- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.881
118 neydi kııızzBen size şok olacağınız bisey diyemmi ogluma hamileyken 80 de hamile kaldım sıkı durun .......118 de doğum yaptım1 sene içinde 90 a düştüm kizimda 88 de hamile kaldım 103 de dogurdum 6 ayda iste hamile kaldığım kilonun 1 kilo altındayım nasil ama yani neler var duyun işte
bende şekil bu olcak o zamano his
ben bu şekil gelmeyi planlıyorum sonuçta loğusa olacaksın canın çeker belki demi
Eki Görüntüle 2158512
hoş geldin bizi tercih ettiğin için teşekkür ederiz . çok kilon yokmuş hedef kilon neydi ?nedense boş olan gruplardan buraya gelesim geldi :)
Diğerlerine uğramadım bile :)
2017 şubat ayında doğum yaptım. öncesinde de hep balina kıvamındaydım zaten :) onun için doğum kilosu diyemeyeyeceğim
30 yaşındayım
dış ticaret uzmanı - çalışan anneyim :)
171 boyum var
bugün itibari ile 78,4 kiloyum.
ocak ayından beri 2 ileri 1 geri 11 kilo verdim :)
dün kendime günde 1,30 saat ayırıp spor yapmaya karar verdim ve 2. gündür aksatmadım :)
cok dogru bi karar vermişsinnedense boş olan gruplardan buraya gelesim geldi :)
Diğerlerine uğramadım bile :)
2017 şubat ayında doğum yaptım. öncesinde de hep balina kıvamındaydım zaten :) onun için doğum kilosu diyemeyeyeceğim
30 yaşındayım
dış ticaret uzmanı - çalışan anneyim :)
171 boyum var
bugün itibari ile 78,4 kiloyum.
ocak ayından beri 2 ileri 1 geri 11 kilo verdim :)
dün kendime günde 1,30 saat ayırıp spor yapmaya karar verdim ve 2. gündür aksatmadım :)
bana niye cvp vermedin saksı mıyım ben
bende şekil bu olcak o zaman
hoş geldin bizi tercih ettiğin için teşekkür ederiz . çok kilon yokmuş hedef kilon neydi ?
65 olarak anlaşıyoruz o zamanilk hedef 68 ama 65 i zorlamak istiyorum bu sefer :)
İvit ya ne günlerdibi sen daha eklemişsin üstüne resmen
çünkü ben zayıf lohusa olcam
hoş geldin canısı . belli uyguladığın yöntem var mı ?
sağol canıım amin
bn 58le hamile kaldım 10kilo aldm bile ama bi arkadasım 75le hamile kaldı 77 kilo su an 2 kilo aldı bnmle aynı haftası
yani bünyeyle alakalı gliba hamilelik kiloları
Ben size şok olacağınız bisey diyemmi ogluma hamileyken 80 de hamile kaldım sıkı durun .......118 de doğum yaptım1 sene içinde 90 a düştüm kizimda 88 de hamile kaldım 103 de dogurdum 6 ayda iste hamile kaldığım kilonun 1 kilo altındayım nasil ama yani neler var duyun işte
dicek bişi bulamadım capsta arıyom deminden beri o da yok bende bitti bu kadar
dicek bişi bulamadım capsta arıyom deminden beri o da yok bende bitti bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?