Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahahahah ay çok güldüm üzgün üye sorusuna onlar banlanan üyeler canım

Bartolin kisti nedir? Bi çikolata bi normal duydum ben bakalım kan vermeye geldim bakalım sır perdesi aralanacak bugün Saat 6.22de vardım benden önce 9 yaşlı teyze amca vardı ya burada mı yatıp kalkıyorlar anlamadım ki

Ben psikoloji bitirdim şimdi nörobilim okuyorum canım

Ay yaşasın benim de ördeğim olacak
Geçen baktim bütün takımların var değişik değişik çok güzel düşünmüşler şeker olmuş
Sen kaptan mi oldun kuzu
Yani doktorun verdiği ilaç bana öyle düşündürdü açıklama yapmadı mı niye vermiş depresyon mu anksiyete mi ne diye
Çünkü ilaç tamam bazen destekleyici olarak iyi ama sonuçta meseleleri çözemedikce psikolojik durum devam edecek ilaç rahatlatsa bile

Günaydın arkadaşlar , nasılsınız?
Geçmiş yapamadım daha, önce bi selam vereyim dedim. Dün hiç uğrayamadım neler yaptınız bakalım?
Ben dün regl oldum, orucun sonuna kadar olmaz diye ümid ediyordum ama oldu artık. Eskiden 2-3 ay olmazdım olsun isterdim şimdi düzene girdi ne çabuk bir ay oldu diyorum , ben de bi alemim yaw.
Bi de iki gündür kızımın kabızlık sorunuyla uğraşıyorum, yavrum mahf oldu yapana kadar. Daha önce yoktu hiç bu sorunu, iki hafta içinde bu ikinci oldu şimdi. İlaç kullanmıyor , hoşaf yapıyorum içmiyor, pek meyve de yemez. Ne yapabilirim bi akıl verin kızlar?

oh neguzel ramazandan sonra gaza gelelım bende mezun olayım ya
Ramazandan sonra 2 gune bir bukinin sporundan yapacam ayrica diyetisyenin son listesini yapamamistim onu yaparim zaten mezun olmama 2.5 kilo kaldi benim senide yakın takibe aliriz gaza gelmemiz lazim
Günaydin kizlar gecmisi daha okuyamadim cevap veremedim o yüzden, bi Günaydin demeye geldim birazdan cok önemli bi sunumum var bana sans dileyin:) bittikden sonra gelirim yine
kolay gelsin canım

Ramazandan sonra 2 gune bir bukinin sporundan yapacam ayrica diyetisyenin son listesini yapamamistim onu yaparim zaten mezun olmama 2.5 kilo kaldi benim senide yakın takibe aliriz gaza gelmemiz lazim

kolay gelsin canım
yap kuzum o spor acayip iyi geliyo ben carsamba aksami yaptim persembe Eksi 400 gr vardi:) ve sonunda insallah bugün 65 küsürü görcem insallah yine buaksamda yapcam o sporu

temmuz da seninde ördeğin olacak bir ördek giller ailesine dahil olcan
kaptın yardımcısıyım kuzum . bende şöyle sorun var çok sinirleniyorum elimde değil sonra ben ne yaptım diyorum ama iş işten geçmiş oluyor . fibromiyalji de sinirlilik uyuyamama kronik ağrılar oluyor hatırlarsan hep uyku sorunum vardı . ilacı verirken sinir durumun ne diye sordu verdi . ki 2 hafta önce krizin eşiğinden döndüm burcu sakinleş diye diye kendimi, kontrol altına çok zor aldım . içip içmemekte kararsızım açıkçası ama uyuyabiliyorum içtiğimde
düzene girmesi çok iyi kuzum kilo vermenede yarar . kefir içerse ya da bol bol sıvı tüketsin birde zıplasın bazen bende işe yarıyor . sen nasılsın nasıl gidiyor

MiniK AdaylarımıZ

munter (63,20///%)bildirimde bulunmadı
Buki_89 (66,0////%)
S _Safiye_ (112,00///%) başl. t:23 nisan başl. k:113,20 hedef:75
forestgump (65///%) başl.t:24 nisan başl.k:67,10 hedef:60

geçen hafta sadece 2 kişi mi bildirimde bulundu

bu hafta bildirim yapmayanları listeden cıkartıcam bilginize..

hadi ya hangi siteden aldın . bende çok var gerçi ama 8 tl iyiyimiş resim atsana wp bakalyım
atayım whatsapptan kuzum

ne bileyim sanki ben öyle duymuştum yoksa onlar ağız bakım suları için miydi ben sadece diş macunu kullanıyorum da

Haftada 100 gr vereydin ya
100 den fazla vermiştim

63 le gelmiştim takıma listeden 58 le ayrıldım sonra 56 ya düştüm sonrasında 65 e çıktım listede olmadığım dönemde

ay naptın sen

yap kuzum o spor acayip iyi geliyo ben carsamba aksami yaptim persembe Eksi 400 gr vardi:) ve sonunda insallah bugün 65 küsürü görcem insallah yine buaksamda yapcam o sporu
çok iyi ya sıkıcıda değil bende geçenlerde sabit kiloda takıldım kaldım onu yaptım 300 gram gitti, şimdi enerjim kalmıyor akşama o yüzden yapamıyorum ama ramazan sonrası yaparım
banada ver banada

Türkiyeyi de özledim ya ben :/ uzun zaman oldu yani en son ocaktaydi temmuzda donebilecegim
Ne zaman iznin

Ay neden olabilir ki ya :/
seninde az kalmis canim kavusursun ailene. bende sekizinci ayda cikcam izine insallah

vallah kuzum bilmiyorumki bende hic nezaman terminin?

ay evet jaaa nasil degisiyo iste hersey... o zaten bencede burdan sesisce cekip gitmek hic hos degil. sonucda sanalda olsa birbirimizin hayatlarina dokunuyoruz bence cok güzel bisey Burda olan:)

iyiki varsiniz vallah

çok iyi ya sıkıcıda değil bende geçenlerde sabit kiloda takıldım kaldım onu yaptım 300 gram gitti, şimdi enerjim kalmıyor akşama o yüzden yapamıyorum ama ramazan sonrası yaparım
tamam canim insallah yaparsin ramazandan sonra hem vicuda sIkilasir negüzerl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…