- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.401
Sabret canım sen cok guzel gıdıyosun bak sakın yenılmeKozlar eşime un helvası yaptım yanında çikolata var .. tepsi de duruyor yememek in direniyorum.. saat çok geç oldu...yersem deli kalaori ..yakamam da şimdi... sabır kayacans ..
bugünü de birebir menüne uyarak geçirdin ...
Çarşamba Tatile çıkıyorum.. görümcelere ...bakalım yolda yolculukta oralarda nasıl dikkat edeceğim beslenmeme...
Ama geçen çarşamba çilekli pastamı yedim ya baya iyi geldi..aramıyorum şu günler
Daha olmadı sponsor bulun milletvekili adayları şimdi herkesin her gösterdiği yere para dağıtıyorlar. Size klima sponsoru bulalımCanım kendı cebınen cıkmıyokı gıderlr ıcın para odenıyo devletten.neden klıma tkılmadıgı hakkınd hıckımsenın bılgısı yok zaten ama sorun para degılmıselektrık faturasın ortak olmayı bıle teklıf ettık
Saglık ocagında hemsıreyım canım ınan kac yıldır bu sorun var. Hamılelıgım yaza geldı sıcaktan sıstıkce sıstım eve zor gelıyodum dusun.Geçmis olsun kuzum. Insallah sorunsuzca alınabilir. Alternatif doktorlar denemekte fayda var. ve ciddiye alması icin kim dedi unuttum ama genetik olarak kansere yatkinligin oldugunu soyle daha ist duzey inceleme yapsınlar. Nasil olurda o parcayi patolojiye gondermezler anlamis degilim rutindir cunku o islem. Uzmandan ziyada bi profa gorunebilme sansin varsa daha iyi analiz eder.
Kulaga cok hos geliyor nickimide captiin yaptıkmi tamamsaka bi tarafa cidden destek olmak isterdim ama benim yaz ayi malum il disindan eltiler gorumceler ablamlar abimler analar babalar derken bizim akraba ziyaretlerimiz tatilimiz pek fırsat bulamam zaten telefonu elime alamiyorum kizim uyanikken yapisiyo hemen telefona alabilene ask olsun o uyuyunca aksamdan aksama ancak girebiliyorum menu paylasimina sohbete zor yetisiyorum. Yarinda memlekete yola cikicam pazartesiye kadar cok ugrayamayabilirim takima
Kuzuu kiyamam ya sıcakta cok zor calismak Allah kolaylik versin helede daha hazirandayiz bunun temmuzu agustosu var erirsiniz valla benciller insalalh halinizden anlayip klima takarlar. Bu konuda kararliliginizi gostermezseniz umursamazlar aglamayan bebege meme misali. Yapabildiginiz heryerden sıkıştırın. Bimere Cimere kadar yolu var memurum demissin muhtemelen devlet dairesi bu secenekleride dusunebilirsin.
Tut kuzum kendini gitsin kilolar gene bi gune odul koyup o gunu bekleyebilirsin daha kolay olur.. zaten bayramda kacamaklar olacak gibi duruyo annemin su boregini lupletmeden gelememumarim bu 6 gunde cok abartmam
Afıyet olsun canım kalorısı dusuk geldı bana menunun boyle guzel kılo verırsımçn.11 haziran
Sahur
2 tane kanepe ekmeginden minnak tost
1 tane haslanmis yumurta
Zeytin peynir domates
Iftar
bir kase anali kızlı corbası
Salata
2 tane bayram cikolatası
2 litre su
En ufak hatanda arkasını doncek ınsanlar hepsı. Bı calısma arkadaslarımla destekcıyız bırbırımıze.Evet onu dicektim minik bir hata büyük sorunlar yaratabilir yönetim nasıl göze alıyor bunu
Aynen canım haklısın ve ınan hepımız canla basla ınsanlara hızmet etmeye calısıyoruz. Bızım halka egıtım ısımızde var bı nebze. Ben kapıdan kac kısıyı cevırıp suda var buda var dıye anlatmısımdır ama sıcaklarda bunu ıstesemde yapamıyorum. Bı lohusaya emzırme egıtımını veremedıgımde ınan ıcım acıyo. Ama yok yanı o enerjımı topuk kanı alırken sonuna kadar harcamıs kan revan ıcınde kalmıs oluyorum. Bıde bızım ınsanlarımız kavurucu sıcakta bıle aman benegım usumesın dıye camı kapatıp kucucuk odaya anne baba nıne dolusup senden hızmet beklıyolar. Nefes alma sansın dahada dusuyo.İnsan sağlığına kıymet veren mi var
Ama sizin mesleğiniz bu size kıymet verecekler ki bize kıymet verilsin
Canım olan klımanın kumandasını bıle vermıyolar. Bıde hepımızın eslerı toplamdı bız bı klıma takalım olmuyo dedıler onuda kabul etmedı yonetıcımız sorun para degılmıs.Daha olmadı sponsor bulun milletvekili adayları şimdi herkesin her gösterdiği yere para dağıtıyorlar. Size klima sponsoru bulalım
Hemen bana soyleKızlar güzel diyet tariflerim var nerede paylaşabilirim
Simdilik haftada 1 kilo eriyorum ama kasmi yagmi sumu etmi bilemiyorum bayram sonu bi diyetisyene gitmeye caliscam son 5 kilom kaldi bir ay daha belki bu duzenle gidersem veririm diye dusunuyorum kacamaklarimda cok oluyo benim hele bayrami dusunemiyorum suborekleri baklavalar sarmalar nasil tutarim ki kendimiAfıyet olsun canım kalorısı dusuk geldı bana menunun boyle guzel kılo verırsımçn.
Instagramda bi sayfa acip paylasabilirsin daha cok kisinin isini gorur ilk takipcin olmaya hazirimKızlar güzel diyet tariflerim var nerede paylaşabilirim
Çok var canım bi topik mopik mi açsamHemen bana soyle
Ayyy ben sosyal medya kullanmıyorumSimdilik haftada 1 kilo eriyorum ama kasmi yagmi sumu etmi bilemiyorum bayram sonu bi diyetisyene gitmeye caliscam son 5 kilom kaldi bir ay daha belki bu duzenle gidersem veririm diye dusunuyorum kacamaklarimda cok oluyo benim hele bayrami dusunemiyorum suborekleri baklavalar sarmalar nasil tutarim ki kendimi
Instagramda bi sayfa acip paylasabilirsin daha cok kisinin isini gorur ilk takipcin olmaya hazirimyada burada ayri bir yer acip orada paylasabilirsin
Kolay gelsin canım sağlıklı hayırlı yolculuklar çocukla zor oluyorKizlar yarin yola vikicam gene buralara girmeye calisacagim insallah giremezsem simdiden mazur gorun beni benim kiz insan yabanisi bana yapisip kalacak kalabaligada alisik degil annemlerin evid edusununce cok sicak oluyor kabus gibi gececek diye cok korkuyorum. Otokoltugunuda joie marka isofixli tercih ettim yarin ilkkez kullanicaz insallah sorunsuz bi yolculuk olir 3 saat suruyor kisa ama benim kiz arabada gezmek babasinin sacini yolmak istiyor otururmu bilemiyorum
Ayy bilemedim cesaret edemiyorum acaba deneme mi yapsak bi kac haftaya çok kolay ben sen alışana kadar yardımcı olurum yüzde hesaplar gibi zaten takımda herşey yüzde ile işliyor
ay inanmiyorum kuzum ya sikayet edebileceginiz biyer yokmu? ne olarak calisiyosun sen?Isyerınde 30 derecenın ustunde sıcaklıkta calısıyoruz yonetıcımız klıma takmamakta dıyçrenıyo olan klımanın kumandasını vermıyo canım. Kendı ıslerını bıze yuklemeye calısıyolar. Yaptıgın ıse bı ton laf sayarlar senı benı begenmezşer. Egoları tavan. Bızım hayatımızı kucumsuyolar resmen.
patalojiye yolladi canim Temiz cikmis ama derin kesememis Adam tekrar olusmus öyle dedi aksam, tekrar kesilmesi gerekiyomus, busefer daha derin kesip dikis atcakmis temmuz ortasina Verdi termini ama hic gitmek istemiyorum gerecekten korkutuyo beni böyle seylerGeçmis olsun kuzum. Insallah sorunsuzca alınabilir. Alternatif doktorlar denemekte fayda var. ve ciddiye alması icin kim dedi unuttum ama genetik olarak kansere yatkinligin oldugunu soyle daha ist duzey inceleme yapsınlar. Nasil olurda o parcayi patolojiye gondermezler anlamis degilim rutindir cunku o islem. Uzmandan ziyada bi profa gorunebilme sansin varsa daha iyi analiz eder.
muneye yazsana neden öyle bir şey yapıldıbu kk da abuk subuk seyler olmaya basladı.. blacksee ile bnm profilimi birleştirmişler kızın bütün mesajları bana geldi
dr dotyy alacak kuzum dün öyle konuştuk . sende yine bize yardımcı olursun özellikle spor listesinde sen varken herkes gaza geliyordu rekabet artmıştıAyy bilemedim cesaret edemiyorum acaba deneme mi yapsak bi kac hafta
yazdım farkedince kuzum bende anlamadım ya aylarca konustuk biz kızla onlarıda mı görmüyolar sizofren miyim ben kendi kendime hesap acıp bi ordan bi ordan konuscammuneye yazsana neden öyle bir şey yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?