Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dua et canım benım mubarek gunlerde kabul olur bende dua edıyorum hep sana aklımdasın. Icını ferah tutmaya calıs bırazdaha.

Ilacim bitmişti kuzum bugün aldım toparlar dedim ama olmadı. Bağırsak irtibali mi ne var ya o var bende stres ile doğru orantılı. Stresi azaltmam lazım ama her gün stresli maalesef
Aynı bağırsak sorunu bende de var canim yaşayan bilir kesin bi sebebide yok stres kaynaklı sabah düze takın olan karnım göbeğim akşama şisip davul gibi oluyo bu yuzden benimde

Canım çok çok geçmis olsun inan cok üzüldüm allah şifa versin hepimiz çok merak ettik seni benden iyi tanıyan kızlar drdotty böyle yapmazdı helede bildirim gününde dediler kötü bişey olmasündan korktuk alla beterinden saklamış canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah test sonuçlarıyla

3haziran 2018 menüm

Sahur: domates salatalık maydonoz dereotu peynir iki yumurta biraz ekmek

İftar:
10kaşık kıymalı karışık sebze yemeği
4-5kaşık erişte
K biber salatası

Ara: 1dilim karpuz 6-7 kiraz

Ben bol bol suuuuuu

Bugün tatil dönüşü oğlumun odasındaki tüm oyuncuları çekmeceleri dolapları yıkadım sildim akladım
Süpür sildim

Banyo wc yıkadım
Çamaşır yıkama serme
Bavulları boşaltma
Derken şu an gözlerim kapanır
Herkese hayırlı geceler Zxx

Diyetisyenimle görüşmeye son iki nasipse
K validemde de bozmadım ya diyeti kendimi tebrik ediyorum
Bin şükür bugüne bin şükür

Akşam üzeri tartıda 76 iyi gördüm çok sevindirdik oldum

Şükürler olsun

Hedefe son 9kg inşaallah

Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyim ciddi bişey yoktur diye düşünüyorum bu hafta hastanelerle geçecek artık. Takıma karşı sorumluluk alarak başlıyoruz buraya hep dikkat etmeye çalışırım zaten çok sık tartılmıyorum o yüzden bildirim günlerini de severim kaçırmam ama talihsizlikler oluyor işte. Allah hepimize çoluk çocuğumuza ailemize önce sağlık versin.
Maşallah canım ne güzel diyetini korumuşsun gezmelerde tebrik ederim. Kilo vermeye başlayınca motivasyon da artıyor. Son 9 kilodan da en kısa zamanda sağlıkla kurtulursun inşallah

drdotty canım çok üzüldüm senin adına çok geçmiş olsun sen mezun ol artık kuzum yaa(ama bizi bırakma yaz hep) çok yükleniyosun kendine ,bukinin sporları beni pert ederken sen bide üstüne daha spor yaptım diyosun kilo verecez diye canımıza kastımız olmasın

güzeldi canim bol bol gezdim arkadaslarla bulustum:) ama herzamanki gibi cok hizli gecti gitti buhafta cok zor bi hafta olcak bitürlü motive olamiyorum ya

sen napiyosun nasilsin?
bende bugün çok isteksiz geldim işe öğlen hastaneye gidicem gelmeme bahanesi bulmaya çalışıyorum
SchonerDuft söyledigim sporu denedinmi?
yok kuzum yapamadım cumadan beri yerimde durmuyorum bende hiç zaman ayıramadım ama geçen hafta çarşamba ve salı yapmıştım sen yapıyor musun

kontrolemi canim? eger uzaksa zaten gel git baya zorliyabilir

bende iki defa yaptim, gecen hafta cok yogun gectigi icin daha fazla yapamadim ama dün tüm gün bisiklet sürdük esimle. Buhafta insallah daha düzelni bir sekilde yapcam sporumu

bin kalori değilde 500 kalori yapalım olmaz mı bin çok zorluyor ..
ay hiç sorma buki polip çıktı rahim de opersyon diyor doktor . vajinit için gitmiştim sözde drye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…