Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyiyimis ben yapsam bi sıkıntı olurmu acep bebis emiyor da

ödemdir o zaman sendeki de ben yediğim için benim ki ödem değil ama neyse halledecem inşallah sporuda zorlamıcam canım yarısını yapabilsem kar her gün değilde arada dinlenme veririm kendime

Kızlar zayıflama yarışması ya, ödül ne ?
fit olmak sağlıklı yaşama adım atmak daha ne olsun

ev sahibesine de götür yumuşar biraz belki
kolay bir detoksa benziyor . senden ayrıntılı alacam tekrar yapacağoım zaman 3,5 kiloyu kaç günde verdin peki ? geri gelen kilo oldu mu ?
korse markası ne peki ?
7.gün sadece soda mı var
ödemdir o zaman sendeki de ben yediğim için benim ki ödem değil ama neyse halledecem inşallah sporuda zorlamıcam canım yarısını yapabilsem kar her gün değilde arada dinlenme veririm kendime
inşallah ödemdir . çünkü yayla soğuktu soğukta yedim gaz doluyum cumaya 68i göreyim başka birşey istemiyorum

Ben menü paylaşayım eşim geldi kacamak bakabilirsem bakarım
kah. 8:30tavada 1 yumurta kk peynir 2 dilim çavdar ekmeği 2 zeytin
Öğlen 14:00 kabak detoks
ara 17:00 4 kiraz 2 kayisi
akşam canim hiç bisey istemiyor 2 kaşık nohut yedim
su 2,5 içtim ya yana kadar 3 lt olur spor 30 dk lesli yaptım

Size şimdi çok enteresan bişey anlatıcam.
Benim oğlanlar yanlış bişey yaptılar komşunun havuzuna atlamışlar 15 dk sonra farkedilmişler tabi sonra komşu çıkmalarını söylemiş 13 yaşındaki çıkmış ama 34 aylık olan çıkar mı? Çıkmıyor ağlıyor bakıcı da çıkaramıyor. Ben gidip alana kadar 30 dk geçirmiş oldular havuzda. Komşu abuk subuk konuşmaya başlayınca çocukları bırakıp geleyim dedim. Büyük oğlan fazla korumacı kardeşine karşı hatta bana karşıda öyle 5 dk. müsade edin dedim. Neyse kadın car car car elini kolunu sallayarak konuşmalarına devam ederken eve geldim çocukları bıraktım.(zaten bahçe komşuyuz uzak komşu da değil aynı sitenin içindeyiz) Geri döndüm kapıyı açmadı içeriden bağırıyor hemen gitmezsen polis çağırırım diyor. Yarım saat sonra geleceğim kendinizi toplayın konuşalım dedim. Az sonra gideceğim
Çok ayıp değil mi bu davranış. Tamam çocuğun davranışı yanlış kabul ediyorum ama bu kadar tepki bu tarzda üstelik hoş mu 3 senedir kızları sürekli benim bahçede zaman geçirdiler nerdeyse hergün kendi çocuklarıma nasıl bakıyorsam o şekilde takip ettim, öğünlerini ara öğünlerini yedirdim daha 3 gün önce bayramda hediyelerini aldım, komşuluk neyi gerektiriyorsa yapmaya çalıştım. Bu kadarını haketmiş olabilir miyim acaba

Afiyet olsun canım bana kalırsa çok az 1 bardak süt 1 meyve ekle bence
Bu kadarcık yemekle nasıl sabah ediyorsun dünde çok az yemiştin hatta daha da az yemiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…