- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.761
Tmm tmm canim sıkıntı değil ben dikkat etmeye devam edicem ne olursa olsun ..Bana ne olacak acep markette stanttaki dökme çikolatalardan yedim. Hemde standın başında. Kasadanda geçmemişti. Hem ölcem hem cehenneme gitcem
Canım benim ya sen listeden çıkmışsın ya şimdi dönemiyorsun ben bi kuralları okuyayım da ne zaman dönebileceğini haber veririm. Şimdilik minnacık aday listesinden bildirimlerini yap ama. Kontrol sende olsun
Bana ne olacak acep markette stanttaki dökme çikolatalardan yedim. Hemde standın başında. Kasadanda geçmemişti. Hem ölcem hem cehenneme gitcem
Canım benim ya sen listeden çıkmışsın ya şimdi dönemiyorsun ben bi kuralları okuyayım da ne zaman dönebileceğini haber veririm. Şimdilik minnacık aday listesinden bildirimlerini yap ama. Kontrol sende olsun
Ohh ne güzel ben severim telaşı eşim tarafınin çoğu yaylaya taşındığı için buralarda kimse kalmadı kurban da artık ben gezmeyi düşünüyorum yyaylayi nasipse ...iyi olmus canim ay benim cok yogun gecti ya Cuma zaten aksam yediye Kadar calistim ordan kayinvalidemlere gectik direk babane amca derken gün gecti ertesi gün orda kaldim ben esim kuzenleriyle bekarliga Veda organizasionuna katildi pazar Döndü direk bizimkilere gectik ordada kendi babanemler yengemler annemler derken gece eve vardik anca:)
Bide kayinvalidemler 2 saatlik mesafedeler baya yollda gecti günler:)
kesinnpaklava yemedim şam tatlı yedim ölmeyeceğim
çok haklısınyiyende ölüyo yemeyenede
Afiyet olsun canım çikolatadan vazgeçmeden mezun oldun ya tebrik ederim seni.Sabah
1 yk pekmez ilik su 2 gun kurusu
ceri dometes ve salatalik
1 kk beyaz peynir
3 lokma pide
3 yk suzme yogurt
7 zeytin
1 murdum erigi
aksam
yogurtlu mor lahana salatasi bolca
yogurtlu kuru soganli patlican salatasi bolca
1 dilim kiymali börek
2 parca bittet karam antep fistikli
2 minik sutpu cikopata
birazdan karpuz yerim
3.5 lt su
spor yok ev isleri yaptim
Borek ve cikolata demek hiç olmamışSabah
1 yk pekmez ilik su 2 gun kurusu
ceri dometes ve salatalik
1 kk beyaz peynir
3 lokma pide
3 yk suzme yogurt
7 zeytin
1 murdum erigi
aksam
yogurtlu mor lahana salatasi bolca
yogurtlu kuru soganli patlican salatasi bolca
1 dilim kiymali börek
2 parca bittet karam antep fistikli
2 minik sutpu cikopata
birazdan karpuz yerim
3.5 lt su
spor yok ev isleri yaptim
sag ol canimmAfiyet olsun canım çikolatadan vazgeçmeden mezun oldun ya tebrik ederim seni.
Mezunların kilo koruma topiği varmış ay bu kk bayaa sardı beni
Börek pide ve çikolata ile ilgili fikir beyan etmeme gerek yok sanırım
Borek ve cikolata demek hiç olmamış
Sporda yok
Borekleri pideleri gotur sonrada spor takimina gelme gobek bingil bingil olsunda göreyim hihsag ol canimm
yuyerek kilo verme konusunda ustume yoktur
kilo koruma topigi miben omur boyu vermeye calisacagim icinn hic bana gore degil
borek, pide ve cikolata yanyana yazinca gpzume cok geldi oysa yerkeb kus kadarlardi
Afiyet olsunBugünkü yediklerim iştah sifirdi
sabah00 2 3 kaşık menemen
1 dilim çavdar ekmeği
12:00 kabak detoks
14:00 tuzsuz fıstık 1avuc
2 kiraz
su 2,5 litre
spor :-(
Evet canim biliyorum da hiç iştah yoktu ..Afiyet olsun
Hiç olmamış kuzum yaa
Emziriyorsun üstelik yarın daha düzgün bişeyler ye protein al sebzesiz olmaz havalar çok sıcak ayran ekleyebilirsin aralara
Gunaydinnn kimse yokkGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?