- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.781
aa yazlık orda mı kalcaksınızzz keske bnmde öyle bi imkanım olsaherkese günaydın a dostlar..
çok özledim sizleri :)
nasılsınız neler var ne yaparsınız?
ben 5günlük bir tatilin ardından yuvama döndüm: artık yaylaya çıkacağız :) bi düzen daha değişecek ama umutluyum :)
birisi daha yapıyodu sanırım dün başlamıştı eskileri okursan bulursun kuzum ben hatırlamıyormkızlar ben geldim şimdi kahvemi aldım iş çıkarmazlarsa geriye dönük okumaya gidiyorum
herkes iyidir inşallah
bu arada kilo alarak döndümyarın kabak detoksu yapıcam 4 günlük eşilk edecek olursa beklerim
drdotty kuzucugunla kavusabildin mi? Ayrilik nasil gecti.
Sen lac kilo oldun bu arada belim 75 cm oldu
ankarada ümitköy taraflarını çok beğenirim tam senin istediğin gibi villa tarzı ve bahçeli, benim iş yerim o taraflardaydı ama evim o zamanlar bekar olduğum için 1+1 di hep heves etmiştim kalabalık olup o evlerde oturmayı , inşallah gönlünden geçen evi bulursunuz canımArkadaşlar herkes derdimi biliyor (ev durumu) sabah eşimle konuştuk fikir olarak beni onayladı mı bilmiyorum ama sen öyle istiyorsan yeni bi yer bakalım okul dönemine kadar zamanımız var nasılsa dedi. Konunun üzerine çok konuşmadık ama abimi aramış hemen, bu hafta çok yoğun olduğunu söylemiş, yardım eder misin , zaman ayırır mısın demiş
İnşallah bize uygun parklı bahçeli konu komşuyu rahatsız etmeden yaşayabileceğimiz bir ev bulunur. Zor olan kısmı atlattığımı düşünüyorum.
kuzum sen kaptan mı oldun hayırlı olsun bebikim ben kızımla oynaştım tatil süresince ama artık buralardayım bi an önce ideal kiloma inmek için ne dersen yapmaya hazırımSevgili Arkadaşlar;
Zayıflama gruplarından 14. Takım
Kapanınız konuşuyor;
Yemeli içmeli gezmeli güzel bir bayramı geride bıraktık. Şimdi yeniden diyetlerimize dönmeli yazın metabolizmamıza kazandırdığı hızla zayıflamaya devam etmeliyiz. Önümüzde çoğumuz İçin yaz tatili rezervasyonları , düğünler davetler hemen ardından kurban bayramı var. Sanıyorum ki hepimizin motivasyonunu yüksek tutmak İçin nedenleri vardır.
Sevgili @kaptinn den kaptanlığı devraldık @Bir garip ile birlikte takım İçin elimizden geleni yapmaya hazırız. Birbirimize bu yolda destek olmaya devam edeceğiz. İlk sayfada yazan kurallar hepimiz için geçerlidir.
Bayramı da atlattığımıza göre şimdi herkes takım kurallarını bir kez daha gözden geçirmeli ve takım düzenine uymalıdır.
Günlük mesaj sayısı ve en önemlisi menü paylaşımlarına lütfen özen gösteriniz. Buranın zayıflama takımı olduğunu ve diğer takımlarla yarıştığımızı unutmayalım.
@Bir garip spor listelerini hazırlayacak Cuma’ya kadar hep birlikte elimizden gelen gayreti gösterelim bu hafta yüzdelerimiz ikiye bölünüyor.
Sevgiler
SchonerDuft
Hosgeldinn ben dun basladim kabak detoksuna bi arkadas oldun banakızlar ben geldim şimdi kahvemi aldım iş çıkarmazlarsa geriye dönük okumaya gidiyorum
herkes iyidir inşallah
bu arada kilo alarak döndümyarın kabak detoksu yapıcam 4 günlük eşilk edecek olursa beklerim
birisi daha yapıyodu sanırım dün başlamıştı eskileri okursan bulursun kuzum ben hatırlamıyorm
herkeslerde kilo almıs
hoşbuldum canım neler yedin dün anlat bakalım bende yarın başlıcamHosgeldinn ben dun basladim kabak detoksuna bi arkadas oldun bana
Dün hiç iştah yoktu sadece öğlen yedim kabagi fark var -600 gr kadar :)hoşbuldum canım neler yedin dün anlat bakalım bende yarın başlıcam
tartıldınmı peki bugün farketti mi dün yaptığın detoks
Dün hiç iştah yoktu sadece öğlen yedim kabagi fark var -600 gr kadar :)
evet bayramda geçti yavas yavas hazırlıklara baslıcam artıkgeriye dönük bakıyorum kuzumda ben yokken çok şey değişmiş bi süreliğine dinlenmeye çekilmen senin için iyi olmuş tüm enerjini bebişine verirsin şaka maka ne zaman 28 oldun yaw çoğu gitmiş azı kalmışkaptanlıkta emin ellerde drdotty bizi kendisi gibi eritir inşallah
Bende öyle yaptım baharatlandirinca yemesi güzel oluyor gider gider ya bol su içmeye çalışıyorum bakalım ne olacak cumaya kadaryaa süperkavurup yoğurtla yemeyi düşünüyorum ben hem öle sıkılmam da benim de 1 haftada aldığım kilo olduğu için çabuk gider umarım
Inşaallah inşallah kolaylıkla doğurursunevet bayramda geçti yavas yavas hazırlıklara baslıcam artık
zaman cabuk geçiyo bende hiç bişey anlamadım valla bi haberini verdim size bide dogurdum dicem
aminnn canım inşallahInşaallah inşallah kolaylıkla doğurursunerkek miydi bebiş ilk bebek mi
hangi yaylaya çıkıyorsun . şehre yakın sanırım. bizde arada teyzeme gideriz . çmalıyayla da yerleri var. orda 10 dk yürüsen 40 dk bedel oluyor hem hava temiz hemde rampa çok .herkese günaydın a dostlar..
çok özledim sizleri :)
nasılsınız neler var ne yaparsınız?
ben 5günlük bir tatilin ardından yuvama döndüm: artık yaylaya çıkacağız :) bi düzen daha değişecek ama umutluyum :)
hoş geldin canım . nasıl geçti bayram gözün aydın kızına da kavuştunkızlar ben geldim şimdi kahvemi aldım iş çıkarmazlarsa geriye dönük okumaya gidiyorum
herkes iyidir inşallah
baklavayı nerde buldun da yedin .size bir hamile nasıl beslenmemeli menüsü paylaşcam
sabah:1 yumurta 2 dilim ekmek domates salatalık peynir
(sabah cok iyiydi sağlıklı güzel)
ara:bayram çikolatası 1 tane
(minik bi çatlak sonrası koptu zaten)
öğle:1 kase corba 1 porsiyon kuru fasule pilav yarım dilim ekmek cacık
(pilavın hepsini bitiremedim yalnız)
ara:1 minik brovni 2 dilim baklava
akşam:1 büyük sucuklu yumurtalı tost 2 bardak ayran
suyumda cok sayılmaz dün berbattı bnm için
nasıl yapıyorsunuzDün hiç iştah yoktu sadece öğlen yedim kabagi fark var -600 gr kadar :)
Masallah :)tatlı telaş bunlar sabaha kadar ütüleyip tekrar tekrar yerlestirirdim dolabına heyecandan :)aminnn canım inşallahevet ilk ve erkek deterjan arastırıyorum simdi kıyafetlerini yıkamaya baslıcam battaniyelerini fln
2 kaynağı rendeleyip çok az zeytinyaginda kavuruyorsun soğuğunda yogurt baharat elmiyorsun ben maydonozda koyuyorum guzel oluyor ceviz ekliyorlar ben sevmedim cevizli güzel ya tadı yenmeyecek kadar degil..hangi yaylaya çıkıyorsun . şehre yakın sanırım. bizde arada teyzeme gideriz . çmalıyayla da yerleri var. orda 10 dk yürüsen 40 dk bedel oluyor hem hava temiz hemde rampa çok .
hoş geldin canım . nasıl geçti bayram gözün aydın kızına da kavuştun
baklavayı nerde buldun da yedin .
yumurtalı tost nasıl
nasıl yapıyorsunuztugbaFB bende yapsam dicim de hiç canım çekmiyor
biri getrmiş ev baklavası onuda bana getirmişler seviyorum diyehangi yaylaya çıkıyorsun . şehre yakın sanırım. bizde arada teyzeme gideriz . çmalıyayla da yerleri var. orda 10 dk yürüsen 40 dk bedel oluyor hem hava temiz hemde rampa çok .
hoş geldin canım . nasıl geçti bayram gözün aydın kızına da kavuştun
baklavayı nerde buldun da yedin .
yumurtalı tost nasıl
nasıl yapıyorsunuztugbaFB bende yapsam dicim de hiç canım çekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?