- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.581
bende 800 gıttı ıns yarına daha gıtmıs olur300 cüksen?
hahaa aynen perdelerle savasıyo bende kapalı perdeyı hıc sevmem ıcım daralıyoevin içinde karısmıyo perdeleri cek diyo sadeceyada peşimde gezip cekiyo aksam olunca
düğünlerde bende elbiseler giyiyprum düğünümde de baya açıktm kına da
perde olayını destekliyorum ben ya . ana yoldayız apartmanın 3 yada 4.katında genç çocuk camlar perdeler açık üstünü giyiyor biz kim görecek diyoruz ama görünyor . hele apartman yakınsa kalın perelere de dikkt etmek gereklibir ara karşı komşu duş almış bornoz yatak üstünde ordan anladım şortunu giymiş ama sütyen takıyor allahtan ciciklerini görmedim ondan beri özellikle akşamları çekerim perdeleri
ayy allah muhaffazaperde olayını destekliyorum ben ya . ana yoldayız apartmanın 3 yada 4.katında genç çocuk camlar perdeler açık üstünü giyiyor biz kim görecek diyoruz ama görünyor . hele apartman yakınsa kalın perelere de dikkt etmek gereklibir ara karşı komşu duş almış bornoz yatak üstünde ordan anladım şortunu giymiş ama sütyen takıyor allahtan ciciklerini görmedim ondan beri özellikle akşamları çekerim perdeleri
bende 800 gıttı ıns yarına daha gıtmıs olurbu hafta guzel verdım bıtaraflarım kalktı
hahaa aynen perdelerle savasıyo bende kapalı perdeyı hıc sevmem ıcım daralıyo
o zaman yürüyüş stilini değiştir..zeytinyağı tereyağı kullanıyorum . menülerimde haftada 1 bulgur ve pirinç oluyor 3 haftadır ekledim . ananas alayım . spor yürüyüş standart aletlerle çalışıyorum arada . beslenmemi tekrar değiştireyim . teşekkür derim bilgiler için
a.s cınıııım iyilik senden nabeerrr
peki 70e 2 kilo kaldı desem aynı seyi düşünür müsün bebegimiyiyim ki ben de
68 mi oldun sen
hala fitsin bence
ay spor yapsam daha guzel vercem ama olmuyo ya aksam saat 11 dı popomun ustune oturdum ısler anca bıttı o saatten somra nasıl spor yapcamtebrik ederim canım güzel vermişinramazanda ben veremiyorum test edildi onaylandı
kolostrofobi var bende asansore bıle bınınce nabzım degısıyo kalamam kapalı yerde kısın bıle evde bı cam ustten acık dururkışın sorun değilde yazın bende daralıyorum acık lcak cam kapı perde escek püfür püfür mis gibi
ayyy cam mı acıyosunkolostrofobi var bende asansore bıle bınınce nabzım degısıyo kalamam kapalı yerde kısın bıle evde bı cam ustten acık dururperde kapatamam hıc
72 üstüne çıkarsan bozuşuruzpeki 70e 2 kilo kaldı desem aynı seyi düşünür müsün bebegim
maksimum 75 dedim bakalım72 üstüne çıkarsan bozuşuruz
göremezsin kimaksimum 75 dedim bakalımkaldı 3 ay
senide görcez
ok canım yağlı tohumların kalorileri yüksek oluyor çünkğçok çok azdı kuruyemişin içinden seçtim toplam 10 felandır
bu 2 şeyi gördükten sonra dikkat etmeye başladım normalde hiç dikkat etmezdim kim bakacak derdim 5.kattayım arabadan mı bakacaklar derdim şimdi ben kapatıyorumayy gulmekten bı hal oldum oda kotuymus perdeyı bende sevmem kapatmayı ama okadarına dıkkat ederım bak
mutfak benim de açık kalabiliyorayy allah muhaffazayatak odası bizimde gece gündüz kapalı ama diger odalar özellikle mutfak unutabiliyorum kapatmayı
iniş çıkış yok ama sahile paten için alan yapıyorlar orda koşuyorum bu arada vücut kardiyopulmonari sınırına geçiyor yağ yakmayı da aştı iyi mi kötü mü bilmiyorum tabi . dediğin gibi yaparım haftada da 4 5 gün yaparım ben hergün 120 dk bazen daha fazla yürüyüyorum . şu 1 ayda 3 4 kilo vermem lazımo zaman yürüyüş stilini değiştir..
mesela belli bir tempo vardır yürüdüğün
onu şöyl yap dene derim kesinlikle
10 dk yüksek tempo (normalde yürüyüş hızından bir tık yüksek)
5 dk yavaş tempo (normalde yürüyüş hızından bir tık alçak)
10 dk hızlı
5 dk yavaş
10 dk hızlı
5 dk yavaş
bu şekilde en az totalde 40 dk olursa.. nabzı bir yükseltiyorsun bir alçatıyorsun.. interval çalışmalar en iyi yağ yakma yöntemidir. vücut epey şaşırır.. ne olduğunu anlayamaz yağ yakar mis gibi.. bir de yürüyüş yolunda yokuşlar inişler çıkışlar olursa zaten doğal interval olur :)
bence rahat verirsin sen .. ne ki 3-4 kilo 1 ayda.. halledersin kesinlikleok canım yağlı tohumların kalorileri yüksek oluyor çünkğ
bu 2 şeyi gördükten sonra dikkat etmeye başladım normalde hiç dikkat etmezdim kim bakacak derdim 5.kattayım arabadan mı bakacaklar derdim şimdi ben kapatıyorum
mutfak benim de açık kalabiliyor
iniş çıkış yok ama sahile paten için alan yapıyorlar orda koşuyorum bu arada vücut kardiyopulmonari sınırına geçiyor yağ yakmayı da aştı iyi mi kötü mü bilmiyorum tabi . dediğin gibi yaparım haftada da 4 5 gün yaparım ben hergün 120 dk bazen daha fazla yürüyüyorum . şu 1 ayda 3 4 kilo vermem lazım
bence rahat verirsin sen .. ne ki 3-4 kilo 1 ayda.. halledersin kesinlikle
hee evet uzaya cıkıcam yıldızları toplıcamgöremezsin ki
evlenmicem
çocuk doğurmucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?