- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.241
bugün mü demiş kuzum ben görmedim olmadı öyle yapaym ama lafım ona değildi yani:)kaptinn tuğba mesajlarda kilosunun sabit kaldığını Bukinin egzersizleriyle 300gr verdiğini yazmıştı bugün. Eğer bildirim yapmazsa bunu güncel kilo olarak bildirim olarak kabul edebilir miyiz
Patient woman sana yazmadı mi kuzum ?listeden ayrılıcak olanlar içinde iki cift lafım var
5 dk suraya girip bildirim yapmak ne kadar zor olabilir. sürekli diyoruz ki kendine güvenmeyen listeye girmesin kimsenin hakkına girmeyin ama ben yaparm diye gelip 2 3 hafta sonra cıkıyosnz mazeretsiz ve bildirimsz takım yüzdesini düşürerek.. ne diyim ki
Ya canim cok ozur dilerim hic yaptigim bisey degildi biliyosun eve yeni gelebildim 300 gram eksideyim 64.1 yanibugün mü demiş kuzum ben görmedim olmadı öyle yapaym ama lafım ona değildi yani:)
Ben dediydim cınımYa canim cok ozur dilerim hic yaptigim bisey degildi biliyosun eve yeni gelebildim 300 gram eksideyim 64.1 yani
Ay kuzum cok saol listeye bakıyım bi paylasmis mi kaptinBen dediydim cınımsen üzülme diye
Yok kuzum yaa aklima gelmezse iyiyiz ama gelince soguk davraniyorum ister istemez bi sure normaldir heralde
Normaldir canım. Ama çok düşünüp kendini üzmemeye çalış artık olan oldu madem. Gerçi tepkini sürdürmende iyi bişey eşinde daha kontrollü davranır. Sıkma canınıYok kuzum yaa aklima gelmezse iyiyiz ama gelince soguk davraniyorum ister istemez bi sure normaldir heralde
Evet cok sıkmaadıgım sürece bi sıkıntı olmaz eee burnu sürtülmeli birazNormaldir canım. Ama çok düşünüp kendini üzmemeye çalış artık olan oldu madem. Gerçi tepkini sürdürmende iyi bişey eşinde daha kontrollü davranır. Sıkma canını
Güzel kızından haber var mı
Düzelttim kuzuKizlar cok ozur dilerim 300 eksideyim simdi gelebildim eve
Bu habere çok sevindim kızın İçin yarın bayram oluyor Allah sağlıkla kavuştursunEvet cok sıkmaadıgım sürece bi sıkıntı olmaz eee burnu sürtülmeli birazbu arada iyi tarafindan bakinca kendime bol bol alisveris yaptim (sen harciyosan bende harcarim imajı vermek için ) kızım yavas yavas huzursuzlara baslamis sebepsiz aglıyormus neyse ki yarın yanındayız
Maşallah canım bende ideal kilomun altındayımselm kizlar. asilsiniz kilolari verdiniz mi. Ben 62 kg oldummmm cok mutluyummm
Tebrik.ederim canısıselm kizlar. asilsiniz kilolari verdiniz mi. Ben 62 kg oldummmm cok mutluyummm
Şimdiden gözun aydın canım Allah bidaha ayrılmak zorunda bırakmasın. mutlu huzurlu gunleriniz olsun ailecek problemler aşılır yeterki tekrar edilmesinEvet cok sıkmaadıgım sürece bi sıkıntı olmaz eee burnu sürtülmeli birazbu arada iyi tarafindan bakinca kendime bol bol alisveris yaptim (sen harciyosan bende harcarim imajı vermek için ) kızım yavas yavas huzursuzlara baslamis sebepsiz aglıyormus neyse ki yarın yanındayız
Maaşallahselm kizlar. asilsiniz kilolari verdiniz mi. Ben 62 kg oldummmm cok mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?