Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aa yazlık orda mı kalcaksınızzz keske bnmde öyle bi imkanım olsa
yaylamız varda evimz yok anca gezmeye gidiyoruz

birisi daha yapıyodu sanırım dün başlamıştı eskileri okursan bulursun kuzum ben hatırlamıyorm
herkeslerde kilo almıs

size bir hamile nasıl beslenmemeli menüsü paylaşcam

sabah:1 yumurta 2 dilim ekmek domates salatalık peynir
(sabah cok iyiydi sağlıklı güzel)

ara:bayram çikolatası 1 tane
(minik bi çatlak sonrası koptu zaten)

öğle:1 kase corba 1 porsiyon kuru fasule pilav yarım dilim ekmek cacık
(pilavın hepsini bitiremedim yalnız)

ara:1 minik brovni 2 dilim baklava

akşam:1 büyük sucuklu yumurtalı tost 2 bardak ayran

suyumda cok sayılmaz dün berbattı bnm için

drdotty kuzucugunla kavusabildin mi? Ayrilik nasil gecti.
Sen lac kilo oldun bu arada belim 75 cm oldu

kilomu söylemem cumaya inmiş halimi söyleyecem biraz geç oldu canım ama hiç fırsatım olmadı buraya girmeye kızımla doya doya vakit geçirdim yapışık ikiz gibi gezdik tuvalette bile kapıda bekledi ama şükür gece evimize döndük bir daha bu ayrılığın yaşanmaması için bakıcı yada kreş arayışına başladım inşallah aklıma yatan birini bulurum dua et bana
ankarada ümitköy taraflarını çok beğenirim tam senin istediğin gibi villa tarzı ve bahçeli, benim iş yerim o taraflardaydı ama evim o zamanlar bekar olduğum için 1+1 di hep heves etmiştim kalabalık olup o evlerde oturmayı , inşallah gönlünden geçen evi bulursunuz canım
kuzum sen kaptan mı oldun hayırlı olsun bebikim ben kızımla oynaştım tatil süresince ama artık buralardayım bi an önce ideal kiloma inmek için ne dersen yapmaya hazırım

Hosgeldinn ben dun basladim kabak detoksuna bi arkadas oldun bana

birisi daha yapıyodu sanırım dün başlamıştı eskileri okursan bulursun kuzum ben hatırlamıyorm
herkeslerde kilo almıs

geriye dönük bakıyorum kuzumda ben yokken çok şey değişmiş bi süreliğine dinlenmeye çekilmen senin için iyi olmuş tüm enerjini bebişine verirsin şaka maka ne zaman 28 oldun yaw çoğu gitmiş azı kalmış kaptanlıkta emin ellerde drdotty bizi kendisi gibi eritir inşallah

PAZARTESİ KİLO KONTROL LİSTEMİZ

segus :66,6 /68,5

SchonerDuft :68,10 / 71,00

tgb1907 :64.10 /66.5

bi-zuzu :61,50 /62.50

patient women :87,60 / 87,70

tobosoludulcinea :64,70 /65,80

kayacans :75,0 /

poncikbirgelincik

_Safiye_

Bir garip

drdotty 65,6 / 65,5

LÜTFEN GÜNCEL LİSTEYE BİLDİRİM YAPALIM

evet bayramda geçti yavas yavas hazırlıklara baslıcam artık
zaman cabuk geçiyo bende hiç bişey anlamadım valla bi haberini verdim size bide dogurdum dicem

yaa süper kavurup yoğurtla yemeyi düşünüyorum ben hem öle sıkılmam da benim de 1 haftada aldığım kilo olduğu için çabuk gider umarım
Bende öyle yaptım baharatlandirinca yemesi güzel oluyor gider gider ya bol su içmeye çalışıyorum bakalım ne olacak cumaya kadar

evet bayramda geçti yavas yavas hazırlıklara baslıcam artık
zaman cabuk geçiyo bende hiç bişey anlamadım valla bi haberini verdim size bide dogurdum dicem
Inşaallah inşallah kolaylıkla doğurursun erkek miydi bebiş ilk bebek mi

hangi yaylaya çıkıyorsun . şehre yakın sanırım. bizde arada teyzeme gideriz . çmalıyayla da yerleri var. orda 10 dk yürüsen 40 dk bedel oluyor hem hava temiz hemde rampa çok .
hoş geldin canım . nasıl geçti bayram gözün aydın kızına da kavuştun
baklavayı nerde buldun da yedin .
yumurtalı tost nasıl
Dün hiç iştah yoktu sadece öğlen yedim kabagi fark var -600 gr kadar :)
nasıl yapıyorsunuz tugbaFB bende yapsam dicim de hiç canım çekmiyor

aminnn canım inşallah evet ilk ve erkek deterjan arastırıyorum simdi kıyafetlerini yıkamaya baslıcam battaniyelerini fln
Masallah :)tatlı telaş bunlar sabaha kadar ütüleyip tekrar tekrar yerlestirirdim dolabına heyecandan :)

2 kaynağı rendeleyip çok az zeytinyaginda kavuruyorsun soğuğunda yogurt baharat elmiyorsun ben maydonozda koyuyorum guzel oluyor ceviz ekliyorlar ben sevmedim cevizli güzel ya tadı yenmeyecek kadar degil..

biri getrmiş ev baklavası onuda bana getirmişler seviyorum diye
kuzu valla bende bilmiyorm eşim yapıyo yumurtayı tost makinasında pişiriyo sonra ekmegi kızartıp içine koyuyo fln değişik ama güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…