Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nikahda cok sade ve guzeldin kuzum turbanin da aksesuarinda cohhh guzeldi yanliz bu makyaj randevu gunleri yaklastikca beni heycan basiyo

Yok kiz el yazi mi yazacaklar düz mü bilemiyom o yuzden sadece sayilari falan ogretiyom yazmayi degilde ingilizce kelimeler sayilar ogretiyom ezberinde aklinin kosesinde kalir diye ay kesinlikle oyle yap ben hep diyette hissettiriyodum kendime ama artik asla oyle yapmiyom sadece az yiyom yasak koymuyom kendime ay bıktık ya diyetten gercekten yapma kiz kabizlik yapar dukan da

teşekkür ederim kuzumm kaç gün kaldı kız kaç randevun var yaparsın sen heyecanlanma sen tam bi profesyonel bi makyözsün
9 haziran ilk makyaji yapcam ama şanslıyım ilkokul arkadaşımın söz makyajini yapcamcok heycan yapmam

Ne bilirse karına iyi yapıyorsun bence..
Ee ne yapacam çok yoruldum az az yiyorum zaten çok yemiyorum ki . Psikolojim çöktü resmen

Selam kızlar sonunda kendimi frenledim cuma kiloma dondum bugun yarina insallah bi 100 gr veririm.. bu haftam berbatti yedim ictim oturdum resmen.
31 Mayıs
Sahur
1 haslanmış yumurta
Zeytin peynir domates salatalk
2 dilim pide
1 yk çilek receli
30 40 gr dardanelton
Iftar
1 kase yüksük çorbası
1 porsiyon fırında kofteli bezelyeli pattsli yemek #kızartmadan yapıldı#
Tatlı yemedim tuttum kendimi yarın cuma

Oda kapısı kapatmak senınle aynı evde olsak kafayı yerım heralde
Bende hic açık kapida duramam nedendir küçük adamlar dizi dizi girecekmiş gibi bi korku vardır hiç te gormuslugum falan yok oyle kucuk adam.. degisik bi korku asla evde teksem ozellikle kilitler otururum.. deprem falan icin kapatmamak lazim aslinda ama ben duramiyorum

Canim cok sevindim mezun olmana hayirli olsun bi daha hic almazsin insallah
Teşekkür ederim canım inşallah almam daha mezun olamadım 1 kg daha vermem gerek. Ama basküle her çıktığımda telefonu elime alıp hemen buraya teşekkür yazısı yazıyorum ) Sen hangi şehirdesin Ankara diye kalmış aklımda. Eğer öyleyse 1 ay sonra bana sık sık makyaj randevusu vermen gerekecek. İnsan sevdiği işi yapmalı tebrik ederim. İnşallah istediğin başarıyı kazanırsın. Kızına çok geçmiş olsun kreşte ana okulunda çok hasta oluyorlar sonra bağışıklık kazanıyorlar. Allah hep sağlıklı mutlu etsin hayırlı evlatlar etsin çocuklarımızı. Hep mutlu ol
Allahtan ciciklerini görmemişsin

Benim ev bahçeli site içerisinde ve tüm evler birbirine bakıyor perdeleri hep kapatırım ama eşim önlem olsun diye camların aralarına (çift camın içine) jaluzi yaptırdı dışa eğik hale getiriyorum içeri görünmüyor buna rağmen perdeleri kapatıyorum akşamları yatak odalarının panjurunu da kapatıyorum. Ben de çok takıntılıyım.
Ankara da oturmayı düşündüğüm ev 4. Katta çift daire birleştirilmiş 5 oda 2 salon. Biz kalabalığız biliyorsunuz. Ama biz bahçeli evde yaşamaya alıştık hiç içime sinmiyor. Eşime yeniden masraf çıkarmak istemediğim için ve bu yoğun seçim dönemi çalışmalarında hiç zamanı yokken yeniden iş çıkarmak istemediğim için “beğendim çok uygun dedim”. Yanlış mı yapıyorum acaba gerçek fikrimi söylemeli miyim. Şimdi taşınıp yerleşip ondan sonra şikayet etmek daha yanlış bir davranış mı olur. Kafam karışık beni de şimdiden taşınma yerleşme stresi sardı

Ben de mümkün olduğunca kapatırım kapıları eskiden izlendiğimi düşünürdüm. Dilimiymişim ne

Arkadaşlarım canlarım bugün migrenim tuttu hiç kalkmadım akşama kadar. Berbattım. Şimdi iyiyim ama kafam sepet gibi ağrı her an yeniden başlayacak gibi hissediyorum. Dün gece 70 dk spor yaptım sanırım spor için gece hiç uygun değil. Bundan sonra gündüzleri zaman ayırmaya çalışacağım. Gece çocuklar uyuyunca eşimde yok daha kolay oluyordu benim için. Bu hafta çok güzel kilo verdim bugün de migren yüzünden hiçbişey yiyemedim cuma hedefimin altındayım şuan. İdeal kilomunda altındayım
Ama aklıma takılan bir soru var
  1. Ben ideal kilomun altına indim neden bu 3 ay içinde hiç duraksama yaşamadım?
Acaba doğru diyet ve doğru sporu mu buldum yoksa metabolizmayı etkileyecek bir sağlık sorunum mu var? Ya da boş yere evham mı yapıyorum. Pazartesi endokrine tekrar gideceğim.

Kızlar dünkü menüm biraz karışıktı
Gece sahur yaptım ishal olunca ve mide bulantısı ile oruç tttamadım
Sabah bi patatesli sıkma bir ayran içtim
Gün içinde iki muz yedim
Bikaç kraker tuzlu mideme iyi geldiği için

Akşam : bi kepçe çorba bi buçuk adet saksı kebabı 5-6kaşık bulgur pilavı yoğurt karpuz
Bi kaşık sütlaç

Normal dengem şaştı ama aşırı yemedim
Dikkatli davrandım

Daha iyi olabilirdi ama hastaydım ve bazı anlar yiyemeden bazı anlar böyle yedim

Yarın tartıyı merak ediyorum
Hadi hayırlısı bakalım

Diyetisyen randevuma son 5gün

Bunarda k valideme geldik ve yemekleri lezzetli sofrası pek çeşitli
Burda kendini tutmak daha da zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…