- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.561
yapayım kuzum bakalım nasıl olcak:
sen yarın bnm dediğimi yap bi şaşırt bakalm nasıl olck
şimdii oructa tuttun ya vücut ona alışşkn yemek yemeye baslayınca böyle olmşta olabilir belki bilmiyormyapayım kuzum bakalım nasıl olcak
türban nasıldı sence nikahımdaAy ben nikahdaki makyajini begendim sana dogal makyajlar yakışıyo bencegit o zaman oraya abarti makyaj istemiyosun zaten dogal tonlarda biseyler yaptirirsin
He giz yuzume bi maske yapti bende jest yapiyo sandim yuzume sürdü maskeyi sonra maskemiz 40 tl dediben sok tamam demek zorunda kaldim surmeden sorsaaanaa bildigin 3 5 liralik kil maskelerinden ay bu kadari da gunaha giriyo bence hakkini alacan yeter
bilmiyorum kuzum ne yapsam karşılığını almadığım bir dönemdeyimşimdii oructa tuttun ya vücut ona alışşkn yemek yemeye baslayınca böyle olmşta olabilir belki bilmiyorm
afiyet olsun canım karpuz guzelmıydıSabah
1 dilim karpuz
Ara
Yok
Öğlen
100 gr kadar ızgara tavuk yarım avuç pide
1.kase siraysir
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Kaz başı şiş
Salata
Acı biberli süzme yoğurt
3 dilim karpuz
1 çatal patlıcanlı musakka
Çay
afıyet olsun guzel gıdıyosun valla ayKızlar müjdeeeeeeeee
Bugün de iftarda dikkat ettim yaşasınnnn
İftar . Yarım kase mercimek çorbası
1ader çiğköfte
Şalata
Izgara balık
2 çatal güllaç
1yemke kaşığı irmik
1dilim karpuz 1dilim kavın (1porsiyon meyve ediyor) 1 kiraz
Ekmek YÖK
Süpeeeer
canım artık evın ıcındede karısmasınlar bı zahmet benım kocısım dugunlerdede karısmaz cok sanslıyım dımıdünden razı
geeçn bi yazı okudum cola vs içmek isteyen cocugua itiraz etmeden colanın içine tuz biber döküp vermiş bi kadın cocuk bi daha istememiş tadı kötü diye bence mantıklı
kuzum yasadıgımız yer geregi zaten giyilmiyo her istedigimiz ki ben babamdan da böyle gördügüm için eşimin giyinirken abartma laflarına cok takılmıyorum zaten alışkanlık oldu bende kapalı değilim ama usturuplu giyiniyorm he yasadıgım yer dısında dibine kadar acıgım o ayrı o zaman kimse karısamıyo
ay çok güzeldi bu ara canım istediği tek meyve desem yeridirafiyet olsun canım karpuz guzelmıydı
afıyet olsun guzel gıdıyosun valla ay
canım artık evın ıcındede karısmasınlar bı zahmet benım kocısım dugunlerdede karısmaz cok sanslıyım dımı
sulu sulu mıssss valla yazın en guzel yemek karpuz peynır ekmekay çok güzeldi bu ara canım istediği tek meyve desem yeridir
ekmeksiz peynir ile efsane oluyorsulu sulu mıssss valla yazın en guzel yemek karpuz peynır ekmek
300 cükkızlar kılolar ne alemde nasıl gıdıyokacar gram verdınız
evin içinde karısmıyo perdeleri cek diyo sadeceafiyet olsun canım karpuz guzelmıydı
afıyet olsun guzel gıdıyosun valla ay
canım artık evın ıcındede karısmasınlar bı zahmet benım kocısım dugunlerdede karısmaz cok sanslıyım dımı
çok geçmiş olsun canımKızlar bugün rahatsızlandım
Oruç tutamadım
Sahur yapmıştım
Ama ishal halsizlik mide bulantısı mahvoldum
Diyet biraz yolundan şaştı ancak dikkatli besleniyorum fazla yemiyorum
Çok şükür
perde olayını destekliyorum ben ya . ana yoldayız apartmanın 3 yada 4.katında genç çocuk camlar perdeler açık üstünü giyiyor biz kim görecek diyoruz ama görünyor . hele apartman yakınsa kalın perelere de dikkt etmek gereklievin içinde karısmıyo perdeleri cek diyo sadeceyada peşimde gezip cekiyo aksam olunca
düğünlerde bende elbiseler giyiyprum düğünümde de baya açıktm kına da
fındık badem kaç edetti afiyet olsunselam kızlar dünkü menüm
sahur:
peynir,zeytin
avuç içinin yarısı kadar pide
2 dilim sigara böreği
domates,salatalık
iftar:
kiremitte köfte (5 adet)
ayran
yarım magnolia
ara:
çay+çig badem,fındık+türk kahvesi
bol su iç kuzum geçmiş olsunKızlar bugün rahatsızlandım
Oruç tutamadım
Sahur yapmıştım
Çok şükür
fındık badem kaç edetti afiyet olsun
gecmıs olsun canım.Kızlar bugün rahatsızlandım
Oruç tutamadım
Sahur yapmıştım
Çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?