Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bizde görmemiştik sonra birdenbire oluverdi. Zaten son aylarda artan ağırlık hep ödem olur canım benim bebeğinde son dönemlerde kilo alır. Hiçbişey olmaz gelsin bebişler.
Tebrikler,hedef aşilmiş.apoletler alinmiş
Darisi banaa.
Yerlerdeyim motivasyon olarak.
Oyleki bir hirsla saldiriyorum herseye,sonra mide isyan ediyor.

ay ne ara olduın 70 ya ebn 70 rakamından cok korkuyorum o yüzdn bu ara dikkat ediyorm uzun zamandır 67 68 deyim
Şekerine de dikkat ediyor Musun kaptinim şekere yönelik özel bir diyet vermiş miydi doktorun
Insallah canim dogum eylulde olucak yaza insallah fit bi sekilde gireriz
İnşallah canım Eylül’den ocak ayına kadar keyfine bak sonra zaten 5-8 arası fazlan kalır sen Martta Nisanda fit Anne olursun hemde 2 bebişle fit
Tebrikler,hedef aşilmiş.apoletler alinmiş
Darisi banaa.
Yerlerdeyim motivasyon olarak.
Oyleki bir hirsla saldiriyorum herseye,sonra mide isyan ediyor.
Canımsın bende çok yaptım aynı şeyi hırsla yedim hep. Ve bugün yedim ama yarın diyet yaparım dedim baktım sonu gelmiyor kendime 1 ay kuralı koydum ( Canımı dişime takarım yemem dedim) 1 ay boyunca abur cubur yemedim yemekleri de kendime uygun yaptım. Baktım zayıflıyorum zaten zayıflamaya başlayınca motivasyon artıyor. Yiyeceğin varsa da yemiyorsun
İnşallah sende enerjini toplar yeniden sıkı sıkıya başlarsın ve istediğin kiloya inersin canım

Ayyyy insallah canim

Iyi aksamlar kızlar 3 gündur oruclu degilim reglden dolayi geçmisi iyi okuyamadim işte cok yogunum yarinida bi atlatabilselseydim dünden beri cok kotuyüm is stresinden aglamamak icin zor tuttuyorum kac gundur kendimi stresten sinirlerim bozuldu sanırim insanlarla uğraşmak cok zor kendimi çok zorluyorum sakin kalmak icin bu da beni yoruyo bayram donusude bikac gun sürer yogunluk sporada düzenli olarak dönmeeyi diliyorum

Kendini ferah tutmaya çalış canım. İş sonrası sevdiğin aktivitelere zaman ayırmaya çalış. Herkesi de çok dert etme. Birlikte yaşamak birlikte çalışmak ast üst ilişkileri yorucu şeyler.
Spor stres atmak İçin en etkili yöntemlerden biri umarım bir an önce toparlanırsın.

Bugünkü menümüde yazayım dostlar
Sabah
2 dilim ekmek
1 yemek kasıgı kadar tulum peyniri
Açık siyah çay şekersiz
Gün icinde su ana kadar 2 lt civari su daha da icerim

Öglen
Kıymalı yesil mercimek

Akşam
Etlı lahana sarmasi biraz kacırmis olabilirim
Yogurt
Aksam çayın yanına da 1 dilim cheesecake
Pazar alışverisi yaptim 1 saatten fazla yurudum elimde poşetlerle

Üsenmezsem squat ve jumping jacks de yaparum

Sağol canım benim çok teşekkur ederim inan sözlerin tesellin cok iyi geldi bazen istifa etmeyi bile düsunüyorum gözüm donuyorda basip gidesim geliyo

Kızlar ben 2 gündür yaramazlıklar yapıyorum cıslar yiyorum dün marketteki dökme çikolatalardan yemiştim bugünde çocukların bisküvili pastasından yedim. 1 dilim pastada sanırım 5-6 adet bisküvi ve alabildiğince puding vardı. Biraz şımardım sanırım zayıfladım diye. Konu komşudan da övgüler alınca havaya girdim yine gece eşime yakalanmadan Leslie yaparım

Menüm
8:30
1/2 greyfurt 1 bardak su
9:30
Sütte pişirilmiş 2 adet yumurta
Domates biber maydonoz
13:30
Ton balıklı salata
Limon buzlu soda
17:00
Bisküvili pasta
19:30 da 1 kase karabuğdaylı ayran çorbası ve 1 kıyma soslu közlenmiş patlıcan
Gece
Ayran yada yaseminli yeşil çay içerim

Sağol canım benim çok teşekkur ederim inan sözlerin tesellin cok iyi geldi bazen istifa etmeyi bile düsunüyorum gözüm donuyorda basip gidesim geliyo
Biraz kendine zaman ayırırsan toparlanırsın canım. İstifa etsen ne yapacaksın çalışmayacak mısın? Başka bir yerde bu sorunlar olmayacak mı? İnsanın olduğu yerde vazgeçilmeyecek güzellikler vardır ve insanın olduğu yerde tahammül edilemeyecek ilişkiler vardır. Nerede çalışsan benzer şeyleri yaşarsın.Rahat olmayı öğren.
İş ortamında kimseye gönül koyma sen kendi yoluna bak.
Eeeee bayramda neler yapacaksın

Maşallah canim sanki hic mezun olmamis zayıflamimiş gibi hala cok iyi menü yapmissin bisküvili pastada odülün olmus

Supersin.tesekkurler

Yok ya ben hic dikkat edemiyorum bi de doktir kavun karpuz havuc meyve bol ye dedi eeee onlarda sekerli olunca kilo yapiyir heralde
Suyun icinse ye kuzum yapck bisey yok mecbur yani ama ekmege fln dikkat et sen yine de cok abartma
sen napcan bakalim bayramda:)
Hic bilmiyorm kii ilk gun sabahtn kaynanama ogleden sonra anneme gideriz aksam da ananeme gideriz sanirsam bursaya sonraki gunde burdaki akrabalari gezeriz 3. Gun esimle piknige gitmk istiyorm bas basa yuruyus yapariz bol bol temiz hava iyi gelcek gidebilirsek :)
Sekerim iyi cikti kuzum bugn gittim sonuclarimi aldim ama ben yine kontrolu gitcm bayramds fln cok yemicm kaldi 3 ay zarar gelmesin ne bebege ne bana
Ayy kaptinn hamilelik sekeri mi cikti
Evetttt amailkte cok cikti 2. Testte normal dedi doktor yine de dikkat etcm ben

Dikkat et canım

Evtt. Hosbuldum.misafirlige gelmistim.
Bebis nasil
İyi çok şükür daha yuruyemedik biz sizin cimcime nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…