- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.761
Dua et canım benım mubarek gunlerde kabul olur bende dua edıyorum hep sana aklımdasın. Icını ferah tutmaya calıs bırazdaha.Amin kuzum şartlar hep zorlaşıyor vardır bununda bir hayrı kuzum .
Cuma günü bende 3 kilo vereem.diyordum vazgeçtim zaten veremiyorum kilo nedense. Kuzum sen iyi olmazsan çocuklarını kim annelik yapacak sağlık gitti mi gelmiyor . Çok iyi düşün emzirmemen gerekiyorsa büyük olanı emzirme en azından. Iyi olman lazım. Kendini.niye böyle yordun zaten çok iyi gittin yani bu hafta 300 gram versende olurdu. Kilon sabitlenirdi . Seni mezun ediyoruz bu.hafta kendine de dikkat ediyorsun bundan sonra sağlığın çok daha önemli
Allah razı olsun canımDua et canım benım mubarek gunlerde kabul olur bende dua edıyorum hep sana aklımdasın. Icını ferah tutmaya calıs bırazdaha.
Aynı bağırsak sorunu bende de var canim yaşayan bilir kesin bi sebebide yok stres kaynaklı sabah düze takın olan karnım göbeğim akşama şisip davul gibi oluyo bu yuzden benimdeIlacim bitmişti kuzum bugün aldım toparlar dedim ama olmadı. Bağırsak irtibali mi ne var ya o var bende stres ile doğru orantılı. Stresi azaltmam lazım ama her gün stresli maalesef
Canım çok çok geçmis olsun inan cok üzüldüm allah şifa versin hepimiz çok merak ettik seni benden iyi tanıyan kızlarMerhaba arkadaşlar geçmişe şöyle bir baktım ama hepsini okuyabildim dersem yalan olur. Migren ağrısı çektiğimi yazmıştım önceki gün oldukça kötü durumdaydım buna rağmen kendi çapımda spor yapmaya da çalışıyordum iyi geleceğini düşündüm açıkçasıdün sabah uyandım tartıldım kilomu şu an hatırlamıyorum biraz spor yapıp sonra paylaşmak istedim belki biraz daha düşürürüm diye. Sonuç bilinç kaybı baygınlık gözümü açtığımda hastanedeydim ambulans ile getirildim hastaneye ambulansın içinde biraz kendime gelmiş olacağım ki hatırlıyorum fakat kendimle ilgili hiç bilgi veremediğim gibi konuşamamışımda. Neyse bir sürü şey işte. Tansiyonum aşırı düşmüş önceki gece evde 8-5 ölçmüştüm sağlık ekipleri geldiğinde 4 müş. Eşim geldi tabi evdekiler haber vermişler bugün izinli çıktık hastaneden pazartesi sabah tekrar yatış yapacağım. Ama bana yaptıkları ilk uyarı bu vücuda bu kadar yüklenilir mi oldu. Yani spor işini çok abartmışım. ( kendi vücuduma alışkanlıklarıma ve dayanıklılığıma uygun değilmiş bunlar) yaşanan bu aksilikler nedeniyle dün yoktum canlarım hepinize sevgiler az önce listeye bakmıştım ama yine unuttum umarım hedeflerinizi tutturabilmişsinizdir
Sevgiler
Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey değildir
Canım kilom 66,5 olmuştu geçtiğimiz günlerde boyum 176
Canım benim buna şükür zor bi 30 saat geçirdim pazartesi birkaç test yapılacak bakalım hayırlısı olsun. Şu an iyi hissediyorum ama tansiyonum çok düşük seyrediyor.
Canım benim takımda olmayı seviyorum sebepsiz yere bi yere kaybolmam hele ki cuma günü. Bildirim yapamadığım ve takımı zorda bıraktığım için çok üzgünüm hepinizden özür dilerim.
Bu benim 2. Bildirimsiz haftam oldu kurallar bana bi ceza veriyor mukaptinn
Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyim ciddi bişey yoktur diye düşünüyorum bu hafta hastanelerle geçecek artık. Takıma karşı sorumluluk alarak başlıyoruz buraya hep dikkat etmeye çalışırım zaten çok sık tartılmıyorum o yüzden bildirim günlerini de severim kaçırmam ama talihsizlikler oluyor işte. Allah hepimize çoluk çocuğumuza ailemize önce sağlık versin.Canım çok çok geçmis olsun inan cok üzüldüm allah şifa versin hepimiz çok merak ettik seni benden iyi tanıyan kızlardrdotty böyle yapmazdı helede bildirim gününde dediler kötü bişey olmasündan korktuk alla beterinden saklamış canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah test sonuçlarıyla
Maşallah canım ne güzel diyetini korumuşsun gezmelerde tebrik ederim. Kilo vermeye başlayınca motivasyon da artıyor. Son 9 kilodan da en kısa zamanda sağlıkla kurtulursun inşallahDiyetisyenimle görüşmeye son iki nasipse
K validemde de bozmadım ya diyeti kendimi tebrik ediyorum
Bin şükür bugüne bin şükür
Akşam üzeri tartıda 76 iyi gördüm çok sevindirdik oldum
Şükürler olsun
Hedefe son 9kg inşaallah
anladim canim tabi ramazanda baya bi yorucu olur öyle9-6 çalışşıyorum canım ama ramazandan beri 10a doğru geliyorum bazı günlerde erken çıkıyorum yarım saat falan ama hiç belli olmuyor
iyi kuzum ne olsun bildiğin gibi nasıl geçti tatilinGünaydin kizlar, ben carsambadan beri izinliydim, evde bitürlü kk giremedim anca simdi isyerinden bakabildim yine.
Napiyosunuz bakalim?
güzeldi canim bol bol gezdim arkadaslarla bulustum:) ama herzamanki gibi cok hizli gecti gitti buhafta cok zor bi hafta olcak bitürlü motive olamiyorum yaiyi kuzum ne olsun bildiğin gibi nasıl geçti tatilin
bende bugün çok isteksiz geldim işegüzeldi canim bol bol gezdim arkadaslarla bulustum:) ama herzamanki gibi cok hizli gecti gitti buhafta cok zor bi hafta olcak bitürlü motive olamiyorum ya
sen napiyosun nasilsin?
yok kuzum yapamadım cumadan beri yerimde durmuyorum bende hiç zaman ayıramadım ama geçen hafta çarşamba ve salı yapmıştım sen yapıyor musunSchonerDuft söyledigim sporu denedinmi?
bende bugün çok isteksiz geldim işeöğlen hastaneye gidicem gelmeme bahanesi bulmaya çalışıyorum
yok kuzum yapamadım cumadan beri yerimde durmuyorum bende hiç zaman ayıramadım ama geçen hafta çarşamba ve salı yapmıştım sen yapıyor musun
bin kalori değilde 500 kalori yapalım olmaz mı bin çok zorluyor ..kontrolemi canim? eger uzaksa zaten gel git baya zorliyabilir
bende iki defa yaptim, gecen hafta cok yogun gectigi icin daha fazla yapamadim ama dün tüm gün bisiklet sürdük esimle. Buhafta insallah daha düzelni bir sekilde yapcam sporumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?