- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.601
2 haftadır berbat gidiyor inşallah toparlarımteşekkür ederim
hee evet uzaya cıkıcam yıldızları toplıcam
mazeretsiz bildirim yapmayanlar tabikide listeden cıkartılıcakcicikizsinem seni listeden çıkarmak zorunda bıraktın uzun zamandır uğramıyorsun geçen haftada bildirim yapmamışsın zaten
yalnız o değilde bn saadet partisinin baskanının adını bilmiyomuşum şimdi google reklamlarında cıkınca farkettim temelmiş adamın adı
Nikahda cok sade ve guzeldin kuzum turbanin da aksesuarinda cohhh guzelditürban nasıldı sence nikahımda40 liraya yaptı bedava gibi
ay abartmış onlar yagerçekten doğru söylüyosun bencede hakka giriyolar zaten gelin damadın bisürü masrafı oluyo bide bu kuaför paraları çok el yakıyo
teşekkür ederim kuzummNikahda cok sade ve guzeldin kuzum turbanin da aksesuarinda cohhh guzeldiyanliz bu makyaj randevu gunleri yaklastikca beni heycan basiyo
Yok kiz el yazi mi yazacaklar düz mü bilemiyom o yuzden sadece sayilari falan ogretiyom yazmayi degilde ingilizce kelimeler sayilar ogretiyom ezberinde aklinin kosesinde kalir diyeiyi yaptın göndermemek ile kuzu . evet seneye dersler olcak evde çalıştırıyor musun okuma yazma gibi .
valla mezun olacağım kiloya geldi mi diyeti bitircem böyle olmuyor ister istemez stres oluyorum . acaba yine dukan mı yapsam ne yapsam
9 haziran ilk makyaji yapcam ama şanslıyım ilkokul arkadaşımın söz makyajini yapcamteşekkür ederim kuzummkaç gün kaldı kız kaç randevun var yaparsın sen heyecanlanma sen tam bi profesyonel bi makyözsün
Ne bilirse karına iyi yapıyorsun bence..Yok kiz el yazi mi yazacaklar düz mü bilemiyom o yuzden sadece sayilari falan ogretiyom yazmayi degilde ingilizce kelimeler sayilar ogretiyom ezberinde aklinin kosesinde kalir diyeay kesinlikle oyle yap ben hep diyette hissettiriyodum kendime ama artik asla oyle yapmiyom sadece az yiyom yasak koymuyom kendime ay bıktık ya diyetten gercekten yapma kiz kabizlik yapar dukan da
Oda kapısı kapatmakayyy cam mı acıyosunodaların hepsinin kapısını kapatırım ben kışın soguk gelmesin diye
Bende hic açık kapida duramam nedendir küçük adamlar dizi dizi girecekmiş gibi bi korku vardırOda kapısı kapatmaksenınle aynı evde olsak kafayı yerım heralde
Teşekkür ederim canım inşallah almam daha mezun olamadım 1 kg daha vermem gerek. Ama basküle her çıktığımda telefonu elime alıp hemen buraya teşekkür yazısı yazıyorumCanim cok sevindim mezun olmana hayirli olsun bi daha hic almazsin insallah
perde olayını destekliyorum ben ya . ana yoldayız apartmanın 3 yada 4.katında genç çocuk camlar perdeler açık üstünü giyiyor biz kim görecek diyoruz ama görünyor . hele apartman yakınsa kalın perelere de dikkt etmek gereklibir ara karşı komşu duş almış bornoz yatak üstünde ordan anladım şortunu giymiş ama sütyen takıyor allahtan ciciklerini görmedim ondan beri özellikle akşamları çekerim perdeleri
Ben de mümkün olduğunca kapatırım kapıları eskiden izlendiğimi düşünürdüm. Dilimiymişim neBende hic açık kapida duramam nedendir küçük adamlar dizi dizi girecekmiş gibi bi korku vardırhiç te gormuslugum falan yok oyle kucuk adam.. degisik bi korku asla evde teksem ozellikle kilitler otururum.. deprem falan icin kapatmamak lazim aslinda ama ben duramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?