Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyyyyyy cok sanslısın valla canım gıpta ettim size allah bozmasin soyle nazar boncugumuzuda suraya birakalimda

Motivemiz başlarda daha çabuk düşüyor canım hemrn toparlarsın merak etme hafta sonunu bol sporlu geçirmeni öneririm
Hiç olmamış farkındasın zaten . Hafta sonu bol spor yapıyoruz hatamızı telâfi ediyoruz tarçınlı süt içiyoruz
Toparladım gibi.motivasyonu bakalım nasıl olacak
Spor benim işim ben hergun olmasada yapmaya çalışıyorum bugün akşam tekim evde 1 saat yapma planım var birazdan yürüyüşe de çıkıcaz eşimle istersen şöyle yapalım paylaşalım yaptığımız spor videolarını ne yaparsak kar hepimiz için kısa süreli olacak ama bir ara yapmıştık güzel olmuştu
Yanılmıyorsam onun ödemi varmış pkoluymus ödemi gidince o kadar vermiş başkası ile karıştırıyor olabilir tabi

Günaydın canlarım
İki gündür ihmal ettim burayı, nasılsınız bakalım?
Yine bi kaynana meselesi dönmüş, ne dertli bi topiğiz ya:)
Bende bugün büyük davet var, hemen temizliğe girişeyim öğleden sonra da mutfağa girerim. Menümde mercimek çorbası,kuzu kebabı,yaprak ve lahana sarma ve bulgur pilavı var.Tatlı olarak da şekerpare var, sonrasında da pasta yaptım iki tane ortanca kızım Doğum günü onun da gönlü olsun aradan çıkarayım dedim. 20 kişi olucaz , hadi bana kolay gelsin

Kolay gelsin ben 3 kisiye iftar hazirlarkwn elim ayagima giriyo) maasallah 20 kisiye hazirlayacaksin.. Allah kolaylik versin.. kaynana kaynar kazana diye bosa dememisler

Kolay gelsin canım sarmaların tatlıların seni yolundan döndürmesin. Ağustos'a bişey kalmadı şu 12 -13 kilodan kurtul buraya gelmeden önce

Nice yıllara kuzunaa.
Bayağı kalabalık severim böyle kalabalığı güzel oluyor

Kızlar naptınız ne ettiniz eşimle 3 km yürüdük bugün avm gezdik ona üst aldık pazar gittik sekerpareme kavuştum mevsimi geldi :) . Veee sanırım tartım fazla tartmaya başladı çözemedim ne olduğunu annemde kot ve iş çıkışı toklugum ile 69.80 çıktım su falanda içmiştim olmadı anneciğimin tartisina el koyacam anlamak için

Kızlar şöyle bir önerim var benzerini geçmişte yapmıştık mesela bugün bölgesel çalıştım ya da leslie bir mil yaptım videosunu yapmadan önce burda paylaşıyorum ne oluyor burda olan gören biri olursa onu spora teşvik etmiş oluyorum.
Öncesinde de şöyle yapmıştık mesela 4 kişi aktiviteye katıldı hergun 1 kişi abs videosu paylaşıyor ve o gün o 4 kişi yaptığı spora paylaşılan videoyu ekliyor fikirlerinizi alalim ona göre karar verelim

Bence güzel fikir ben spor konusunda ne yapacağımı bilemediğim dönemlerde senden şekerpancarından neler yaptığınızı sorarak kendime uygun şeyler bulmaya çalışmıştım. Yaptığımız şeyleri paylaşmak her açıdan faydalı olabilir.Bilgilendirir fikir verir gaz verir

Ne güzel canım ya bende eşimle yürümeyi severim ama alışverişi sevmem. Alışverişte hürriyetimden ödün veremem
Bizimkilerinde ihtiyaçları var hem çocukların hem eşimin biraz alışveriş yapmamız gerek. İnşallah eşim bu gece gelir de yarın kendileri hallederler alışverişlerini. Bende kendi başıma takılırım

Mesela hangi bölge için ? Ben bu ara bacaklarıma taktım bacak kaslarımı uzatıp incelemeleri için esneme yapıyorum. Birde favorim leslie oldu bu hafta
Inşallah canım.
Ben seviyorum eşimle alışverişi ama eşim benle sevmiyor alışverişi 100 bakarım 1 alırım kilo olunca zor beğeniyor insan
SchonerDuft canım benim kullanmadığım bi tartı var evde onu sana göndereyim. Beni 52 tartıyor
Aaa süper olur beni de 57 gösterir mi?

Dünkü şoktan sonra
Bugünün menüsü

Sabah
Bir yumurta biraz lor peyniri k biber domates salatalık beyaz çay

Ara 1 muz

Öğlen
Köfte 5küçük adet 2bardak ayran 2dilim ekmek ve salata

Ara beyaz çay
Ara kepekli etimek 3adet

Akşam salata bir dilim ekmek ve bir bardak ayran

Ara 4 küçük dilim karpuz

Bin şükür bugünü sağlıklı beslenerek bitirdim

2.5 tl su içtim

Bir de kuzum uyuyunca spor yaparsam değmeyin keyfime

10 günde resmen 2 kilo almışım
Bu hafta hemen tolere etmem gerek gitsin yağlar

Menü diyetisyenin menüsü değil mi ? Ne zaman yapacaksın ne yapacaksın video ise bura da paylasir mısın geçmişi okumussundur. Hangi.diyetisyene gidiyorsun bir ara doğuşta pınar şahin vardı ona gitmiştim çok sevmiştim kendini sonra kendine.yer açmış daha sonra duygu bilgine gittim kilo vermedim pek ama tedavime yönelik beslendim çok faydasını gördüm şimdi heves ediyorum gideyim diye ama cesaret yok

Ne guzel canim ben esimle yuruyus yapmayi ozledim.. kış bitti ramazan girdi bebiste olunca yuruyusu birak market alişverisine bile kostur kostur gidip geliyoruz. Bugun esimle kızımla mac yaptık evde yarimsaatten fazla aktif kosustuk komsulari bilemiycem ama biz baya eğlendik.. ter atinca kiloda dusuyo odemler gidiyo vücuttan seninde belki òyle olmustur kuzum. Tartilarda eksik tartabiliyo bende gecenlerde eczanede tartıldım kiyafetlerle 60 geldim kalp ritmim degisti resmen eczacinın sesiyle kendime geldim 3 4 kilo fala eksik tartiyo

Diyetisyene gitmeyi bende cok istiyorum yag kas metabolik hız bunlari bilince daha kararlı ve bilincli ilerlermisim gibi hissediyorum ama gidebiliyomuyum hayir tabiki.. lazere bile gidemiyorum dogumdan sonra hortladilar yine. Minikkus yurumeye baslasin dertleri azalsin insallah ozamn 1 yilin acisini cikarticam. Iftari bike disarda yapamiyoruz oyle huysuzlaniyo ki nerden ciktik diye pisman oluyoruz

26 mayis
Kahvaltı
yarim haslanmis yumurta
1kk kasar peynir
1 dilim pide

Ara. 200 gr bitter puding

Oglen 7 tane yaprak sarma
1 kase Patates salatasi

Aksam 1 porsiyon mantı
Yarim dilim gullac bol findiklısindan bi avuc kadar
3 litre su
Spor olarakta 2 saat ev temizligi
30 dk bebisle hareketli oyun oynama
Hayatimda etmedigim kadar cok hareket ediyorum bebisin pesinde.. boğaz enfeksiyonu varmis dun antibiyotik basladi doktorumuz onun verdigi mizmizlik var.. kucakta yerde keyfi yerine gelsin diye ugrasirken yedigim tatlilar gitmistir diye dusunuyorum.

Video yok ama çekerim müsait olunca kuzu
Diyetisyenim Meltem gök
Motive edici birisi
Ben de çok diyetisyene gittim ama hep yarım kaldı artık tam olsun istiyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…