Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

drdotty canım ıkıncı cocuk hakkındakı goruslerını kaptım hemen bızde arası cok gecmesın dıyoruz hep arkadas gıbı buyurlar dıyoruz ama hep bende bı korku var ıkısınede esıt olcude yetememek gıbı. Ogluma hıc kıyamıyorum
Bu arada 69 oldun taaa nerden geldın bana yetıstın sakın ıradenı kaybetme cok guzel kılo verıyosun. Bukadar yol gelmısken kılo alma.

Gerçekten ramazanda temizlik yapmasi cok zor geliyor bide bayram temizliği var bunun Allah yardimcimiz olsun bide benim bayramdan sonra kendi evimin temizliği var düğünden sonra yüküm artcak hem annemin hem kndi evimi temizlemem gerekcek aaa bu yeni süpürgeler cok sessiz onlardan alsan belki rahatsiz olmaz
Afiyet olsun canim iftar ve sahurda karpuz yememek gerekirmis kalorisi cok dusuk ama sahurda yiyince aciktiriyomus gercekten bende yemistim o gun cok aciktim iftardan 1 saat sonra yemek dogruymus

Afiyet olsun güzel olmuş canim

Sahur
Yumurta peynir salaaalık domates
Zeytin

İftar
Mantı salata
Cok az

Afiyet olsun sahur az geldi insallah acikmazsin
1 paket hurma mi yapma kendine bunu
Ozlettn kendini ne zamandir yoksun bu kadar ozletme ugramaya calis hayatimda hic bi degisiklik yok valla aynı devam ediyorum sdece e devlette evli yaziyor oo 62.5 hemde ramazanda supersinoruc tutabiliyprmusun

Afiyet olsun kuzum guzel

Tatlim olur olur yeterki kafandan olmaz dusuncesini cikar. Bak simdi sana bir kac tuyo vereyim
ezan okununca yarim litre az limonlu ilik su iciyorsun yaninda da 1 2 gun kurusu yiyorsun. Sonra corbani coooook yavas bir 5 10 dk da iciyorsun. Bu esnada canin pide cekiyorsa bir cimdik bir cimdik yiyebilirsin. Ana yemeklerinde makarna, pilav vs tadimlik yemeye calis mumkunse sulu daha az kalorili yemeklerden ye. Bol salata ile modeni doldur ve masadan kalk. Bir saat gecince hop bir yarim litre su daha mideye indir. Boyle boyle gece sahura ladar 3 3.5 litre su icmeye calis. Bir seyler yemek istedikce birer parca karpuz olur kavun olur yogurt olur sut olur boyle seylerle gozunu ve mideni doyur. Sahur da 2 haslanmis ymumurta ve kahvaltilik ye. Bir de ici ceviz veya findik dolu hurma ye bu beni cok tok tutuyor hemde kan sekerimi falan dengeliyor. Bu sekilde bir duzen kurabilirsrn ramazan bayramina arti ile girmek soyle dursun kesinlikle kilo verirsin canim. Bir de senin evin musait sanirim iftardan sonra yuruyus yap canim. Nerde harekey orada bereket
Insallah faydasini gorursun
Daha sık gelecegim ins canim.
Oruc tutuyorum simdilik iyi gidiyor cok sukur
sen kac kg oldun

İki küçük bebek zor oluyor canım birisine hemen büyümüş muamelesi yapıyor insan tabi bu zorluk en fazla 3 yıl sürer sonra çocuklar yaşları yakın olduğundan daha uyumlu olabilirler.
Oruca başladığımdan beri hiç dikkat edemiyorum ama kendimi toparlayacağım inşallah eşim bile benden az yiyor utanıyorum
Canım önerilerine dikkat etmeye çalışıcam kilo veremesem bile almak istemiyorum çok üzülürüm sonra.
Naptınız kızlar iyi pazarlar
İyi pazarlar canım
Eşim burada biraz alışveriş yaptık biraz çocukları gezdirdik geldik. Şimdi eşimle ortanca oğlum kitap okuyorlar (resim anlatıyorlar yani) bende uzandım dinleniyorum. Bu arada 40 beden giyiyorum artık hemde likrasız mikrasız.

Vaaayyuu tebrik ederim biraz spor ile sıkılaşırsan 38 beden bile olur bakarsın. Menüler nasıl iftarda

valla sen kilo alirsan ben bile uzulurum
Kilo almadan atlatacaksin ben inaniyorum sana

40 beden hemde likrasiz

Bugünkü menüm kızlar
08:00 2 kayisi kurusu ve suyu
09:30 kah. 2 has.yumurta
az peynir 4,5 zeytin
çay 2 dilim çavdar ekmeği

12;00 ara gibi oldu
1 kase yulafli nesfit sütle 2 cilekle

16:00 mantar sote bol salata

Çay az fıstık

Su 2,5 litre 30 dk lesli SchonerDuft

Bravo canim tebrik ederim darısı başımıza bende 44 e girebiliyorum artık az kaldı 40 a inşallah

Bravo canim tebrik ederim darısı başımıza bende 44 e girebiliyorum artık az kaldı 40 a inşallah

Evet bugün biraz sahurda az ve erken yedim ben iftar öncesi baygınlık geçirdim
Ama bugün daha güzel beslendim diyetisyenimin dediği gibi yedim
Geçmiş olsun canım, sahura kalmadan tutuyorum ben de iki gündür,çok zor oluyor. Bugünden itibaren uyanmak lazım
40 beden hemide likrasız mı??? Tebrikler canım, darısı 16 senedir 40 beden giyememiş benim başıma:)

Selam kızlar temizlik gunuydu yaptim mi tabiki hayır gezmelerden aman bulamadım yarın okuldan gelince yaparım dedim.. bugun doyasıya avm gezip alisveris yaptım eve gelip tartiya ciktigimda kucuk kacamaklarıma ragmen eksildigimi gormek mutluluk verici..62.40 ciktim bu gidisle ramazana 60 olurum.
Geleyim menume
Sahur
1 haslanmis yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalik
2 dilim pide
Iftar
1 porsiyon islim kebabı
2 yk yogurtlu kabak kizartma
2 yk eriste
1 bardak kola çok canım istedi bi dikişte aktı gitti
2 litre su

iyi aksamlar kizlar bende menu yazayim.

Sahur
1 dilim pide
2 yemek kasigi sut kaymagi
2 yemek kasigi recel
1 buyuk hurma icini ceviz doldurdum.
domates salatali marul karisimi

iftar
1 dolu kase sehriye corbasi
1 porsiyon mantar sote
8-9 kanat izgara
salta
1 kurabiye
cay
3 isirik cevizli kek

birazdan biraz dut yiyecegim ve bir parca cikolata

suyumu 3 lt ye tamaliyorum

aksamki islim ve kabak kizartilarak hazirlanmissa agir olmus bir de yaninda bor bardak kola icilmis hic olmamis.
Kolaya karsi koyamiyorsan minik bardak doldurup icmeyi dene canim. Hic icmesen daha iyi aslinda

guzel menu afiyet plsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…