Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Emziriyorum evet 6. Ayi bitirdi ek gidayada basladik bol su iciyorum bi sıkıntı olmuyor bi kac defa yapmıştım.
ama emziriyorsun sonuçta dikkatli beslen
Ayy kızımla biraz uyuduk
benimde uykum var beni de aranıza alın
slm kizlar napiyosunuz bakalim bayram telasida bitti nasil gecti neler yaptiniz
iyiyim kuzum ben. tatilden birşey anlmadım kurbanı bekliyorum . yaylaya gittik annemlerle teyzmler ordaydı dayımda geldi öyle dolu dolu geçti . sen neler yaptın

Aynen meyve kuru meyve aralarda yiyorum yok aslında emince ...gel kuzum gel ortamıza alalım seni gell

Selam kızlar geçmis bayramıniz mübarek olsun.. bayramda gelemedim hic buralara, kızım insanlara alıstı bakip bakip aglamıyor en azından
Hava degisiminden grip oldu hastaneden geldik ilac kullaniyoruz artik. ilacinı içince hemen uyudu minnoşum..bende yemek yedim daha valizi bile yerlestiremedim bahar temizligi icin haftasonunu bekliyorum.. sizler nasilsiniz kilolar ne alemde.. ben 60.7 ile ramazani bitirdim ama suanda 62.5 olmusum. su icince tartilmistim yarin sabah ac karna duruma bakıp 3 gunluk program yapicam tekrar 60.7 olmak istiyorum cumaya kadar

PAZARTESİ KİLO KONTROL LİSTEMİZ

segus :66,6 /

SchonerDuft :68,10 / 71,00

tgb1907 :64.10 /

bi-zuzu :61,50 /62.50

patient women :87,60 / 87,70

tobosoludulcinea :64,70 /

kayacans :75,0 /

poncikbirgelincik

_Safiye_

Bir garip

drdotty 65,6 / 65,5

Pazartesi kontrol bildirimlerinizi bekliyorum arkadaşlar
[/QUOTE]

2 günüm eve gelip giden misafirlerle geçti.Dün anneme gittim telaşsız ve sessiz geçti benim bayramım.Seninki nasıldı kuzu.
iyi olmus canim ay benim cok yogun gecti ya Cuma zaten aksam yediye Kadar calistim ordan kayinvalidemlere gectik direk babane amca derken gün gecti ertesi gün orda kaldim ben esim kuzenleriyle bekarliga Veda organizasionuna katildi pazar Döndü direk bizimkilere gectik ordada kendi babanemler yengemler annemler derken gece eve vardik anca:)
Bide kayinvalidemler 2 saatlik mesafedeler baya yollda gecti günler:)

:) neyse az kaldi kurbana ooo süper canim ya ay benim acayip kosturmaca gecti Cuma Calis aksam kayinvalidelere ve akraba ziyaretine gittik esimle sonra cumartesi Sabah esim gitti kuzenleriyle (bekarliga Veda partisine) ben cumartesi kayinvalidemlerdeydim Sabah esimin annesi ve babasyla gezdik biraz aksamda görümcemle takildik... pazarda esim geldi iste bizimkilere gittik ama kostur kostur oldu hersey yolda varya anca gece on gibi evime varabildim

gezdimm gezdim evime döndüm yoruldm baya ama değişiklik oldu en azından. bayramlarda olmasa akrabaları göremicez
sen neler yaptn kuzu
bayram gezemleri güzel zaten:) bende esimin ailesi kendi ailem gezdim biraz cok akraba ziyareti yapamadik iste tek babane dede amca yenge ikitarafdada öyle bitti bayram

aa kizlar bak size nedicem benim is yerinde bi arkadasim wc problemi yasiyo hep yani senelerdir bu böylemis öyle diodu, neyse iste bu gecenlerde hep diodu sürekli karnim sis bi inmedi wx ye gidemiyorum kilo veremiyorum falan. Diyetisyenine gitti durumu anlatti diyetisyende ona demiski bihafta boyunca corbadan beslen üc ögün sebze corbasi ye... 10 gün yapti arkadasim bunu dört gün sonra falan wc sorunu gecti ve 10 günde 2,5 kilo Verdi ve su falan degil yani bildigin cogu yagdan gitmis en önemliside bagirsaklari temizlenmis güzelce...

PAZARTESİ KİLO KONTROL LİSTEMİZ

segus :66,6 /68,5

SchonerDuft :68,10 / 71,00

tgb1907 :64.10 /

bi-zuzu :61,50 /62.50

patient women :87,60 / 87,70

tobosoludulcinea :64,70 /65,80

kayacans :75,0 /

poncikbirgelincik

_Safiye_

Bir garip

drdotty 65,6 / 65,5

LÜTFEN GÜNCEL LİSTEYE BİLDİRİM YAPALIM

paklava yemedim şam tatlı yedim ölmeyeceğim
Bana ne olacak acep markette stanttaki dökme çikolatalardan yedim. Hemde standın başında. Kasadanda geçmemişti. Hem ölcem hem cehenneme gitcem
Aaa gerçekten mi yaparım canim yaparım teşekkür ederim ❤❤❤
Canım benim ya sen listeden çıkmışsın ya şimdi dönemiyorsun ben bi kuralları okuyayım da ne zaman dönebileceğini haber veririm. Şimdilik minnacık aday listesinden bildirimlerini yap ama. Kontrol sende olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…