Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuum geçmiş olsun öncelikle
Migren fenadır iyi bilirim

İdeal kilo aralığı var sen alt aralıkta mısın
Mesela benimki 67-60
60sam neyse ama 62de olsam kilo verebilirim gibi
Demek ki metobalizman iyi çalışıyor ve spor yapıyorsun vermen normal bence
Diyet için diyetisyenimin verdiği kaloriye uyup spor yapınca ciddi kilo veriyorum ben de ki benim insülin direncim var polikistik Överim var normalde pek zor vermem gerek
Ama veriyorum uyumca

ayy oyle seylerden bende korkarım ama kapı kapatsamda korkarım bazen vc ıcın gece esımı kaldırdıgım olur

***14. TAKİM 572. ETAP***

segus (68,2///%)
drdotty(69,1///%)
SchonerDuft (68,40///% )
tgb1907 (64,70///%)
bi-zuzu (62,50///%)
Ghostpasha (76///%)
patient women (87,60///%)
tobosoludulcinea (65,40///%)

kayacans (78,50 ///%)

14.Takım ortalaması :%

Keşke fikrini söyleseydin. 1 gün de halledilir birşey sonuçta bana göre öyle istediklerin netse ksfanda kolay bulunur. Taşınıp mutlu olmazsan daha kötü olur.
Yanlız sende eşim gibisin oda yatak odasının perdelerini sıkı sıkı kapatır. Artık hak veriyorum
Hormon sorunu olsaydı veremezdin bence. Bu şekilde verme sebebin kararlı olmandı. Protein ağırlıklı beslendin kalori saydın sporunu yaptın. Vücut cok şaştı. Asıl bundan sonrası önemli senin için korumak daha zor
Karar senin nasıl istersen . Ama ramazanda 5 kilo alacağına burda olursan 2 kilo alacaksın zaten listede değilsin. Başından dediğim gibi karar senin

YA ŞUNA hunharca gülüyorum ben koymayın yaaaaaaa
aayr oluyodum bu kadına

Oda kapısı kapatmak senınle aynı evde olsak kafayı yerım heralde
açık durmam imkansız ama kışın bak yazn hep açık

bence fikrini söyleseymişsin dha iyi olcakmış kuzum ne kadar süre begenmedigin bi evde oturabilrsin ki

Geçmiş olsun.
İns.bende birgun ideal kiloma yaklasabilirim.
Tebrikler,kalici olmasi dileğiyle.

Günaydın dostlar hepinize tartıda istediğiniz rakamı gorduğünüz güzel bir gun güzel bir cuma diliyorum gelelim benim bu haftaki tartı sonucuma 65.3 geçen haftaya göre fark sadece -100 gr ama sahura kalkıp hafif şeyler yesemde sonra yattim ve evden çikmadan tartıldım belki biraz jafifletir hatamı salı sabahı + ya bile gecmistim

***14. TAKİM 572. ETAP***

segus (68,2///%)
drdotty(69,1///%)
SchonerDuft (68,40///% )
tgb1907 (64,70///%)
bi-zuzu (62,50///%)
Ghostpasha (76///%)
patient women (87,60///%)
tobosoludulcinea (65,40/65,30/0,10/%0.15)

kayacans (78,50 ///%)

14.Takım ortalaması :%

MiniK AdaylarımıZ

munter (63,20///%)bildirimde bulunmadı
Buki_89 (66,0////%)
S _Safiye_ (111,50,00///%) başl. t:23 nisan başl. k:113,20 hedef:75 bildirimde bulunmadı
forestgump (65///%) başl.t:24 nisan başl.k:67,10 hedef:60
cicikizsinem (62,50///%) başl t: 7 mayıs başl k:64 hedef : 50 bildirimde bulunmadı

geçen hafta sadece 2 kişi mi bildirimde bulundu

bu hafta bildirim yapmayanları listeden cıkartıcam bilginize..

geçmiş olsun canım ya . nesi var izin alsaydın bugün olmaz mıydı yorgun düşme tekrar sende
yok kuzum yeterince izin aldm bu ara arık sorun cıkartırlar ama aklımda eşimde kaldı evde yatıyo şimdi. bende anlamadım neyi var şiddetli karın agrısı diye gittik serum yapıp gönderdiler gecmezse özele gidicez aksam

tahlil ypmadılar mı ? keşke polikliniğe gitseniz yazık ya . tek mi evde

tahlil ypmadılar mı ? keşke polikliniğe gitseniz yazık ya . tek mi evde
yok film çekildi sadece bide ilaç fln işte
bide bugün kv ugrıcam iş cıkısı demiş ev berbat halde mutfak fln cok dagınık malum hastalıktn kurtulamadım inşallah yemege fln kalayım demez

yok film çekildi sadece bide ilaç fln işte
bide bugün kv ugrıcam iş cıkısı demiş ev berbat halde mutfak fln cok dagınık malum hastalıktn kurtulamadım inşallah yemege fln kalayım demez
allahım hastayken nerdeydi şimdi geliyor birde iş çıkışı gitsin evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…