Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayaller gerçekler desene yaparsınız kuzu bebiş biraz büyüsün rahatlarsın
Yürümeye başladığında spor yapmana gerek kalmıycak . Yağ yakmak için kardio tarzı spor yapmak lazım öncesinde vücut ısınmış olmalı birde aç kalmamak gerekli aç kalınca yağdan gitmiyor kilolar
Bugünkü menünü de beğenmedim karbonhidrat dolu .
Video yok ama çekerim müsait olunca kuzu
Diyetisyenim Meltem gök
Motive edici birisi
Ben de çok diyetisyene gittim ama hep yarım kaldı artık tam olsun istiyorım
Kuzum öyle değil youtubede spor kanalları oluyor ordan yapıyoruz o videoları paylaşıyoruz. Ben de öyle hep yarım kaldı kendimde güzel verdim ama diyetisyen bağlayıcı oluyor para veriyoruz diye sanırım

Bunu yanlışlıkla alıntılamışım

Ben Ayşe Tolga'nın videolarını yapıyorum ayrıca sabah akşam 15 er dakika Leslie. Gün içinde 40 dk bantta yürüme 15 dk kürek
Canım listeni bir uzman hazırladığı için yorumlamak uygun oluyor mu bilmiyorum ama etimekler ekmekler bu grup biraz çok sanki

Geçmiş olsun canım biran önce iyileşsin minik kuzu çabuk çabuk büyüsün annesini üzmesin. Bir an önce büyüse de rahat etsek diyoruz sonra büyüyüp kreşe ardından okula başlıyor çooook bebek özlüyoruz. Gerçekten çok özleniyor bebek sonra Yeni bebekle en başa dönüyoruz. Varlıklarına şükür Allah isteyen herkese versin. Menü planlayabilecek durumda olmadığını düşünüyorum bu günlerde kuzucuk hasta olduğu için. Menün lezzetli olduğu kadar yanlış göründü gözüme

Kizlar ozellikle tecrübeli anneler iki gündür oğlumun ağzında yara oldu herhalde pamukcuk tarzi bisey mukostatin suruyoruz ama fayda etmiyor oglum ağzını açamiyor acidan bisey yemeyi bırak zorla emiyor oda bende mahvolduk cuma günü akşam ağlamaya başladı tamda hafta sonu yarın yine acile gitcez ama onlar da ne kadar bilir durumu bilmiyorum sizin onerebileceginiz bisey yok mu

Kiyamam kuzuma.. benim kizim 3 4 aylikken pamukcuk olmustu ilac kullanmadan her beslenme arkasi su icirerek gecmisti. Doktor soylemisti sut artigi yapiyormus agzini su icirerek temizlettir demisti. Sizinki biraz daha ileri boyutta keske yardimci olabilseydim.. onceleri cok anlamazdim anne olduktan sonra bebeklerin aci cekmesine hic dayanamiyorum. Rabbim şifa versin. Cok gecmis olsun

Ayşe tolga ile yıldızım uyuşmadı yeni bir video buldum geçen onun videolarına bakıcam seversem onu yapacam yoksa yeni arayışa girecem. Sen standart a otururmuşsun sporu . Cuma günü eşim akıllı bileklik almış bana a101den . Adım sayıyor yaktığın kaloriyi gösteriyor uyku kalitesini gösteriyor kalp atışını hesap ediyor sanırım spor yaparken ölçüp yağ yakımına kadar gösteriyor bugün denicem o kısmını da . Kalori saydığım için çok iyi oldu mümkünse sende alabilirsin media mark gibi yerlerde gelişmiş olanları da var

Ohhh hic diyet menüsü olmamış bu

Canım ben memleketteyım ondaan cok katılamadım ıftar davetı ıftar sonrası gezmeler derken gelemedım.
Anladim canim olsun bildirim yaptin ya en son tartimi kolumun altına sıkıştırıp isyerine gelcektim segusu tartmaya geldim diye memlekette olduğunu bilmiyordum

Yok kuzumm hic birakirmiyim ben burayi mezun olsamda birakmam

SchonerDuft canım benim kullanmadığım bi tartı var evde onu sana göndereyim. Beni 52 tartıyor
Bana gonder ya sanirim benide 45 tartar suan buna ihtiyacım var

Aft olmus malesef
Sagol canım güzel dileklerin icin
Gece gündüz agliyor yavrum

Cok güzel olmus tam diyetisyen menusu bol ekmekli verirsin canim yeni geldi çabuk gider onlar lutfen bidaha emeklerini çöpe atma bak bu hafta 1 kilo verebilecekken 1 kilo aldin boylr dusun

Yaaa dogumdan sonra lazer geri cikiyor mu bosa mi gidiyorum simdi ben

Afiyet olsun ve gecmis olsun canim tatliyi yemesen iyiymis ama cok hareketliysen gitmistir umarim

Günaydın uzanmışım tembelim bu hafta kalkamadım yataktan daha sen napyon
Bende ayni yataktayim kalkamadim birturlu gece 4 30da uyudum 9da kalktim cokta zorlamak istemedim kendimi bu sefer bu gece uyuyamam diye erken kalktim biraz temizlik yapayim aksama iftara davetliyiz yine

Tabi ki sizlerinde fikri benim için önemli
Ekmek yemek tokluk hissi yaratıyor ce içerisinde yağ olmadığından veya çok az içerdiğinden daha çok tercih ediyor diyetisyenler
İki diyetisyenim de ekmek yememi kepekli ve zaten dilimler çok inçe küçük ..
Bu sayede açlık krizi yaşamıyorum
Bir de bu hafta 4 gün sadece salata var
Geçen hafta kilo aldığım için

Ah hiç sorma bu yüzden üzülüyorum
Emeğimi hiç ettim
Ve daha çok dikkat etme. Gerek Bu hafta
Neyse üstesinden geleceğim inşaallah
Yorumun acayip motive ettiiiii ayrıca canım
Teşekkür edeeim

Ben derin uyumamışım bütün gece kabus gördüm yine zorlamamak en iyisi

4 gün salata derken ? Akşamları salata yicen dimi . Benim diyetisyende günde 5 dilim ekmek veriyordu çok tahıllı yemem gerekiyordu benim sadece

Canım çok geçmiş olsun memleketinden Yen'i gelmiştin belki hava değişimi belki bebeğin psikolojisi değiştiği için bile olabilir. Yada mikrop kapmıştır.
10 güne kadar geçiyor aftlar 4. Gün acısı da geçer. Aftlarda önce su torbacıkları oluyor onlar patlayınca beyaz yaralar oluyor. Su torbacıkları patladığında hem aft yayılıyor hemde canını yakıyor. Mikostatin biraz acısını alır. Karadut çok iyi geliyormuş eczanelerde de satılıyor ağız yaraları için.Biz pamukçuk olmuştuk 1 günde atlattık ama aft pamukçuktan çok daha zor bişey.
Doktora tekrar gitmeni öneririm çünkü bazen enfeksiyonlarda afta sebep olur antibiyotik kullanması gerekir.
Şimdi beslenmesi de zor olur. Süt yoğurt elma muz verebilirsin bir çok meyve domates vs. Yaralarını çok acıyabilir. Şekerli ürün vermemek gerekir hem acıtır hem çoğaltır yaraları. Bebek kavanoz mamalarından sütlaç (sütlü pirinçli) Elmalı havuçlu gibi bişeyler yedirebilirsin.
Aklıma gelenler bunlar kuzum Allah acil şifalar versin

Karadut şurubu oluyor aktarlarda onun çok işe yaradığını biliyorum kardeşim de sürekli olur birde vitamin takviyesi veriyordu dr . Çok geçmiş olsun canım
Cok sağol canım karadut şurubu kaldi denemedigim deneyecem insallah

Çok tessekur ederim canim memlekette de olmuştu iki sefer bu ucuncu herhalde enfeksiyon var bugün pazar oldugundan acile gidebildik sadece ama doktorda şart oldu
Maalesef hiçbir şey yemiyor canim emmek bile istemiyor ama bugün dune gore daha iyi insallah tekrarlamaz cok zor cunku o agladikca içim parçalanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…