baklava berbatmış20 mayıs pazar günü mnüm
Sahura kalkmadık ama gece 12 gibi
1 dilim pide
3 hurma
5 zeytin yedim
İftar 19.56
1 kase ezogelin çorbası
Yarım porsiyon iskender (pilav vs yok yoğurdunu bile yiyemedim.)
Yarım dilim pide
1 hurma
3 kaşık çilek kompostosu
1 çatal baklava(berbattı yiyemedim Allahtan. Yoksa halletmiştim 1 porsiyonu1 baklavanın çeyreği gibi düşünün)
Menüm
Sahur yok. Tiroid ilacımı içip uyudum yarım saat sonraki alarmla kalkıp yiyecektim, şansa alarm çalmadı .bi gözümü açtım yarım saat geçmiş nerdeyse ağlayacaktım valla . Sabah uyandığımda açtım, Allah’tan öğleden sonra geçti....
İftar
2 kepçe mercimek çorbası,salata,4 kaşık bulgur pilavı, kuzu haşlama(4 tane minik kemikli et yedim), 2 hurma
Su: 2 lt oldu, sahura kadar onu 3 yapıcam.
ÜNLÜLER
S _Safiye_ :0.45
segus :0,87
@tobosoludulcinea :1,35
SchonerDuft :0,44
cicikizsinem :0,80
Ghostpasha :0.65
G gamzelim080 :1,39
ÜNLÜLER YÜZDESİ:0,850
GÖNÜLLÜLER
poncikbirgelincik :0
forestgump :0,30
drdotty :2,39
Silent Scream :1.24
tugbaFB :0.77
@kayacans :1,02
bi-zuzu :1.25
GÖNÜLLÜLER YÜZDESİ:0,985
evet gönüllüleden yaratıcı cezalar bekliyoroum kaybeden takım için
Ah ya ne zor olur hamileyken hastalık ben de hastalanmistim hamileyken açile gidip iğne vurulunca rahatladım izin alma şansın yokmu canimhasta mısın
geçmiş olsun kuzuumm
bnm dün aksam oldu hafta son olaydı dinlenirdm en azından
ıhlamur bulabildim iş yerinde onu içicem kuzum inşallah yumusatır bogazımı karnım agrıyo midem bulanıyo
Ah ya ne zor olur hamileyken hastalık ben de hastalanmistim hamileyken açile gidip iğne vurulunca rahatladım izin alma şansın yokmu canimhasta mısın
geçmiş olsun kuzuumm
ıhlamur bulabildim iş yerinde onu içicem kuzum inşallah yumusatır bogazımı karnım agrıyo midem bulanıyo
Bence protein yapsınlar yada seker diyeti ne dersin
bugün denetim var kuzum idare etmeye calışıcam yarın gelmem dinlenirim evde bugün bi bitsindeAh ya ne zor olur hamileyken hastalık ben de hastalanmistim hamileyken açile gidip iğne vurulunca rahatladım izin alma şansın yokmu canim
dün çokça temizlik yaptım her tarafım tutuldu sanırım halsizlik var üstümde senin neyin var kuzum geçmiş olsunhasta mısın
geçmiş olsun kuzuumm
ramazanda şeker diyeti çok acımasız olmaz mıBence protein yapsınlar yada seker diyeti ne dersin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?