- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.841
Afıyet olsun canım guzel menu.kızlar dünkü menüm
sabah:
2 yumurta
peynir
maydonoz
öğlen (16.00)
küçük boy latte
peynirli sandvich
akşam (20.30)
5 küçük boy köfte
yoğurt
ara:
fırın sütlaç (kendim yaptığım için şekeri yarım ölçek koydum)
(iş yerinde oruç tutuyomuş gibi gezdiğim için su içemiyorum o yüzden su 1.5 lt anca olmuştur)
afiyet olsun canım . kilo ne durumda
evdeb çalışamaz mısın?
eşinin maddi durumu nedir?
çalışmak senin için maddi mi manevi bi ihtiyacç mı
tekrar hatırlatayım dün yazdım kimse görmedi sanırım oruç tutanlar bildirimlerini 17:00 den önce yapsın geçen hafta zor oldu listeyi zor yetiştirdik
geçmiş olsun canım börekleri ölçtün mü diyesim geldi23 mayis menu
Sahur
3 dilim peynirli borek 6cm buyuklugunde
1minik dilim pide ustu 1 cay kasigi kadar nutella
Domts salatlk 5 zeytin
Iftar
1 kase tarhana çorbası
3 yk türlü
2 yemek kaşığı bezelye tava
Bir kase salata
2 tane sütlü nuriye dayanamadım regli yakın o yuzden.
Su 1 lt icerim daha diye umuyorum
Eklemlerim başım agriyo hastalar kervanina katılıyorum sanırım.
inşallah düzelirimay iyi bari . sen boll sivi tuket ve gun kurusu bakalim duzelecek misin
ah cnm ya fenadir o sisler hamileligimden biliyorum
oyy masallah kuzuya buyudu ve yaslaniyor
musmutlu seneleriniz olsun ins.
evet canim emekliyor, tutup kalkma calismalari var ama kalkamiyor
oo siz ana kucagini baya kullanabilmissiniz
biz cooktan oto koltuguna geçtik
Ben cok arastirdim bu konuyu eger imkanin varsa besafe, recardo isofixlilerden oneririm baya pahalilar ama su testlerden gecenler onlarin bazi modelleri
orta hallice olsun dersen joie oneririm ben aldim cok memnunum. 0-36 modelini kullaniyorum.
canim sahur full hamur isi olmus. Bu seni hem aciktirir hem kilo aldirir. Sahur da haslanmi ve kirilmis tumurta zeytin peynir yemelisin muhakkak. Cok canin cektiyse bir dilim borek ye veya pide ikisini yememeye xalis yersende tadimlik ye.
iftar guzel sutlu nuriye 1 dilim olsaydi daha guzel olurdu sanki sankii
zironMenum
sahur
domates salatalik
2 haslanmis yumurta
3 lokma pide
1 yk kaymak 1 yk recel
1 hurma icinde 5 fistik
iftar
1 dolu kase bugdayli yayla corbasi
1 porsiyon kiymali nohut
1 porsiyon sarimsakli kuru patlican biber salatasi
1 kase coban salata
2 dilim ziron
yarim hintpare tatlisi
1 minnacik dilim karpuz
simdi 2 ad. tazecik pastaneden alinan cikolata yedim
birazdan bir kase dut yiyecegim
suyu 3 lt tamamlayacagim
Yerim ben o parmakları Yen'i gelin
Pardon canım
Afiyet olsun canım olan olmuş artık sporunu arttır vazgeçme ben bugün doktora gittim endokrin uzmanı Aralık ayında tanışmıştık 1-2 kez aynı ortamda bulunduk "aaaa ne kadar zayıflamışsınız küçükmüşsünüz siz" dedipeki ben ne dedim ona " yooo aslında benim hamilelik kilosuydu kendiliğinden gidiverdi" dedim sana gaz versin diye anlatıyorum. Dikkat et diyetine 2 ay sonra incecik olursun canım istediğin bedene geldiğini hayal et. Tut kendini
Haftada 1,5 kilo vermek iyidir fazlası zarar hızlı giden hızlı gelirmiş kendini çok yormadan vermeye çalış. Diyetisyenin ona göre hazırlasın listeni ayda 4-5 kilo iyidir
Canım benim çoluklu çocuklu olunca 4-5 saat uyku iyi bile. Tabi seninkiler büyük sen alışmışsın rahata
afiyet olsun güzel olmuşMenüm
Sahur
1 tane çekirdekli sandviç ekmeği,2 dilim kaşar, iki dilim hindi füme, 2 tane yeşil zeytin,1 bardak çay
İftar
1kase yoğurt çorbası, salata, 2 dilim tonbalıklı pizza, dünden biraz patlıcan kebabı kalmıştı ondan da bir iki parça aldım.
Su:2.5 lt
Spor:1 saat yürüyüş 60 puanSchonerDuft
Kızlar spor listesini bulamadım, nasıl öne alabiliriz listeyi???
Brnde ıskenderın meshur oldugu yerdeyımhep aynıncanım kırk saatte yazmaya calışıyorum bende
kızlar dünkü menüm
sabah:
2 yumurta
peynir
maydonoz
öğlen (16.00)
küçük boy latte
peynirli sandvich
akşam (20.30)
5 küçük boy köfte
yoğurt
ara:
fırın sütlaç (kendim yaptığım için şekeri yarım ölçek koydum)
(iş yerinde oruç tutuyomuş gibi gezdiğim için su içemiyorum o yüzden su 1.5 lt anca olmuştur)
detoks ya da protein dene haftaya istersen zaten çok kilon da kalmadı bu hafta da kilonu sabitlemiş oldun iyi birşey aslında sabit olmaktakilom sabit canım ya takıldım kaldım yine
maddi bi ihtiyaç canım ev kredisi borcumuz var o nedenle büyük şehirde olunca tek maaş çok zor,ayrıca iş yerim çok rahat çıkarsam bi daha böyle imkan bulmam çok zor 8 senedir aynı yerdeyim çünkü
ben sabah erken tartılırım yola çıkacaz çünkü iyiki oruç değilim sahurda yediklerimle fazla fazla çıkardım
akşam yediklerinle doydun mu? az ama güzel menü afiyet olsun canımsabah
4 dilim sucuk ile omlet
1 dilim ekmek
3 burgu peynir
t.makinesinde bir biber
ara
yok
öğlen
tam buğdaylı makarnadan yoğurtlu makarna
ara
kırmızı dut
türk kahvesi
akşam
2 burgu peynir
1 t.mk.pişiriğim biber
1 dilim kadar ekmek
su 3 lt olmuştur
geçmiş olsun canım börekleri ölçtün mü diyesim geldiafiyet olsun güzel olmuş sütlü nuriye hiç yemedim de görmedimde ama sütlü olduğuna göre hafiftir diye düşündüm
inşallah düzelirim
zironafiyet olsun herşey var
afiyet olsun güzel olmuş
akşam çok az olmuş canım doyabildin migerçi saatte geç olmuş belki o yüzden yememişsindir
detoks ya da protein dene haftaya istersen zaten çok kilon da kalmadı bu hafta da kilonu sabitlemiş oldun iyi birşey aslında sabit olmakta
DETOKS İÇECEKLERİ DERKEN ? VERİRSİN SPOR İLE DESTEKLEDİN Mİ . YARIN NORMAL YE VÜCUTTA ŞAŞAR DAHA HIZLI VERİRSİN YA DA KALORİ SAY PROTEİNLE BERABERhaftaya oruç tutacam ama protein beslenmeyi düşünüyorum iftar sonrasıda detoks içecekler yaparım diyorum bayrama bi 2 kilo gitse süper olacak
KISMEN DOYDUM BUGÜNDE ÖYLE YAPACAM ÖĞLEN BULGUR YİCEM SABAH EKMEK YEMEDİM AZ YEDİM AKŞAM DA BİR MUZ VE BOL SALATA YİCEMakşam yediklerinle doydun mu? az ama güzel menü afiyet olsun canım
reglden sonra birden düşer inşallahevet canım iftar için yalnız bırakmayım dedim eşimi o yüzden az yedim iştahım yok bu aralar ama kşloda inmede yok gerçi regl dönemim ama bilemedim
İFTAR ÇOK SAHUR AZ OLMUŞiftar
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak tavuklu bezelye yemeği
3 yk pilav
1 büyük ayranın yarısını içtim
sade soda içtim
sahur
2,5 dilim kızarmış tb ekmeği
eritme peynir
2 yağda yumurta biraz annem biraz ben yedik
su 2,5 lt
aksine bana tam tersi geldi o ekmekler çok şişirdi beniİFTAR ÇOK SAHUR AZ OLMUŞ
EKMEK KALORİSİ DE YÜKSEK TAM TAHILLI İSE DOYURUYOR ZATENaksine bana tam tersi geldi o ekmekler çok şişirdi beni
kadaşımızn paylaştııııııııığı liste sıfırlanmış gibi geldi depazartesiden pazartesiye
kmse spor yapmıyor bu ara ondan kuzum liste boşar
kadaşımızn paylaştııııııııığı liste sıfırlanmış gibi geldi de
soda yoğurt kürü, elma kürü onları deneyecem iftar sonrası kızımda olmayacağı için 2 hafta ya dışarda gezeriz hep evde olursakta full spor+temizlik yaparım hareketle veririm inşallahDETOKS İÇECEKLERİ DERKEN ? VERİRSİN SPOR İLE DESTEKLEDİN Mİ . YARIN NORMAL YE VÜCUTTA ŞAŞAR DAHA HIZLI VERİRSİN YA DA KALORİ SAY PROTEİNLE BERABER
KISMEN DOYDUM BUGÜNDE ÖYLE YAPACAM ÖĞLEN BULGUR YİCEM SABAH EKMEK YEMEDİM AZ YEDİM AKŞAM DA BİR MUZ VE BOL SALATA YİCEM
reglden sonra birden düşer inşallah
unonun çavdar ekmeklerindenEKMEK KALORİSİ DE YÜKSEK TAM TAHILLI İSE DOYURUYOR ZATEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?