Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzum ben senin yrdıma ihtiyacın var diye yardımcılığı kabul ettim kaptanlığı almak isteyen takımdan çıkarsa bende destek olurum elimden geldiğince .

kiyamam ya negibi sorunlar yasiyosun anlatmak rahatlamak istersen dinlerim:)
Isyerınde 30 derecenın ustunde sıcaklıkta calısıyoruz yonetıcımız klıma takmamakta dıyçrenıyo olan klımanın kumandasını vermıyo canım. Kendı ıslerını bıze yuklemeye calısıyolar. Yaptıgın ıse bı ton laf sayarlar senı benı begenmezşer. Egoları tavan. Bızım hayatımızı kucumsuyolar resmen.

Dov onları kuzenlerım dalga gecıyo
calıstıgın yerın sıcaklıgı en fazla 27 derece olmalıymıs bugun gelenler oyle dedı tutanak tutuldu artık klıma gelır heralde
Kılomu aldın kızım sen gelınlık gıymıcekmısın

şikayet edeceğin yer yok mu .

evet eşim yetiyor bana şükür . senin bayağı hareketli geçecek desene bayramdan sonrası için

çok sıcak ya . kolay geliyorsa 1 tık üste çık azcık zorla
Yok canım sıkayet edemeyız denetıme geldıklerınde gormelerını beklıyoruz. Bugun geldıler tutanak tuttular cok sıcak dıye. Bakalım nolucak.

Sizin sektör genel haliyle çok zor zaten canım. Sizde bi onlar var ( o EGO’su tavan meslek grubu) birde diğerleri var ve o diğerleri sizin eğitiminizi başarınızı becerinizi ne yazık ki küçümsüyorlar. Bende defalarca tanık oldum. İyi öğrenim görmüş olmak kişinin kendi hayatındaki değerleri arttırır. Ama iyi eğitim almış olmak başka birşeydir hem kişiyi hem çevresini ortamını yüceltir.
Allah kolaylık versin

Ben anca gelebıldım canım cooookkk yorucu bı gun gecırdım geldım hemen dus alıp rahatladım. Acayıp sıcak var bugun. Sen napıyosun

Hoşgeldin ...
Canım işverenler ne garip ya..sıcak arkadaş çalışması engelleniyor personelin neden direniyorlar rahat ettirmemek için
Elektrik parasından kısıp başka yerden çıkacağını bilemiyorlar

Benim de duşa girmem gerek üşendim şu an ama rahatlamak istiyorum hadi kalk Kayaca’ns

Kozlar eşime un helvası yaptım yanında çikolata var .. tepsi de duruyor yememek in direniyorum.. saat çok geç oldu...yersem deli kalaori ..yakamam da şimdi... sabır kayacans ..
bugünü de birebir menüne uyarak geçirdin ...
Çarşamba Tatile çıkıyorum.. görümcelere ...bakalım yolda yolculukta oralarda nasıl dikkat edeceğim beslenmeme...

Ama geçen çarşamba çilekli pastamı yedim ya baya iyi geldi..aramıyorum şu günler

Geçmis olsun kuzum. Insallah sorunsuzca alınabilir. Alternatif doktorlar denemekte fayda var. ve ciddiye alması icin kim dedi unuttum ama genetik olarak kansere yatkinligin oldugunu soyle daha ist duzey inceleme yapsınlar. Nasil olurda o parcayi patolojiye gondermezler anlamis degilim rutindir cunku o islem. Uzmandan ziyada bi profa gorunebilme sansin varsa daha iyi analiz eder.

Kulaga cok hos geliyor nickimide captiin yaptıkmi tamam saka bi tarafa cidden destek olmak isterdim ama benim yaz ayi malum il disindan eltiler gorumceler ablamlar abimler analar babalar derken bizim akraba ziyaretlerimiz tatilimiz pek fırsat bulamam zaten telefonu elime alamiyorum kizim uyanikken yapisiyo hemen telefona alabilene ask olsun o uyuyunca aksamdan aksama ancak girebiliyorum menu paylasimina sohbete zor yetisiyorum. Yarinda memlekete yola cikicam pazartesiye kadar cok ugrayamayabilirim takima

Yok canım sıkayet edemeyız denetıme geldıklerınde gormelerını beklıyoruz. Bugun geldıler tutanak tuttular cok sıcak dıye. Bakalım nolucak.
Kuzuu kiyamam ya sıcakta cok zor calismak Allah kolaylik versin helede daha hazirandayiz bunun temmuzu agustosu var erirsiniz valla benciller insalalh halinizden anlayip klima takarlar. Bu konuda kararliliginizi gostermezseniz umursamazlar aglamayan bebege meme misali. Yapabildiginiz heryerden sıkıştırın. Bimere Cimere kadar yolu var memurum demissin muhtemelen devlet dairesi bu secenekleride dusunebilirsin.
Tut kuzum kendini gitsin kilolar gene bi gune odul koyup o gunu bekleyebilirsin daha kolay olur.. zaten bayramda kacamaklar olacak gibi duruyo annemin su boregini lupletmeden gelemem umarim bu 6 gunde cok abartmam

11 haziran
Sahur
2 tane kanepe ekmeginden minnak tost
1 tane haslanmis yumurta
Zeytin peynir domates
Iftar
bir kase anali kızlı corbası
Salata
2 tane bayram cikolatası
2 litre su

Tuttum kusum benim
Valla destekleriniz için sağolun burada olmak çok mutlu ve motive edici...Allah razı olsun

Hataya yer yok bızım meslekte ama calılma kosulları sureklı dıkkat dagıtıyo. Bıan once gun bıtsede eve gıtsem dıye bakmaktan verımlı olamıyosun.

Kızlar akşam 10 gibi markete gitmiştim orta standa dökmüşler bayram şekerleri çikolataları. Alsam olmaz çocuklar bi gecede yer hepsini bende ayak üstü 2 tane götürüverdim
Ya dün migrosta gördüm bende mentollü bir çikolata vardı bulmadığım için elimi sürmedim. Ama bayramda bir poşet dolusu alacaz hepsini ben hüpletecem

Hataya yer yok bızım meslekte ama calılma kosulları sureklı dıkkat dagıtıyo. Bıan once gun bıtsede eve gıtsem dıye bakmaktan verımlı olamıyosun.
İnsan sağlığına kıymet veren mi var
Ama sizin mesleğiniz bu size kıymet verecekler ki bize kıymet verilsin

Canım kendı cebınen cıkmıyokı gıderlr ıcın para odenıyo devletten.neden klıma tkılmadıgı hakkınd hıckımsenın bılgısı yok zaten ama sorun para degılmıs elektrık faturasın ortak olmayı bıle teklıf ettık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…