- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.861
ben akşam yaparım . oruç tutmuyorum kuzum .tamam sahurda yapıyoruz dımı.
anladim canim amabılmıyoruım canım zorlayabılır benı ama yapabıldıgım kadar dıye dusunmustum .40 dk da 500 kalorı vardı onu yapamadım aslında cok zorladı benı.
Kuzum sana da cok gecmiş olsunbin kalori değilde 500 kalori yapalım olmaz mı bin çok zorluyor ..
ay hiç sorma buki polip çıktı rahim de opersyon diyor doktor . vajinit için gitmiştim sözde drye
bana da o çok kolay geliyor nedense tatmin etmiyor beni hele son dakikaları çok yetersiz geliyorbılmıyoruım canım zorlayabılır benı ama yapabıldıgım kadar dıye dusunmustum .40 dk da 500 kalorı vardı onu yapamadım aslında cok zorladı benı.
Ay sahı unuttum canım tamam ozaman. Bende aksamları yıne denıyım eger sabah aksam yapabılırsem daha guzel olur. Insben akşam yaparım . oruç tutmuyorum kuzum .
bende de öyle oldu oysa çok istiyordum yapmayı . o üç set zorlar ya her gün benim gücüm kalmıyor mekiğe ama yürüyüş üstüne yapmıştım ondan olabiliranladim canim amaSchonerDuft da yapma demis galiba istersen sahurda yavas yavas basla birden yüklenme kendine.
Ben buhafta full yapcam o üc seti bakalim cumaya bi fark olcakmi:)
Buara hep biseyler cikiyo bitürlü tam baslayip yapamadim
ben bu son 3 senedir sürekli birşeyler ile uğraşıyorum . yarın bende gidicem bakalım gerçekten var mı diye . ne testleri yaptırcaksın gıda takviyesi kullnıyor musun pekiKuzum sana da cok gecmiş olsunnoldu böyle 14.takım üyelerine bende cmt tekrar kadı n hastaliklarına gidip bazı testler tahliller yaptırcam
Evet yapma dedı agır dıye. Sen bı yap bakalım guzel bı fark olursa zorlarım az kendımı bu hafta leslıyle ısınmıs olurumanladim canim amaSchonerDuft da yapma demis galiba istersen sahurda yavas yavas basla birden yüklenme kendine.
Ben buhafta full yapcam o üc seti bakalim cumaya bi fark olcakmi:)
Buara hep biseyler cikiyo bitürlü tam baslayip yapamadim
sabah akşam 1 saat yorar 45 dk 45 dk dene istersenAy sahı unuttum canım tamam ozaman. Bende aksamları yıne denıyım eger sabah aksam yapabılırsem daha guzel olur. Ins
Gercektenmıbana da o çok kolay geliyor nedense tatmin etmiyor beni hele son dakikaları çok yetersiz geliyor
3.mıl cıkıyo nette zaten yada benmı bulamıyorum bılmıyorum. 45 dk oda ustune 15 dk 1 mıl eklerım dıyodum.sabah akşam 1 saat yorar 45 dk 45 dk dene istersen
yürüyüs üstüne zaten zorlanirsin canim. Bakalim ben bugün baslicam söylerim sanada kac gün yapabilcem- cok iyi cünki aninda kilo kaybi yapiyobende de öyle oldu oysa çok istiyordum yapmayı . o üç set zorlar ya her gün benim gücüm kalmıyor mekiğe ama yürüyüş üstüne yapmıştım ondan olabilir
MUHTEMELEN JİLLİAN DA ZORLANIRIM BELKİ AMA O DA SIKIYOR BENİGercektenmıbunyen alıstı demekkı
BENDE 3 MİL YAPTIM SANIRIM GEÇEN HAFTA DAHA FAZLASI YOKTU KALN 15 DK DA JAMPİNG JACK YAPABİLİRSİN3.mıl cıkıyo nette zaten yada benmı bulamıyorum bılmıyorum. 45 dk oda ustune 15 dk 1 mıl eklerım dıyodum.
BUGÜN TEMİZLİK YAPCAM SONRASINDA YAPAYIM MI ACABAyürüyüs üstüne zaten zorlanirsin canim. Bakalim ben bugün baslicam söylerim sanada kac gün yapabilcem- cok iyi cünki aninda kilo kaybi yapiyo
Yok canım şimdilik sadece omega 3 ve folik asit kullanıyorum bakalim gerek gorcek mi başka seyebende de öyle oldu oysa çok istiyordum yapmayı . o üç set zorlar ya her gün benim gücüm kalmıyor mekiğe ama yürüyüş üstüne yapmıştım ondan olabilir
ben bu son 3 senedir sürekli birşeyler ile uğraşıyorum . yarın bende gidicem bakalım gerçekten var mı diye . ne testleri yaptırcaksın gıda takviyesi kullnıyor musun peki
tamam kuzum oyle yapayım.baslıyımda bıyerden yeterkı.MUHTEMELEN JİLLİAN DA ZORLANIRIM BELKİ AMA O DA SIKIYOR BENİ
BENDE 3 MİL YAPTIM SANIRIM GEÇEN HAFTA DAHA FAZLASI YOKTU KALN 15 DK DA JAMPİNG JACK YAPABİLİRSİN
BUGÜN TEMİZLİK YAPCAM SONRASINDA YAPAYIM MI ACABAVÜCÜT ISINMIŞ OLUR KAÇ KİLO VERİYORSUN ONU YAPTIĞINDA
sahur ıyı duruyo ama ıftar cok olmuş canım.kori soslu tavuk bıraz agır paqtates kızartması 1 tane tadına bakaydın keskeKızlar dünkü menüm
Sahur
Yarım yufkadan ıspanaklı gözleme
Biraz ezine peyniri 4-5 siyah zeytin
1 haşlanmis yumurta domates salatalık
Açik çay ve su
Iftar
Dısarda yedik arkadaşlarlaaa
Köri soslu tavuk
salata
1 light kola (heralde en son2 sene önce icmisimdir)
3-4 kücük dilim pide 1 hurma
Bikac tane patates kizartmasinin tadina baktim
2 lt ye yakin su
Açik şekersiz cay
MUHTEMELEN JİLLİAN DA ZORLANIRIM BELKİ AMA O DA SIKIYOR BENİ
BENDE 3 MİL YAPTIM SANIRIM GEÇEN HAFTA DAHA FAZLASI YOKTU KALN 15 DK DA JAMPİNG JACK YAPABİLİRSİN
BUGÜN TEMİZLİK YAPCAM SONRASINDA YAPAYIM MI ACABAVÜCÜT ISINMIŞ OLUR KAÇ KİLO VERİYORSUN ONU YAPTIĞINDA
Canım benim Allah hayırlı kavuştursun. Ben bile 1 gece ayrı kaldım çocuklardan aklım fikrim onlardaydı hastanede geçirdiğim gün sana ve kızına dayanma gücü sabır diledim hep. Çoğu gitti azı kaldı kuzum.65.8 mişaka yapıyosun inanılmaz hızlı veriyosun kuzu frenle biraz kendini sağlıgına bisey olmasin, bende kızımı inanılmaz özledim eve gelesim gelmiyor her akşam dışardayız sahurda eve geliyoruz nerdeyse ama hiçbişey tat vermiyor 4 gün kaldı 5.gün yanındayım inşallah
Canım benim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin. Babanada acil şifalar diliyorum. Bu dönemde kendine dikkat et. Hayatta herşey oluyor bize de kabullenmek kalıyor.@kaptinnSchonerDuft bana izin verin noooolur yawrular hayatım hiç yolunda değil inanın gelemiyorum buralara. Bana bir ay izin verin mazeret çok ama yapacak açıklamam yok. Ailevi ve özel mevzular diyelim.annemin vefatı vardı zaten ve babam da hastaneye yattı.ailecek darmadağın olduk. Bi müsade etseniz canlarım zor durumda bırakmak istemiyorum asla sizi.
Sonuçlarım eskisinden farklı değil canım vitaminler mineraller bol bol ilacım var. Buna şükür ciddi bişey yok.
Senin boyun kaç kuzum benim 176 bana 67 uygundu 3 tanede bebe var yeter. Çok zayıf olunca da yakıştırmıyorum ben ne öyle sıfır bedenler gelişme çağına gelmemiş çocuk gibi.Kızlar bugün diyetisyen günüm çok heyecanlıyım
akşam görüşmem var bakalım on günde kaç kilo verdim
ya da ne kadar yağdan verdim en çok onu merak ediyorum
bir de hedef kilo 67 olarak belirlemiştim kendimce :doktora bir bunu soracağım
o kaç diyor çünkü ölçümlerde çıkan da ideal kilom 61 kg yazıyor ama ben o kadar zayıflamayı düşünmüyorum şimdilik...
4.06.2018menüm
Sahur
2yumurta
Peynir salatalık domates k biber ekmek karpuz
İftar:
Yeşil fasulye 10kaşık
4kaşık erişte
Birazcık ekmek
K biber salatası
Cacık
Ara: çay ve bir minik top un helvası
Bugün ya da yarın serbest yapacam
Uzun zamandır yemek istediklerim var
Mesela trileçe : fırında makarna : Çilekli çikoatalı pasta: antepfıstığı
Canım benim iyi çok şükürdrdotty nasıl oldun sonucların ıyıdır umarım.
Emzirmeyi azaltarak devam edeceğim. 3 ay sınır koydum. Birde taşınacağız çocuklar ortam değiştirecekler (evleri bakıcıları oyun alanları odaları yatakları ) ellerinden tüm alışkanlıklarını almak doğru olmaz diye düşündüm.Amin kuzum amain sağlığın degerini kaybedincr anlıyoruzaslinda senin yaptiginda sagliklı olmak icin ama vücuduna fazla yuklenmissin demek ki spor yaparken 2 tanede minik canavar var emzirdigin karar verdin mi canin dr un emzirmeyi bırak onerisini hani belki buyugü yavastan kesebilir misin
Canım ben kendimi çok zorlayarak yaptım tabi başka şeylerde yaptım. İyi olmadı sonuç ortada. Bana doktor yürüyüş süreni uzat dedi. Sabit hızda uzun yürüyüşler hem bacaklarını inceltir hem kilo vermeni sağlar. 39 yaşına kadar hiç spor yapmayıp sonra bu kadar yüklenmek çok yanlışmış. Siz daha gençsiniz ama Yeni programınızı spor geçmişinize göre hazırlayın bence.Evet yapma dedı agır dıye. Sen bı yap bakalım guzel bı fark olursa zorlarım az kendımı bu hafta leslıyle ısınmıs olurum
tatlim ya ben kacirmisim galiba kizlar gecmis olsun yazinca fark ettim hayirdir rahatsizmisin?Canım benim Allah hayırlı kavuştursun. Ben bile 1 gece ayrı kaldım çocuklardan aklım fikrim onlardaydı hastanede geçirdiğim gün sana ve kızına dayanma gücü sabır diledim hep. Çoğu gitti azı kaldı kuzum.
Canım benim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin. Babanada acil şifalar diliyorum. Bu dönemde kendine dikkat et. Hayatta herşey oluyor bize de kabullenmek kalıyor.
Sonuçlarım eskisinden farklı değil canım vitaminler mineraller bol bol ilacım var. Buna şükür ciddi bişey yok.
Eşim utanmışta arkadaşlarına oruçtan böyle oldu hem emziriyor hem oruç tutuyor ondan dedi.
Senin boyun kaç kuzum benim 176 bana 67 uygundu 3 tanede bebe var yeter. Çok zayıf olunca da yakıştırmıyorum ben ne öyle sıfır bedenler gelişme çağına gelmemiş çocuk gibi.
Canım benim iyi çok şükür
Emzirmeyi azaltarak devam edeceğim. 3 ay sınır koydum. Birde taşınacağız çocuklar ortam değiştirecekler (evleri bakıcıları oyun alanları odaları yatakları ) ellerinden tüm alışkanlıklarını almak doğru olmaz diye düşündüm.
Canım ben kendimi çok zorlayarak yaptım tabi başka şeylerde yaptım. İyi olmadı sonuç ortada. Bana doktor yürüyüş süreni uzat dedi. Sabit hızda uzun yürüyüşler hem bacaklarını inceltir hem kilo vermeni sağlar. 39 yaşına kadar hiç spor yapmayıp sonra bu kadar yüklenmek çok yanlışmış. Siz daha gençsiniz ama Yeni programınızı spor geçmişinize göre hazırlayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?