- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.061
Ayyyyyyy cok sanslısın valla canım gıpta ettim sizeKızlar kaynanalarınızı cekıstırmıssınız valla benım kaynanam sofradan bı tabak kaldırtmaz bana bende ıstenmeyen gelındım ama cok kıymetlıyımdır sımdıben o sanslı azınlık gruptanım galıba
Motivemiz başlarda daha çabuk düşüyor canım hemrn toparlarsın merak etme hafta sonunu bol sporlu geçirmeni öneririmBen sen kilo almışım çok üzgünüm
İki haftanın emeğini hiç ettim
Hem de yağdan almışım
Çok utandım kendimden diyetisyenimden
Para veriyorum zaman harcıyoruz emek ediyoruz bi hafta adet dolayısıyla boğazımı tutmadım mahvoldu kilolar
Zaten kilo aldığımı üç gündür saf gibi enerjisiz olmamdan isteksizliğimden anlıyordum
Yüzleştim
79.65 çıktım diyetisyen de
Sabah kendi tartımda 78.5 idim
Motive olup devam etmeliyim
Bırakmadan
Hem maddi hem sağlık yönünden kayba uğruyorum
Hiç olmamış farkındasın zaten . Hafta sonu bol spor yapıyoruz hatamızı telâfi ediyoruz tarçınlı süt içiyoruzKızlar bugun reglimin ilk gunuydu diyeti unuttum ne bulursam yedim utanarak menümü yaziyorum
Kahvaltı. Tereyagda 1 yumurta
1 dilim beyaz ekmek
Ara. Yarım paket kakaolu ikram bisküvi
Ogle
yarim gozleme
Domates salatalik
Ara yarim muz
Yarim avakado
Aksam
Patates kizartmasi
Biber domates kizartmasi
2 tane kofte kizartma
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim gullaç
Ne zamandir bu menuyu hayal ediyodum yedim ama icim rahat degil .kiloda verirken bu kotu oldu pismanim biskuvi olmayaydi iyiydi
Toparladım gibi.motivasyonu bakalım nasıl olacakSen moral motivasyonunu toplamaya calis canim elbet goruceksin 68 leri hatta daha asagisini bizede moral olursun @Buki_89 a katiluyorum +100 ne ki haftaya fazlasiyla - yi gorursun
Vallahi seninki baya degisik bi turmus kapatanimel kizı lafi o kadar dogru ki kendi kizlarina oyle davranmazlar ama benim şanssızligım bi tanede fransiz eltim var ona tabi gik diyemiyolar gene kwndi insanina yaparlar
Spor benim işimBen sevıyoruö leslıyı. Canım hepımızın toparlanmaya ıhtıyacı var bende cok motıvasyon kaybı var. Spor yapmak ıstıyorum yuruyus dısında bıseyler cunku spor yapmayınca veremıyorum. Bayrama 65 le gırmek ıstıyorum ama maalesef. Sende sıkma canını hem havalar hem ramazan bu gunler bıraz boyle geccek canım. Senı mutlu edecek seylerı ye bıraz kararında bence cunku yemedıgınde hem kılo veremıyosun hem bısey yemıyosun dahada motıvastçyonun dusuyo. Bı gun ızın ver kendıne.
Yanılmıyorsam onun ödemi varmış pkoluymus ödemi gidince o kadar vermiş başkası ile karıştırıyor olabilir tabiÖnceki hafta 5 kilo veren minik panda bu hafta 2 kilo almışhızlı verdi diye özenmiştim ama bu hafta kötü olmuş. Bizde dikkat edelim hızlı vermektense kalıcı vermeye gayret edelim haftada 1 kg vermek iyidir ayda 3-4 kilo
Kolay gelsin ben 3 kisiye iftar hazirlarkwn elim ayagima giriyoGünaydın canlarım
İki gündür ihmal ettim burayı, nasılsınız bakalım?
Yine bi kaynana meselesi dönmüş, ne dertli bi topiğiz ya:)
Bende bugün büyük davet var, hemen temizliğe girişeyim öğleden sonra da mutfağa girerim. Menümde mercimek çorbası,kuzu kebabı,yaprak ve lahana sarma ve bulgur pilavı var.Tatlı olarak da şekerpare var, sonrasında da pasta yaptım iki tane ortanca kızım Doğum günü onun da gönlü olsun aradan çıkarayım dedim. 20 kişi olucaz , hadi bana kolay gelsin
Kolay gelsin canım sarmaların tatlıların seni yolundan döndürmesin. Ağustos'a bişey kalmadı şu 12 -13 kilodan kurtul buraya gelmeden önceGünaydın canlarım
Bende bugün büyük davet var, hemen temizliğe girişeyim öğleden sonra da mutfağa girerim. Menümde mercimek çorbası,kuzu kebabı,yaprak ve lahana sarma ve bulgur pilavı var.Tatlı olarak da şekerpare var, sonrasında da pasta yaptım iki tane ortanca kızım Doğum günü onun da gönlü olsun aradan çıkarayım dedim. 20 kişi olucaz , hadi bana kolay gelsin
Nice yıllara kuzunaa.Günaydın canlarım
Bence güzel fikir ben spor konusunda ne yapacağımı bilemediğim dönemlerde senden şekerpancarından neler yaptığınızı sorarak kendime uygun şeyler bulmaya çalışmıştım. Yaptığımız şeyleri paylaşmak her açıdan faydalı olabilir.Bilgilendirir fikir verir gaz verirKızlar şöyle bir önerim var benzerini geçmişte yapmıştık mesela bugün bölgesel çalıştım ya da leslie bir mil yaptım videosunu yapmadan önce burda paylaşıyorum ne oluyor burda olan gören biri olursa onu spora teşvik etmiş oluyorum.
Öncesinde de şöyle yapmıştık mesela 4 kişi aktiviteye katıldı hergun 1 kişi abs videosu paylaşıyor ve o gün o 4 kişi yaptığı spora paylaşılan videoyu ekliyor fikirlerinizi alalim ona göre karar verelim
Ne güzel canım ya bende eşimle yürümeyi severim ama alışverişi sevmem. Alışverişte hürriyetimden ödün verememKızlar naptınız ne ettiniz eşimle 3 km yürüdük bugün avm gezdik ona üst aldık pazar gittik sekerpareme kavuştum mevsimi geldi :) . Veee sanırım tartım fazla tartmaya başladı çözemedim ne olduğunu annemde kot ve iş çıkışı toklugum ile 69.80 çıktım su falanda içmiştim olmadı anneciğimin tartisina el koyacam anlamak için
Mesela hangi bölge için ? Ben bu ara bacaklarıma taktım bacak kaslarımı uzatıp incelemeleri için esneme yapıyorum. Birde favorim leslie oldu bu haftaBence güzel fikir ben spor konusunda ne yapacağımı bilemediğim dönemlerde senden şekerpancarından neler yaptığınızı sorarak kendime uygun şeyler bulmaya çalışmıştım. Yaptığımız şeyleri paylaşmak her açıdan faydalı olabilir.Bilgilendirir fikir verir gaz verir
Inşallah canım.Ne güzel canım ya bende eşimle yürümeyi severim ama alışverişi sevmem. Alışverişte hürriyetimden ödün veremem
Bizimkilerinde ihtiyaçları var hem çocukların hem eşimin biraz alışveriş yapmamız gerek. İnşallah eşim bu gece gelir de yarın kendileri hallederler alışverişlerini. Bende kendi başıma takılırım
Aaa süper olur beni de 57 gösterir mi?
Menü diyetisyenin menüsü değil mi ? Ne zaman yapacaksın ne yapacaksın video ise bura da paylasir mısın geçmişi okumussundur. Hangi.diyetisyene gidiyorsun bir ara doğuşta pınar şahin vardı ona gitmiştim çok sevmiştim kendini sonra kendine.yer açmış daha sonra duygu bilgine gittim kilo vermedim pek ama tedavime yönelik beslendim çok faydasını gördüm şimdi heves ediyorum gideyim diye ama cesaret yokDünkü şoktan sonra
Bugünün menüsü
Sabah
Bir yumurta biraz lor peyniri k biber domates salatalık beyaz çay
Ara 1 muz
Öğlen
Köfte 5küçük adet 2bardak ayran 2dilim ekmek ve salata
Ara beyaz çay
Ara kepekli etimek 3adet
Akşam salata bir dilim ekmek ve bir bardak ayran
Ara 4 küçük dilim karpuz
Bin şükür bugünü sağlıklı beslenerek bitirdim
2.5 tl su içtim
Bir de kuzum uyuyunca spor yaparsam değmeyin keyfime
10 günde resmen 2 kilo almışım
Bu hafta hemen tolere etmem gerek gitsin yağlar
Ne guzel canim ben esimle yuruyus yapmayi ozledim.. kış bitti ramazan girdi bebiste olunca yuruyusu birak market alişverisine bile kostur kostur gidip geliyoruz. Bugun esimle kızımla mac yaptık evdeKızlar naptınız ne ettiniz eşimle 3 km yürüdük bugün avm gezdik ona üst aldık pazar gittik sekerpareme kavuştum mevsimi geldi :) . Veee sanırım tartım fazla tartmaya başladı çözemedim ne olduğunu annemde kot ve iş çıkışı toklugum ile 69.80 çıktım su falanda içmiştim olmadı anneciğimin tartisina el koyacam anlamak için
Menü diyetisyenin menüsü değil mi ? Ne zaman yapacaksın ne yapacaksın video ise bura da paylasir mısın geçmişi okumussundur. Hangi.diyetisyene gidiyorsun bir ara doğuşta pınar şahin vardı ona gitmiştim çok sevmiştim kendini sonra kendine.yer açmış daha sonra duygu bilgine gittim kilo vermedim pek ama tedavime yönelik beslendim çok faydasını gördüm şimdi heves ediyorum gideyim diye ama cesaret yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?