- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.081
Hayaller gerçekler deseneNe guzel canim ben esimle yuruyus yapmayi ozledim.. kış bitti ramazan girdi bebiste olunca yuruyusu birak market alişverisine bile kostur kostur gidip geliyoruz. Bugun esimle kızımla mac yaptık evdeyarimsaatten fazla aktif kosustuk komsulari bilemiycem ama biz baya eğlendik.. ter atinca kiloda dusuyo odemler gidiyo vücuttan seninde belki òyle olmustur kuzum. Tartilarda eksik tartabiliyo bende gecenlerde eczanede tartıldım kiyafetlerle 60 geldim kalp ritmim degisti resmen eczacinın sesiyle kendime geldim 3 4 kilo fala eksik tartiyo
Yürümeye başladığında spor yapmana gerek kalmıycak . Yağ yakmak için kardio tarzı spor yapmak lazım öncesinde vücut ısınmış olmalı birde aç kalmamak gerekli aç kalınca yağdan gitmiyor kilolarDiyetisyene gitmeyi bende cok istiyorum yag kas metabolik hız bunlari bilince daha kararlı ve bilincli ilerlermisim gibi hissediyorum ama gidebiliyomuyum hayir tabiki.. lazere bile gidemiyorum dogumdan sonra hortladilar yine. Minikkus yurumeye baslasin dertleri azalsin insallah ozamn 1 yilin acisini cikarticam. Iftari bike disarda yapamiyoruz oyle huysuzlaniyo ki nerden ciktik diye pisman oluyoruz
Bugünkü menünü de beğenmedim karbonhidrat dolu .26 mayis
Kahvaltı
yarim haslanmis yumurta
1kk kasar peynir
1 dilim pide
Ara. 200 gr bitter puding
Oglen 7 tane yaprak sarma
1 kase Patates salatasi
Aksam 1 porsiyon mantı
Yarim dilim gullac bol findiklısindan bi avuc kadar
3 litre su
Spor olarakta 2 saat ev temizligi
30 dk bebisle hareketli oyun oynama
Hayatimda etmedigim kadar cok hareket ediyorum bebisin pesinde.. boğaz enfeksiyonu varmis dun antibiyotik basladi doktorumuz onun verdigi mizmizlik var.. kucakta yerde keyfi yerine gelsin diye ugrasirken yedigim tatlilar gitmistir diye dusunuyorum.
Kuzum öyle değil youtubede spor kanalları oluyor ordan yapıyoruz o videoları paylaşıyoruz. Ben de öyle hep yarım kaldı kendimde güzel verdim ama diyetisyen bağlayıcı oluyor para veriyoruz diye sanırımVideo yok ama çekerim müsait olunca kuzu
Diyetisyenim Meltem gök
Motive edici birisi
Ben de çok diyetisyene gittim ama hep yarım kaldı artık tam olsun istiyorım
Bunu yanlışlıkla alıntılamışımMenü diyetisyenin menüsü değil mi ? Ne zaman yapacaksın ne yapacaksın video ise bura da paylasir mısın geçmişi okumussundur. Hangi.diyetisyene gidiyorsun bir ara doğuşta pınar şahin vardı ona gitmiştim çok sevmiştim kendini sonra kendine.yer açmış daha sonra duygu bilgine gittim kilo vermedim pek ama tedavime yönelik beslendim çok faydasını gördüm şimdi heves ediyorum gideyim diye ama cesaret yok
Mesela hangi bölge için ? Ben bu ara bacaklarıma taktım bacak kaslarımı uzatıp incelemeleri için esneme yapıyorum. Birde favorim leslie oldu bu hafta
Inşallah canım.
Ben seviyorum eşimle alışverişi ama eşim benle sevmiyor alışverişi 100 bakarım 1 alırım kilo olunca zor beğeniyor insan
Aaa süper olur beni de 57 gösterir mi?
Canım listeni bir uzman hazırladığı için yorumlamak uygun oluyor mu bilmiyorum ama etimekler ekmekler bu grup biraz çok sankiDünkü şoktan sonra
Bugünün menüsü
Sabah
Bir yumurta biraz lor peyniri k biber domates salatalık beyaz çay
Ara 1 muz
Öğlen
Köfte 5küçük adet 2bardak ayran 2dilim ekmek ve salata
Ara beyaz çay
Ara kepekli etimek 3adet
Akşam salata bir dilim ekmek ve bir bardak ayran
Ara 4 küçük dilim karpuz
Bin şükür bugünü sağlıklı beslenerek bitirdim
2.5 tl su içtim
Bir de kuzum uyuyunca spor yaparsam değmeyin keyfime
10 günde resmen 2 kilo almışım
Bu hafta hemen tolere etmem gerek gitsin yağlar
Geçmiş olsun canım biran önce iyileşsin minik kuzu çabuk çabuk büyüsün annesini üzmesin. Bir an önce büyüse de rahat etsek diyoruz sonra büyüyüp kreşe ardından okula başlıyor çooook bebek özlüyoruz. Gerçekten çok özleniyor bebek sonra Yeni bebekle en başa dönüyoruz. Varlıklarına şükür Allah isteyen herkese versin. Menü planlayabilecek durumda olmadığını düşünüyorum bu günlerde kuzucuk hasta olduğu için. Menün lezzetli olduğu kadar yanlış göründü gözüme26 mayis
Kahvaltı
yarim haslanmis yumurta
1kk kasar peynir
1 dilim pide
1 kase Patates salatasi
Aksam 1 porsiyon mantı
3 litre su
Hayatimda etmedigim kadar cok hareket ediyorum bebisin pesinde.. boğaz enfeksiyonu varmis dun antibiyotik basladi doktorumuz onun verdigi mizmizlik var.. kucakta yerde keyfi yerine gelsin diye ugrasirken yedigim tatlilar gitmistir diye dusunuyorum.
Kiyamam kuzuma.. benim kizim 3 4 aylikken pamukcuk olmustu ilac kullanmadan her beslenme arkasi su icirerek gecmisti. Doktor soylemisti sut artigi yapiyormus agzini su icirerek temizlettir demisti. Sizinki biraz daha ileri boyutta keske yardimci olabilseydim.. onceleri cok anlamazdim anne olduktan sonra bebeklerin aci cekmesine hic dayanamiyorum. Rabbim şifa versin. Cok gecmis olsunKizlar ozellikle tecrübeli anneler iki gündür oğlumun ağzında yara oldu herhalde pamukcuk tarzi bisey mukostatin suruyoruz ama fayda etmiyor oglum ağzını açamiyor acidan bisey yemeyi bırak zorla emiyoroda bende mahvolduk cuma günü akşam ağlamaya başladı tamda hafta sonu yarın yine acile gitcez ama onlar da ne kadar bilir durumu bilmiyorum sizin onerebileceginiz bisey yok mu
Ayşe tolga ile yıldızım uyuşmadı yeni bir video buldum geçen onun videolarına bakıcam seversem onu yapacam yoksa yeni arayışa girecem. Sen standart a otururmuşsun sporu . Cuma günü eşim akıllı bileklik almış bana a101den . Adım sayıyor yaktığın kaloriyi gösteriyor uyku kalitesini gösteriyor kalp atışını hesap ediyor sanırım spor yaparken ölçüp yağ yakımına kadar gösteriyor bugün denicem o kısmını da . Kalori saydığım için çok iyi oldu mümkünse sende alabilirsin media mark gibi yerlerde gelişmiş olanları da varBunu yanlışlıkla alıntılamışım
Ben Ayşe Tolga'nın videolarını yapıyorum ayrıca sabah akşam 15 er dakika Leslie. Gün içinde 40 dk bantta yürüme 15 dk kürek
Canım listeni bir uzman hazırladığı için yorumlamak uygun oluyor mu bilmiyorum ama etimekler ekmekler bu grup biraz çok sanki
Günaydın uzanmışım tembelim bu hafta kalkamadım yataktan daha sen napyonGunaydin kizlar napiyosunuz
Ohhh hic diyet menüsü olmamış buKızlar bugun reglimin ilk gunuydu diyeti unuttum ne bulursam yedim utanarak menümü yaziyorum
Kahvaltı. Tereyagda 1 yumurta
1 dilim beyaz ekmek
Ara. Yarım paket kakaolu ikram bisküvi
Ogle
yarim gozleme
Domates salatalik
Ara yarim muz
Yarim avakado
Aksam
Patates kizartmasi
Biber domates kizartmasi
2 tane kofte kizartma
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim gullaç
Ne zamandir bu menuyu hayal ediyodum yedim ama icim rahat degil .kiloda verirken bu kotu oldu pismanim biskuvi olmayaydi iyiydi
Anladim canim olsun bildirim yaptin ya en son tartimi kolumun altına sıkıştırıp isyerine gelcektim segusu tartmaya geldim diye memlekette olduğunu bilmiyordumCanım ben memleketteyım ondaan cok katılamadım ıftar davetı ıftar sonrası gezmeler derken gelemedım.
Yok kuzumm hic birakirmiyim ben burayi mezun olsamda birakmamCok sükur canım o zaman az olsada birayı birakma bence motivasyonun tamamen yitip gitmesin
ayyyyyy canim ya valla cok tatlisin cok guluyorum yorumlarina eşini tebrik edereim yaninda durdugu seni ezdirmedigi için kaynana da yuhhh olsun gerçekten bu adamlar bu analardan mi dogmus sağolsun benim esimde benim yanimdadir canim ama arada kaliyo idare etmeye calisiyo farkindayim annesine bizimki kiyamazda sorun zaten bizde kp de kayinvalide pek biseye karismaz allah var ama kocasina da soz geciremez babam vefat ettiginde bi bassagligı dilemediler o derece ondan sonrada benim icin her ikiside bitti yok hukmundeler zaten
Bana gonder ya sanirim benide 45 tartar suan buna ihtiyacım var
Aft olmus malesefKiyamam kuzuma.. benim kizim 3 4 aylikken pamukcuk olmustu ilac kullanmadan her beslenme arkasi su icirerek gecmisti. Doktor soylemisti sut artigi yapiyormus agzini su icirerek temizlettir demisti. Sizinki biraz daha ileri boyutta keske yardimci olabilseydim.. onceleri cok anlamazdim anne olduktan sonra bebeklerin aci cekmesine hic dayanamiyorum. Rabbim şifa versin. Cok gecmis olsun
Cok güzel olmus tam diyetisyen menusu bol ekmekliDünkü şoktan sonra
Bugünün menüsü
Sabah
Bir yumurta biraz lor peyniri k biber domates salatalık beyaz çay
Ara 1 muz
Öğlen
Köfte 5küçük adet 2bardak ayran 2dilim ekmek ve salata
Ara beyaz çay
Ara kepekli etimek 3adet
Akşam salata bir dilim ekmek ve bir bardak ayran
Ara 4 küçük dilim karpuz
Bin şükür bugünü sağlıklı beslenerek bitirdim
2.5 tl su içtim
Bir de kuzum uyuyunca spor yaparsam değmeyin keyfime
10 günde resmen 2 kilo almışım
Bu hafta hemen tolere etmem gerek gitsin yağlar
Yaaa dogumdan sonra lazer geri cikiyor muDiyetisyene gitmeyi bende cok istiyorum yag kas metabolik hız bunlari bilince daha kararlı ve bilincli ilerlermisim gibi hissediyorum ama gidebiliyomuyum hayir tabiki.. lazere bile gidemiyorum dogumdan sonra hortladilar yine. Minikkus yurumeye baslasin dertleri azalsin insallah ozamn 1 yilin acisini cikarticam. Iftari bike disarda yapamiyoruz oyle huysuzlaniyo ki nerden ciktik diye pisman oluyoruz
Afiyet olsun ve gecmis olsun canim tatliyi yemesen iyiymis ama cok hareketliysen gitmistir umarim26 mayis
Kahvaltı
yarim haslanmis yumurta
1kk kasar peynir
1 dilim pide
1 kase Patates salatasi
Aksam 1 porsiyon mantı
3 litre su
Bende ayni yataktayim kalkamadim birturlu gece 4 30da uyudum 9da kalktim cokta zorlamak istemedim kendimi bu sefer bu gece uyuyamam diye erken kalktim biraz temizlik yapayim aksama iftara davetliyiz yineGünaydın uzanmışım tembelim bu hafta kalkamadım yataktan daha sen napyon
Canim cok gecmis olsunAft olmus malesef
Sagol canım güzel dileklerin icin
Gece gündüz agliyor yavrum
Çok sağol canımCanim cok gecmis olsuninsallah çabucak iyilesir götürdünüz mu doktora ilac verdimi
Bunu yanlışlıkla alıntılamışım
Ben Ayşe Tolga'nın videolarını yapıyorum ayrıca sabah akşam 15 er dakika Leslie. Gün içinde 40 dk bantta yürüme 15 dk kürek
Canım listeni bir uzman hazırladığı için yorumlamak uygun oluyor mu bilmiyorum ama etimekler ekmekler bu grup biraz çok sanki
Cok güzel olmus tam diyetisyen menusu bol ekmekliverirsin canim yeni geldi çabuk gider onlar lutfen bidaha emeklerini çöpe atma bak bu hafta 1 kilo verebilecekken 1 kilo aldin boylr dusun
Yaaa dogumdan sonra lazer geri cikiyor mubosa mi gidiyorum simdi ben
Afiyet olsun ve gecmis olsun canim tatliyi yemesen iyiymis ama cok hareketliysen gitmistir umarim
Bende ayni yataktayim kalkamadim birturlu gece 4 30da uyudum 9da kalktim cokta zorlamak istemedim kendimi bu sefer bu gece uyuyamam diye erken kalktim biraz temizlik yapayim aksama iftara davetliyiz yine
Karadut şurubu oluyor aktarlarda onun çok işe yaradığını biliyorum kardeşim de sürekli olur birde vitamin takviyesi veriyordu dr . Çok geçmiş olsun canımAft olmus malesef
Sagol canım güzel dileklerin icin
Gece gündüz agliyor yavrum
Ben derin uyumamışım bütün gece kabus gördüm yineCok güzel olmus tam diyetisyen menusu bol ekmekliverirsin canim yeni geldi çabuk gider onlar lutfen bidaha emeklerini çöpe atma bak bu hafta 1 kilo verebilecekken 1 kilo aldin boylr dusun
Yaaa dogumdan sonra lazer geri cikiyor mubosa mi gidiyorum simdi ben
Afiyet olsun ve gecmis olsun canim tatliyi yemesen iyiymis ama cok hareketliysen gitmistir umarim
Bende ayni yataktayim kalkamadim birturlu gece 4 30da uyudum 9da kalktim cokta zorlamak istemedim kendimi bu sefer bu gece uyuyamam diye erken kalktim biraz temizlik yapayim aksama iftara davetliyiz yine
4 gün salata derken ? Akşamları salata yicen dimi . Benim diyetisyende günde 5 dilim ekmek veriyordu çok tahıllı yemem gerekiyordu benim sadeceTabi ki sizlerinde fikri benim için önemli
Ekmek yemek tokluk hissi yaratıyor ce içerisinde yağ olmadığından veya çok az içerdiğinden daha çok tercih ediyor diyetisyenler
İki diyetisyenim de ekmek yememi kepekli ve zaten dilimler çok inçe küçük ..
Bu sayede açlık krizi yaşamıyorum
Bir de bu hafta 4 gün sadece salata var
Geçen hafta kilo aldığım için
Canım çok geçmiş olsun memleketinden Yen'i gelmiştin belki hava değişimi belki bebeğin psikolojisi değiştiği için bile olabilir. Yada mikrop kapmıştır.Kizlar ozellikle tecrübeli anneler iki gündür oğlumun ağzında yara oldu herhalde pamukcuk tarzi bisey mukostatin suruyoruz ama fayda etmiyor oglum ağzını açamiyor acidan bisey yemeyi bırak zorla emiyoroda bende mahvolduk cuma günü akşam ağlamaya başladı tamda hafta sonu yarın yine acile gitcez ama onlar da ne kadar bilir durumu bilmiyorum sizin onerebileceginiz bisey yok mu
Cok sağol canım karadut şurubu kaldi denemedigim deneyecem insallahKaradut şurubu oluyor aktarlarda onun çok işe yaradığını biliyorum kardeşim de sürekli olur birde vitamin takviyesi veriyordu dr . Çok geçmiş olsun canım
Çok tessekur ederim canim memlekette de olmuştu iki sefer bu ucuncu herhalde enfeksiyon var bugün pazar oldugundan acile gidebildik sadece ama doktorda şart olduCanım çok geçmiş olsun memleketinden Yen'i gelmiştin belki hava değişimi belki bebeğin psikolojisi değiştiği için bile olabilir. Yada mikrop kapmıştır.
10 güne kadar geçiyor aftlar 4. Gün acısı da geçer. Aftlarda önce su torbacıkları oluyor onlar patlayınca beyaz yaralar oluyor. Su torbacıkları patladığında hem aft yayılıyor hemde canını yakıyor. Mikostatin biraz acısını alır. Karadut çok iyi geliyormuş eczanelerde de satılıyor ağız yaraları için.Biz pamukçuk olmuştuk 1 günde atlattık ama aft pamukçuktan çok daha zor bişey.
Doktora tekrar gitmeni öneririm çünkü bazen enfeksiyonlarda afta sebep olur antibiyotik kullanması gerekir.
Şimdi beslenmesi de zor olur. Süt yoğurt elma muz verebilirsin bir çok meyve domates vs. Yaralarını çok acıyabilir. Şekerli ürün vermemek gerekir hem acıtır hem çoğaltır yaraları. Bebek kavanoz mamalarından sütlaç (sütlü pirinçli) Elmalı havuçlu gibi bişeyler yedirebilirsin.
Aklıma gelenler bunlar kuzum Allah acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?