- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.361
kim dalga geçiyomuş senin 6 kilo fazlanlaGunaydın kızlar nasılsınızdun 45 dk leslı 100 sumo squat 60 dk yuruyus ile spor hayatıma tekrar baslamıs bulunmaktayım benım gaza gelmem ıcın ınsanların kılomla dalga gecmesı yeterlı galıba hem uzuluyorum hem kızıyorum sonra spora dıyete vuruyorum kendımı. Insanlar cok acımasız 6 kılo fazlamla dalga gecıyo verdıgım 10 kıloyu gormuyolar.
çok sıkıntılı canım ya Allah yardımcın olsun niyetlimisin? benim annemde öyle çalıştığı ortam çok sıcak hastanede çalışıyo oda memur bi klima takamadılar kavruluyo hergün zor atıyo kendini eveCanım odaları buz gıbı. Memurum canım. Hamamda calısıyorum resmentutanak tutuldu calısma ortamının ısısına ıns ıse yarar klıma takılır. Soyle bısey var vahım bı durum daha korıdorda klıma var ancak kumandasını vermıyırlar bu daha vahım resmen ıster calıs ıster calısma dıyo semçn bılırsın yanı
kaç gr aldın deseydinBıtmıyo benım ısyerının sorunları. Poncıkcım dugune az kaldı bu hafta kac gr verdın
şikayet edeceğin yer yok mu .Arkadas ortamın cok guzel bıde ısyerıne ulasım sorunum yok.. Ama arkadaslar emeklı olursa yada baska bıyere guderse bende gıderım. Bıde dıyosunkı nıye ben gıdıyorum o gıtsın. Ben ısımı duzgun yapıyorum yapmayanda gıtdın yatsın evınde zor gelıyosa.
evet eşim yetiyor bana şükür . senin bayağı hareketli geçecek desene bayramdan sonrası içinanladim canim tabi bence evde gecirmekde cok güzel acikcasi busene esimin ailesinde kalmak pek icimden gelmedi hafta sonu cünki zaten gelcek 3 hafta hep ordayiz dügündür kinadir vs ama napalim gitmemekde olmaz simdi esim mecbur gitmesi gerekiyo bekarliga Veda yapcakmislar amcasinin ogluna paintball oynamaya gitcekler
çok sıcak ya . kolay geliyorsa 1 tık üste çık azcık zorlaSchonerDuft kuzum zorlanmıyorum şimdilik :)
yola d3vam..
ammma buralar pek sessizleşti..
hayırdır noldu arkadşlar nerelerdeiniz :)
evet öyle vallah bakalim hepsini bi atlatalim dinleniriz artik:)evet eşim yetiyor bana şükür . senin bayağı hareketli geçecek desene bayramdan sonrası için
sonra kurban gelir yine aynı tempoevet öyle vallah bakalim hepsini bi atlatalim dinleniriz artik:)
sonra kurban gelir yine aynı tempo
ya çok kolay ben sen alışana kadar yardımcı olurum yüzde hesaplar gibi zaten takımda herşey yüzde ile işliyorkaptinn canım liste isini pek anlamıyorum ben ya ama motivasyon icin daha sık girmeye calisacagim cunku artik benimde ihtiyacim var siki bir spora
haziran bitti bile baksanaay evet ya cok Cabuk gelir hemde
ay kiz dur bitmesin en sevdigim ay benim haziran bitmesinnnnn:)haziran bitti bile baksana
başka doktora gitme hakkın varsa öyle yap başta cam parçası girmiş olabilir de drler tek tarafa takılıp klıyorlar sinir oluyorum. film ultrason çekildi mi peki ?ay kiz dur bitmesin en sevdigim ay benim haziran bitmesinnnnn:)
benim gecen sene aralik ayinda elimde bas parmagimda böyle Kücük top gibi bisey cikti acayip aciyan ve gercektende cirkin görünen biseydi doktora gittim mayisa Termin vermisti alliriz diye ozamana Kadar zaten büyüdü biraz ve baya aciyodu yanlislikla biyere degince... neyse mayista gittim doktorada hatta dedim bence icinde bisey kaldi (olusmadan az zaman önce cam parcasiyla kesmistim tam o bölgeyi) neyse Adam tabi hic orali olmadi o minik timörcük gibi iyi huylu bisey dedi neyse Aldi bunu mayis basi minik bi operasionla. Tabi o batma acima hissi gitmedi sonrasinda aradan bihafta gecti gecmedi daha beter bisekilde o top gibi sey geri geldiüfff suan varya yine terminim var buaksam ama cok sinirliyim zaten korkak biriyim böyle seylerde ayilip bayiliom simdi tekrar kestirmem gerekio büyük ihtimalle ama doktorada güvenim kalmadi napcam acaba bugün göstersem adama ne dicene baksam sonrada baska bi doktorami gitsem habire kesitr kestirde olmaz herhalde:)
yok cekilmedi galiba sefaf olunca görünmüyomus ama dur ya bak simdi aklima geldi benim elimi kesen Beyaz bi cam parcasiydi sefaf degildi ben doktora söylim ceksin baksin belki görünürbaşka doktora gitme hakkın varsa öyle yap başta cam parçası girmiş olabilir de drler tek tarafa takılıp klıyorlar sinir oluyorum. film ultrason çekildi mi peki ?
görünmesinin bir yolu vardır diye düşünüyorum bir konuş bakalımyok cekilmedi galiba sefaf olunca görünmüyomus ama dur ya bak simdi aklima geldi benim elimi kesen Beyaz bi cam parcasiydi sefaf degildi ben doktora söylim ceksin baksin belki görünür
Teşekkür ederim canım çok hoşlandım kepten
Alınan parçanın patolojisi değerlendirilmedi miay kiz dur bitmesin en sevdigim ay benim haziran bitmesinnnnn:)
benim gecen sene aralik ayinda elimde bas parmagimda böyle Kücük top gibi bisey cikti acayip aciyan ve gercektende cirkin görünen biseydi doktora gittim mayisa Termin vermisti alliriz diye ozamana Kadar zaten büyüdü biraz ve baya aciyodu yanlislikla biyere degince... neyse mayista gittim doktorada hatta dedim bence icinde bisey kaldi (olusmadan az zaman önce cam parcasiyla kesmistim tam o bölgeyi) neyse Adam tabi hic orali olmadi o minik timörcük gibi iyi huylu bisey dedi neyse Aldi bunu mayis basi minik bi operasionla. Tabi o batma acima hissi gitmedi sonrasinda aradan bihafta gecti gecmedi daha beter bisekilde o top gibi sey geri geldiüfff suan varya yine terminim var buaksam ama cok sinirliyim zaten korkak biriyim böyle seylerde ayilip bayiliom simdi tekrar kestirmem gerekio büyük ihtimalle ama doktorada güvenim kalmadi napcam acaba bugün göstersem adama ne dicene baksam sonrada baska bi doktorami gitsem habire kesitr kestirde olmaz herhalde:)
Kaptanın görev ve sorumlulukları nelerdir?kızlar merhaba.
ben artık takıma yetişemiyorum, biliyosunuz uzun zmandır benim yerimeSchonerDuft bakıyodu ama o da bu ara yogunluk içinde yani görevlerimizi yerine getiremiyoruz.
takım kaptanlıgından ayrılmayı düşünüyorum ve yerime geçicek bi kaptana ihtiyacım var
ben yine ara ara buralarda olcamSchonerDuft ve poncikbirgelincik de zaten buralarda sürekli fazla bi yük söz konusu değil sadec cuma listesinden ibaret olcam kaptan sorumlulugu. takım içinde kaptanlıga talip kimse varsa simdi bana bildirebilir mi?
ben en geç ekim ayında takıma dönüş yapmış olcam o zamana kadar da girebildigim kadar giricem zaten
segus
drdotty
SchonerDuft
bi-zuzu
@tobosoludulcinea
@kayacans
poncikbirgelincik
Buki_89
@tgb1907
S _Safiye_
Luluuu94
takımı aktif tutmak menülerin paylaşılmasını sağlamak aynı şekilde yorumların yapılması üyelerin düzenli uğraması gibi şeyler aynı zamanda takıldığı yerde üyeye destek olmak aslında bu takım üyelerinin görevi . birde listeler varKaptanın görev ve sorumlulukları nelerdir?
Ayyy ben çok isterdim aslında takardım koluma kaptanlık pazu bandımı
Başlardım kontrole Safiye zayıfladın mı yok 100 şınav cezası
Ponçik 100gr dan fazla verebildin mi yok 100 jamping Jack
Tuğba niye gelmiyorsun “kızımın yanındayım” o zaman al kızını ip atlayın
Ayyy ne güzel herkesi takip ederdim ceza verirdim ama
bende yapabileceğimi sanmıyorum bi aksilik oldu 3 gün giremedim şimdi evi de taşıyacağım. Ama yine de uygun biri çıkmazsa elimden geleni yaparım canım şimdi sana en az 6 aylık biri gerek özendim kı
Ay ben yapabilir miyim ki kızzz çok özendim. Tam da mezun oldum işsizim yanitakımı aktif tutmak menülerin paylaşılmasını sağlamak aynı şekilde yorumların yapılması üyelerin düzenli uğraması gibi şeyler aynı zamanda takıldığı yerde üyeye destek olmak aslında bu takım üyelerinin görevi . birde listeler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?