- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.181
bende kışın tutarım artık
ama olsundıuuuu
oğlan kız farketmez sismanlatıyolar
işte bende ona kıyamıyorm zaten yoksa tutardm kesin
derya
irkeeekkkk
h biz acele ettik senlik bi durum yok yani geç kalmadın kuzu korkma
bende 18 hazıranda ne var dıyorum bayram donusuymus baktımdayani ya kabızlığı çekecek ya da meyve yicek öyle söylesen yemez mi ?
kilomuza dikkat ediyoruz 18/06/2018 tarihinde yoklamanı alıyorum başlıyoruz kuzum 1 ayda 10 kilo verceksin sen bile şaşırcan nasıl verdiğine şimdi dikkat et ama bol su iç az yağlı ye hamuru azalt 18inden sonra senin ve ismi lazım değil birinin tepesindeyimponcikbirgelincik
inşallah kuzum çok isterim kanlı canlı görmeyi
çok leziz olmuştur ellerine sağlık
ypkluğunu fark etmiştim kuzu . hesaplamaları kontrol ediyoruz listeyi paylaşmadan
ikiye bölüp yazcan kuzum ..
parti günün 18/06/2018 kopcaz hep beraber
hadı gecmıs olsunsagol kuzum ciktim simdi
tutma canım bosver sevabıda olmaz oyle kendını zorlarsan seneye rahar rahat tutarsın.bende kışın tutarım artık
ama olsundıuuuu
oğlan kız farketmez sismanlatıyolar
işte bende ona kıyamıyorm zaten yoksa tutardm kesin
derya
irkeeekkkk
h biz acele ettik senlik bi durum yok yani geç kalmadın kuzu korkma
ok anladim canim peki ne yiyip ne iciyon yahuuuu benim buaralar gram gram gidio söyle bi birden iki kilo versem rahatlicamYok canım 2 haftada verdim önceki hafta aslında 3 kg vermiştim sonra hastalandım işte bu hafta vermiş olmam şaşırtıcı aslında genelde dinlenme durumundaydım
sagol canimhadı gecmıs olsun
Kizlar benide araniza alirmisiniz.168 boy 74 kiloyum 6 aylik bi bebegim var hemsireyim ama cok yogun bi tempoda calismiyorum oyuzden gun icinde cok hareket yok .2 haftadir kendimce dikkat ediyorum yediklerime 2 kilo verdim .hedefim 58 kilo.yaza kadar vermek istiyorum ama kendi kendime basaramam bunu.banada yardim edermisiniz
Grubunuza bende katılabilir miyim
176 boy 87 kilo
Daha önce forumda 1-2 mesajım var kullanmayı henüz çok iyi bilmediğimi söyleyebilirim
@drdotyÇok heyecanlı giriş yaptım herhalde
37 yaşındayım en küçüğü 6 aylık 3 oğlum var. Kilo almaya hamileliklerimde başladım. 56 kiloda başlayıp 98 kilo da ilk oğlumu
65 ile başlayıp yine 98 ile 2. Oğlumu
76 ile başlayıp 102 ile 3. Oğlumu dünyaya getirdim. En küçüğüm 6 aylık 2 numara ise 2,5 yaşında ikisini de emziriyorum. 6 aylık olan sadece anne sütü alıyor. Kimyagerim ve 12 yıldır ev hanımıyım ( büyük oğlumun yaşı kadar)
Şu an 87 kiloyum 60lı kilolarda olmalıyım zamanım hep evde geçtiğinden daha çok yiyorum tokluk duygumu yitirdim desteğe ve motivasyona ihtiyacım
Ben genel olarak protein sebze olarak besleniyorum meyve hergün yemiyorum ekmek haftada 2 yada 3 öğünde 1 er dilim yiyorum genel bi şeker orucu durumum var tatlı yemiyorum ambalajlı ürün yemiyorum. Tahıllarla çok aram yok sevmiyorum ama haftada 2 gün menülerime dahil ediyorum bu genelde mercimek barbunya ya da karabuğday oluyor 2 gün arayla sütlü nascafeme zero şeker atıyorum ( kalorisiz doğal tatlandırıcı) zeytinyağ kullanıyorum. En önemlisi çocuklar İçin hazırladığım hiçbirşeyden yemiyorum.ok anladim canim peki ne yiyip ne iciyon yahuuuu benim buaralar gram gram gidio söyle bi birden iki kilo versem rahatlicam
sen doğru kilonu yaz canım liste paylaşılmadan önce kontrol ediliyor zatenKızlar hepinize selamlar sevgilerbu hafta çok yogundum hem işte hem evde 2 gündürde giremedim zaten özür dilerim kilo bildirimimi yapayım dedim fırsat bulur bulmaz sonrada geçmişi okuycam kızlar SchonerDuft poncikbirgelincik Buki_89 canlar hesaplamayı doğru mu yaptım acaba bir aceleye geldi ki sormayin msj larim ve hesaplamam bu sabah itibariyle kilom budur dostlar 65.3-64.70 fark 0.90 buldum
evet kızlar benimde işim var bu akşamkızlar ben 17:00 de çıkıcam bilirimleri erkenden yaparsanız sevinirim . ponciğinde işi varsa paylaşacak kimse kalmıyor
nasılda bildim ayıp olmasın diye araya htc yi de kattım
selamlar beni de aranıza aldığınız için teşekkürler :)
okudum cnm hepsine ok yeter ki gitsin kilolar:) ben 32 yaşında 1 çocuk annesiyim kızım 15 aylık emzirme sadece gece olacak şekilde devam ediyor. 1.65 boyunda 75 kiloyum özel sektörde çalışıyorum. diyet olayını iş yerinde çok düzgün uygulayabiliyorum fakat aynısını hafta sonları için çok söyleyemiyeceğim arada kaçırdığım olabiliyor. benim düzenim kısaca bu şekilde
yaa bende baktım ama bulamadım gözlerime ağrı girdi
harikasin vallah masallah nazar degmesin ben asla birakamiyorum ivir zibir yemeleri ah ah onun yerine yemekden vazgeciyorum yaaaBen genel olarak protein sebze olarak besleniyorum meyve hergün yemiyorum ekmek haftada 2 yada 3 öğünde 1 er dilim yiyorum genel bi şeker orucu durumum var tatlı yemiyorum ambalajlı ürün yemiyorum. Tahıllarla çok aram yok sevmiyorum ama haftada 2 gün menülerime dahil ediyorum bu genelde mercimek barbunya ya da karabuğday oluyor 2 gün arayla sütlü nascafeme zero şeker atıyorum ( kalorisiz doğal tatlandırıcı) zeytinyağ kullanıyorum. En önemlisi çocuklar İçin hazırladığım hiçbirşeyden yemiyorum.
Mezun olunca kısır ve güllaç yemek istiyorum temmuz ayında 3 ağustos ayında 1 Doğum günü partisi yapmam gerekecek o zamanda tüm hazırlıklardan yemek istiyorum zaten ideal kilom 67 bayram sonu pilatese de başlayacağım beslenirken kaçamak yapma hakkım olsun diye.
seni de alabilir kontenjan dolmadı dahabende 18 hazıranda ne var dıyorum bayram donusuymus baktımda
ben kuaföre gidicem ordan cenzaye geçecez yani girmem siteye akşam 10 u bulursen doğru kilonu yaz canım liste paylaşılmadan önce kontrol ediliyor zaten
evet kızlar benimde işim var bu akşam
tripkoliğimiz
geçmiş olsun halıları kaldırmaya zorlamasaydın kendiniay kızlar bizim burda cok yagmur yagdı dün fabrikayı fln hep su bastı. bnm eve de girmiş balkonlardan evde işte hep onla ugrastm bakamadm size de napıyosunuzz
nasıl telefon ederk söyledin kuzum mesela ?87 kilodan 65 lere geldim. Hayal gibiydi artık olmaz diyordum. Bakıcının biri kaçmıştı nereye yetişeceğimi bilemiyordum. Çok zor günlerden geçtim aslında. Yalnız kaldım güçsüz enerjisiz kaldım. Kendime yetemedim çocuklarıma yetemedim. Hep depresif haller hep kırgınlık. Aslında bu 3,5 ayda moral olarak enerji olarak çok yükseldim. Kendime değer verdim özen gösterdim. Sadece kendime ait zamanlar hazırladım. Şimdi mutluyum huzurluyum
Hayatımda bana hata yaptıran beni üzen huzursuz eden kıskanan kızdıran motivasyonumu düşüren kim varsa hepsini arkada bıraktım. Hayatımın kalabalık olduğunu onlara yer açamayacağımı hemde ortam oluşmamışken telefon ederek söyledim. Kimisi ayıplamıştır kimisi küstahça bulmuştur bu tavrımı ama beni kendi çizgimden uzaklaştıran insanlarla yalancı gülücükler paylaşmak istemedim. Şimdi gerçekten iyiyim kafam rahat. Çok şükür bugünlere
bu benim işimdiryaa bende baktım ama bulamadım gözlerime ağrı girdihelal olsun sana
yok hiç bişey yazmadı kk ya da grmiyo galibaseni de alabilir kontenjan dolmadı daha5lere çok var daha nasılsa
ben kuaföre gidicem ordan cenzaye geçecez yani girmem siteye akşam 10 u bulur
sana cvb yazmadı dimi
geçmiş olsun halıları kaldırmaya zorlamasaydın kendini
nasıl telefon ederk söyledin kuzum mesela ?
bu benim işimdir
aa kim vefat ettiseni de alabilir kontenjan dolmadı daha5lere çok var daha nasılsa
ben kuaföre gidicem ordan cenzaye geçecez yani girmem siteye akşam 10 u bulur
sana cvb yazmadı dimi
geçmiş olsun halıları kaldırmaya zorlamasaydın kendini
nasıl telefon ederk söyledin kuzum mesela ?
bu benim işimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?