Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hurmanın içni ceviz doldurmak kulağa enfes geliyo genelde incir doldururdum ama hurmayi yarın deniycem..
aksamki islim ve kabak kizartilarak hazirlanmissa agir olmus bir de yaninda bor bardak kola icilmis hic olmamis.
Kolaya karsi koyamiyorsan minik bardak doldurup icmeyi dene canim. Hic icmesen daha iyi aslinda
1 yıldır hic kola icmedim nedendir anlamadim bugun canim cekti normalde pek icmedigim icin bi yudum iceyim derken hepsi gitti.. hic olmadi.. malesef islim kebabinda da hersey kizartilarak hazirlanmisti biraz yagli bi menu oldu.. ama tatlı yemedim birde baklava vardı ki çıtır çıtır ramazanda agzımızı nasıl tutucaz bilen varsa soylesin..

Sağol kuzu ben zaten spor olarak anca yatıyomramazanda tatil verdiğin iyi oldu
arada kısa yürüyüş yapıyorsundur umarım
Dünkü menüm
Sahur yok
İftar:
3 kepçe mercimek çorbası,1 dilim kıymalı börek, salata, ıspanak yemeği 1 yumurtalı,3 hurma
2 saat sonra 1 tane dondurma 173 kalori idi.
Su 2.5 lt SchonerDuft
Börek börek nereye kadar bitti dimi börekler
Tam tersini diycektin heraldene hallere düştük diyet diye diyeazar azar tadına bak bebeeem. Bol şans
Dolma vardı içinde nohutta vardı. Şekerpare vardı biberli ekmek pasta bunlardan yedim ama hiç oturmadım çoğunu yaktım akşamda 30 dk kadar yürüdük dengeledim gibi
Kilo ne durumdaa bırakma sakın zigzagta kilo kontrol kalori değeri var onu say bence çok emek verdin kilo alırsan kendimi suçlu hissederim.
Hastamisin canim niye yiyemiyosun

Keremin tatlısı ney afiyet olsun güzel

Sahurda yememen kotu olmus onu soylemistim iftar guzel kiymali borek

Insallah yoktur kuzum iftara mi gidiyorsunuz bizdede misafie var
Yok kuzu teyzeler kuzenler toplaniyoruz 2 3 hafta da bir dün kuzendeydik
Kola olmamış pastaya lafım yok güzel başladın sonuçta kola yerine soda içiyoruz sade.olandan
Canim benim istiyorsan ne guzell Allah kalbine göre versin kan tahlili ver kafan rahat etdlsin en azindan
Yok Canım bir bakayım durum ne gösterecek ben her adet böyle oluyorum istediğim için acaba diyorum bebek var mı falan yoktur zaten
Evet ben olmuştum ikinci adetim kürtajdan sonra kuzum kistim de var normal de 24 mayısta adet olmam gerekiyordu 1 hafta.erken oldum neredeyse acaba dedim ama yoktur yani gerekli şartlar yerine gelmedi çok fazla
Kuzum maşaallah size diyorum. O kötü alışkanlıklar hiç iyi değil demi büyük olarak bize güzel örnek olmalısın
Evet bayağıdır yoksun fark ettim yokluğunu kilo da vermişiz terlikler kuzum iş başı ne zaman . Ben iyiyim 68 de takıldım kaldım sihirli değnek arıyorum
Amin kuzu yok artık 1 ay geçsin öyle test yaptırırım erken öğrenmek bana yaramıyor

Sonunda cevap.verebildim sizlere alıntı yapıp işe kalktım 5.30tan beri yatak.odamı temizliyorum perdelerini yıkadım serdim camlari sildim balkonu yıkadım yorganı makineye attım kollarım yine çok yoruldu spordan sayılır mı kızlar 5 saatin 2 saati en az.kollar hareket etti

Yakın olaydık cağıraydim kuzum
Kola yok o tuzak sade soda içiyoruz kanma havalara
Kurabiye canavarı senk birde kek eklemiş
canim seninaksam etiketledim ama gormedin sanirim nasiksin nasil gidiyor
Gördüm de bir cvb yazamadım iki gündür bayağı hareketli geçti okuyup geçebildim sadece

J

Spor olarak kesinlikle sayilir kuzum..sayılmazsa ayıp olur..yuruyusten iyi bence.. bende arada spor yapmak adina kulakligı takip hareketli muzik esliginde koltuk cam siler ev supurur vileda yaparim isim bittiginde baya ter atmis oluyorum. Nasil oldu bilemiyorum ama bugun iftardan 5 dakika once cumaya gore 1 kilo gitmis gorunuyorum 62.40 olmusum cok mutluyum .

O zaman spor birincisi benim bu hafta desene..
Müziksiz yaptım temizliği bayağı da adrenalinliydi düşün 6.cı kattayım balkon cam kaplı sürgü pimapen bacağın biri dışarda şekild e sildim camı tırsarak saha çok yağ yakmışımdır demi .
Çok iyi gidiyorsun kuzum ramazana 60 kiloyu sabitlemiş olursun sonra gelsin 5ler

Çok yorulmuşum ama evde tek olduğum için hemen uyuyamam gece uyanmak istemiyorum . Reglim de düzelmeye başladı insallah cumaya 67yi görürüm . Spor yaptığım yerin halısını sa kaldırdım sporum sekteye uğrayacak

20 mayıs pazar günü mnüm
Sahura kalkmadık ama gece 12 gibi
1 dilim pide
3 hurma
5 zeytin yedim

İftar 19.56
1 kase ezogelin çorbası
Yarım porsiyon iskender (pilav vs yok yoğurdunu bile yiyemedim.)
Yarım dilim pide
1 hurma
3 kaşık çilek kompostosu
1 çatal baklava(berbattı yiyemedim Allahtan. Yoksa halletmiştim 1 porsiyonu1 baklavanın çeyreği gibi düşünün)

Gözüme sadece kola battı, gerisi bence iyi, sadece kızartma olduğu için yağlı olmuş accık
Sayılmazmı kız, yerinde oturmaktan hep daha iyidir

Çağırmış kadar oldun canım:).
Allah’tan vakitlice geldim eve de menüyü tamamladım, karnım doydu şükür

Ooo Cuma’ya da görürsün inşallah o eksileri. Ben de iftardan önce 111 i gördüm ayıptır söylemesi . Ama iftar sonrası nasıldır onu bilemiyorum

Bitti bitti çok şükür:), normalde 1 günde biten börek 3-4 gün yendi valla:).

Menüm
Sahur yok . Tiroid ilacımı içip uyudum yarım saat sonraki alarmla kalkıp yiyecektim, şansa alarm çalmadı.bi gözümü açtım yarım saat geçmiş nerdeyse ağlayacaktım valla. Sabah uyandığımda açtım, Allah’tan öğleden sonra geçti....
İftar
2 kepçe mercimek çorbası,salata,4 kaşık bulgur pilavı, kuzu haşlama(4 tane minik kemikli et yedim), 2 hurma
Su: 2 lt oldu, sahura kadar onu 3 yapıcam.

dene den3 cok nefis oluyor. Hem de Tok tutuyor. Ben bazen findik, fistik, badem dolduruyorum Evde o an hangisi varsa hepsi de nefis oluyor .
Evet yagli menu olmus biraz spor yapabilirsen iyi olur. Ramzani hafif atlatmanin tek yolu misafielige cagirilmadigi ve misagir gelmediği surece bir corba bir hafif ana yemek salata tarzi beslenebilmek. Ben bu sekilde 4 5 yildir kilo almiyorum. Hem midem de catlayacakmis gibi olmuyor. En onemlisi de her zmanaki gibi bol su icmek.
Kola icmiyormussun madem hic baslama derim. Ben kola, cikolata gibi urunlerin bagimlilik yaptigini dusunuyorum. Kolayi biraktim uzun yillardir agzima surmem. amaaa biskuvileri birakamiyorum.
Ayy oku oku alintinin sonu gelmedi Beni gecmissin
Tesekkurler canim. Yalniz bu iftardan onceki agirligim yani suzulmus agirlik
sende gayet iyi gidiyorsun anladigim kadari ile reglsin cumaya 66 yi gorebilirsin buginde baya temizlik falan yaomissin hadi inss

hamur isi benden sorulur

Afiyet olsun canım allah kabul etsin
Bitti bitti çok şükür:), normalde 1 günde biten börek 3-4 gün yendi valla:).
Bir daha yapma börek sulu yemekler yap sen kızlarında kilo vermek istiyordu dimi daha sağlıklı şeyler yap börek hakkınız doldu sizin 4 gün börek yediniz
Afiyet olsun canım allah kabul etsin menü yu beğendim
Ya hiç sorma cumadan cvb yazacam söz de yok 66yı görmem sanmıyorum wc sıkıntım var zaten düzelmeyen . Cuma sabah tartıl da de bakim kaç kilo oldun süzülmemiş halin ile

bebegiiiimmm napıyosun nasılsınnnn
biz cokk iyiydik düne kadar. dün hasta oldum ve hasta hasta işe geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…