- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.421
ben dün akşam fark ettim 9 gibi blackin etiketini gördüm sistrhood da bir bakayım dedim bir baktım sen hemen ponciğe yazdım toplu msj a bakıyorum melo çıkıyor allahım ne olyor dedimyazdım farkedince kuzum bende anlamadım ya aylarca konustuk biz kızla onlarıda mı görmüyolar sizofren miyim ben kendi kendime hesap acıp bi ordan bi ordan konuscam
ben dün akşam fark ettim 9 gibi blackin etiketini gördüm sistrhood da bir bakayım dedim bir baktım sen hemen ponciğe yazdım toplu msj a bakıyorum melo çıkıyor allahım ne olyor dedimsabahta sana msj atamadım kkdan telefon fasturasını yatırmamışım yine kesmişler
black geldiğinde yaşadığı şoku da bir düşünbende sabah bi girdim 10 mesaj 150 bildirim diyorum bişey olmş ban mı yedim acaba
sbah söyledim ona da üzüldü baya giremicem mi artık diyo sanırsın hergn kk dablack geldiğinde yaşadığı şoku da bir düşüntabi gelirse ses var mı hatundan düğününe de az kaldı
sbah söyledim ona da üzüldü baya giremicem mi artık diyo sanırsın hergn kk dadedm ben mesaj attm düzeltirler inşallahhhh
hyır işin kötüsü bide kazen yazmıs ceza puanlarınıda bana aktarmışlardüzeltirler ama ne zaman
Ohh iyi bari bi an stres oldum kaptan yapcaksiniz diye :)dr dotyy alacak kuzum dün öyle konuştuk . sende yine bize yardımcı olursun özellikle spor listesinde sen varken herkes gaza geliyordu rekabet artmıştı
:) seni yardımcı yapıyoruz resmi olarak kuzum zaten burda herkes birbirine destek olarak ilerlemeli kim neye yetişirseOhh iyi bari bi an stres oldum kaptan yapcaksiniz diye :)
hyır işin kötüsü bide kazen yazmıs ceza puanlarınıda bana aktarmışlar
strese gerek yok ki biz kimsenin üstüne sorumluluk atıp kacmıyoruz kuzum buralardayız yineOhh iyi bari bi an stres oldum kaptan yapcaksiniz diye :)
evet insallah geri aktarırlar unutmazlarkız onun ceza puanları tavan
Ben bu hafta yiyecem içecem güzelleşecem oooohhh bildirimde yokvee kızlar size bi müjdee bu cuma bildirim yokkSchonerDuft haber vermiştir muhtemelen
evet insallah geri aktarırlar unutmazlarben uslu bi üyeyim yazık banaaa
yok kuzum söylemedim sanırımvee kızlar size bi müjdee bu cuma bildirim yokkSchonerDuft haber vermiştir muhtemelen
bilirimde bulunmuyorsun artık sen kuzum mezunsun . ama kilo kontrol için cumaları tartı alışkanlığını bırakmamanı öneririmBen bu hafta yiyecem içecem güzelleşecem oooohhh bildirimde yok
Ben mezun oldum ya artık bildirim yapmayacak mıyım
Pazartesi unuttuk sanki tartılmayı kimseden de ses çıkmadı ama tartıldım ben bu sabah 65,5ilk hatada 10 gün ban yersin valla unuturlarsa
yok kuzum söylemedim sanırım
bilirimde bulunmuyorsun artık sen kuzum mezunsun . ama kilo kontrol için cumaları tartı alışkanlığını bırakmamanı öneririm
onuda verceksin çoğu gitti azı kaldı onlar kendilerine baksınlar böyle can sıkmayı pek bilir bu kuzenlerDov onlarıkuzenlerım dalga gecıyo
calıstıgın yerın sıcaklıgı en fazla 27 derece olmalıymıs bugun gelenler oyle dedı tutanak tutuldu artık klıma gelır heralde
Kılomu aldınkızım sen gelınlık gıymıcekmısın
şu faturayı yatırmayı unutan yanlız ben değilmişimben dün akşam fark ettim 9 gibi blackin etiketini gördüm sistrhood da bir bakayım dedim bir baktım sen hemen ponciğe yazdım toplu msj a bakıyorum melo çıkıyor allahım ne olyor dedimsabahta sana msj atamadım kkdan telefon fasturasını yatırmamışım yine kesmişler
ooo süpersinPazartesi unuttuk sanki tartılmayı kimseden de ses çıkmadı ama tartıldım ben bu sabah 65,5
Hemsıreyım canım. Tutanak tutuldu ıns cozum buluncak.ay inanmiyorum kuzum ya sikayet edebileceginiz biyer yokmu? ne olarak calisiyosun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?