- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.161
Mezun olurken o ıradenı bana bırak canım yalvarırım@SchonerDuft burcucum yüzdemi ikiye ben mi bölüp yazmalıyım yoksa siz mi yapacaksınız kepimi de hazırlayın mezuniyet partisi de istiyorum herkes davetli
Tesekkur ederızzzördekleriniz hayırlı olsun kızlar
Heyyyoooooo çok sevindim teşekkürlerördekleriniz hayırlı olsun kızlar
İnşallah canım arkadaşının düğününe kadar verir kurtulursunMezun olurken o ıradenı bana bırak canım yalvarırım
***14. TAKİM 573. ETAP***
segus (67.10/66.6/0.5/%0.74)
drdotty(69,1/64,7/4,4/%6,36) yüzdesi ikiye bölündü (mezuniyet istiyorum)
SchonerDuft (68,30///%)
tgb1907 (64.40///%)
bi-zuzu (62,40///%)
Ghostpasha (76/76/%) sağlık nedeni ile izne ayrılmak istiyor
patient women (87,60///%)
tobosoludulcinea (65,30/64,70/0,60/%0,90)
kayacans (77.00 ///%)
14.Takım ortalaması: %
Ay ıns ya yaz sonundada kuzenımın dugunu var herkes aaaa nasıl zayıflamıssın desın ya.İnşallah canım arkadaşının düğününe kadar verir kurtulursun
yani ya kabızlığı çekecek ya da meyve yicek öyle söylesen yemez mi ?Zıplama konusunda hiç sorun yok :), dötü yeri görmüyor zaten. Suyu da çok içiyor ama meyve filan pek yemez. Sebzeyi de çorbalarda filan zorla içiyo. Bulucaz inşallah bi yolunu.
Ben de iyiyim ama diyet miyet kalmadı bu aralar. Toparlanmam lazım ama ((
Keşke meyve yese çilek ve muz dışında yemez.reçel bal sevmez, zıt bi kişilik benim kız:). Bugün bi mercimek çorbası yapayım onu sever bi tek. İnşallah bi an önce atlatır bu durumu...
inşallah kuzum çok isterim kanlı canlı görmeyiaynen canim ya... hem hic belli olmaz belki birgün yollarimiz düser ayni memleketlere:)
çok leziz olmuştur ellerine sağlıkkızlar aksam baklava yaptımgelemedım cok yorulmusum . napıyosunuz.
ypkluğunu fark etmiştim kuzu . hesaplamaları kontrol ediyoruz listeyi paylaşmadanKızlar hepinize selamlar sevgilerbu hafta çok yogundum hem işte hem evde 2 gündürde giremedim zaten özür dilerim kilo bildirimimi yapayım dedim fırsat bulur bulmaz sonrada geçmişi okuycam kızlar SchonerDuft poncikbirgelincik Buki_89 canlar hesaplamayı doğru mu yaptım acaba bir aceleye geldi ki sormayin msj larim ve hesaplamam bu sabah itibariyle kilom budur dostlar 65.3-64.70 fark 0.90 buldum
ikiye bölüp yazcan kuzum ..@SchonerDuft burcucum yüzdemi ikiye ben mi bölüp yazmalıyım yoksa siz mi yapacaksınız kepimi de hazırlayın mezuniyet partisi de istiyorum herkes davetli
sagol kuzum ciktim simdibol sans canmım kolay gelsın ıns cok guzel gecıversın sunumun
evet çalışıyorum canım..8-17.00 arası :) incelemeciyim evleri gezerim...kolay gelsin canim sen calisiyomuydun?
buara bende öyleyim ama hicbirsey yapmaya gücüm halim yok
ja kuzum sen bihaftada 4 kilomu verdin? naptin canim banada söyle bende istiyorummmİnşallah canım arkadaşının düğününe kadar verir kurtulursun
aaaaaaa madalya mı demek o :)aynen iyiki varsınız yani sanal gerçekte hiç göremicez birbirimizi belki de ama yanımızda olanlardan daha kıymetli bazılarının arkadaşlığı
ok kuzu seni de ördeklicez
bende kışın tutarım artıkHamislikte oyle kaptin yapcak bisey yok sora telafi ederisin.. ben de gecenyil hic tutmadim.. 16.30 da iftar olurken kisin tutmayi planliyorum)
ama olsundıuuuukız sanki keyfi tutmadın ya aaaa
oğlan kız farketmez sismanlatıyolarOlsun sen yınede gıy hamıleye cok yakısır herseyler oglan guzellestırır annesını
işte bende ona kıyamıyorm zaten yoksa tutardm kesincanım havalar cok sıcak kesınlıkle tavsıye etmem bebegıne yazık Allah hamılelere emzıren annelere ızın vermıs neden bedenıne bebegıne yuk bındırceksın. Seneye tutarsın yazık susuz ac bırakma bebısını.
deryaBU DA PAZARTESİ MESAJIN BUKİ
onu unuttuk ümidi de kestim hiç merak edip yazmadı bir kelime bile bize öyle dersin kendine
buldum kuzu
htc mi derya mı kız
olsun çok iyi dayanmışsın
biraz topik canlansın dedim zuzu
67??
Ay inanmıyorum ya hayırlı olsun bir gittim geldim bebiş yapmışsın arada şok oldum :)
Kız mı erkek mi ne zaman doğacak
Ay çok güzel ben de Marsilya ya da Calabria ya gitmek istiyorum sınavlardan sonra kendime ödül
Dulesteri duymamıştım ama içeriğine baktım duloksetin cymbalta biliyordum aynı içerikte
Doktor hastalığının depresyonla mı ilgili olduğunu düşünüyor?
Çok stres yaptın çünkü kendine ama haklısın bir şey de diyemiyorum, yıpratıcı bir süreç...
Neden önermiyorlarmış?
Benim doktor hep kullan diye başımın etini yer
Ben bugün denedim çok güzel geldi hoşuma gitti masaj gibi ahahaha
Yok canım 2 haftada verdim önceki hafta aslında 3 kg vermiştim sonra hastalandım işte bu hafta vermiş olmam şaşırtıcı aslında genelde dinlenme durumundaydımja kuzum sen bihaftada 4 kilomu verdin? naptin canim banada söyle bende istiyorummm
evet kuzummaaaaaaa madalya mı demek o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?