Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

türban nasıldı sence nikahımda 40 liraya yaptı bedava gibi
ay abartmış onlar ya gerçekten doğru söylüyosun bencede hakka giriyolar zaten gelin damadın bisürü masrafı oluyo bide bu kuaför paraları çok el yakıyo

afiyet olsun canım karpuz guzelmıydı
afıyet olsun guzel gıdıyosun valla ay
canım artık evın ıcındede karısmasınlar bı zahmet benım kocısım dugunlerdede karısmaz cok sanslıyım dımı

canım artık evın ıcındede karısmasınlar bı zahmet benım kocısım dugunlerdede karısmaz cok sanslıyım dımı
ay çok güzeldi bu ara canım istediği tek meyve desem yeridir

evin içinde karısmıyo perdeleri cek diyo sadece yada peşimde gezip cekiyo aksam olunca
düğünlerde bende elbiseler giyiyprum düğünümde de baya açıktm kına da

evin içinde karısmıyo perdeleri cek diyo sadece yada peşimde gezip cekiyo aksam olunca
düğünlerde bende elbiseler giyiyprum düğünümde de baya açıktm kına da
perde olayını destekliyorum ben ya . ana yoldayız apartmanın 3 yada 4.katında genç çocuk camlar perdeler açık üstünü giyiyor biz kim görecek diyoruz ama görünyor . hele apartman yakınsa kalın perelere de dikkt etmek gerekli bir ara karşı komşu duş almış bornoz yatak üstünde ordan anladım şortunu giymiş ama sütyen takıyor allahtan ciciklerini görmedim ondan beri özellikle akşamları çekerim perdeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…