- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.041
Bende hastaydın ya kötü oldun sandım. Önemli değil kuzu tam zamanında yetiştinCanım çok sağol kusuruma bakmayın yatekrar çok özür dilerim herkesten
Wc sorunu var bu hafta cozuldu biraz gram eksildi listeyi etkilemek istemedim o yuzden izne ayrildim bayramdan sonra doncem insallahPonçik yeni gelin neden izne ayrılmak istiyor acabaponcikbirgelincik
İnşallah canımWc sorunu var bu hafta cozuldu biraz gram eksildi listeyi etkilemek istemedim o yuzden izne ayrildim bayramdan sonra doncem insallah
Iyiyim kuzum şükür duzeldi ama haftaya ne olcagi belli olmaz listeyi etkilemek istemedimİnşallah canım
Sağlığın iyi olsun da
Anne kız gibi olmak imkansız canım. Sen gelin olarak kendinden taviz verirsen onlarda iyi insanlarsa geçinirsiniz yoksa hep eleştirel yaklaşım oluyor. Her zaman mesafeyi korumak en doğrusu. Bence sende sınırlı görüşüp sınırlı zamanlarda biraraya geldiğinizde hatır kırmadan ilişkini yürütürsün onlarla. O anne kız gibiyiz diyenlerin çoğu arkalarını dönünce konuşurlar birbirlerine. Şanslı 3-5 kişiden biri olmakta hayal. En güzeli uzak olmak. Benimkiler yakın olsa sinir hastası olurdum. Senede 2 defaya katlanamıyorum 17 senedir birlikteyiz hala aynı
Ayyy bi susmalıyım artık şu mübarek ayda giydirdikçe giydirdim yani. Bu ara tugbanın kaynanası yüzünden yine hepsine kızgınım da
NEİİİİİSE
Sen moral motivasyonunu toplamaya calis canim elbet goruceksin 68 leri hatta daha asagisini bizede moral olursungitmedi ya sabah neler yaptım bu hafta normalde yaptıklarımla 68,00 i görmem gerekiyordu en kötüsü o da
Vallahi seninki baya degisik bi turmus kapatanimcınım kıyınvılidimmm
anlatılmaz yasanır kuzum
aynn öyle insan evladını yormak istermi kendi annelerimiz hiç söylemeden yemegi sofrayı hazır ederdi bunlar ayagına bekliyo herseyi
Bisküvi olmayaydı iyiydiKızlar bugun reglimin ilk gunuydu diyeti unuttum ne bulursam yedim utanarak menümü yaziyorum
Kahvaltı. Tereyagda 1 yumurta
1 dilim beyaz ekmek
Ara. Yarım paket kakaolu ikram bisküvi
Ogle
yarim gozleme
Domates salatalik
Ara yarim muz
Yarim avakado
Aksam
Patates kizartmasi
Biber domates kizartmasi
2 tane kofte kizartma
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim gullaç
Ne zamandir bu menuyu hayal ediyodum yedim ama icim rahat degil .kiloda verirken bu kotu oldu pismanim biskuvi olmayaydi iyiydi
Canım benim kaynana kardeşinin kızını alacakmışilahi canim cok hossun sen beni guldürdun allahda seni guldürsun ama dedigin gibi sansli bi azinlik o anne kiz gibi olanlar bizim kv ve kp in aklinda baska bi gelin adayi varmis esimde onu istemeyip ben kendi sevdigim sectigim kizla evlenicem diyince olanlar oldu iste ay ropikcek hep m i dertliyiz ne
Ben sevıyoruö leslıyı. Canım hepımızın toparlanmaya ıhtıyacı var bende cok motıvasyon kaybı var. Spor yapmak ıstıyorum yuruyus dısında bıseyler cunku spor yapmayınca veremıyorum. Bayrama 65 le gırmek ıstıyorum ama maalesef. Sende sıkma canını hem havalar hem ramazan bu gunler bıraz boyle geccek canım. Senı mutlu edecek seylerı ye bıraz kararında bence cunku yemedıgınde hem kılo veremıyosun hem bısey yemıyosun dahada motıvastçyonun dusuyo. Bı gun ızın ver kendıne.Motivasyona ihtiyacım var sanırım kontrol elimden kaçmasın diye 60 dk belki daha fazla spor yaptımsegus bugün leslie 1 mili 3 defa yaptım hiçte sıkılmadım çok şaşırdım kendime ama toplamam lazım kendimi ne yapmam gerektiğini biliyorum bir çok kez yaptım ama hiç bilmiyor gibiyim
Canım ben memleketteyım ondaan cok katılamadım ıftar davetı ıftar sonrası gezmeler derken gelemedım.
Canım benım bu menu ne boyle o kızartmaları fırında yap daha saglıklı oluyo.Kızlar bugun reglimin ilk gunuydu diyeti unuttum ne bulursam yedim utanarak menümü yaziyorum
Kahvaltı. Tereyagda 1 yumurta
1 dilim beyaz ekmek
Ara. Yarım paket kakaolu ikram bisküvi
Ogle
yarim gozleme
Domates salatalik
Ara yarim muz
Yarim avakado
Aksam
Patates kizartmasi
Biber domates kizartmasi
2 tane kofte kizartma
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim gullaç
Ne zamandir bu menuyu hayal ediyodum yedim ama icim rahat degil .kiloda verirken bu kotu oldu pismanim biskuvi olmayaydi iyiydi
Hayır yokGünaydın kızlar sonuç listesi hazırlama sırası sizlerde haberiniz var değil mi
Kızlar kaynanalarınızı cekıstırmıssınız valla benım kaynanam sofradan bı tabak kaldırtmaz bana bende ıstenmeyen gelındım ama cok kıymetlıyımdır sımdıben o sanslı azınlık gruptanım galıba
Cok sükur canım o zaman az olsada birayı birakma bence motivasyonun tamamen yitip gitmesinWc sorunu var bu hafta cozuldu biraz gram eksildi listeyi etkilemek istemedim o yuzden izne ayrildim bayramdan sonra doncem insallah
Bisküvi olmayaydı iyiydi
Kızartmalar olmayaydı iyiydi
Gözleme olmayaydı iyiydi
Benim de canım güllaç çekmeyeydi iyiydi.
Afiyet olsun canım çok kaçamak olmuş ama en azından cuma günü. Cuma ya kadar hepimiz dikkatli olalım önümüzdeki hafta yüzdemiz daha iyi olsun bizde daha ince
Canım benim kaynana kardeşinin kızını alacakmışEşime sütümü helal etmem düğün yapmam dedi ( yanımda gözümün içine baka baka) terbiyesiz kadın. Yani kocamı onun doğurduğuna inanamıyorum. biz o güne kadar zaten 2 yıldır aynı evde yaşıyorduk Türkiye de evlenmek için bekliyorduk ama kaynanamın bu tavrının altında eşim beni ezseydi Onu o gün o evde terkederdim. O akşam e evi ertesi gün o ülkeyi terkettik. Ay Allah biliyo ya hiç sevmiyorum. Ama eşim bana bi laf öğretti
-itin hatrı olmaz sahibinin hatrı olur
Mübarek ayda dedikodu yapmayaydım iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?