- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.461
Teşekkür ederim canim❤❤guzel menu afiyet plsun
Hurmanın içni ceviz doldurmak kulağa enfes geliyoiyi aksamlar kizlar bende menu yazayim.
Sahur
1 dilim pide
2 yemek kasigi sut kaymagi
2 yemek kasigi recel
1 buyuk hurma icini ceviz doldurdum.
domates salatali marul karisimi
iftar
1 dolu kase sehriye corbasi
1 porsiyon mantar sote
8-9 kanat izgara
salta
1 kurabiye
cay
3 isirik cevizli kek
birazdan biraz dut yiyecegim ve bir parca cikolata
suyumu 3 lt ye tamaliyorum
1 yıldır hic kola icmedim nedendir anlamadim bugun canim cekti normalde pek icmedigim icin bi yudum iceyim derken hepsi gitti.. hic olmadi.. malesef islim kebabinda da hersey kizartilarak hazirlanmisti biraz yagli bi menu oldu.. ama tatlı yemedim birde baklava vardı ki çıtır çıtıraksamki islim ve kabak kizartilarak hazirlanmissa agir olmus bir de yaninda bor bardak kola icilmis hic olmamis.
Kolaya karsi koyamiyorsan minik bardak doldurup icmeyi dene canim. Hic icmesen daha iyi aslinda
Sağol kuzuben zaten spor olarak anca yatıyom ramazanda tatil verdiğin iyi oldu
Börek börek nereye kadar bitti dimi böreklerDünkü menüm
Sahur yok
İftar:
3 kepçe mercimek çorbası,1 dilim kıymalı börek, salata, ıspanak yemeği 1 yumurtalı,3 hurma
2 saat sonra 1 tane dondurma 173 kalori idi.
Su 2.5 ltSchonerDuft
Dolma vardı içinde nohutta vardı. Şekerpare vardı biberli ekmek pasta bunlardan yedim ama hiç oturmadım çoğunu yaktım akşamda 30 dk kadar yürüdük dengeledim gibiTam tersini diycektin heraldene hallere düştük diyet diye diye azar azar tadına bak bebeeem. Bol şans
Kilo ne durumdaa bırakma sakın zigzagta kilo kontrol kalori değeri var onu say bence çok emek verdin kilo alırsan kendimi suçlu hissederim.Sanada bravo canım çok iyi yol katetmişsin maşallah.
Ben şimdi Ramazan dolayisiyla bıraktım diyebilirim şekerli ürün tatlı ve ambalajlı ürün yemiyorum. Pilav makarna yemiyorum. Ama ekmek yada ana yemeğe uygun hazırlanmış hamur işlerini reddedemiyorum. Davetlerde başladı. Ha birde kola var tabi 2 gündür iftarda kola içiyorum başka bişeyle değişimine beynimi ikna edemedim. Biraz kilo alırım ama olsun en azından nasıl verileceğini öğrendim
Yok kuzu teyzeler kuzenler toplaniyoruz 2 3 hafta da bir dün kuzendeydikHastamisin canim niye yiyemiyosun
Keremin tatlısı neyafiyet olsun güzel
Sahurda yememen kotu olmus onu soylemistim iftar guzel kiymali borek
Insallah yoktur kuzum iftara mi gidiyorsunuz bizdede misafie var
Kola olmamış pastaya lafım yok güzel başladın sonuçta kola yerine soda içiyoruz sade.olandanKızlar menü mü vereyim
Aç karnina 2 büyük bardak su
9:00 kah.ciğer sote (anneme gitmiştim cokbseberim kahvaltıda diye yapmış canimmmm❤❤❤)
Çay az peynir
2,3 dilim ekmek
Ara 13:00
Annemin d.günü olunca)
1 dilim pasTa
1 bardak kola;-(
Akşam 19:30 az sonra yi cem yulafli nesfit sütle beraber
Su 3 litre olmuştur
spor 70 dk kadar tempolu yürüyüşSchonerDuft
Yok Canım bir bakayım durum ne gösterecek ben her adet böyle oluyorum istediğim için acaba diyorum bebek var mı falan yoktur zatenCanim benim istiyorsan ne guzell Allah kalbine göre versinkan tahlili ver kafan rahat etdlsin en azindan
Evet ben olmuştum ikinci adetim kürtajdan sonra kuzum kistim de var normal de 24 mayısta adet olmam gerekiyordu 1 hafta.erken oldum neredeyse acaba dedim ama yoktur yani gerekli şartlar yerine gelmedi çok fazlaOkudum şimdi teşekkür ederim. Evet çok haklı 3 öğün yiyince insan aç gözlü olmuyor. Her gözünün takıldığını ağzına atmak istemiyor. Oruçtan sonra bi düzen kurmalıyım çünkü yediğime göre hiç kilo veremiyorum. Vücudumun dengesi şaştı galiba. Oruçta çok dikkat edemiyorum ama dünden beri iyi gibiyim az da olsa eksilmeler var. Oruç bitene kadar 110 altına düşsem bile sevinicem artık:).
Sanki daha önceleri bi kürtaj lafı geçmişti, sen miydin o canım?? Kürtaj ve düşük sonrası ilk adette biraz farklılıklar olabiliyor. Ama sen yine de bi dr a danış bence:)
Bu kadarcık mı???
Kuzum maşaallah size diyorum. O kötü alışkanlıklar hiç iyi değil demi büyük olarak bize güzel örnek olmalısınCanlarım cicilerim bugün iftarı 21:15 te yaptık eşim yoldaydı yetişemedi vaktinde bende hurmayla su içip bekledim o da arabada hurmayla su içti . Ama o 2 hurma yemiş ben beklerken 1 paket hurma yedim 350 kaloriden fazlaymış paket. Hiç kontrolüm yok şu saate kadar hep yedim. Midem göğüslerimden büyük oldu. (Göğüslerimin sütt dolu olduğunuda biliyorsunuz) düşünün yani ben bu hafta 5 kilo alırım.Kötü alışkanlığımda var
Evet bayağıdır yoksun fark ettim yokluğunu kilo da vermişiz terlikler kuzum iş başı ne zaman . Ben iyiyim 68 de takıldım kaldım sihirli değnek arıyorumSelam canlarim
@drdotty @poncikbirgelincik beni merak etmis ve ozlemissiniz etiketlerinizi gordum cok mutlu oldum tesekkur ederim.
SchonerDuft kaptinn siz etiketlediyseniz gormedim etiketlemediyseniz alin size
Kizlar ne zamandir giremedim. Kizimin dis cikarmasiydi, ev temizligiydi, havalarin guzel olmasi gezmeydi falan derkeb gunler gecti. E ramazan da girdi yogunluk katlanarak devam ediyor. Guncel kilom 62.5
sizlerin kac @drdotty 69 gordum sanki supersin masallah yaa harika ilerliyorsjn.
kaptinn senin bebis nasil
SchonerDuft canim sen nasilsin
@poncikbirgelincik dugun olmadi ama evlilik nasil :))
ve ismini yazamadigim diger arkadaslarim yeni arkadaslar sizler nasilsiniz ? Nasil gidiyor diyet?
Ben daha sık gelmeye çalışacağım ins. gepinizi cok ozledim. Seviliyorsunuz. Simdilik iyi sahurlar diliyorim.
Amin kuzu yok artık 1 ay geçsin öyle test yaptırırım erken öğrenmek bana yaramıyorBenim eşimde biraz gecikti bekledim ama. Sende çok güzel kilo vermişsin maşallah. Hem yağdan iyi gitmiş şimdiden incelmiştirsin.
2-3 dilim ekmek pasta kola
Afiyet olsun
Bence de azar azar nefsi körlemek gerek. Ama ben bazı şeyleri yeyince duramıyorum 5 kişilik yiyorum
Bi test yaptır bakalım canım. Allah gönlüne göre versin
Yakın olaydık cağıraydim kuzumMerhaba kızlar, ben de parktayım :). Allah’tan hava serin bugün. Benim bücürün eve gitmeye hiç niyeti yok. İftara iki saat var daha son bir saatte evde olursam iyi olur. Daha pilav pişecek, salata yapılacak ... İftara çağırsanıza kızlar beni :):):)
Kola yok o tuzak sade soda içiyoruz kanma havalaraSelam kızlar temizlik gunuydu yaptim mi tabiki hayır gezmelerden aman bulamadımyarın okuldan gelince yaparım dedim.. bugun doyasıya avm gezip alisveris yaptım eve gelip tartiya ciktigimda kucuk kacamaklarıma ragmen eksildigimi gormek mutluluk verici..62.40 ciktim bu gidisle ramazana 60 olurum.
Geleyim menume
Sahur
1 haslanmis yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalik
2 dilim pide
Iftar
1 porsiyon islim kebabı
2 yk yogurtlu kabak kizartma
2 yk eriste
1 bardak kolaçok canım istedi bi dikişte aktı gitti
2 litre su
Kurabiye canavarı senk birde kek eklemişiyi aksamlar kizlar bende menu yazayim.
Sahur
1 dilim pide
2 yemek kasigi sut kaymagi
2 yemek kasigi recel
1 buyuk hurma icini ceviz doldurdum.
domates salatali marul karisimi
iftar
1 dolu kase sehriye corbasi
1 porsiyon mantar sote
8-9 kanat izgara
salta
1 kurabiye
cay
3 isirik cevizli kek
birazdan biraz dut yiyecegim ve bir parca cikolata
suyumu 3 lt ye tamaliyorum
Gördüm de bir cvb yazamadım iki gündür bayağı hareketli geçti okuyup geçebildim sadececanim seninaksam etiketledim ama gormedin sanirim nasiksin nasil gidiyor
Sonunda cevap.verebildim sizlere alıntı yapıp işe kalktım 5.30tan beri yatak.odamı temizliyorum perdelerini yıkadım serdim camlari sildim balkonu yıkadım yorganı makineye attım kollarım yine çok yoruldu spordan sayılır mı kızlar5 saatin 2 saati en az.kollar hareket etti
O zaman spor birincisi benim bu hafta desene..J
Spor olarak kesinlikle sayilir kuzum..sayılmazsa ayıp olur..yuruyusten iyi bence.. bende arada spor yapmak adina kulakligı takip hareketli muzik esliginde koltuk cam siler ev supurur vileda yaparim isim bittiginde baya ter atmis oluyorum. Nasil oldu bilemiyorum ama bugun iftardan 5 dakika once cumaya gore 1 kilo gitmis gorunuyorum 62.40 olmusum cok mutluyum .
Gözüme sadece kola battı, gerisi bence iyi, sadece kızartma olduğu için yağlı olmuş accıkSelam kızlar temizlik gunuydu yaptim mi tabiki hayır gezmelerden aman bulamadımyarın okuldan gelince yaparım dedim.. bugun doyasıya avm gezip alisveris yaptım eve gelip tartiya ciktigimda kucuk kacamaklarıma ragmen eksildigimi gormek mutluluk verici..62.40 ciktim bu gidisle ramazana 60 olurum.
Geleyim menume
Sahur
1 haslanmis yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalik
2 dilim pide
Iftar
1 porsiyon islim kebabı
2 yk yogurtlu kabak kizartma
2 yk eriste
1 bardak kolaçok canım istedi bi dikişte aktı gitti
2 litre su
Sayılmazmı kız, yerinde oturmaktan hep daha iyidirSonunda cevap.verebildim sizlere alıntı yapıp işe kalktım 5.30tan beri yatak.odamı temizliyorum perdelerini yıkadım serdim camlari sildim balkonu yıkadım yorganı makineye attım kollarım yine çok yoruldu spordan sayılır mı kızlar5 saatin 2 saati en az.kollar hareket etti
Çağırmış kadar oldun canım:).Yakın olaydık cağıraydim kuzum
Kola yok o tuzak sade soda içiyoruz kanma havalara
Kurabiye canavarı senk birde kek eklemiş
Gördüm de bir cvb yazamadım iki gündür bayağı hareketli geçti okuyup geçebildim sadece
Ooo Cuma’ya da görürsün inşallah o eksileriJ
Spor olarak kesinlikle sayilir kuzum..sayılmazsa ayıp olur..yuruyusten iyi bence.. bende arada spor yapmak adina kulakligı takip hareketli muzik esliginde koltuk cam siler ev supurur vileda yaparim isim bittiginde baya ter atmis oluyorum. Nasil oldu bilemiyorum ama bugun iftardan 5 dakika once cumaya gore 1 kilo gitmis gorunuyorum 62.40 olmusum cok mutluyum .
Bitti bitti çok şükür:), normalde 1 günde biten börek 3-4 gün yendi valla:).arada kısa yürüyüş yapıyorsundur umarım
Börek börek nereye kadar bitti dimi börekler
Dolma vardı içinde nohutta vardı. Şekerpare vardı biberli ekmek pasta bunlardan yedim ama hiç oturmadım çoğunu yaktım akşamda 30 dk kadar yürüdük dengeledim gibi
Kilo ne durumdaa bırakma sakın zigzagta kilo kontrol kalori değeri var onu say bence çok emek verdin kilo alırsan kendimi suçlu hissederim.
Yok kuzu teyzeler kuzenler toplaniyoruz 2 3 hafta da bir dün kuzendeydik
Kola olmamış pastaya lafım yok güzel başladın sonuçta kola yerine soda içiyoruz sade.olandan
Yok Canım bir bakayım durum ne gösterecek ben her adet böyle oluyorum istediğim için acaba diyorum bebek var mı falan yoktur zaten
Evet ben olmuştum ikinci adetim kürtajdan sonra kuzum kistim de var normal de 24 mayısta adet olmam gerekiyordu 1 hafta.erken oldum neredeyse acaba dedim ama yoktur yani gerekli şartlar yerine gelmedi çok fazla
Kuzum maşaallah size diyorum. O kötü alışkanlıklar hiç iyi değil demi büyük olarak bize güzel örnek olmalısın
Evet bayağıdır yoksun fark ettim yokluğunu kilo da vermişiz terlikler kuzum iş başı ne zaman . Ben iyiyim 68 de takıldım kaldım sihirli değnek arıyorum
Amin kuzu yok artık 1 ay geçsin öyle test yaptırırım erken öğrenmek bana yaramıyor
dene den3 cok nefis oluyor. Hem de Tok tutuyor. Ben bazen findik, fistik, badem dolduruyorum Evde o an hangisi varsa hepsi de nefis oluyor .Hurmanın içni ceviz doldurmak kulağa enfes geliyogenelde incir doldururdum ama hurmayi yarın deniycem..
1 yıldır hic kola icmedim nedendir anlamadim bugun canim cekti normalde pek icmedigim icin bi yudum iceyim derken hepsi gitti.. hic olmadi.. malesef islim kebabinda da hersey kizartilarak hazirlanmisti biraz yagli bi menu oldu.. ama tatlı yemedim birde baklava vardı ki çıtır çıtırramazanda agzımızı nasıl tutucaz bilen varsa soylesin..
Ayy oku oku alintinin sonu gelmediarada kısa yürüyüş yapıyorsundur umarım
Börek börek nereye kadar bitti dimi börekler
Dolma vardı içinde nohutta vardı. Şekerpare vardı biberli ekmek pasta bunlardan yedim ama hiç oturmadım çoğunu yaktım akşamda 30 dk kadar yürüdük dengeledim gibi
Kilo ne durumdaa bırakma sakın zigzagta kilo kontrol kalori değeri var onu say bence çok emek verdin kilo alırsan kendimi suçlu hissederim.
Yok kuzu teyzeler kuzenler toplaniyoruz 2 3 hafta da bir dün kuzendeydik
Kola olmamış pastaya lafım yok güzel başladın sonuçta kola yerine soda içiyoruz sade.olandan
Yok Canım bir bakayım durum ne gösterecek ben her adet böyle oluyorum istediğim için acaba diyorum bebek var mı falan yoktur zaten
Evet ben olmuştum ikinci adetim kürtajdan sonra kuzum kistim de var normal de 24 mayısta adet olmam gerekiyordu 1 hafta.erken oldum neredeyse acaba dedim ama yoktur yani gerekli şartlar yerine gelmedi çok fazla
Kuzum maşaallah size diyorum. O kötü alışkanlıklar hiç iyi değil demi büyük olarak bize güzel örnek olmalısın
Evet bayağıdır yoksun fark ettim yokluğunu kilo da vermişiz terlikler kuzum iş başı ne zaman . Ben iyiyim 68 de takıldım kaldım sihirli değnek arıyorum
Amin kuzu yok artık 1 ay geçsin öyle test yaptırırım erken öğrenmek bana yaramıyor
Sonunda cevap.verebildim sizlere alıntı yapıp işe kalktım 5.30tan beri yatak.odamı temizliyorum perdelerini yıkadım serdim camlari sildim balkonu yıkadım yorganı makineye attım kollarım yine çok yoruldu spordan sayılır mı kızlar5 saatin 2 saati en az.kollar hareket etti
Yakın olaydık cağıraydim kuzum
Kola yok o tuzak sade soda içiyoruz kanma havalara
Kurabiye canavarı senk birde kek eklemiş
Gördüm de bir cvb yazamadım iki gündür bayağı hareketli geçti okuyup geçebildim sadece
Afiyet olsun canım allah kabul etsinGözüme sadece kola battı, gerisi bence iyi, sadece kızartma olduğu için yağlı olmuş accık
Sayılmazmı kız, yerinde oturmaktan hep daha iyidir
Çağırmış kadar oldun canım:).
Allah’tan vakitlice geldim eve de menüyü tamamladım, karnım doydu şükür
Ooo Cuma’ya da görürsün inşallah o eksileri. Ben de iftardan önce 111 i gördüm ayıptır söylemesi . Ama iftar sonrası nasıldır onu bilemiyorum
Bir daha yapma börek sulu yemekler yap sen kızlarında kilo vermek istiyordu dimi daha sağlıklı şeyler yap börek hakkınız doldu sizin 4 gün börek yedinizBitti bitti çok şükür:), normalde 1 günde biten börek 3-4 gün yendi valla:).
Afiyet olsun canım allah kabul etsin menü yu beğendimMenüm
Sahur yok. Tiroid ilacımı içip uyudum yarım saat sonraki alarmla kalkıp yiyecektim, şansa alarm çalmadı .bi gözümü açtım yarım saat geçmiş nerdeyse ağlayacaktım valla . Sabah uyandığımda açtım, Allah’tan öğleden sonra geçti....
İftar
2 kepçe mercimek çorbası,salata,4 kaşık bulgur pilavı, kuzu haşlama(4 tane minik kemikli et yedim), 2 hurma
Su: 2 lt oldu, sahura kadar onu 3 yapıcam.
Ya hiç sorma cumadan cvb yazacam söz dedene den3 cok nefis oluyor. Hem de Tok tutuyor. Ben bazen findik, fistik, badem dolduruyorum Evde o an hangisi varsa hepsi de nefis oluyor .
Evet yagli menu olmus biraz spor yapabilirsen iyi olur. Ramzani hafif atlatmanin tek yolu misafielige cagirilmadigi ve misagir gelmediği surece bir corba bir hafif ana yemek salata tarzi beslenebilmek. Ben bu sekilde 4 5 yildir kilo almiyorum. Hem midem de catlayacakmis gibi olmuyor. En onemlisi de her zmanaki gibi bol su icmek.
Kola icmiyormussun madem hic baslama derim. Ben kola, cikolata gibi urunlerin bagimlilik yaptigini dusunuyorum. Kolayi biraktim uzun yillardir agzima surmem. amaaa biskuvileri birakamiyorum.
Ayy oku oku alintinin sonu gelmediBeni gecmissin
Tesekkurler canim. Yalniz bu iftardan onceki agirligim yani suzulmus agirlik
sende gayet iyi gidiyorsun anladigim kadari ile reglsin cumaya 66 yi gorebilirsin buginde baya temizlik falan yaomissin hadi inss
hamur isi benden sorulur
Günaydın ❤❤❤Günaydın kızlar iyi haftalar
bebegiiiimmmSelam canlarim
@drdotty @poncikbirgelincik beni merak etmis ve ozlemissiniz etiketlerinizi gordum cok mutlu oldum tesekkur ederim.
SchonerDuft kaptinn siz etiketlediyseniz gormedim etiketlemediyseniz alin size
Kizlar ne zamandir giremedim. Kizimin dis cikarmasiydi, ev temizligiydi, havalarin guzel olmasi gezmeydi falan derkeb gunler gecti. E ramazan da girdi yogunluk katlanarak devam ediyor. Guncel kilom 62.5
sizlerin kac @drdotty 69 gordum sanki supersin masallah yaa harika ilerliyorsjn.
kaptinn senin bebis nasil
SchonerDuft canim sen nasilsin
@poncikbirgelincik dugun olmadi ama evlilik nasil :))
ve ismini yazamadigim diger arkadaslarim yeni arkadaslar sizler nasilsiniz ? Nasil gidiyor diyet?
Ben daha sık gelmeye çalışacağım ins. gepinizi cok ozledim. Seviliyorsunuz. Simdilik iyi sahurlar diliyorim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?