- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.961
Iyiyimis ben yapsam bi sıkıntı olurmu acep bebis emiyor dagünde 1,5 lt sade kefir + 21 hurma --- ben toplam 12 hurmayı geçemedim :) ben bu şekilde yaptım ama yurtdışında detoksun orjinali aşağıdaki gibi,
5 haşlanmış patates + 1,5 lt kefir -- 1. gün
100 gr tavuk + 1,5 lt kefir -- 2. gün
100 gr kırmızı et + 1,5 lt kefir -- 3. gün
100 gr balık + 1,5 lt kefir -- 4. gün
çiğ sebze + 1,5 lt kefir -- 5. gün
meyve + 1,5 lt kefir -- 6.gün
sade soda -- 7, gün
ama hurmalı olan bana basit geldi. şifa orucu gibi ... :)
O nasıl bisey oliy ??yarın akraba günümüz var
kilo aldığımı reddetmezsem böyle bunalıma girerim
ne güzel teselli ama
ödemdir o zaman sendeki de ben yediğim için benim ki ödem değil amabende regliyim belki ondan bu kadar artı çıktı üstelik ben yayladan dağ bayır yürüdüm nasıl bu kadar artı çıktım anlayamadım . wc işinide tam çözemedim . 1000 kalorilik programa yüklenme dortye neler olduğunu anımsa senden önemli değil .
pastalı börekli günün akraba içinde olanı kuzuO nasıl bisey oliy ??
Ohh miss mi desem cıss mi desempastalı börekli günün akraba içinde olanı kuzu
fit olmak sağlıklı yaşama adım atmak daha ne olsunKızlar zayıflama yarışması ya, ödül ne?
Kızlar bizim havuz yok ya, e bahçeyi de kapattık bozmasınlar diye ( haftaya teslim ediyoruz evi) benim 2 oğlan birde büyük oğlanın arkadaşı komşunun havuzuna kaçmışlar. Çıkın diyolar çıkmıyorlarmış.
Ben şimdi bol bol özür dilemeye gidiyorum. Giderken de çocuklara kek ve ev tipi şeftali suyu götürüyorumben özür dilerken yesinler havuz başında
kolay bir detoksa benziyor . senden ayrıntılı alacam tekrar yapacağoım zaman 3,5 kiloyu kaç günde verdin peki ? geri gelen kilo oldu mu ?aslında ayda 1 kere detoks yapmaya çalışıyorum 1 hafta. buda kiloyu tartıda hemen indiriyor :)
bu ay kefir + hurma yaptım 3,5 kilo düştüm çaat diye :) ayyın son haftası bir daha yapacağım.
ünlü bir markanın askılı korsesini kullanıyorum yürüyüş yaparken çok iyi terletiyor ve sonuç artık bir bel oyuntum var
bu hafta günde 1:30 saat hedefim var yürüyüşte :)
nerede hareket orada bereket.
bazı beslenme kurallarımdan da bahsedeyim,
sabah klasik kahvaltı 2 haşlanmış yumurta lor peynir istersen 2 dilim ekmek
öğlen -- sebze , et yemeği ve kurubaklagiller / çorba + salata
akşam -- keşke es geçebilsem :) et yemeyeceğim . / kurubaklagil de akşam asla yemicem -- hafif sebze yemeği veya çorba yapacagım.
1 aylık planım bu :)
ofiste wc ye kalktıkça squat yapıyorum 2 gündür herkesler gülüyor10 +10 +10 oldu bugün
7.gün sadece soda mı vargünde 1,5 lt sade kefir + 21 hurma --- ben toplam 12 hurmayı geçemedim :) ben bu şekilde yaptım ama yurtdışında detoksun orjinali aşağıdaki gibi,
5 haşlanmış patates + 1,5 lt kefir -- 1. gün
100 gr tavuk + 1,5 lt kefir -- 2. gün
100 gr kırmızı et + 1,5 lt kefir -- 3. gün
100 gr balık + 1,5 lt kefir -- 4. gün
çiğ sebze + 1,5 lt kefir -- 5. gün
meyve + 1,5 lt kefir -- 6.gün
sade soda -- 7, gün
ama hurmalı olan bana basit geldi. şifa orucu gibi ... :)
inşallah ödemdir . çünkü yayla soğuktu soğukta yedim gaz doluyum cumaya 68i göreyim başka birşey istemiyorumödemdir o zaman sendeki de ben yediğim için benim ki ödem değil amaneyse halledecem inşallah sporuda zorlamıcam canım yarısını yapabilsem kar her gün değilde arada dinlenme veririm kendime
ya aslında şahane bi durumOhh miss mi desem cıss mi desem)
patates domatesKizlar iki takim olacaz takim isimleri ne olsun sizce
Ekledim canim kaptana msj la yolladim ilk sayfaya yapıştırilcakpatates domateskafana göre ayarla ayarla yüzmeyi de eklersen jumping jack ile beraber iyi olur yaz geldi yüzen de var jumping favorimiz oldu zaten
DORTY adına değil topik kaptinn adına ya yarını bekliceez sen burda paylaş olmazsa yarın kaptinn ekler ana sayfayaEkledim canim kaptana msj la yolladim ilk sayfaya yapıştırilcak
Afiyet olsun canım bana kalırsa çok az 1 bardak süt 1 meyve ekle benceBen menü paylaşayım eşim geldi kacamak bakabilirsem bakarım
kah. 8:30tavada 1 yumurta kk peynir 2 dilim çavdar ekmeği 2 zeytin
Öğlen 14:00 kabak detoks
ara 17:00 4 kiraz 2 kayisi
akşam canim hiç bisey istemiyor 2 kaşık nohut yedim
su 2,5 içtim ya yana kadar 3 lt olur spor 30 dk lesli yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?