- 25 Mayıs 2013
- 13.965
- 20.521
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.621
Kuum geçmiş olsun öncelikleArkadaşlarım canlarım bugün migrenim tuttu hiç kalkmadım akşama kadar. Berbattım. Şimdi iyiyim ama kafam sepet gibi ağrı her an yeniden başlayacak gibi hissediyorum. Dün gece 70 dk spor yaptım sanırım spor için gece hiç uygun değil. Bundan sonra gündüzleri zaman ayırmaya çalışacağım. Gece çocuklar uyuyunca eşimde yok daha kolay oluyordu benim için. Bu hafta çok güzel kilo verdim bugün de migren yüzünden hiçbişey yiyemedim cuma hedefimin altındayım şuan. İdeal kilomunda altındayım
Ama aklıma takılan bir soru var
Acaba doğru diyet ve doğru sporu mu buldum yoksa metabolizmayı etkileyecek bir sağlık sorunum mu var? Ya da boş yere evham mı yapıyorum. Pazartesi endokrine tekrar gideceğim.
- Ben ideal kilomun altına indim neden bu 3 ay içinde hiç duraksama yaşamadım?
Bende hic açık kapida duramam nedendir küçük adamlar dizi dizi girecekmiş gibi bi korku vardırhiç te gormuslugum falan yok oyle kucuk adam.. degisik bi korku asla evde teksem ozellikle kilitler otururum.. deprem falan icin kapatmamak lazim aslinda ama ben duramiyorum
Ben de mümkün olduğunca kapatırım kapıları eskiden izlendiğimi düşünürdüm. Dilimiymişim ne
Keşke fikrini söyleseydin. 1 gün de halledilir birşey sonuçta bana göre öyle istediklerin netse ksfanda kolay bulunur. Taşınıp mutlu olmazsan daha kötü olur.Teşekkür ederim canım inşallah almam daha mezun olamadım 1 kg daha vermem gerek. Ama basküle her çıktığımda telefonu elime alıp hemen buraya teşekkür yazısı yazıyorum) Sen hangi şehirdesin Ankara diye kalmış aklımda. Eğer öyleyse 1 ay sonra bana sık sık makyaj randevusu vermen gerekecek. İnsan sevdiği işi yapmalı tebrik ederim. İnşallah istediğin başarıyı kazanırsın. Kızına çok geçmiş olsun kreşte ana okulunda çok hasta oluyorlar sonra bağışıklık kazanıyorlar. Allah hep sağlıklı mutlu etsin hayırlı evlatlar etsin çocuklarımızı. Hep mutlu ol
Allahtan ciciklerini görmemişsin
Benim ev bahçeli site içerisinde ve tüm evler birbirine bakıyor perdeleri hep kapatırım ama eşim önlem olsun diye camların aralarına (çift camın içine) jaluzi yaptırdı dışa eğik hale getiriyorum içeri görünmüyor buna rağmen perdeleri kapatıyorum akşamları yatak odalarının panjurunu da kapatıyorum. Ben de çok takıntılıyım.
Ankara da oturmayı düşündüğüm ev 4. Katta çift daire birleştirilmiş 5 oda 2 salon. Biz kalabalığız biliyorsunuz. Ama biz bahçeli evde yaşamaya alıştık hiç içime sinmiyor. Eşime yeniden masraf çıkarmak istemediğim için ve bu yoğun seçim dönemi çalışmalarında hiç zamanı yokken yeniden iş çıkarmak istemediğim için “beğendim çok uygun dedim”. Yanlış mı yapıyorum acaba gerçek fikrimi söylemeli miyim. Şimdi taşınıp yerleşip ondan sonra şikayet etmek daha yanlış bir davranış mı olur. Kafam karışık beni de şimdiden taşınma yerleşme stresi sardı
Hormon sorunu olsaydı veremezdin bence. Bu şekilde verme sebebin kararlı olmandı. Protein ağırlıklı beslendin kalori saydın sporunu yaptın. Vücut cok şaştı. Asıl bundan sonrası önemli senin için korumak daha zorArkadaşlarım canlarım bugün migrenim tuttu hiç kalkmadım akşama kadar. Berbattım. Şimdi iyiyim ama kafam sepet gibi ağrı her an yeniden başlayacak gibi hissediyorum. Dün gece 70 dk spor yaptım sanırım spor için gece hiç uygun değil. Bundan sonra gündüzleri zaman ayırmaya çalışacağım. Gece çocuklar uyuyunca eşimde yok daha kolay oluyordu benim için. Bu hafta çok güzel kilo verdim bugün de migren yüzünden hiçbişey yiyemedim cuma hedefimin altındayım şuan. İdeal kilomunda altındayım
Acaba doğru diyet ve doğru sporu mu buldum yoksa metabolizmayı etkileyecek bir sağlık sorunum mu var? Ya da boş yere evham mı yapıyorum. Pazartesi endokrine tekrar gideceğim.
Karar senin nasıl istersen . Ama ramazanda 5 kilo alacağına burda olursan 2 kilo alacaksın zaten listede değilsin. Başından dediğim gibi karar seninArkadaşlar merhaba, ben toparlayamıyorum kendimi. Bi süre izin istiyorum sizlerden. En azından oruç sonuna kadar. Kafamda bitirip tam anlamıyla başlayınca tekrar gelmek istiyorum tabi ki siz de kabul ederseniz.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim
YA ŞUNA hunharca gülüyorum ben koymayın yaaaaaaa
açık durmam imkansız ama kışın bak yazn hep açıkOda kapısı kapatmaksenınle aynı evde olsak kafayı yerım heralde
Teşekkür ederim canım inşallah almam daha mezun olamadım 1 kg daha vermem gerek. Ama basküle her çıktığımda telefonu elime alıp hemen buraya teşekkür yazısı yazıyorum) Sen hangi şehirdesin Ankara diye kalmış aklımda. Eğer öyleyse 1 ay sonra bana sık sık makyaj randevusu vermen gerekecek. İnsan sevdiği işi yapmalı tebrik ederim. İnşallah istediğin başarıyı kazanırsın. Kızına çok geçmiş olsun kreşte ana okulunda çok hasta oluyorlar sonra bağışıklık kazanıyorlar. Allah hep sağlıklı mutlu etsin hayırlı evlatlar etsin çocuklarımızı. Hep mutlu ol
Allahtan ciciklerini görmemişsin
Benim ev bahçeli site içerisinde ve tüm evler birbirine bakıyor perdeleri hep kapatırım ama eşim önlem olsun diye camların aralarına (çift camın içine) jaluzi yaptırdı dışa eğik hale getiriyorum içeri görünmüyor buna rağmen perdeleri kapatıyorum akşamları yatak odalarının panjurunu da kapatıyorum. Ben de çok takıntılıyım.
Ankara da oturmayı düşündüğüm ev 4. Katta çift daire birleştirilmiş 5 oda 2 salon. Biz kalabalığız biliyorsunuz. Ama biz bahçeli evde yaşamaya alıştık hiç içime sinmiyor. Eşime yeniden masraf çıkarmak istemediğim için ve bu yoğun seçim dönemi çalışmalarında hiç zamanı yokken yeniden iş çıkarmak istemediğim için “beğendim çok uygun dedim”. Yanlış mı yapıyorum acaba gerçek fikrimi söylemeli miyim. Şimdi taşınıp yerleşip ondan sonra şikayet etmek daha yanlış bir davranış mı olur. Kafam karışık beni de şimdiden taşınma yerleşme stresi sardı
Geçmiş olsun.Arkadaşlarım canlarım bugün migrenim tuttu hiç kalkmadım akşama kadar. Berbattım. Şimdi iyiyim ama kafam sepet gibi ağrı her an yeniden başlayacak gibi hissediyorum. Dün gece 70 dk spor yaptım sanırım spor için gece hiç uygun değil. Bundan sonra gündüzleri zaman ayırmaya çalışacağım. Gece çocuklar uyuyunca eşimde yok daha kolay oluyordu benim için. Bu hafta çok güzel kilo verdim bugün de migren yüzünden hiçbişey yiyemedim cuma hedefimin altındayım şuan. İdeal kilomunda altındayım
geçmiş olsun canım ya . nesi var izin alsaydın bugün olmaz mıydı yorgun düşme tekrar sendegünaydın kızlaaar
eşim rahatsız dün gece acildeydik cok yorgunum ve işe geldim bu halde. liste işini hatasız halledin lütfen hiç halim yok bugün
yok kuzum yeterince izin aldm bu ara arık sorun cıkartırlar ama aklımda eşimde kaldı evde yatıyo şimdi. bende anlamadım neyi var şiddetli karın agrısı diye gittik serum yapıp gönderdiler gecmezse özele gidicez aksamgeçmiş olsun canım ya . nesi var izin alsaydın bugün olmaz mıydı yorgun düşme tekrar sende
Çok geçmis olsun canim nasıl eşinin durumu şu an iyi migünaydın kızlaaar
eşim rahatsız dün gece acildeydik cok yorgunum ve işe geldim bu halde. liste işini hatasız halledin lütfen hiç halim yok bugün
gece uyumadık hiç çok agrısı var sabah benm cıkmama yakın uyumaya baslamıştı agrısı gecti sanırım kuzum cok sagolÇok geçmis olsun canim nasıl eşinin durumu şu an iyi mi
tahlil ypmadılar mı ? keşke polikliniğe gitseniz yazık ya . tek mi evdeyok kuzum yeterince izin aldm bu ara arık sorun cıkartırlar ama aklımda eşimde kaldı evde yatıyo şimdi. bende anlamadım neyi var şiddetli karın agrısı diye gittik serum yapıp gönderdiler gecmezse özele gidicez aksam
yok film çekildi sadece bide ilaç fln iştetahlil ypmadılar mı ? keşke polikliniğe gitseniz yazık ya . tek mi evde
allahım hastayken nerdeydi şimdi geliyor birde iş çıkışı gitsin evineyok film çekildi sadece bide ilaç fln işte
bide bugün kv ugrıcam iş cıkısı demiş ev berbat halde mutfak fln cok dagınık malum hastalıktn kurtulamadım inşallah yemege fln kalayım demez
oğlunun hasta oldugunu öğrendi ya geleym onu yapaym bunu yapaym fln der bi dünya iş cıkartırallahım hastayken nerdeydi şimdi geliyor birde iş çıkışı gitsin evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?