- 15 Aralık 2013
- 15.696
- 35.932
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.921
tel tokasına kadar çıkarıyorum tartıya çıkarken
hatta bir adım ilerisi nefes alırken değil de verirken çıkıyorum tartıya
diyette değil misin kuzu senSENİ DE KARNINDAKİNİ DE YERİM
bende aldıkca farkediyorm fazla kiloyl yasanılmazmış cok etkiliyo insanın hayatınıOglumda o zorluğu yaşayınca kizimda o kadar fazla almadım 15 kiloluk aldim onuda verdim zaten şükür :)
-100 garantiÇok iyiymiş bende nefes verirken çıkıcam
diyette değil misin kuzu senherkesi yiyosun farkettmde
topraga basman laızm elektrik yüklüsün
afiyet olsun keyifli olmuştur .
hoş geldin canısı . belli uyguladığın yöntem var mı ?
evet 3ten 1e 1den 3 e koca merdivenleri çıktım iyi oldu ama hareket berekettir.
yarın ve perşembe bol bol yüzerim ama ne kadar gider bilmiyorum gitmesi lazım en azından 68i görmem lazım . spora başladın mı ?
hatırladığım kadarı ile bayağıdır yapıyorsun diyet verebildin mi ?
bdv nin müdavimi de gelmişhoş geldin belli bir yöntemin var mı peki
kız zaten ben asla kilo almam. huyum değildir. gelen hep ödem.. 10 kilo da fazla olsam ödem o . kilo olduğunu asla kabullenmiyorumtopraga basman laızm elektrik yüklüsünbak o da kilo yapar şişkinlik ypar
Etkilemez mi esim ayakkabimi corabimi giydirirdi yazik ne cekti adam beebende aldıkca farkediyorm fazla kiloyl yasanılmazmış cok etkiliyo insanın hayatını
üzülme tekrar zayıflarsınAynen yazdımya hikayeme 70lerden 56ya dustum simdi yine aldım hop
bende regliyim belki ondan bu kadar artı çıktı üstelik ben yayladan dağ bayır yürüdüm nasıl bu kadar artı çıktım anlayamadım . wc işinide tam çözemedim . 1000 kalorilik programa yüklenme dortye neler olduğunu anımsa senden önemli değil .yediklerine de dikkat edersen gider bence, bende tatilde spor yapamadım ama bugün yine iş çıkışı yürüyüşüme devam ,kızı uyuttuktan sonra da 1000 kalori yakan spor programından yapabildiğim kadarını yaparım bu arada regl oldum sabah ki kilomda onunda etkisi büyüktür
kız zaten ben asla kilo almam. huyum değildir. gelen hep ödem.. 10 kilo da fazla olsam ödem o . kilo olduğunu asla kabullenmiyorum
ben değilim ama bende açım-100 garanti
diyetteyim işte o yüzden çok açım çokkkkk
tekrar bizimle verirsin kuzumAynen yazdımya hikayeme 70lerden 56ya dustum simdi yine aldım hop
bilinc altıyla işi hallediyorum diyosun yanikız zaten ben asla kilo almam. huyum değildir. gelen hep ödem.. 10 kilo da fazla olsam ödem o . kilo olduğunu asla kabullenmiyorum
kilo aldığımı reddetmezsem böyle bunalıma girerim
10 kiloluk ödem
ben değilim ama bende açım
yiyende acıkıyo yemeyende üzülme
gitmesin de görüyümbilinc altıyla işi hallediyorum diyosun yanievet bnde aynı sekilde ödem dogumda gidicek hepsi
Canım daha 4-5 insan oldu anca bekliyorum ama cogalmayacak herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?