- 11 Mayıs 2011
- 7.166
- 3.970
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #27.901
kız tickere da değiştir de sana şevk olsun:))
mesela önce ben başlıyım bu sabah yaptığım spor HİÇ BİŞEY
enemm bugün ki sınava hiç çalışmadım.. her sınavda selülitle ilgili sorular çıkıyo yiterr yaa bu ne
Canım insan ne kadar kemikli olursa olsun zayıf olunca hiç fark etmiyo emin ol.O yüzden en önemli hedef kilolarımızdan sağlıklı kurtulmak olsun olma mı?Nasıl olsa sen istediğin bedene girebileceksin o zaman.Bu arada sen ne okuyodun unuutum da ben.Hemşirelik falan mı?
saç bakımı ve güzellik hizmetleri (cilt bakımı)
bölümümden hiiiiç memnun değilim şimdi yeniden sınavlara hazırlanıp hemşirelik istiyorum
inşallah canım ya bence de hemşirelik daha güzel geliyo bana.Hem çok da uzak bi dal değil şu anki okuduğun bölüme.Biraz da olsa anatomi ile ilgili bişeyler öğrenmişsindir.
haklsıın canım idealist bi insansın ve uygun bulduğun yerlerde kendine güvenen birisin belli ki.İnş hayatında herşey istediğin gibi olur.evet. birinci dönem anatomide sınıf birincisiydim :)
saçma sapan kadınların saçma kaprislerini çekmektense. gerçekten sorunları olan insanlara yardımcı olmak daha mantıklı geliyo bana
sorma ya akşam o götü göbeği saklıycam diye resmen karakterim değişti ya.Ezik sünepe bişey oldum milletin yanında.HAYIR YA BU BİZ DEĞİLİZ:KENDİNE ÖZGÜVENİ OLMAYAN Bİ KARI OLDUM YA bu iş burada biter.Ben de senin yanındayım.Haftaya 1,5 kilo vermeyen ne olsun ya.Akşamdan kalma bi sinir de vardı üzerimde de onun da acısı çıkyo fadikim.Bu arada yeni bişey yapalım mı mesela bi ark da önermişti bunu yaptığımız sporları da yazalım buraya.En büyük sorun spor.Bi de bundan sonra yeni hedefim sabahları 1 saat erken kalkıp spor yapcam yine.Son 2 haftadır bıraktım iyice.
66 kilo çıktığğmmmmmm
Allahım çektiğim tüm eziyetlere değmiş meğersem yaşasınnn
canımm vücut dediğin gibi kendini dinlenmeye çekti kiii sabahta yazdım sana gıpta ediyorum sporuna v.ssgünaydın kızlar bugün misafirlerimiz olduğu için giremem hemen kilomu bildireyim
69.4 yani 300 gram vermişim sanırım duraksama dönemine girdi bu hafta kendimi öldürdüm spor yapıcam diye ama gitmeyince gitmiyor işte olsun bunada şükür .....
enemm bugün ki sınava hiç çalışmadım.. her sınavda selülitle ilgili sorular çıkıyo yiterr yaa bu ne
canım bozulma ve bozma moralini.O kilolar hepsi gittikten sonra belli oluyo.Minimum da 5 kilodan sonra.Bence sen kimseye söleme kilo verdiğini.İnsanlar anlarsa sölersin.Bi de şu var giyim tarzımız vs aynı olunca cidden belli olmuyo kzı ben de geçen sene 11-12 kilo verdim anca öle anladılar kilo evrdiğimi:)))sen sakın bozma moralini.Yanlız şeker benim dışarda işlerim var bugün.Akşama girersem girebilrim malefes.yavaş yavaş çıkmaya başlamam lazım ama senle de bi düzgün konuşamadık ona yanarımfatoşşş balımmm bak ben sana ne anlatıcamm benimde dün nasıl sinirim bozulduu hatta ağladımm yaa
çok sevdiğim bi ablam var benimm gerçekten çok beğenirim ıonun yaşam tarzını ve fikirlerini dünde görüştükk kilo verdim dedimm ne kilo vermesi hiç belli olmuyo kii dedi yine aynısınn
ben nasıl oldum biliyomusun dondum kaldımm resmenn
kız fadik nasıl bişey denesek de gaza gelsek:)Bi saat erken kalkma projesine yoğunlaşmam lazım ama erken yatamıyorum ki erken kalkıyım hergün bi şey oluyo yaa(Bu arada bu haftasonu şehir dışına biyerlere gidebilirim ama neresi daha tam eksin dil.Giremeyebilirim anlayacan (sevgili kaptan bunu da haber veriim istedim
canım bozulma ve bozma moralini.O kilolar hepsi gittikten sonra belli oluyo.Minimum da 5 kilodan sonra.Bence sen kimseye söleme kilo verdiğini.İnsanlar anlarsa sölersin.Bi de şu var giyim tarzımız vs aynı olunca cidden belli olmuyo kzı ben de geçen sene 11-12 kilo verdim anca öle anladılar kilo evrdiğimi:)))sen sakın bozma moralini.Yanlız şeker benim dışarda işlerim var bugün.Akşama girersem girebilrim malefes.yavaş yavaş çıkmaya başlamam lazım ama senle de bi düzgün konuşamadık ona yanarım
evet fatoşşş biz spor yapmıuyoruz kii en büyük eksikliğimiz o
sabahları aslında kalkıp nasılsa yaz da geldi bir saat erken kalkıp spor yapıp duş alıp işe gelceksinn ohhh mis gibi akşamlarıda yine 1 sat yapp duş al yattt ne güzell:97::97::97:
yookkk amaa gerçekten bi silkelenmek şarttt oldu artıkkk
evett yaa konuşamadıkk kiiiiiii
bende akşama gelemiycem yinee hafta kaptandan izin isticem hafta sonu için sınavlarım var zatenn kuzenlerimde bakmaya gidicemmm onlarda da p.c yokkk
aaaaaaaaaaaaa ozamnn desene senlen anca pztesi görüşebilicezzzz ufffff:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ben ağlamayımda kimler ağlasınn şimdiii yaaaaaaaa
oy kıyaymam yaf ağlama.Neyse en azından bize gaz olur bakalım pazartesi gelir gelmez spor yaptık yazabilecek miyiz bu da bi hedef olur meusela aramızda
evet ya başlayalımm mı beraber.Hatta kim dahil omak isterse gelsin.Yanlız haftasonunda sonra olsun olma mı?Pazartesiden itibren başşlayalım ya insan her sabah yarım saat yürüse var ya kesin her hafta 1 kilo gider.Ne dersin bacım?bu arada şu an 3 fadik bi aradayız farkında mısın?Yanlzı fdm sanırım geçmişi okuyo ki bugün o iş zor biter
evet canımmm yapalımm kesinlikle bu hafta sonu geçsin pztesi itibari ile başalyalımm sabahları ve akşamları 1'er saat yanlız benim evimde spor aleti olmadığı için kendim kendime yaparım olmadı mezdeke oynarımm napimmm
bendeee inşalllaaahhh hafta sonu pazarıma gidebilirimmm ki alış veriş yaparımm yeşil çay felanda almam lazım çünki elma v.ss
spor hedefimizdeee olsunn wallaa yok yokk artık pztesi kesin başalayım yaa bu böyle olmucak bacımm walla ben warıummm ne olurs
ok bacım göstereim şu insanlara ya.O zaman pazartesiden itibarne yapalım bakalım.Bu arada ben kaçar bebek.Kendine iyi bak hafatsonu iyi deşarj ol çünkü sıkı geçecek bi hafta bizi bekler.çok çok öptüm şeker.:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?