Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahahaahahah ay kiz onu nasiil basardin bunun suyu var bebegin kendisi var genelde dogumda bes kilodan fazlasi gider zaten sen baya yemissin hastanede... iyi ya negüzel fazla almamissin

Kızlar bugün diyetisyen günüm çok heyecanlıyım
akşam görüşmem var bakalım on günde kaç kilo verdim
ya da ne kadar yağdan verdim en çok onu merak ediyorum
bir de hedef kilo 67 olarak belirlemiştim kendimce :doktora bir bunu soracağım
o kaç diyor çünkü ölçümlerde çıkan da ideal kilom 61 kg yazıyor ama ben o kadar zayıflamayı düşünmüyorum şimdilik...

4.06.2018menüm
Sahur
2yumurta
Peynir salatalık domates k biber ekmek karpuz

İftar:
Yeşil fasulye 10kaşık
4kaşık erişte
Birazcık ekmek
K biber salatası
Cacık

Ara: çay ve bir minik top un helvası

Bugün ya da yarın serbest yapacam
Uzun zamandır yemek istediklerim var
Mesela trileçe : fırında makarna : Çilekli çikoatalı pasta: antepfıstığı

Kuzu seni zorlar bence
Hem susayabilirsin
Diyetisyenim iftardan 1.5 saat sonra yapmalısın diyor ama ben de derman kalmıyor
Uykum geliyor vs
Neyse Ramazan un bitmesine son 10 gün nasipse sonra spor bi düzene girer benim de
Aynen canım ıftardan sonra cocugu uyutunca halım kalmıyo anne baba saatı yapalım dıyoruz esımle basbasa oturmayı cok sevıyoruz kalkıp spor yapmak zor gelıyo bı denıyım dedım bakalım zaten benım bıkac gunum kaldı sonra regl olcam ozaman daha kolay olur sahurdan sonra spor.

Hepsını aynı gun yeme sakın guzel canım sende drdotty gıbı ıstıkrarlısın.

Sahan önceli diyetisyenim haftada bir serbest gün yaptırıyordu dilediğini ye d: git hamburger ye sonra tatlı ye sonra kuruyemiş ne yersen ye ama sadece bi gün ye :sonra diyete devam ..
öyle yapıyordu ama şimdiki diyetisyenim asla böyle şeyi istemiyor ...
Bir şey yersem bi şey çıkarıyorum .. mesela geçen bi kerebiç yemek istedim : iki dilim ekmek iki meyve yemeyeceksin dedi ...
Yine de soracağım trileçe yemek istiyorum diyeceğim ..
Ama biliyorum ki kalori alınca yakmak ve kilo vermek zor oluyor ..
Tadımlık yesem de olur..

Tam on gündür sıfır şeker tüketiyorum ...
Mutluyum.. ama devam edebilmem için bi minik kaçamak yapmam gerek sanırım

Dha öbceki diyetisyenim haftada bir serbest gün yaptırıyordu dilediğini ye d: git hamburger ye sonra tatlı ye sonra kuruyemiş ne yersen ye ama sadece bi gün ye :sonra diyete devam ..
öyle yapıyordu ama şimdiki diyetisyenim asla böyle şeyi istemiyor ...
Bir şey yersem bi şey çıkarıyorum .. mesela geçen bi kerebiç yemek istedim : iki dilim ekmek iki meyve yemeyeceksin dedi ...
Yine de soracağım trileçe yemek istiyorum diyeceğim ..
Ama biliyorum ki kalori alınca yakmak ve kilo vermek zor oluyor ..
Tadımlık yesem de olur..

Tam on gündür sıfır şeker tüketiyorum ...
Mutluyum.. ama devam edebilmem için bi minik kaçamak yapmam gerek sanırım

aynen bak benımde daha nceden gıttıgım dıyetısyenım bı gun serbest gun yapıyodu ıstedıgımı yıyodum sonra dıyete devam edıyodum ama bekardım yanlız yasıyodum hergun spor yapıyıodum fazlalıgım ozaman 5 kıloydu sımdı evlıyım zaman yetmıyo fazlalıgım 16 kıloyla basladım 7 kılo kaldı artık ama sıkılıyo ınsan ıkı ılerı bı gerı benım dıyet

aynen bak benımde daha nceden gıttıgım dıyetısyenım bı gun serbest gun yapıyodu ıstedıgımı yıyodum sonra dıyete devam edıyodum ama bekardım yanlız yasıyodum hergun spor yapıyıodum fazlalıgım ozaman 5 kıloydu sımdı evlıyım zaman yetmıyo fazlalıgım 16 kıloyla basladım 7 kılo kaldı artık ama sıkılıyo ınsan ıkı ılerı bı gerı benım dıyet

Bayrama kadar 2 kılo vermek ıstıyorum gaza gelmeye basladım yıne 1 saat leslı dusunmustum
Beraber yapalım dün sahilde yürüyüş yaptım ama tatmin etmedi beni . eşim çok kalmak istemyince erkenden döndük
SchonerDuft sızın bukıyle yaptıgınız spor gıbımı yapsam sahurda drdotty cok verdı onla.
hayır yapma onu o hergün olmaz leslie üstüne jamping jack yaparız yeter 200 300 her neyse o kadr yeter li

Ayni durumdayız kuzu
Ben de önce rahattım şimdi iş çocuk derlen spora pek vakit kalmıyor
Ramazan sonrası spora ağırlık verecem inşaallah
Ayrıca 83.6 ile başladım şu an 75 çıkıyorum tartıda
Vay be 8.6 gram gitmiş çok şükür
Son 8kg inşaallah

valla cok ıyısın nekadar surede verdın.

Amin kuzum amain sağlığın degerini kaybedincr anlıyoruz aslinda senin yaptiginda sagliklı olmak icin ama vücuduna fazla yuklenmissin demek ki spor yaparken 2 tanede minik canavar var emzirdigin karar verdin mi canin dr un emzirmeyi bırak onerisini hani belki buyugü yavastan kesebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…