Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afıyet olsun canım guzel menu.

afiyet olsun canım . kilo ne durumda

kilom sabit canım ya takıldım kaldım yine
evdeb çalışamaz mısın?
eşinin maddi durumu nedir?
çalışmak senin için maddi mi manevi bi ihtiyacç mı

maddi bi ihtiyaç canım ev kredisi borcumuz var o nedenle büyük şehirde olunca tek maaş çok zor,ayrıca iş yerim çok rahat çıkarsam bi daha böyle imkan bulmam çok zor 8 senedir aynı yerdeyim çünkü
tekrar hatırlatayım dün yazdım kimse görmedi sanırım oruç tutanlar bildirimlerini 17:00 den önce yapsın geçen hafta zor oldu listeyi zor yetiştirdik

ben sabah erken tartılırım yola çıkacaz çünkü iyiki oruç değilim sahurda yediklerimle fazla fazla çıkardım

sabah
4 dilim sucuk ile omlet
1 dilim ekmek
3 burgu peynir
t.makinesinde bir biber

ara
yok

öğlen
tam buğdaylı makarnadan yoğurtlu makarna

ara
kırmızı dut
türk kahvesi

akşam

2 burgu peynir
1 t.mk.pişiriğim biber
1 dilim kadar ekmek

su 3 lt olmuştur

geçmiş olsun canım börekleri ölçtün mü diyesim geldi afiyet olsun güzel olmuş sütlü nuriye hiç yemedim de görmedimde ama sütlü olduğuna göre hafiftir diye düşündüm

inşallah düzelirim

ziron afiyet olsun herşey var

afiyet olsun güzel olmuş

Brnde ıskenderın meshur oldugu yerdeyım hep aynıncanım kırk saatte yazmaya calışıyorum bende

akşam çok az olmuş canım doyabildin mi gerçi saatte geç olmuş belki o yüzden yememişsindir

detoks ya da protein dene haftaya istersen zaten çok kilon da kalmadı bu hafta da kilonu sabitlemiş oldun iyi birşey aslında sabit olmakta

akşam yediklerinle doydun mu? az ama güzel menü afiyet olsun canım

evet canım iftar için yalnız bırakmayım dedim eşimi o yüzden az yedim iştahım yok bu aralar ama kşloda inmede yok gerçi regl dönemim ama bilemedim

detoks ya da protein dene haftaya istersen zaten çok kilon da kalmadı bu hafta da kilonu sabitlemiş oldun iyi birşey aslında sabit olmakta

haftaya oruç tutacam ama protein beslenmeyi düşünüyorum iftar sonrasıda detoks içecekler yaparım diyorum bayrama bi 2 kilo gitse süper olacak

haftaya oruç tutacam ama protein beslenmeyi düşünüyorum iftar sonrasıda detoks içecekler yaparım diyorum bayrama bi 2 kilo gitse süper olacak
DETOKS İÇECEKLERİ DERKEN ? VERİRSİN SPOR İLE DESTEKLEDİN Mİ . YARIN NORMAL YE VÜCUTTA ŞAŞAR DAHA HIZLI VERİRSİN YA DA KALORİ SAY PROTEİNLE BERABER

DETOKS İÇECEKLERİ DERKEN ? VERİRSİN SPOR İLE DESTEKLEDİN Mİ . YARIN NORMAL YE VÜCUTTA ŞAŞAR DAHA HIZLI VERİRSİN YA DA KALORİ SAY PROTEİNLE BERABER
soda yoğurt kürü, elma kürü onları deneyecem iftar sonrası kızımda olmayacağı için 2 hafta ya dışarda gezeriz hep evde olursakta full spor+temizlik yaparım hareketle veririm inşallah

KISMEN DOYDUM BUGÜNDE ÖYLE YAPACAM ÖĞLEN BULGUR YİCEM SABAH EKMEK YEMEDİM AZ YEDİM AKŞAM DA BİR MUZ VE BOL SALATA YİCEM

bakalım yarın kaç geleceksin ödem gittimi bak sana ödem atıcı kür söyleyim fit günlük varya çok faydasını gören var
kırmızı elmaları küp küp doğra, çubuk tarçın at 1 tane 8 bardak su ekle kaynamaya bırak kaynadıktan sonra bi 10 dk daha kaynat ılıdıktan sonra gün içinde içmeniz gereken su ile birlikte akşama kadar bitir bi dene istersen
reglden sonra birden düşer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…