Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:) seni yardımcı yapıyoruz resmi olarak kuzum zaten burda herkes birbirine destek olarak ilerlemeli kim neye yetişirse
Tamam canım

Ne oldu canim degisiklik
Tamam canım biliyorum zaten ama sorumluluk almak herzaman stres etmiştir beni ondan dedim :?

drdotty Luluuu94 yenı gorevlerınız hayırlı olsunnn
Sağolun kizlar

Tamam canım

Ne oldu canim degisiklik
Tamam canım biliyorum zaten ama sorumluluk almak herzaman stres etmiştir beni ondan dedim :?

Sağolun kizlar
hiç sorumluluk diye düşünme eglenceli bi iş eger cok yogun bi hayatın yoksa tabi
baharın cevaını beklicez kuzum yarın bildircek

Ooooo cok iyi vermissin canim...neyse dogumdan sonra tuyolari aliriz artik

bende yarında calışcam ne kadr zor bi drum hiç istemiyodum oysa ki

bende 10 kg aldm bi 5 dsaha alırım sonra dururm inşallahta cok almş olmam
Cnm inanki 5 kilo alacagimizi hic sanmiyirum son aylar daha cok aliniyor.. ben kizimda son 2 ayda 10 kilo almistim. Toplamda 22 almistim ama bakacaz 75 e raziydim ama bu gidisle 80 e razi olucam heralde ki hayatimda 80 kiloyu hic gormedim

Ooooo cok iyi vermissin canim...neyse dogumdan sonra tuyolari aliriz artik
Her zaman canım kilolardan önce emzirme tüyoları vericem size. kaptinn i ve seni önce bol bol yedirip süt deposu haline getiricez.(ilk 40 gün) sonra zayıflarsınız maşallah gençlik var güzellik var.

Cnm inanki 5 kilo alacagimizi hic sanmiyirum son aylar daha cok aliniyor.. ben kizimda son 2 ayda 10 kilo almistim. Toplamda 22 almistim ama bakacaz 75 e raziydim ama bu gidisle 80 e razi olucam heralde ki hayatimda 80 kiloyu hic gormedim
80 cok olmaz o olmaazz

Her zaman canım kilolardan önce emzirme tüyoları vericem size. kaptinn i ve seni önce bol bol yedirip süt deposu haline getiricez.(ilk 40 gün) sonra zayıflarsınız maşallah gençlik var güzellik var.
Ben kizimdayken dogumdan sonra hic diyet yapmadim 6 ay sonra kilolarim gitmisti hatta 2 kilo da fazladan gitmisti... tek yaptigim sey emziriken yanimda kocaman bardak su olurdu onu icerdim

Bizde görmemiştik sonra birdenbire oluverdi. Zaten son aylarda artan ağırlık hep ödem olur canım benim bebeğinde son dönemlerde kilo alır. Hiçbişey olmaz gelsin bebişler.

Bizde görmemiştik sonra birdenbire oluverdi. Zaten son aylarda artan ağırlık hep ödem olur canım benim bebeğinde son dönemlerde kilo alır. Hiçbişey olmaz gelsin bebişler.
Insallah canim dogum eylulde olucak yaza insallah fit bi sekilde gireriz

ay ne ara olduın 70 ya ebn 70 rakamından cok korkuyorum o yüzdn bu ara dikkat ediyorm uzun zamandır 67 68 deyim
Yok ya ben hic dikkat edemiyorum bi de doktir kavun karpuz havuc meyve bol ye dedi eeee onlarda sekerli olunca kilo yapiyir heralde

her birinden 1 porsiyon yesen yeter koca koca dilimler yemiyorsun dimi herşeyin fazlası zarar
Canim suyum biraz azmis doktor bol bol ye dedi... yoksa erken dogum olabilir yat dinlen is yapma dedi... eeee boyle olunca kilolarda geliyor heralde... ama napalim bebegim saglikli olsunda kiloyu veririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…