- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.741
2 günüm eve gelip giden misafirlerle geçti.Dün anneme gittim telaşsız ve sessiz geçti benim bayramım.Seninki nasıldı kuzu.slm kizlar napiyosunuz bakalim bayram telasida bitti nasil gecti neler yaptiniz
ama emziriyorsun sonuçta dikkatli beslenEmziriyorum evet 6. Ayi bitirdi ek gidayada basladik bol su iciyorum bi sıkıntı olmuyor bi kac defa yapmıştım.
benimde uykum var beni de aranıza alınAyy kızımla biraz uyuduk
iyiyim kuzum ben. tatilden birşey anlmadım kurbanı bekliyorumslm kizlar napiyosunuz bakalim bayram telasida bitti nasil gecti neler yaptiniz
gezdimm gezdim evime döndüm yoruldm baya ama değişiklik oldu en azından. bayramlarda olmasa akrabaları göremicezslm kizlar napiyosunuz bakalim bayram telasida bitti nasil gecti neler yaptiniz
Süpersin canım tebrik ederimKizlar ben kabak detoksuna başladım bugün dayanabilirsem 3 gün yapicam bakalım ...
Aynen meyve kuru meyve aralarda yiyorum yok aslında emince ...gel kuzum gel ortamıza alalım seni gellama emziriyorsun sonuçta dikkatli beslen
benimde uykum var beni de aranıza alın
iyiyim kuzum ben. tatilden birşey anlmadım kurbanı bekliyorum. yaylaya gittik annemlerle teyzmler ordaydı dayımda geldi öyle dolu dolu geçti . sen neler yaptın
paklava yemedim şam tatlı yedim ölmeyeceğim
Aaa gerçekten mi yaparım canim yaparım teşekkür ederim ❤❤❤Süpersin canım tebrik ederim
O zaman asil listeden çıkmıyorsun
Cuma günleri bildirim yaparsın değil mi
iyi olmus canim ay benim cok yogun gecti ya Cuma zaten aksam yediye Kadar calistim ordan kayinvalidemlere gectik direk babane amca derken gün gecti ertesi gün orda kaldim ben esim kuzenleriyle bekarliga Veda organizasionuna katildi pazar Döndü direk bizimkilere gectik ordada kendi babanemler yengemler annemler derken gece eve vardik anca:)2 günüm eve gelip giden misafirlerle geçti.Dün anneme gittim telaşsız ve sessiz geçti benim bayramım.Seninki nasıldı kuzu.
:) neyse az kaldi kurbanaama emziriyorsun sonuçta dikkatli beslen
benimde uykum var beni de aranıza alın
iyiyim kuzum ben. tatilden birşey anlmadım kurbanı bekliyorum. yaylaya gittik annemlerle teyzmler ordaydı dayımda geldi öyle dolu dolu geçti . sen neler yaptın
bayram gezemleri güzel zaten:) bende esimin ailesi kendi ailem gezdim biraz cok akraba ziyareti yapamadik iste tek babane dede amca yenge ikitarafdada öyle bitti bayramgezdimm gezdim evime döndüm yoruldm baya ama değişiklik oldu en azından. bayramlarda olmasa akrabaları göremicez
sen neler yaptn kuzu
sizin tatil dimi oralarda neyse olsundu büyklrin gönlüünü yapmak önemlibayram gezemleri güzel zaten:) bende esimin ailesi kendi ailem gezdim biraz cok akraba ziyareti yapamadik iste tek babane dede amca yenge ikitarafdada öyle bitti bayram
paklava yemedim şam tatlı yedim ölmeyeceğim
Canım benim ya sen listeden çıkmışsın ya şimdi dönemiyorsun ben bi kuralları okuyayım da ne zaman dönebileceğini haber veririm. Şimdilik minnacık aday listesinden bildirimlerini yap ama. Kontrol sende olsunAaa gerçekten mi yaparım canim yaparım teşekkür ederim ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?