Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bılmıyoruım canım zorlayabılır benı ama yapabıldıgım kadar dıye dusunmustum .40 dk da 500 kalorı vardı onu yapamadım aslında cok zorladı benı.
anladim canim ama SchonerDuft da yapma demis galiba istersen sahurda yavas yavas basla birden yüklenme kendine.
Ben buhafta full yapcam o üc seti bakalim cumaya bi fark olcakmi:)
Buara hep biseyler cikiyo bitürlü tam baslayip yapamadim

bin kalori değilde 500 kalori yapalım olmaz mı bin çok zorluyor ..
ay hiç sorma buki polip çıktı rahim de opersyon diyor doktor . vajinit için gitmiştim sözde drye
Kuzum sana da cok gecmiş olsun noldu böyle 14.takım üyelerine bende cmt tekrar kadı n hastaliklarına gidip bazı testler tahliller yaptırcam

bende de öyle oldu oysa çok istiyordum yapmayı . o üç set zorlar ya her gün benim gücüm kalmıyor mekiğe ama yürüyüş üstüne yapmıştım ondan olabilir
Kuzum sana da cok gecmiş olsun noldu böyle 14.takım üyelerine bende cmt tekrar kadı n hastaliklarına gidip bazı testler tahliller yaptırcam
ben bu son 3 senedir sürekli birşeyler ile uğraşıyorum . yarın bende gidicem bakalım gerçekten var mı diye . ne testleri yaptırcaksın gıda takviyesi kullnıyor musun peki

Evet yapma dedı agır dıye. Sen bı yap bakalım guzel bı fark olursa zorlarım az kendımı bu hafta leslıyle ısınmıs olurum

bende de öyle oldu oysa çok istiyordum yapmayı . o üç set zorlar ya her gün benim gücüm kalmıyor mekiğe ama yürüyüş üstüne yapmıştım ondan olabilir
yürüyüs üstüne zaten zorlanirsin canim. Bakalim ben bugün baslicam söylerim sanada kac gün yapabilcem- cok iyi cünki aninda kilo kaybi yapiyo

Gercektenmı bunyen alıstı demekkı
MUHTEMELEN JİLLİAN DA ZORLANIRIM BELKİ AMA O DA SIKIYOR BENİ
3.mıl cıkıyo nette zaten yada benmı bulamıyorum bılmıyorum. 45 dk oda ustune 15 dk 1 mıl eklerım dıyodum.
BENDE 3 MİL YAPTIM SANIRIM GEÇEN HAFTA DAHA FAZLASI YOKTU KALN 15 DK DA JAMPİNG JACK YAPABİLİRSİN
yürüyüs üstüne zaten zorlanirsin canim. Bakalim ben bugün baslicam söylerim sanada kac gün yapabilcem- cok iyi cünki aninda kilo kaybi yapiyo
BUGÜN TEMİZLİK YAPCAM SONRASINDA YAPAYIM MI ACABA VÜCÜT ISINMIŞ OLUR KAÇ KİLO VERİYORSUN ONU YAPTIĞINDA

Yok canım şimdilik sadece omega 3 ve folik asit kullanıyorum bakalim gerek gorcek mi başka seye kan tahlili fsh prolaktin vs kadınlik hormonlarima ve yumurtalarımin sayisına kalitesine bakilcak daha öncede erken menepoz olabilir demisti hani

Kızlar dünkü menüm
Sahur
Yarım yufkadan ıspanaklı gözleme
Biraz ezine peyniri 4-5 siyah zeytin
1 haşlanmis yumurta domates salatalık
Açik çay ve su

Iftar
Dısarda yedik arkadaşlarlaaa
Köri soslu tavuk
salata
1 light kola (heralde en son2 sene önce icmisimdir)
3-4 kücük dilim pide 1 hurma
Bikac tane patates kizartmasinin tadina baktim
2 lt ye yakin su
Açik şekersiz cay

tamam kuzum oyle yapayım.baslıyımda bıyerden yeterkı.

sahur ıyı duruyo ama ıftar cok olmuş canım.kori soslu tavuk bıraz agır paqtates kızartması 1 tane tadına bakaydın keske

yap kiz dene en azindan... vallah ilk yaptimda tam tamina 800 gr eksim olmustu bi gün öncesine bakaraktan ikinci kezde 500 gr gitti belki o ara yine tam oruca basladim diye birden 800 falan gitti ama bakalim bugün yaparsam yarin fark nekadar görcem

Canım benim Allah hayırlı kavuştursun. Ben bile 1 gece ayrı kaldım çocuklardan aklım fikrim onlardaydı hastanede geçirdiğim gün sana ve kızına dayanma gücü sabır diledim hep. Çoğu gitti azı kaldı kuzum.
Canım benim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin. Babanada acil şifalar diliyorum. Bu dönemde kendine dikkat et. Hayatta herşey oluyor bize de kabullenmek kalıyor.
günaydın kızlar
drdotty senin sonuçlar nasıl
Sonuçlarım eskisinden farklı değil canım vitaminler mineraller bol bol ilacım var. Buna şükür ciddi bişey yok.
Eşim utanmışta arkadaşlarına oruçtan böyle oldu hem emziriyor hem oruç tutuyor ondan dedi.
Senin boyun kaç kuzum benim 176 bana 67 uygundu 3 tanede bebe var yeter. Çok zayıf olunca da yakıştırmıyorum ben ne öyle sıfır bedenler gelişme çağına gelmemiş çocuk gibi.
drdotty nasıl oldun sonucların ıyıdır umarım.
Canım benim iyi çok şükür
Emzirmeyi azaltarak devam edeceğim. 3 ay sınır koydum. Birde taşınacağız çocuklar ortam değiştirecekler (evleri bakıcıları oyun alanları odaları yatakları ) ellerinden tüm alışkanlıklarını almak doğru olmaz diye düşündüm.
Evet yapma dedı agır dıye. Sen bı yap bakalım guzel bı fark olursa zorlarım az kendımı bu hafta leslıyle ısınmıs olurum
Canım ben kendimi çok zorlayarak yaptım tabi başka şeylerde yaptım. İyi olmadı sonuç ortada. Bana doktor yürüyüş süreni uzat dedi. Sabit hızda uzun yürüyüşler hem bacaklarını inceltir hem kilo vermeni sağlar. 39 yaşına kadar hiç spor yapmayıp sonra bu kadar yüklenmek çok yanlışmış. Siz daha gençsiniz ama Yeni programınızı spor geçmişinize göre hazırlayın bence.

tatlim ya ben kacirmisim galiba kizlar gecmis olsun yazinca fark ettim hayirdir rahatsizmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…