- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.221
ayyy cok bile tahammul etmissin kuzum gidip bi tur dovesim geldi okurken kustahlık diz boyu @kaptiin adres ver dovelim toplasipBunu yukarıda cevaplamıştım
Canımsın şimdi yaptığım şey size garip gelebilir. “Ne gerek vardı ilişkiyi soğutsan yeterdi” diye düşünebilirsin haklısın da aslında. Ama beni inciten şeyler çok fazlaydı defaten iyi niyetle yardımcı olmaya devam ettik tayinlerini yaptırdık kadına iş ayarladık çocuklarını bir koleje burslu verdirdik dahası yol arkadaşlığı ettik üzüntümüzü mutluluğumuzu paylaştık karşılık olarak dedikodu ve inceden alaylı aşağılamalarla karşılaştık. Eşime aptal deme hadsizliğini bile gösterdi. ( ama okşayarak “niye geldi bu adam Amerika’dan o kadar para kazanırken bırakılır mı” dedi peşindende tabi şimdi sırada Türkiye’yi yemek var önümüzdeki dönem bakanlık verirler kendisine dedi) bunları bir toplulukta söyledi cevap olarak ona eşimi seneler önce buraya getirirken bu taahhüdün verilmediğini eşimin memleketine hizmet aşkıyla para konusunu asla tartmayacağını söyledim ve sustum) Aynı protokole onlar bir daha çağırılmadılar zaten bu beni arayıp durur çıkıp gelirler izin dönemi. Parasız tatil fırsatı olarak görürler bizi vs.vs.
Yani emin ol bu şartlarda bu konuşmayı yapmak en doğrusuydu yine gelecekler yine çalacaklar kapıyı ama bu sefer hakettiklerini bulacaklar
Yanlış bi davranışta bulunmadım az bile geldi şimdi anlatınca kızgınlığım sürüyor
BU mu acıttı derler birdeellerinin ayarı da yok acıyo yani
böyle çıkarcı ilişkileri hiç sevmem zaten iyi yapmışsın kuzum . yani hak etmişlerBunu yukarıda cevaplamıştım
Canımsın şimdi yaptığım şey size garip gelebilir. “Ne gerek vardı ilişkiyi soğutsan yeterdi” diye düşünebilirsin haklısın da aslında. Ama beni inciten şeyler çok fazlaydı defaten iyi niyetle yardımcı olmaya devam ettik tayinlerini yaptırdık kadına iş ayarladık çocuklarını bir koleje burslu verdirdik dahası yol arkadaşlığı ettik üzüntümüzü mutluluğumuzu paylaştık karşılık olarak dedikodu ve inceden alaylı aşağılamalarla karşılaştık. Eşime aptal deme hadsizliğini bile gösterdi. ( ama okşayarak “niye geldi bu adam Amerika’dan o kadar para kazanırken bırakılır mı” dedi peşindende tabi şimdi sırada Türkiye’yi yemek var önümüzdeki dönem bakanlık verirler kendisine dedi) bunları bir toplulukta söyledi cevap olarak ona eşimi seneler önce buraya getirirken bu taahhüdün verilmediğini eşimin memleketine hizmet aşkıyla para konusunu asla tartmayacağını söyledim ve sustum) Aynı protokole onlar bir daha çağırılmadılar zaten bu beni arayıp durur çıkıp gelirler izin dönemi. Parasız tatil fırsatı olarak görürler bizi vs.vs.
Yani emin ol bu şartlarda bu konuşmayı yapmak en doğrusuydu yine gelecekler yine çalacaklar kapıyı ama bu sefer hakettiklerini bulacaklar
Yanlış bi davranışta bulunmadım az bile geldi şimdi anlatınca kızgınlığım sürüyor
sağol zuzu allah razı olsun canımSchonerDuft kuzum başin saolsun. Allah rahmet eylesin..
@kaptin senin birazda hormonlar hortlamiş sanki kuzumm
önceden cok küserdide evlendigimizden beri bıraktı şükür ama bizim durum hep böyle küsüp kavga edip 2 dk sonra gel buraya şapşk moduna geçiyoruzkaptinn seninki döverek mi seviyo
Senin herşeyin olduğunu düşünüyor fazla şişirmişsin koca kişisini kıskançmıdır küser mi
birazcık galibaSchonerDuft kuzum başin saolsun. Allah rahmet eylesin..
@kaptin senin birazda hormonlar hortlamiş sanki kuzumm
kuzu bende 17.30da cıkıyorm paylaşırız eger bildirimler tamamlanmazsa***14. TAKİM 573. ETAP***
segus (67.10/66.6/0.5/%0.75)
drdotty(69,1/64,7/4,4/%3,19 ) yüzdesi ikiye bölündü mezun olmak istiyor
SchonerDuft (68,30/68,10/0,20/%0,29)
tgb1907 (64.40///%)
bi-zuzu (62,40/61,50/0,90/%1,44)
Ghostpasha (76/76/%) sağlık nedeni ile izne ayrılmak istiyor
patient women (87,60///%) listeden ayrılmak istiyor
tobosoludulcinea (65,30/64,70/0,60/%0,92)
kayacans (77.00 /75.00/2/%2,60)
14.Takım ortalaması: %
kaptinn 1 kişi kaldı bildirim yapmayan ben 17,30 gibi çıkıcam poncikte erkenci sanırım
aynen bide gercekten vursak demek ki oooo diye bi tane daha aynı vururlar falanBU mu acıttı derler birde
böyle çıkarcı ilişkileri hiç sevmem zaten iyi yapmışsın kuzum . yani hak etmişler
sağol zuzu allah razı olsun canım
Walla içimi soğutursunuz canım süper olurayyy cok bile tahammul etmissin kuzum gidip bi tur dovesim geldi okurken kustahlık diz boyu @kaptiin adres ver dovelim toplasip
Bende yapamazdım eskiden. Ayıp olur kırılır yine yüz yüze bakacaz gibi nedenlerle susmayı tercih ederdim. Artık yapamıyorum. Az insan çok huzur walla tavsiye ederim kuzucuğum. Burayı çok seviyorum herkes birbirine ne kadar güzel destek oluyorSchonerDuft Allah rahmet eglesin canim
drdotty vallah kuzum tebrik ederim harika yapmissin:) ben hep böyle yapamadigiim icin kabediyorum bu hayatta
4 te yapacam dedi tuğba da ama bilmiyorumönceden cok küserdide evlendigimizden beri bıraktı şükür ama bizim durum hep böyle küsüp kavga edip 2 dk sonra gel buraya şapşk moduna geçiyoruz
birazcık galiba
kuzu bende 17.30da cıkıyorm paylaşırız eger bildirimler tamamlanmazsa
aynen bide gercekten vursak demek ki oooo diye bi tane daha aynı vururlar falan
ama saaat 5 olduuuuuuu @tgb19074 te yapacam dedi tuğba da ama bilmiyorum
kuzum ben 10 dk çıkıcam en son paylaştığım listeyi düzelttim yuvarlamayı yaptım bi,rde sen kontrol et istersenama saaat 5 olduuuuuuu @tgb1907
oylama var kuzum sen oy ver istersenama saaat 5 olduuuuuuu @tgb1907
oylama bitmiş ben bakana kadarkızlr ben çıkıyorum geç kaldımkaptinn nasıl yapcaz sen paylaşır mısın
görüşür kuzum sana da kolay glsin yorma kendini temizlik yapcam diyeoylama bitmiş ben bakana kadarben hallederm birazdn kuzu hadi iyi hafta sonları
görüşürüz kızlaaarrrgörüşür kuzum sana da kolay glsin yorma kendini temizlik yapcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?