- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.461
Tamam canım:) seni yardımcı yapıyoruz resmi olarak kuzum zaten burda herkes birbirine destek olarak ilerlemeli kim neye yetişirse
Ne oldu canim degisiklikstrese gerek yok ki biz kimsenin üstüne sorumluluk atıp kacmıyoruz kuzum buralardayız yine
ben normalde cok severek yapardım bu kaptanlık işini ama işte hayatımda bayaa bi değişiklikler oldu kk ya vakit ayıramıyorum artık e doguma da 3 ay kaldı dogumdan sonra da 2 ay yogunum desek nerden baksan 5 ay yokum takımın kapanmasını da istemiyorm o kadar emek verdik hep beraber
Sağolun kizlar
arifw bende izinliyim şükür.bende çalışıcam yarın perşembe arife zaten izinliyim
hiç sorumluluk diye düşünme eglenceli bi iş eger cok yogun bi hayatın yoksa tabiTamam canım
Ne oldu canim degisiklik
Tamam canım biliyorum zaten ama sorumluluk almak herzaman stres etmiştir beni ondan dedim :?
Sağolun kizlar
Ooooo cok iyi vermissin canim...neyse dogumdan sonra tuyolari aliriz artikDoğum sonrası 1 ayda yada 40 günde en az yarısı gider aldığın kiloların sonrasında da verimli emzirirsen 3-5 ayda kurtulursun Önce bebişlerimizanneyiz biz
Ben son doğumuma 102 ile gitmiştim şimdi bebek 9 aylık ben 65,5
Cnm inanki 5 kilo alacagimizi hic sanmiyirum son aylar daha cok aliniyor.. ben kizimda son 2 ayda 10 kilo almistim. Toplamda 22 almistim ama bakacaz 75 e raziydim ama bu gidisle 80 e razi olucam heralde ki hayatimda 80 kiloyu hic gormedimbende yarında calışcam ne kadr zor bi drum hiç istemiyodum oysa ki
bende 10 kg aldm bi 5 dsaha alırım sonra dururm inşallahta cok almş olmam
evet ya da salı arife olsaydı mis gibi tatil olurduarifw bende izinliyim şükür.
şu bayram perşembe basşlayıp cumartesi biteydi pazarda dinlenirdk yaaa
Her zaman canım kilolardan önce emzirme tüyoları vericem size.Ooooo cok iyi vermissin canim...neyse dogumdan sonra tuyolari aliriz artik
80 cok olmaz o olmaazzCnm inanki 5 kilo alacagimizi hic sanmiyirum son aylar daha cok aliniyor.. ben kizimda son 2 ayda 10 kilo almistim. Toplamda 22 almistim ama bakacaz 75 e raziydim ama bu gidisle 80 e razi olucam heralde ki hayatimda 80 kiloyu hic gormedim
kurbana artıkevet ya da salı arife olsaydı mis gibi tatil olurdu
yedirmeyin zaten yemeye meyilliyimHer zaman canım kilolardan önce emzirme tüyoları vericem size.kaptinn i ve seni önce bol bol yedirip süt deposu haline getiricez.(ilk 40 gün) sonra zayıflarsınız maşallah gençlik var güzellik var.
Ben kizimdayken dogumdan sonra hic diyet yapmadim 6 ay sonra kilolarim gitmisti hatta 2 kilo da fazladan gitmisti... tek yaptigim sey emziriken yanimda kocaman bardak su olurdu onu icerdimHer zaman canım kilolardan önce emzirme tüyoları vericem size.kaptinn i ve seni önce bol bol yedirip süt deposu haline getiricez.(ilk 40 gün) sonra zayıflarsınız maşallah gençlik var güzellik var.
80 cok olmaz o olmaazz
Bizde görmemiştikCnm inanki 5 kilo alacagimizi hic sanmiyirum son aylar daha cok aliniyor.. ben kizimda son 2 ayda 10 kilo almistim. Toplamda 22 almistim ama bakacaz 75 e raziydim ama bu gidisle 80 e razi olucam heralde ki hayatimda 80 kiloyu hic gormedim
Valla bence olur gibime geliyor...bi de sen ilk hamile kaldiginda doguma kadar 65 diyordun hatirlasana ahahahhaha
Kizzzzzzz ben seni gecmis 70 olmusum yaaaaaahayaller hayatlar su an 68 im
ay ne ara olduın 70Kizzzzzzz ben seni gecmis 70 olmusum yaaaaaa
Insallah canim dogum eylulde olucak yaza insallah fit bi sekilde girerizBizde görmemiştiksonra birdenbire oluverdi. Zaten son aylarda artan ağırlık hep ödem olur canım benim bebeğinde son dönemlerde kilo alır. Hiçbişey olmaz gelsin bebişler.
Yok ya ben hic dikkat edemiyorum bi de doktir kavun karpuz havuc meyve bol ye dedi eeee onlarda sekerli olunca kilo yapiyir heraldeay ne ara olduın 70ya ebn 70 rakamından cok korkuyorum o yüzdn bu ara dikkat ediyorm uzun zamandır 67 68 deyim
her birinden 1 porsiyon yesen yeter koca koca dilimler yemiyorsun dimi herşeyin fazlası zararYok ya ben hic dikkat edemiyorum bi de doktir kavun karpuz havuc meyve bol ye dedi eeee onlarda sekerli olunca kilo yapiyir heralde
Canim suyum biraz azmis doktor bol bol ye dedi... yoksa erken dogum olabilir yat dinlen is yapma dedi... eeee boyle olunca kilolarda geliyor heralde... ama napalim bebegim saglikli olsunda kiloyu veririm...her birinden 1 porsiyon yesen yeter koca koca dilimler yemiyorsun dimi herşeyin fazlası zarar
anladım canım o zaman bol bol ye sen suyunu iç önemli olan bebeğinCanim suyum biraz azmis doktor bol bol ye dedi... yoksa erken dogum olabilir yat dinlen is yapma dedi... eeee boyle olunca kilolarda geliyor heralde... ama napalim bebegim saglikli olsunda kiloyu veririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?